עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Israel Pomerantz,

נעלמו לי קבצים בהתקן נייד. איך אפשר לשחזר אותם? תודה , ישראל.

2. הייתה לי בעיה שהביוס לא היה עולה, אבל מערכת ההפעלה הייתה עולה. אז הוצאתי את הסוללה של הביוס, חיכיתי כמה דק והחזרתי. עכשיו אפילט הוינדוס לא עולה, מקבל מסך שחור. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. היי לאחרונה, שבועיים שלשה התקלה קיימת קבצי וורד,DOC/pdf/docx לא נפתחים בוואטספ במחשב מקליק הורד,הקובץ לא יורד לאף ספריה לעומת זאת בסמארטפון אין בעיה ,הכל נפתח. האם הבעיה במחשב או בוואטאספ? אודה על פתרון הבעיה אהוד

4. היי, יש לי מסך שהחליט להפסיק לעבוד, כאשר אני מחבר את החשמל המסך נדלק לשבריר שנייה ורואים את הלוגו וזהו. אשמח לעזרה שלכם איך אפשר להציל את המסך.. תודה רבה אנשים יקרים

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by a.y.f,

מה זה RAID 10 ראיתי כאן הדרכה על RAID 0 RAID 1 RAID 5.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by הדר גולדנברג,

ערב טוב .. שדרגתי לכרטיס מסך רדאון 5500 rx וראיתי שיש לו כניסות דיספלי פורט ואייץ די אמ איי .. במסך הישן שלי יש רק כניסות vga ו dvi .. ניסיתי כבל שהוא dvi בקצה אחד ואייץ די אמ איי בשני לא עזר .. ניסיתי גם לקחת תכבל הישן שלי שלי של vga בשני הצדדים לחבר מתאם hdmi ולהכניס לכרטיס מסך גם לא עזר .. איך אני יכול לקבל תמונה ??

7. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שמעולם לא נתקלתי בה, כאשר אני רואה סרטון כלשהו בכל דרך שתרצו בין אם זה יוטיוב, הנגן של ווינדוס או כל נגן אחר שיש או דפדפן, בקיצור כל דרך שאפשר להפעיל סרטון, אם אני במהלך הסרטון עוצר אותו לכמה דק', אז כאשר ארצה להמשיך הסרטון יעבוד בצורה איטית בלי סאונד. גם אם ארענן את הדפדפן או אכנס מחדש לאתר זה לא יעבוד עד שאני לא אצא מכל האתרים והאפליקציות של הנגנים. לא נתקלתי בבעיה כזו ואני מקווה שמישהו ממכם ידע לענות או לחשוב על רעיון מה עלולה להיות הבעיה. תודה !

8. Started by tzahi20,

שלום קיבלתי מחשב נייד I7 עם 512GB SSD ללא ווינדוס. איזו גירסה של ווינדוס 10 מומלצת צריך שלא תתפוס הרבה מקום ? שאלה נוספת, האם רישיון חוקי לווינדוס 10 מ EBAY שווה משהו ?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by avners33,

שלום לכולם, במחשב נייד windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by npyacle,

היי , המחשב שלי לפעמיים מראה שהוא מחובר לרשת אינטרנט, שיש אינטרנט , אבל שאני נכנס לגוגל הוא אומר שאין בעיה, ולפעמים הוא מראה שבגלל אי אפשר חייב עזרה תודה תמונות מצורפים

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by ורוניקה,

האם מישהו מכיר את הפקודה airolib-ng db1 --import passwd ./1/1.lst איך אני מוצא בתוך הקובץ המומר את האשים?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  12. מספרים 456 צד ימין לא עובד איך מסדרים?

13. Started by yairp,

בשבוע האחרון, כל פעם שאני מתחבר למשתמש שלי בווינדווס 10 אז יש מסך שחור לכמעט דקה עד שהמשתמש עולה אבל במשתמשים אחרים במחשב זה נפתח ברגע. איך אפשר לסדר את זה? אני משתמש ב dual monitors אז אולי יש קשר. תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  14. שלום, מדי פעם קורה מצב שפתאום המסך נהיה שחור וכל המאוורים עובדים על עוצמה מלאה. זה קורה כמה פעמים ביום וללא קשר אם המחשב במאמץ או לא, זה יכול להיות בזמן משחק או אפילו כשהמחשב לא בשימוש ולא מפעיל שום תוכנה או משחק. אם זה נגיד קורה בזמן משחק או סרטון ביוטיוב אז המוזיקה והצלילים ממשיכים כרגיל. כשזה קורה אני צריך לכבות את המחשב או לעשות לו ריסט. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת מידע או כיוון מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by okfir,

שלום לכולם, אתמול הרכבתי מחשב מחלקים שהזמנתי לצערי בשניה של חוסר תשומת לב שברתי שלושה פינים USB 3.2 VER 1 שנמצא על הMB האם קיים מתאם בין כבל ה USB VER 1 שמגיע מהמארז לחיבור VER 2 שנמצא בנוסף על הMB? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  16. שלום כיום יש לי מעבד I5 8400 עם מאיץ גראפי מאז העדכון האחרון (לפני כיומיים) פורטנייט עובד מאוד לאט מבחינה גרפית (עד לעדכון עבד מעולה) במנהל המשימות תצרוכת ה CPU עולה ל100% כאשר מעלים את המשחק האם רכישת כרטיס מסך חיצוני תפתור את הבעיה? מה הכרטיס מסך המומלץ?

17. Started by zone glide,

זה התחיל לי לפני חודשיים שלוש אני חושב.. בהתחלה הייתי בטוח שזה מהספק כוח, שאמנם התיישן וכבר היה לי אותו 6 שנים, ואחרי כמה ימים פתאום המחשב הפסיק לעבוד והספק פשוט היה גמור. אז החלפתי לספק חדש, לא היו רעשים למשך תקופה. עד שלפני שבוע בערך הרגשתי שהרעש חזר שוב, אולי זה רעש לא בדיוק אותו הדבר, אלא הפעם חריקות כאלה ולא תקתוקים. לא חושב שמדובר ב- Coil Whine או משהו כזה.. הקירור של הכרטיס תקין ושום דבר לא מפריע לקירור.. גיליתי שזה מגיע ממנו כי שאני משנה קצת את מהירות הקירור זה מפסיק קצת ואז חוזר, גם במצב מנוחה. ואני שם לב גם לאחרונה שלפעמים הכרטיס ב-54 מעלות במנוחה ולא ברור לי למה, לרב זה היה נמוך...

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  18. שלום לכולם ושבת שלום! יש לי מחשב דיי ישן, בן 7 שנים כבר עם חלקים מקוריים למעט שני הארד דיסקים SSD - אחד מהם עליו מותקן ווינדוס 10, הכונן נקנה בשנת 2016 בערך. המחשב נתקע באופן פתאומי ולא מגיב לכלום, או שהוא נתקע ומאתחל את עצמו ואז נתקע בעת עליית הווינדוס ורק כיבוי עוזר, או שהוא מאתחל את עצמו ומעלה את הווינדוס ופועל כרגיל בין דקה ל-חצי שעה אפילו ואז נתקע וכו'. בגלל שאני לא יודע לאפיין את התקלה ולתת כיוון - אפרט כאן את השתלשלות האירועים שקרו למחשב... זה יהיה קצת ארוך ממליץ לקרוא כדי להבין יותר אבל אפשר לוותר אם אין כוח לקרוא. לפני כמה חודשים החלפתי משחה טרמית - דבר שפתר את הבעיה באופן חלקי - הצלחתי להוריד את טמפ המעבד והמאוורר פעל נור…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by לאה אהרוני,

שלום, הזמנתי מסין קונסולת משחקים X9-S 8GB Handheld For PSP Game Consoles Player יש בו יותר מ10000 משחקים , חלקם כפולים אני רוצה למחוק חלק מהמשחקים. אך לא רואים אותם דרך הדפדפן. איך אפשר להגיע לזיכרון הפנימי? יש תוכנה שמאתרת קבצים מהזיכרון הפנימי? יש בהגדרות הקונסולה אפשרות 'פרמוט זיכרון פנימי' אם אעשה פרמוט, זה ימחק רק את כל המשחקים? או שיהרוס את הנגן וכל מערכת ההפעלה של הקונסולה? תודה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  20. היי, בחודשים האחרונים אני נתקל בבעיה שלא נתקלתי בה מעולם. זה קורה באקראיות - המסך קופא, הסאונד נתקע ואני לא יכול לעשות דבר, גם לא להזיז את העכבר. לאחר כמה שניות הכונן משמיע צפצופים (ביפ ביפ) בלתי פוסקים עד שאני חייב לעשות ריסטארט. מפרט: https://valid.x86.fr/rxj6lg מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  21. אם כשמדליקים את המחשב אז הוא נכבה בעלייה שלו, נדלק שוב לבד ואז נכבה שוב לבד ככה כמה פעמים.. עד שבסוף המחשב כן עולה כרגיל ואז אין כלום.. בהכרח קיימת בעיה בספק הכוח? חוץ מזה, התחילו להיות הרבה ארטיפקטים במחשב ואני חושש שהספק כוח גם דפק את הכרטיס מסך..

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  22. בעיה אני מנסה לפתוח קובץ שנמצא ב pbo וקופץ החלון הזה כול הזמן מה לעשות עיין בסופה של הודעה זו לקבלת פרטים אודות הפעלת איתור באגים בשיטת just-in-time (JIT) במקום תיבת דו-שיח זו. ************** טקסט החריג ************** System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Application not found ב- System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo) ב- System.Diagnostics.Process.Start() ב- System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo) ב- PBOManager.PBOM_Explorer.Proc_ViewArchiveItem(TreeNode Node) ב- PBOManager.PBOM_Explorer.PBOM_Ex_Tree_NodeMouseDoubleClick(Object sender, TreeNode…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. לפני כמה ימים התחילו להופיע לי צבעים במסך תוך כדי שהשתמשתי בו, ואחרי דקה הוא נכבה. ניסיתי להפעיל שוב והוא פעל טוב במשך חצי שעה עד ששוב פעם הופיעו צבעים ואחרי דקה הוא נכבה. למחרת כשפתחתי את המחשב כבר לא ראיתי מסך נורמלי אלא קצת צבעים ומסך שחור, ולא היו צפצופים שמראים על הבעיה. ניסיתי לבדוק מה הבעיה בכל מיני דרכים: הפעלתי את הזיכרון RAM במחשב אחר והמחשב השני פעל כרגיל (כשהמחשב שלי נדלק ללא זיכרון היו שתי צפצופים) חלפתי בטרייה של הBIOS. הפעלתי את המחשב כשהוא מחובר רק למטען, בטרייה, לוח אם, מעבד, זיכרון RAM, ומסך (כרטיס מסך נראה לי מובנה בלוח אם) והמחשב נדלק אבל לא הופיע שום דבר על המסך. ניסיתי לנתק הכל ולנקות (לא יודע אם היה ניקוי מאוד יסודי) ולהחזיר והמחשב נדלק אבל המ…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by liranmon,

היי, הרכבתי מחשב חדש וכשאני מדליק את המחשב הכל נדלק (מאווררים וRGB ) אבל המסך לא עולה. בדקתי כמה וכמה פעמים את החיבור של הכרטיס מסך ונסייתי לחבר את המסך לחיבור של הלוח אם וגם לא עובד כמובן שניסיתי גם מסך אחר מה יכולה להיות הבעיהה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  25. אז ככה. יש 2 שמות משתמשים. הראשון- הווינדוס מגיע למסך שחור לcmd system32. לאחר חפירה באינטרנט רק לאלר הקלדה explorer בcmd הכל עולה. שם משתמש שני-עולה תקין לחלוטין. במשתמש הבעייתי ניסתי הכל. sfc , שיחזור, הוספת explorer לstartup. נאדה.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים