תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אז כך המחשב השני שלי פנטיום3 כותבלי FAILD BOOT ישר איך שהמחשב מתחיל לעלות אני אפילו לא יכול להכנס לBIOS במה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה עם המחשב, כל פעם שאני מדליק אותו, לאחר מסך טעינת מע' ההפעלה אני מקבל מסך כחול, לא מוזר במיוחד עד כאן, הנקודה היא שניסיתי עם 3 דיסקים קשיחים שונים, שכל אחד מהם עובד על מחשבים אחרים . בניסיון נואש, ניסיתי להחליף עם מחשב אחר, החלפתי זיכרונות, כרטיס מסך ואפילו לוח אם, ואין שיפור. ניסיתי גם להשתמש בלינוקס ואז בזמן הטעינה אני מקבל הודעה שהקרנל לא נגיש. כשניסיתי להעלות NT (כן אני יודע שזה ישן, זה פשוט דיסק קשיח ששוכב לי בבית בערך 10 שנים) המסך הכחול לא התרסט (כי כנראה ביטלתי שם את התכונה הזאת) והוא טוען שיש בעיה בדיסק הקשיח\בCONTROLER. האם נגזר עליי לקנות מחשב חדש? תודה מראש מפרט: Dfi Lanparty UT sli-DR הוחלף לבדיקה ב: FOXCONN 6150K8MD-8EKRSH …
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי מחשב חדש, מעבד e8400, לוח אם גיגביט וכרטיס מסך ati4850 לעינינו, המחשב עובד בסדר גמור, בדקתי וחרשתי cod5 ופאר קראי ונראה בסדר לא היה בעיות.... אבל... יש כמה דברים מוזרים.... ובעיה בfs2004. דבר מוזר 1 - שאני הולך לבחור שומר מסך, ואני עושה "הצג" אז לוקח לו 3 שניות ורק אז הוא נכנס לשומר מסך... או שהשומר מסך כבר רץ ואז אני מזיז את העכבר אז לוקח 3 4 שניות ואז זה חוזר לשולחן עבודה... לגבי fs2004, אני תמיד מפעיל אותו בחלון, הפריימים (ללא סינרים) נראים בסדר משהו כמו 60 + פריימים. נעלתי על 28 וטסתי עם החבר'ה בטיסת השבת.. ובום... כל כמה דקות הפרימים יורדים ל4 או 1 פריים והכל תקוע ואז זה משתחרר. כמו כן זה קורה לי לפעמים (לא הצלחתי להוכיח עד הסוף) שאני לוחץ או פותח תו…
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש לי בעיה בגלגל של הרמקולים. מאיזושהי סיבה הייתי צריך לפתוח אותו. עכשיו הוא ההשתבש, כלומר העוצמה הכי נמוכה בינונית. אני מעלה טיפה זה משתתק ואז בום בכל הכוח. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום המאוורר צד של המארז שלי (NZXT APOLLO) הפסיק לעבוד יומיים אחרי שקיבלתי את המארז, זה קרה לעוד מישהו ? הוא בטוח מקבל מתח כי יש לו לד כחול שדולק .. חוץ מלחזור לחברה ולבקש שיחליפו יש משהו שאני יכול לבדוק לנסות לפני ?
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במחשב נייד מסוג HP nx9030. לאחרונה הרחבתי את הזכרון של המחשב ב-512MB. אחרי ההרחבה, רציתי להרחיב את כמות הזכרון המשמש לכרטיס הגרפי של המחשב (קבוע על 32MB), אבל כשנכנסתי לביוס ראיתי שהוא לא נותן לי לשנות אופציה זו (הביוס לא נותן לשלוט בכלום חוץ מתאריך ושעה). יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשנות זאת?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה?????!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס אני מתקין את הכרטיס מסך ועלה לי רגיל המחשב אבל ברגע שאני מכבה או סתם עושה ריסט ורוצה להדליק את המחשב אז לא עולה לי הווינדוס אני צריך להכנס למצב בטוח למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך ואז עולה לי...1 קניתי כרטיס מסך אז תרידו את הפטרון הזה...!
