תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
כל כמה שעות... או ברגעים של עבודה מאומצת עולה המסך הכחול ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב. לפי מה שהבנתי מ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300434.0 צריך להפעיל HMDD... אני אבדוק ואיידע אתכם. בכל מקרה.. האם ניתן לסדרו או רק להחליפו בחדש (כל המידע נמצא עליו) עודכנו תוצאות הרצת מספר קבצי DUMP בהמשך האשכול.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
האתר הזה - http://www.fxp.co.il/ לא עולה לי כבר משעות הבוקר ולאחרים הוא כן. נכנסתי אליו דרך הפלאפון כשאני לא מחוברת לאינטרנט האלחוטי והוא עבר וכשהתחברתי לאינטרנט האלחוטי הוא לא עבד. ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר ולא עזר. אני גולשת בדפדפן כרום ומחקתי את העוגיות ואת נתוני הגלישה ולא עזר. מה אפשר לעשות? זאת ההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה להיכנס לאתר - http://prntscr.com/6eml3s
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב לא עולה - ספק תקין(נבדק על מחשב אחר) לד ירוק על לוח האם דולק. המאווררים לא מסתובבים. מה הסיבה ?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
למרות שהתקנתי את הדריברים הנכונים וניסיתי המון פעמים - המחשב פשוט לא מזהה את הסורק שלי ... יש לי וינ xp .. במחשב הישן יותר של אח שלי, גם יש וינ xp, והתקנתי לו את אותם הדרייבירים שהתקנתי אצלי, ומשום מה אצלו זה עובד .. פעם אמרו לי שהבעיה כנראה בהגדרות בביוס, אבל לא מצאתי שום דבר שקשור בביוס (אני לא ממש טוב בזה ~_~) אז אם תאכלו בבקשה לעזור לי, אני אודה מאד מאד מדא למי שימצא את הפיתרון ... תודה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בזמן האיתחול ישנה השגיאה הבאה CMOS checksum error defaults loaded אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה :s05:
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי בעיה של מסכים כחולים במחשב, כל כמה ימים מופיע על המחשב מסך כחול וכתוב "dumping phiziical memory of disk" משהו כזה ויש מספרים לידו ושזה מגיע ל100 הוא עושה ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך תגידו, אני יעלה את הminidump.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שמעו יש לי פס כחול באמצע המסך אני לא יודע ממה זה אבל זה מעצבן מאוד בבקשה עזרה!
-
- 7 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
לפני חמש דקות קיבלתי מסך כחול ב WINDOWS XP רשם שם DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אמר לי לעשות ריסט...עשיתי פתאום המסך לא נדלק רק המחשב.... ניתקתי הוצאי וחיברתי שוב תכרטיס מסך הסתדר עכשיו המחשב מצפצף סתם ככה כאילו מצפצף מפסיק ומצפצף כל כמה זמן.... אני לא יודע מה קורה לו מישהו אולי יודע מה הבעיה??? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי את השילוש הקדוש הדנדש שלי וגם לאחר עדכון הביוס לגירסה 16, המעבד מזוהה ב Soft Menu III כ Athlon Xp 1833 Mhz ולא כ Athlon Xp 2500. ב Soft Menu III האפשרויות העומדות לפני הן Xp 3200 ו User Define בלבד. כמובן שעלי להגדיר את העסק ידנית דרך ה User Define. בתוכנות הדיאגנוסטיקה השונות (כגון Cpuz & WcpuID, נראה שהכל מזוהה כשורה). האם גם אצלכם זה ככה?...
