עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by white_angel,

מחשב חדש יחסית (AMD1800 + WIN XP). לאחר מס' שעות שאני מחובר לאינטרנט (ADSL) אני מגלה ב - WINDOWS TASK MANAGER שהמחשב נמצא בעומס מלא (100% CPU USAGE) ללא שום הצדקה (כל האפליקציות סגורות) כאשר ה - PROCESS ש"שותה" את מירב המשאבים הוא SVCHOST - כ - 70%+15%. ישנם מס' PROCESS בשם זה. לאחר ביצוע end process ל - SVCHOST הסוררים - (2-3 מתוך 6 בערך) העומס יורד לאיזור 7-10% ומתנהג נורמלי (עולה ע"פ עומס אפליקציות...) נראה שאין כל השפעה לPROCESS הנ"ל מכיוון שכאשר הוא סגור המחשב עובד רגיל לחלוטין (אינטרנט ושאר אפליקציות). נמאס לי לעשות את זה כל פעם שאני מבצע REBOOT. רעיונות ? למה שייך ה PROCESS הזה? איך נפטרים ממנו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by smtm,

הכוונונים התאפסו לי במסגרת הברדק שקורה למחשב שלי. על כל פנים, יש לי מעבד AMD 1.9 והוא מציג אותו כ-1200 (במקום 1600). מה אני צריך לקבוע תחת Frequency/Voltage Control ב- Spread Spectrum CPU FSB Clock CPU Ratio CPU VCore ??? ישנם עוד Setting קריטים שצריך לשנות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ameralis Zaiir,

זה קשור גם לפה כי אני חייב פתרון לבעייה... שאני רואה אצלי כל סרט, ווידאו, קליפ או כל דבר בעצם שמשתמש בWindows Media Player אני מרגיש פיגור של שנייה בסאונד והוא גובר וגובר... זה מעצבן שאני רואה את השפתיים זזות אבל לא לפי הקצב... למישהו פה יש פתרון??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אמא שלי מתלוננת שפריהנד נתקע (אם אני ל טועה רק חולנות הכלים מופיעים ולא כל התוכנה) והיא צריכה לעשות ריסט. זה קורה בעיקר כשגולשים באינטרנט באותו הזמן. אמי היא גרפיקאית והיא מתעסקת עם קבצים גדולים בפריהנד. האם הפתרון הוא פירמוט והתקנה מחדש של windows 98 או החלפה ל windows 2000, או שמא הוספת עוד 256 מ"ב של זיכרון וביטול הswap יפתרו את הבעיה? בתודה מראש, עדי רובין.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by juve12,

נסיתי לצרוב דיסק ולא הצלחתי אז חיביתי את המחשב . לאחר הפעלתו הןפיעה הודעה שהמחשב לא מצא את ISO וצריך להפעיל מחדש בעת הפעלה מחדש הוא נכנס לREAL MODE ואומר לי לתקן את הבעיה. אני לא יודע מה צריך לסדר תודה מראש למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by hagay,

לפעמים המסך עושה כזה צליל של "טיק" והמסך קופץ ... וקטן ואז תוך שניה הוא חוזר לגודל הרגיל... מדוע???

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Ewingum,

לחבר שלי (אריאל, חבר גם בצוות טכנו) יש בעיה מסויימת עם הלוח אם (A7V133-C): כאשר מדליקים אותו עם איזשהיא קונפיגורציה (חוץ מאחת שתתואר בהמשך) אז המחשב משמיע ביפ ארוך ונסגר (לא מופיע כלום על המסך). חוץ מקונפיגורציה אחת בה הוצאנו את הזכרון מהSLOT שלו ואז המחשב פשוט נדלק ונתן צליל נורמלי שאומר "אין זיכרון". ניסינו הכל, ממעבדים שונים, דרך זכרונות שונים, הוצאת סוללה, וכו' וכו'... למישהו יש רעיון/הערה/הארה/תרומות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, לפני חודש התחתי להרגיש איטיות במערכת, WINDOWS 2000. הבעיה רק התעצמה, וחשבתי שהWINDOWS נדפק אז פירמטתי רק את הכונן שעליו היה הWIN והתקנתי את XP. הבעיה רק גדלה. בדקתי בביצועים כמה זיכרון יש, וזה היה כמו תמיד 128 . RAM כאמור את הכוננים האחרים לא פירמטתי, וכיום קשה לי מאד להפעיל יישומים פשוטים כמו אינטרנט ואופיס, למרות שבעבר הייתי יכול לעבוד תוך כדי עם אינטרנט ICQ ועוד ביחד ללא כל בעיה. האם יש פה וירוס ועליי לפרמט את כל המחשב מחדש? זו בעיית תוכנה? בכל מקרה, יש לי דיסק של XP עם BOOT ואין לי DOS במחשב. למה כשאני מנסה לפרמט מWINDOWS את C וD (הWIN שלי על E) אני לא יכול ומקבל הודעת שגיאה שיש איזה קובץ פעיל כרגע שעליי לסגור ואז לפרמט למרות שכל היישומים סגורים. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by 6kwar,

