תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לוח האם שלי TYAN אמור לתמוך בעד 266DDR. לאחרונה התקנתי כרטיס זכרון של 400DDR ועדיין לפי EVEREST המחשב עובד לפי מהירות של 200DDR, איך אני בודק/מסדר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 502 צפיות
-
-
if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... קניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... ויש לביוס סיסמא שאי אפשר לאפס לא הצלחתי אין בלוח הזה ביכלל ג'אמפרים רק סוללה אבל אי אפשר לאפס עם הסוללנה ניסיתי להוציא אותה אפילו ליום שלם וכלום לא יתאפס יש סיסמא בכניסה לביוס שאני לא יודע אותה איך אפש…
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
הנה אשכול אחר שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160948.0 לא ענו לי ויש לי עוד בעיה אז ככה יש היתתה לי את אותו הבעיה רק שעכשיו המחשב בכלל לא נדלק אפילו לא המאוור של הספק אני ילך עכשיו לבדוק אם הספק מקבל מתח (למרות שנראה לי שכן) ואני יערוך וגם אם הספק עובד אז מה יכולה להיות הבעיה (מצטער על הבורות)
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי ביוס Phoenix-adwareBios V 6.00 ואני לא יודע איך מגדירים את ה-CDROM ראשון...יענו שיקרא מהדיסק... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אתם מכירים תוכנה כלשהי שגומרת את הזיכרון לגמריי בעצם טוחנת אותו, אני צריך משהו לבדיקה. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום! יש לי צורב DVD של LG. הבעיה היא שאני מנסה לצרוב כמה סרטים ביחד אז בסוף ההתקנה כאשר אני מחזיר את הדיסק לכונן ורוצה לראות אם זה צרב אז הסרטים לא שם. אבל הוא אומר שהוא צרב כG3.00(למשל) וגם רואים פיזית שזה צרב!! דרך אגב אני צרבתי בלי multisession!!! ניסיתי מ2 סוגים של חברות של דיסקים לצרוב בשניהם לא עבד! כאשר אני צורב דברים אחרים כגון משחקים וכול זה פועל!!! תודה לכול העונים!
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש, הכל עבד מצוין, היום אני בא להדליק אותו והוא מגיע לשלב של לפני העלאת הסימוס ומערכת ההפעלה, הוא מראה לי - רצוף, ניסיתי לרסט אותו והבעיה חזרה, רק אחרי שכיביתי והדלקתי אותו מחדש הכל הסתדר, הבעיה לא חזרה על עצמה בכמה פעמים שהדלקתי וכיביתי לראות, אבל זה מדאיג אותי כי זה מחשב חדש ..... האם כדאי לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב נייח חדש עםi5 ולוח אם אסוס חיברתי אותו למסך המחשב עם vga והיה רשום שאין אות(no singal) לא נלחצתי וחיברתי אותו למסך הטלויזיה והוא רשם גם שאין חיבור. חשבתי שיש בעיה בכבל אז חיברתי אותו למחשב הנייד ובצד השני למסך מחשב. וראו טוב במסך מחשב אך לא בבירור במחשב עצמו. הכבל די ישן משהו כמו ארבע שניםאז אני חושב שיותר הגיוני שהכבל מקולקל מאשר שלוח אם חדש מקולקל . חוץ מהמסך אני בטוח שהמחשב עובד כי הכונן דיסקים נפתח ונסגר וגם מרגישים את הרעש שי שהוא עובד. תודה רבה ואני יעריך כל תגובה,ניר
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה?????!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
ברצוני לנגן קובץ WMA שנשלח אליי, אך הינו מוגן. כמות הרשיונות שמייקרוסופט מספקת היא 10 - ומסתבר שאני מילאתי את מכסתי. האם ישנה אפשרות לעקוף את המכסה הזו על מנת לנגן את הקובץ? ניסיתי להוריד נגנים שונים, לכתוב למייקרוסופט, לדבר איתם, לנסות לאתר את הקובץ שוב (ללא הצלחה). האם למישהו יש רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה. מסיבה לא ברורה מידי פעם הוא נופל באופן אקראי ומבצע ריסט. מעולם לא הייתה לי תופעה כזו במחשבים קודמים (ישנים וחלשים יותר). אופן השימוש במחשב סטנדרטי (ללא OC) וללא פעילויות מיוחדות שמאמצות אותו. מעבד אינטל Q6600 עם גוף קירור ומאוורר מקוריים מצורף קובץ של המפרט המלא. מה זה יכול להיות??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאנ מדליק אם האימיול אחרה כמה שעות המחשב עושה ריסטארט חשבתי שישי וירוס באימיול הוא שהוא לא טוב אז החלפתי אימיול אחר ובכול זות עושה ריסטארת במחשב מה עלי לעשות ? איך אני יוכל לדעת מה הבעיה וכשאני לא מדליק את האימיול אז המחשב לא עושה ריסטארת
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום! אתמול נכנסתי את המחשב הכל היה בסדר שיחקתי באנריל טורנמנט קרייס וכל המשחקים עם דרישות גבוהות קיצר היום בבוקר כל פעם שנכנסתי למשחק זה לא פעלצ עשה מסך כחול ורשום שחסר זיכרון עכשיו יש לי מחשב סוס 2 גיגה ראם 500 גיגה דיסק קשיח כרטיס מסך 8800gt לוח אם של גיגה בייט הכל חדש לפני חודש אני א יודע מה הבעיה אבל לא פועל לי כלום וכל פעם יש לי מסך כחול מה אני אמור לעשות את מול גם התקנתי סקין של ויסטה אולי זה מזה???
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קניתי לפני מס' חודשים את המחשב הזה: במהלך עבודה עם תוכנות גרפיות / משחקים , טמפרטורת המעבד עולה עד ל95 מעלות. המאווררים שלו עובדים חזק ועדיין לא מצליחים כנראה להוריד את הטמפרטורה.. קניתי משטח קירור חלש יחסית שלא עושה את העבודה. האם עבודה בטמפרטורות כאלה תקינה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הי חברים. שידרגתי מ logitech brio ל logitech mx brio. השתמשתי בעבר ב Logitech Capture להקלטת ווידאו, אך התוכנה כבר לא נתמכת ע"י היצרן ולא מזהה את המצלמה. ניסיתי את תוכנת ה Camera המובנית בווינדוס 11 אך לצערי היא מתעקשת להקליט באיכות נמוכה ורק ב 1080P. ניסיית תוכנות חלופיות כגון OBS Studio ו Bandicam ועוד אך כולם יותר ממוקדות לסטרימינג והרבה הרבה יותר מידיי "מתוסבכות" למה שאני צריך, ז"א נטו הקלטה של הווידאו מהמצלמה. אשמח להמלצות רצוי מנסיון.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, התקנתי כונן דיסקטים שהוצאתי ממחשב אחר בתוך המחשב המחשב, המחשב מזהה את הכונן דיסקטים והוא מופיע במנהל ההתקנים של המערכת, והלד לו מהבהב כאשר מכניסים דיסקט. כשאני מנסה לפתוח את תכולת הדיסקט דרך "המחשב שלי", אני מקבל את ההודעה הזאת שמצורפת בתמונה. למישהו יש מושג מה הבעיה? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום התקנתי XP על מחשב. כבר בהתקנה הוא לא זיהה עכבר וגם לאחריה העכבר תקין - נבדק במחשב אחר. גם עם עכבר אחר העניין לא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ של אי בי אם דגם r60e ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה קיים אצלו רק usb & VGA האם קיימת דרך לחיבור דרך ה rca של הטלווזיה ?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
התקנתי בטעות שתי ווינדוס אחד בכונןf ואחד בc איך מוחקים אחד מהם ניסיתי לאתחל וזה לא נותן אפ אחד מהם אפשר לעשות פירמוט בלי להתקין ווינדוס?!
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לאחר נסיון העלאת acronis boot agent - שהיא תוכנה שדי דומה לגוסט בעצם היא לא ממש הצליחה לעלות ונתקעה , לאחר מכן אני לא מצליח לקבל שום תגובה מהמחשב. הוא נדלק, אבל אין כלום על המסך , והוא בכלל אל מגיע לשלב של בדיקת זכרון למישהו יש מושג מה צריך לעשות ? אני אובד עצות.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום קניתי ספק 400 librty והארד דיסק 250g s,ata 2 של maxtor אכשיו התקנתי הכל סבבה זה מראה לי שהארד דיסק 130 גיגה למה זה ככה והדגם שקבילית זה בסדר כתוב עליו 250 למה זה תודה גיל לוח asus pmld2
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-