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן. החלפתי לצורב LG 32X10X40 (8320B) לאחרונה, ובכל צריבה שלי בNERO הבאפר עולה ויורד כמו רכבת הרים, הסמן של העכבר מתחיל לקרטע (!) אבל איכשהו הצריבה עוברת בשלום. מה קורה פה? המחשב שלי הוא Athlon XP 1800+, 256MB DDR 333MHz, Maxtor 7200RPM 80GB .. האם עדכון קושחה יעזור? .. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה את הגיבריש הזה והמחשב לא עולה. אפשר להיכנס לביוס והמחשב לא מצפצף בצורה חריגה. ניסיתי לטעון את הגדרות ברירת המחדל בביוס וזה לא עזר. ניסיתי לנטק את הכוננים אבל המסך לא משתנה (מלבד העובדה שאין כוננים...) למישהו יש מושג מה קורה פה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ערב טוב אולי מישהו יכול לעזור לי יש לי נתב hpna3+שתי מתאמים מהירות 5 מגה בקומה ראשונה דרך המתאם גולש 5 מגה תקין למטה גולש דרך המתאם השני 1.5 מגה החלפתי בין המתאמים לא עזר השחלתי כבל רשת למטה ואכן אני גולש 5 מגה אבל למעלה ירד לי ל1.2 מגה ממש מוזר ועוד דבר כאשר אני מנתק פיזי את המחשב למטה למעלה אני מקבל 5 מגה תקין למישהו יש רעיון? +
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקבל בתופעה מוזרה יש לי חלונות 7 רישיון מקורי לפני כמה ימים הופיעו לי 2 עדכונים: עדכון אבטחה עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 (KB2656351) עדכון עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 (KB2600217) כל הפעלה מחדש שאני מבצע במחשב העדכונים הנ"ל מתקינים את עצמם מחדש מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכם, קיבלתי מחשב חדש לפני כחודש. עבדתי איתו במשך הזמן הזה ללא הכנסת משהו לפורט הקידמי של ה USB. החלטתי סוף סוף שכדאי אולי לסנכרן את האייפון למחשב, חיברתי רק את הכבל USB, והמחשב נכבה ישר, ולא נדלק. אחרי כמה זמן ניסיתי להדליק מחדש והוא הצליח, כנראה הגנה של הספק כח מפני קצר. בהיותי סקרן. החלטתי לבדוק האם, החיבור של ה USB מוארק ובכלל מורכב נכון. הבדיקה הייתה קצרה, כי ע"י התבוננות ישירה בפורט, שמתי לב שהוא שונה מידידו מימין, חסר שם הכיסוי השחור שיש בדר"כ על ה USB, שמכסה את ה 4 פינים.. כל מגע באחד מהפינים כדי לבדוק קצר וכו' ישר מכבה את המחשב. השאלה שלי היא, האם ניתן לקנות כיסוי כזה? או שצריך להחליף את כל הפורט? כמובן שאני אתקשר לחברה שנתנה ובנתה את המחשב,.. רק מנסה לחסוך d…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, וסליחה על הפוסט הארוך. מתחילת השבוע (לפחות ששמתי לב) התחילה בעיה אצלי במחשב שכל כמה זמן הוא היה מגיע לBSOD (מסך הכחול של מוות) בהתחלה זה היה כל כמה שעות בשלב מסוים פרמטתי את המחשב לווינדוס 7 מקורי ולאחר מכן עודכן לווינדוס 10, לאחר הפרמוט התופעה המשיכה ומאתמול בלילה המחשב התחיל לעשות את זה כל 5 עד 25 דקות מאז ההדלקה ולעתים (כשאני מפעיל תוכנה "כבדה" כמו פוטושופ) נכבה ישר בלי לעבור את הBSOD ולא נדלק כמה דקות או עד שאני מנתק מהחשמל ומחבר ולפעמים עדין צריך לחכות קצת. חשבתי שזאת בעיה במעבד כי היתה לו בעיה בן בעבר שנפטרה על ידי החלפת קירור למעבד, לפני הפרמוט השתמשתי בתוכנות כדי לבדוק את המעבד (לא זוכר אילו תוכנות הן היו מותקנות אצלי הרבה זמן) והן לא הציגו את מהירות מעבד א…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סורי הייתה לי בעיה לעלות הודעה אז עשיתי בדיקה ופתאום זה כן העלה... בכל אופן הבעיה שלי היא כזאת, האביט שלי [iC-7] הלך לעולמו והחלתי בחיפוש אחר לוח אם חדש כמובן SOCKET 478 עם צ'יפ של 875\865 ואכן מצאתי את הMSI NEO 865P שהוא אחלה של לוח, בסיסי ביותרק קצת באסה שיש לו רק שתי סלוטים לזכרונות אבל בסה"כ סבבה לגמריי [מה גם שבמחיר של 150 שקל אני חושב שזה הוגן] על הדרך אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הבחירה שלי בלוח הנ"ל. בכל אופן הלוח מעולה