שלום, לפני כשבוע קיבלתי את הלוח שלי, A7V333 בנוסף ל Xp 1800 ו Mushkin Pc 3000 256 MB ברוב טיפשותי עידכנתי את הביוס מגירסה 1006 ל 1007 אך עשיתי את זה דרך התוכנה של ASUS ה Live update וכמו שאתם יודעים התוכנה לא יודעת לצרוב את הביוס כמו שצריך... אז ככה, שמעתי שיש דרך לצרוב את הביוס דרך לוח אחר או משהו כזה... אבל אני לא נתקלתי בזה אישית, כרגי אני לא יכול לצרוב את הביוס חיצונית עם צורב מתאים מסיבה של העדר ציוד מתאים, יקח איזה שבועיים עד שאני יכול לקבל גישה לציוד מתאים, עד אז יש רעיונות לגבי השיטה הזאת ? 27990580-ICQ

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. כשאני מפעיל iMesh (כמובן בלי כל הSpyWarez שיש בה) אני פותח את המוניטור של Windows (XP PRO) ואני מגלה שהCPU USAEG ב100 אחוז לא יורד לרגע, יש לי מעבד Athlon Xp 1700 256 זיכרון DDR טוב ואני לא מבין איך זה הגיוני עכשיו מה מצחיק. נתקעתי בבעיה כי כשהiMesh עובד כל דבר אחר שאני יעשה יביא לעומס יתר ויקרו תקלות איך זה הגיוני שתוכנת שיטוף קבצים כמו זאת תעשה שימוש של 100% CPU USAGE...משהו לא נראה לי פה ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ADIR_M,

יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו. הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד. המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור) כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קו כל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם. תושיעו אותי! לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)! נ.ב פורסם גם בפורום רשתות ואינטרנט מהיר (מה שלא מתאים תמחקו)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ohad,

??? אני ליודע מה לעשות המחשב מידיי פעם כותב לי הזיכרון הוירטואלי שלך נמוך, ואני לא יודע מה לעשות במצב כזה שמגיעה לי הודעה כזאת ודך אגב יש לי במחשב 320 ram ו- windows xp תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Stasik,

יש לי חלונות xp הרזולוציה על 1024 768 והrefresh rate על 85 הבעיה היא כשאני מעלה משחק המשחק מתחיל לרעוד כאילו שהוא בrefresh rate של 60!!! הרזולוציה במשחק היא כמו הרזולוציה בחלונות, לפני זה היה לי חלונות מילניום והכל פעל בסדר ואכשיו הוא עושה בעיות!!! איך אני יכול לתקן את הבעיה? בתודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום רב לכולכם, ברשותי סידי-רום של אקיטמה(Actima) במהירות של X52. עכשיו, עד לפני זמן מסויים הוא היה מוגדר באופן מוזר מאוד על PIO, עידכון זריז של הVia4in1 תיקן את הבעיה, אבל הניצול מעבד נשאר מעל 70%, דבר המקשה על השימוש במחשב בזמן השימוש בו. הצעות כול שהן איך לתקן את הבעיה? האם הסידירום הוא כזה או שזאת בעיה אצלי ספציפית? בתודה, גוסט דוג.

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by SHLOMI71,

בכל הפעלה של Word2000 אני מקבל הודעת שגיאה winword.exe has generated erores and will be closed by windows.... מערכת ההפעל היאpro Win2k חבילת אופיס 2000 פרו התקנה מחדש של WORD לא עזרה. רעיונות יתקבלו בברכה תודה מראש שלומי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב RICHO MP7162A 16X10X32 מלפני כמה ימים הוא לא קורא יותר דיסקים כל דיסק שאני מכניס הוא טוען אותו בלי הפסקה אבל לא קורא את מה שיש בו ניסיתי לנקות ולחבר מחדש ולא עזר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי צורב של ימאהה כפול 16 אתמול פירמטתי את המחשב וכאשר אני הולך למחשב שלי הוא לא מציג לי אותו בכלל והוא מותקן טוב כי מתי שהמחשב עולה הוא מראה לי אותו אני הולך ללוח בקרה והוא מראה לי על הצורב סימן קריאה מה אני צריך לעשות??? רציתי להסיר אותו וגם לא נותן כי הוא מבקש ממני להוריד את האב ואין לי בכלל כזה דבר אז אם מישהו יודע בבקשה עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nikita,

היי. אתמול בא אלי טכנאי מחברה בשם רוטל שבא להתקין את המודם של ה ADSL שהזמנתי מבזק בינלאומי, והוא התקין את התוכנה ישירות מדיסק ההתקנה globespan משהו כזה. אבל אחר כך אחרי שעברתי על כל ההגדרות עם בזק בי"ל ולא היה בכלל תיקשורת עם המודם, הם אמרו לי להתקשר לתמיכה של רוטל, ששם ניסו להתקין איתי מחדש את המודם. אבל הפעם ע"י זיהוי חומרה חדשה ע"י הXP, רק שלא משנה מה ניסינו הXP אומר שהוא לא מצליח להתקין את החומרה החדשה. אמרו לי שזו בעיה במערכת ההפעלה שלי ושישלחו אלי טכנאי (ששוב צריך לשלם לו 99 ש"ח). מה דעתכם? יש אפשרות אולי לעשות משהו אחר? הXP שלי זה ה pro edition צרוב. :-/ תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by guy94,

לאחי יש סלרון והיום החלפתי לו לוח אם וכרטיס מסך לוח אם של אסוס - TUSL2 (אם ככה אומרים את השם) כרטיס מסך - MX440 בכל אופן חיברתי הכל כמו שצריך, ושאני מפעיל את המחשב אין תגובה במסך. שומעים שהכל עובד.. אבל במסך רואים שחור (והוא מחובר לחשמל) מה עושים ?!מה מקור הבעייה ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום. שאלתי הטכנית היא - אם נניח אני רוכש לוח אם של ASUS, משהו בסגנון P4T533C, האם אני מוגבל לכרטיס הקול שבא עם הלוח, או שאפשר "לנטרל" את כרטיס הקול בלוח ולרכוש כרטיס קול טוב יותר בנפרד ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי בעיה קשה, כל פעם שאני משחק משחק אחרי איזה חמש עד עשר דקות פתאום המשחק נסגר בלי שום הודעה וחוזר לחלונות.... אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, יש לי כרטיס msi gforce3 ti200 128mb, הוא ממש חדש ולא יכול להיות שהוא לא יריץ את המשחקים. עכשיו שחקתי בwarcraft3 וכרגיל נסגר באמצע המשחק אבל ראיתי שהמשחק יצר דו"ח שגיאות, הקובץ מצורף להודעה. מקווה מאוד שתוכלו לעזור, בתודה מראש! ------------------------------------------------------ דו"ח שגיאות WarCraft3 =============== ============================================================================== Warcraft III (build 4448) Exe: C:\WARCRAFT3\WAR3.EXE Time: Jun 23, 2002 3:41:24.000 PM User: ירמי אופנהיים Computer: YIRMI ----…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by UltraV,

שלום, בשעה טובה הצלחתי לבנות את המחשב, כמובן עד שסיימתי לאסוף את כל החלקים רובם כבר ישנים אבל עדיין מצבי טוב! (התחלתי לקנות חלקים בפברואר). עד לחודש שעבר היה מותקן במחשב כרטיס של ATI בן שנתיים AGP אבל רק 8MB המחשב עבד תקין אבל משחקים חדשים לא היו רצים עליו.. ואז קניתי TI-4600 של CREATIVE (מחו"ל אין אותם בארץ...1900 ש"ח) לאחר ההחלפה התחילו תופעות משונות. כל פעם שניסיתי להריץ משחקים כמו Rangade המחשב היה מעיף אותי למסך כחול שהוא מתלונן על NV4_DISP.DLL או כל מיני הודעות אחרות כגון ההודעה שהוא מכבה את המחשב כדי לשמור עליו וכו' וכאשר המחשב היה עולה מחדש מופיע ההודעה שהנפילה היתה כתוצאה מבעיה בכרטיס מסך... למרות זאת במשחקים אחרים כמו WORLD CUP המחשב עובד כמו תותח גם ברזולוציו…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ofer_mat,

יש לי G3 T5 8200 של ASUS לוח אם MV של INTEL הבעיה שלי היא כזאת: הרצתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס SMARTDOC והוא אומר לי שאין מספיק מתח לכרטיס חוץ מזה נראה לי שהוא חם מדי 52 RAM ו 63 CHIPSET אין לי OC בכלל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Stasik,

שלום לכם יציאת הטלויזיה לא פועלת מאז שהתקנתי את חלונות xp התקנתי את ה detonator האחרון לxp וכשאני מעביר לטלויזיה הוא מעביר ישר למסך המחשב, איך אפשר לתקן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by YAIR,

http://www.techtv.com/techtv/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים