עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. אני משתמש במחשב נייד מסוג HP nx9030. לאחרונה הרחבתי את הזכרון של המחשב ב-512MB. אחרי ההרחבה, רציתי להרחיב את כמות הזכרון המשמש לכרטיס הגרפי של המחשב (קבוע על 32MB), אבל כשנכנסתי לביוס ראיתי שהוא לא נותן לי לשנות אופציה זו (הביוס לא נותן לשלוט בכלום חוץ מתאריך ושעה). יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשנות זאת?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  2. Started by shlomir,

קניתי מחשב חדש לאחרונה. מסיבה לא ברורה מידי פעם הוא נופל באופן אקראי ומבצע ריסט. מעולם לא הייתה לי תופעה כזו במחשבים קודמים (ישנים וחלשים יותר). אופן השימוש במחשב סטנדרטי (ללא OC) וללא פעילויות מיוחדות שמאמצות אותו. מעבד אינטל Q6600 עם גוף קירור ומאוורר מקוריים מצורף קובץ של המפרט המלא. מה זה יכול להיות??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  3. חבר'ה אני כבר אובד עצות ומפחד שלא שרפתי את הלוח אם חיברתי לפי המדריך (החוברת המצורפת עם הלוח אם) את כל החיבורים של הריסט וכו' אבל רק הנורה האדומה דולקת קבוע המאוורר של המעבד עובד ולפי מה שאני שומע לא נדלק הארד דיסק וגם הנורה שצריכה להידלק בלוח אם לא דולקת מה הבעיה???? תודה רבה רבה לעוזרים מראש זה דחוף מאוד עריכה= הסתדרתי הספק של המחשב היה דפוק

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  4. לפני כמה ימים היה לי מסך כחול , המחשב ריסטר את עצמו ומאז אין לי תמונה ביציאת DVI שהיתה מחוברת למסך יש תמונה רק כאשר הWINDOWS עלה כבר.מה שאומר שאני לא יכול לראות את הביוס וכו' מה עושים ? יש פה מישהו עם כרטיס זהה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  5. Started by מנחם ק,

ב"ה מערכת המחשב שלי, דופקת HD. תוך מספר חודשים שתי HD הלכו ואינם מזוהים בביוס כבר. אני מניח שמשהו במערכת יוצר את התקלות, כיצד אני יכול לודא האם ההערכה שלי נכונה? איזה חלק יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by G.P.S,

אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה?????!!!!!!

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by FiREX,

אני מנסה להעלות את המחשב כל פעם הוא מגיע למצב טעינה של הוינדוס ועושה פתאום ריסט העלתי אותו בSAFE MOD הרצתי אנטי וירוס וזה עדין עושה מה הבעיה? תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  8. Started by avimorp,

יש לי בעיה בווינדוס אני מתקין את הכרטיס מסך ועלה לי רגיל המחשב אבל ברגע שאני מכבה או סתם עושה ריסט ורוצה להדליק את המחשב אז לא עולה לי הווינדוס אני צריך להכנס למצב בטוח למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך ואז עולה לי...1 קניתי כרטיס מסך אז תרידו את הפטרון הזה...!

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  9. אשמח למפרט למחשב גיימינג עד 5000 שקל עם rtx 3060 תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by law89,

היי יש לי גיבוי עם 3 כוננים ואחריו עוד גיבוי עם יותר כוננים (בוצע לאחד מהכוננים shrink ואז החלק הזה פוצל לעוד שלושה חלקים). היתה לי בעיה לעלות את הגיבוי השלישי, אז העליתי אותו באופן ידני על ידי מחיקה של מה שבוצע לו shrink ואיחוד חזרה לכונן. למרות שלכאורה הכוננים זהים, פרגון עדיין לא מצליח לזהות אותם ולכן הגדרתי אותם באופן ידני. גם אחרי שהגיבוי עלה פרגון עדיין לא מזהה את הכוננים כמו שצריך. הבעיה המהותית יותר היתה כאשר ניסיתי להעלות את הגיבוי המתקדם יותר. מותקן שם אובנטו והמערכת עולה בקצב צב וגם הצבעים לא בסדר וכו'. בקיצור אני מסיק מזה שהוא לא העלה את הגיבוי כמו שצריך ואני בטוח שזה קשור למחיצות. לכן אשמח אם מישהו יוכל לומר לי…

11. Started by eldadz,

שלום רב יש לי מחשב I5 WIN7 שהיה מחובר לרשת במקום העבודה אני מעוניין לחבר אותו בבית לרשת ביתית ( אני לא חייב את הנתונים שיש בו) כאשר אני מחבר את המחשב בבית, אני לא מצליח להכנס , מבקש שם וסיסמא (שהיה בעבודה) מה צריך לעשות? אלדד

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by evy92,

קניתי לפני מס' חודשים את המחשב הזה: במהלך עבודה עם תוכנות גרפיות / משחקים , טמפרטורת המעבד עולה עד ל95 מעלות. המאווררים שלו עובדים חזק ועדיין לא מצליחים כנראה להוריד את הטמפרטורה.. קניתי משטח קירור חלש יחסית שלא עושה את העבודה. האם עבודה בטמפרטורות כאלה תקינה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  13. ברשותי מחשב נייד ASU's 409fa . יש לו בטריה מובנית.