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לפני כמה ימים היה לי מסך כחול , המחשב ריסטר את עצמו ומאז אין לי תמונה ביציאת DVI שהיתה מחוברת למסך יש תמונה רק כאשר הWINDOWS עלה כבר.מה שאומר שאני לא יכול לראות את הביוס וכו' מה עושים ? יש פה מישהו עם כרטיס זהה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב (לא זה שאני רושם ממנו) אני מקבל הודעה boot failure: system halted והווינדוס לא עולה. בדקתי את החיבורים של ההארדיסק והכל בסדר.. אין דיסק בפלופי. ובBIOS הסדר טעינה הוא קודם מההארדיסק. מה הבעייה פה? אני זוכר לפני מס' חודשים קיבלתי את אותה השגיאה אבל אחרי איזה 5 ריסטים אם אני לא טועה זה עבר. הפעם זה כבר יומיים ככה. תודה[br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 22:19:55 המחשב חזר לחיים ניקיתי אותו קצת מבפנים עם ספריי לחץ אוויר כזה וזה פעל...
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
כשאני מפעיל תמחשב מופיע לי REMOVE REMOVAILEBLE DISKS AND PRESS ANY KEY ואחרי דזה הווינדוס לא עולה אני על המחשב השני כרגע מה לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש, אך לפני זאת הייתי רוצה לפתור את הבעיה שיש לי במחשב הנוכחי, עד לפני כחצי שנה הוא פעל טוב כמעט בלי בעיות והריץ BF2 על הגדרות נמוכות-בינוניות חלק, לאחרונה התחילו להיות לא לאגים מעצבנים מאוד במשחק, זה המפרט: Field Value Operating System Microsoft Windows XP Professional Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Field Value Motherboard Name Asus P5GL-MX (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset Intel Grantsdale-G i915GL Field Value System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) Field Value Video Adapter RADEON X300 Series (256 MB) Field Value Disk Drive Maxtor 6L120M0 (120 GB, 7200 RPM…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר במשך חצי שנה+ אני סובל מהבעיה הזאת. כאשר אני משחק במחשב כל הזמן המחשב נתקע וחייבים לעשות ריסט. בזמן האחרון זה נעשה אפילו גרוע יותר, כשצפיתי בסרט המחשב כל הזמן נתקע. לדעתי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך, כי היו לי איתו בעיות בהתחלה שנבעו מטמפ' גבוהות (100 מעלות+), וכשהחלפתי קירור כבר היה מאוחר מדי ועכשיו גם יש ארטיפקטים תמידיים. הטמפ' עכשיו בסדר, לא עוברות את ה-50 ורוב הזמן אפילו פחות מ-40. מה אתם חושבים? זה הכרטיס מסך או שזה לא קשור? * זה לא המערכת הפעלה, כי פרמטתי כבר כמה פעמים וזה לא עזר. אני מבקש ממכם ממש כל עצה שאתם חושבים שיכולה לעזור, ואם למישהו פה הייתה את הבעיה הזאת. אני רוצה לוודא ב-100% שהבעיה היא מהכרטיס מסך לפני שאני מחליף אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ב"ה מערכת המחשב שלי, דופקת HD. תוך מספר חודשים שתי HD הלכו ואינם מזוהים בביוס כבר. אני מניח שמשהו במערכת יוצר את התקלות, כיצד אני יכול לודא האם ההערכה שלי נכונה? איזה חלק יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה. מסיבה לא ברורה מידי פעם הוא נופל באופן אקראי ומבצע ריסט. מעולם לא הייתה לי תופעה כזו במחשבים קודמים (ישנים וחלשים יותר). אופן השימוש במחשב סטנדרטי (ללא OC) וללא פעילויות מיוחדות שמאמצות אותו. מעבד אינטל Q6600 עם גוף קירור ומאוורר מקוריים מצורף קובץ של המפרט המלא. מה זה יכול להיות??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
חבר'ה אני כבר אובד עצות ומפחד שלא שרפתי את הלוח אם חיברתי לפי המדריך (החוברת המצורפת עם הלוח אם) את כל החיבורים של הריסט וכו' אבל רק הנורה האדומה דולקת קבוע המאוורר של המעבד עובד ולפי מה שאני שומע לא נדלק הארד דיסק וגם הנורה שצריכה להידלק בלוח אם לא דולקת מה הבעיה???? תודה רבה רבה לעוזרים מראש זה דחוף מאוד עריכה= הסתדרתי הספק של המחשב היה דפוק
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אשמח למפרט למחשב גיימינג עד 5000 שקל עם rtx 3060 תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד ASU's 409fa . יש לו בטריה מובנית.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי גיבוי עם 3 כוננים ואחריו עוד גיבוי עם יותר כוננים (בוצע לאחד מהכוננים shrink ואז החלק הזה פוצל לעוד שלושה חלקים). היתה לי בעיה לעלות את הגיבוי השלישי, אז העליתי אותו באופן ידני על ידי מחיקה של מה שבוצע לו shrink ואיחוד חזרה לכונן. למרות שלכאורה הכוננים זהים, פרגון עדיין לא מצליח לזהות אותם ולכן הגדרתי אותם באופן ידני. גם אחרי שהגיבוי עלה פרגון עדיין לא מזהה את הכוננים כמו שצריך. הבעיה המהותית יותר היתה כאשר ניסיתי להעלות את הגיבוי המתקדם יותר. מותקן שם אובנטו והמערכת עולה בקצב צב וגם הצבעים לא בסדר וכו'. בקיצור אני מסיק מזה שהוא לא העלה את הגיבוי כמו שצריך ואני בטוח שזה קשור למחיצות. לכן אשמח אם מישהו יוכל לומר לי…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב יש לי מחשב I5 WIN7 שהיה מחובר לרשת במקום העבודה אני מעוניין לחבר אותו בבית לרשת ביתית ( אני לא חייב את הנתונים שיש בו) כאשר אני מחבר את המחשב בבית, אני לא מצליח להכנס , מבקש שם וסיסמא (שהיה בעבודה) מה צריך לעשות? אלדד
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4 יציאות USB אבל שתיים מהן נהרסו אני רוצה להכניס שתיים מהמחשב הישן שהיה לי, יש שם 3 מקומות זהים לחיבור אבל כשניסיתי באחד זה לא זיהה צריך דרייברים או משהו כזה? אין לי הרבה מושג בעניין, מקווה שמישהו יכול לעזור לי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
...טוב אז זה הבעיה.. תמונה: http://img166.exs.cx/img166/4408/sasas5ak.jpg מי שפתר סוס..
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב נייח חדש עםi5 ולוח אם אסוס חיברתי אותו למסך המחשב עם vga והיה רשום שאין אות(no singal) לא נלחצתי וחיברתי אותו למסך הטלויזיה והוא רשם גם שאין חיבור. חשבתי שיש בעיה בכבל אז חיברתי אותו למחשב הנייד ובצד השני למסך מחשב. וראו טוב במסך מחשב אך לא בבירור במחשב עצמו. הכבל די ישן משהו כמו ארבע שניםאז אני חושב שיותר הגיוני שהכבל מקולקל מאשר שלוח אם חדש מקולקל . חוץ מהמסך אני בטוח שהמחשב עובד כי הכונן דיסקים נפתח ונסגר וגם מרגישים את הרעש שי שהוא עובד. תודה רבה ואני יעריך כל תגובה,ניר
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה.. אני רוצה להחליף כרטיס מסך, עכשיו אני יודע שכאשר מחליפים צריך למחוק את הדרייברים של הקודם ולהתקין את החדשים, שאלה 1: איפה הדרייברים שצריך למחוק? שאלה 2: אחרי שמחקתי אותם, ואני שם את החדש ומדליק את המחשב, איך יש לי תצוגה אם הכרטיס עדיין לא מותקן? תודה..
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם EP45-DS3LR של גיגביט ובכול פהם שאני מחניס את המחשב למצב שינה הוא מצליח להכנס אבל ברגה שאני מפעיל את המחשב יש מסח כחול . נ.ב המחשב מריץ וינדוס 7 .
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-