הכל טס באמת פועל חלק הבעיה היחידה שאני חושב שיש לו פאק בסנסור של הPWM המוכר גם כAUX בתוכונת השונות. איך שאני מדליק את המחשב הוא מודד בהם 65C+ שזה ממש לא הגיוני... מה אתם חושבים להתעלם מהעניין כי הכל פועל סבבה..? פאק של הסנסור ? או שבאמת משהו שם נצלה…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לפני 3 ימים חשבתי לעשות ג'סטה למחשב הישן שלי אז הבאתי לו עדכונים לביוס ולדריברים בכל מקרה לאחר ההתקנה הכל נראה מבטיח אבל שניסיתי לצפות בסרט פתאום קפא לי המחשב חשבתי שטויות אני אחזיר את הדריבר הישן, החזרתי והסרט עבד אבל פתאום כאשר איזו תוכנה קיבלה גישה לרשת הוא נתקע עוד פעם, עשיתי בדיקה ע"י שהתחלתי סרט ואחרי מספר שניות התחלתי את הדפדפן ואכן המחשב נתקע, החזרתי את הכל לכפי שהוא היה בהתחלה חוץ מהביוס אפילו ניתקתי את כל הUSB ואת שאר החיבורים com lpt וכד' ליתר ביטחון אבל עדיין נשארה הבעיה בדקתי את הIRQ של כל הכרטיסים והכל היה בסדר חוץ מהכרטיס רשת והUSB שניתקתי אותם בכל מקרה, ליתר בטחון נתתי לכולם IRQ ידנית אבל זה שוב לא עזר העברתי את הכרטיס רשת לסלוט אחר והוא בכלל נתקע לי…
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לצערי כמעט פעם ביומיים באמצע משחק המחשב נתקע וכל הצבעים במסך מתחרבשים יש לי דרייבר לכרטיס מסך מעודכן הסתכלתי ב- EVENT VIEWER וראיתי את השגיאה הבאה שקרתה בדיוק בזמן שנכבה המחשב: The application-specific permission settings do not grant Local Launch permission for the COM Server application with CLSID {C97FCC79-E628-407D-AE68-A06AD6D8B4D1} and APPID {344ED43D-D086-4961-86A6-1106F4ACAD9B} to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool. event id:10016 למישהו יש פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום חברים, לא מזמן, התקנתי שוב את המערכת ההפעלה שברשותי (win xp sp2) משום שהמחשב לא עלה עד הסוף (כלומר: לא להגיע לשלב שולחן העבודה). היום, אותה בעיה קרתה לי שוב וכל דבר שניסתי לעשות לא הציל את המצב. חשוב לציין שמדובר בבעייה כרונית שחוזרת על עצמה בתדירות של פעם ב- 4 חוד'. האם יכול להיות שה- HD מהווה מקור לבעייה זו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכם אני מנסה כרגע לעשות סדר ולפנות מקום בכונן C דיסק 1TB מתוכות 100GB זה כונן C (פנוי 14GB) מבדיקה מצאתי שאת מרבית המקום תופס קובץ ה-PST של האאוטלוק (30GB בקירוב) אז ניקיתי מהמיילים יותר מ-30K מיילים, בעיקר את אלה בעלי קבצים מוצמדים למרבה הפלא, קובץ הPST לא רק שלא קטן, אלא אפילו תפח ב-1GB כמובן שהסרתי הכל גם מתיקייה "קבצים שנמחקו" באאוטלוק גם לאחר שימוש ב CCleaner המצב לא משתנה בעיה שניה, אני מנסה להקצות 50GB מכונן D עבור C בעזרת תוכנת EaseUS Partition Master לאחר שאני מחסיר מכנון D, ומנסה לעשות Marge ל-C הוא לא מאפשר לי, כשאני מסמן את C הוא מאפיר את האופציה של התוספת שהורדתי מ-D וההיפך, הוא מאפיר את האופציה של C כשאני בוחר קודם את התוספת. התוכנה מאפשרת לי לעשות Marg…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי הרד דיסק פנימי של טרה וחיברתי אותו למחשב . הבוט ומנהל ההתקנים קולטים אותו אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי (win7). החלפתי כבלים בשביל לבדוק את הבעיה וזה לא עזר למישהו יש מושג איך מסדרים את זה? תודה מראש חגי.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
בטעות של תייר הכנסתי ddr 2 לסלוט של ddr 3 יצאה קצת עשן מהסלוט עכשיו הלוח מנסה לעלות אבל בתצוגה בלוח הוא מגיע למספרים 22 מצפצף וניכבה מה אתם אומרים ??? כמו כן יבואן של msi מישהוא מכיר?
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי בעיה פירטמתי את המחשב ואין לי קול במחשב מה עושיםם תעזרו לי דחוףףףף...
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-