14. Started by DORAZABI,
    • 0 תגובות
    • 501 צפיות
  15. Started by omerm13,

יש לי בחלק הקדמי של המארז חיבור למיקרופון,אוזניות,ו 2 חיבורי USB אבל החיבורים של המיקרופון והאוזניות לא עובד רק ה-USB אמרו לי שאם מאחורה מחוברות אוזניות או רמקולים אז זה לא יעבוד שזה מחובר מאחורה אבל ניתקתי מאחורה ועדיין לא עבד לי בבקשה עזרה.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  16. כל פעם שאני עושה "כפתור ימני" בעכבר על קובץ וידיאו כלשהו . . . כל המסך כזה,מהבהב לשנייה, כאילו כיבו אותו והדליקו אותו תוך פחות משנייה. אחרי שזה מהבהב אני יכול לראות את הסרט כרגיל ואין שום בעיה עם צפייה בסרטים. זה לא קורה לי בשום קובץ סוג אחר. מה הבעיה ? אולי מקודדים (יש לי על המחשב K-Lite Mega Codec Pack 1.7) ? אולי דריברים ?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. Started by axon,

לאחר נסיון העלאת acronis boot agent - שהיא תוכנה שדי דומה לגוסט בעצם היא לא ממש הצליחה לעלות ונתקעה , לאחר מכן אני לא מצליח לקבל שום תגובה מהמחשב. הוא נדלק, אבל אין כלום על המסך , והוא בכלל אל מגיע לשלב של בדיקת זכרון למישהו יש מושג מה צריך לעשות ? אני אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by gilloze,

שלום קניתי ספק 400 librty והארד דיסק 250g s,ata 2 של maxtor אכשיו התקנתי הכל סבבה זה מראה לי שהארד דיסק 130 גיגה למה זה ככה והדגם שקבילית זה בסדר כתוב עליו 250 למה זה תודה גיל לוח asus pmld2

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  19. Started by kobi-50,

קניתי לפני שבוע מחשב חדש והצורב שיש לי הוא philips lightscribe מ kap עכשיו אחרי שאני צורב דיסק במהירות שהיא יותר גבוה מי 2.730 לדוגמה 8X או 4X אז נכון יש על הדיסק DVD מין עיגול דק כזה אחרי העיגול המרכזי אז הוא צורב לי אחריו וכשאני מכניס את הדיסק אחרי שהוא גמר לצרוב לDVD בסלון הוא עושה לי מין רעשים מוזרים ורק אחרי איזה דקה הוא מעלה לי את הדיסק עכשיו כשאני צורב דיסק במהירות 2.730 הוא צורב לי לפני העיגול הדק ואותו דיסק אחרי הצריבה פועל לי חלק ב DVD בסלון מה מיכול לגרום לבעיהה????? בבקשה אני מיואש כבר....

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by AntiSocial,

אז הזמנתי את המפרט (נמצא בפרטים שלי) וקראתי בפורום קצת על "איך מרכיבים מחשב" והכל ... (יש לי ידע בסיסי ו..manuals באים עם כל חלק..) כרגע אני רוצה לדעת .. המעבד שלקחתי (+amd athlonX2 4200) ..הוא בא באריזת BOX .. הוא מגיע עם משחה טרמית ? או שאני צריך לקנות ולשים לבד ? ו...חוץ מזה אני יודע פחות או יותר מה ואיך להרכיב .. אם יש עוד כמה טיפים של דברים שלא לעשות! אז תגידו .. תודה ;D עריכה : קראתי טיפה יותר והבנתי שהמעבד מגיע עם פאד טרמי מובנה כזה ... אפשר לנעול מצטער שלא התעמקתי יותר בנושא לפני שפתחתי דיון חדש

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by solo53,

יש ברשותי מחשב P3 866 512 RAM האם יחזיק האיחסון 4 דיסקים קשיחים אשר יהיו בשימוש למחשבים ברשת מקומית כמו שרת אבל לא רק איחסון כתיבה וקריאה כרגע יש עליו WIN2000

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. מישהו יכול לעזור לי ??? ???

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  23. Started by ArSBrO,

אז ככה שלום לכולם, יש לי בעייה קטנה ואני חושב שאתם תוכלו ליפתור לי אותה. קיבלתי כרטיס קול זמני של STLabs ועכשיו התקנתי את כל הDrivers והכל יש קול שומעים יופי טופי אבל, הleft אצלי זה right והright זהleft אולי יש איזה דרך להפוך את זה והרבה אמרו לי שיש תודה ומקווה שתעזרו לי ;D

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  24. מה עליי לעשות? התקנתי גם את microsoft net frameworkשהיה צריך להתקין עם העדכון הזה בשביל שיפעל ולפי דעתי זה לא התקין לא קפץ לי משהו NEXT או משהו, רק לבחור שפה וזהו אין לי גם את האפשרויות שבמאפינים-->הדרות-->מתקדם יש לי 4-5 אפשרויות וזהו

• 0 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים