עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Eli Barak,

יוטיוב לא נותן לראות סרטונים ומודיע תקלה

2. בעיה בדריבר ? (לא שיחקתי במשחק הזה הרבה זמן (AA ) אז אני לא יודע אם הסיבה באמת קשורה לדריבר.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  3. שלום! יש לי בעיה שכאשר אני מנסה להדליק את המחשב והכונן 4 טרה של wd עם הספקת מתח חיצונית מחובר, המחשב נדלק אבל נשאר תקוע במסך של ההפעלה של הלוח אם אסוס, ורק כאשר אני מוציא את הכונן נייד ומדליק מחדש זה עולה בסדר ואני מציין שיש לי עוד כוננים של 2 טרה ללא הספקת חשמל וכשהם מחוברים המחשב עולה רגיל אשמח לפיתרון ותודה מראש

4. Started by Quellious,

שלום, חבר שלי קנה מארז COBRA (בלי להתייעץ איתי כמובן) כמו זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1564&catcode=351 עכשיו, באתי לעזור לו להעביר את המחשב שלו מהמארז הישן שלו לתוך החדש. אבל... ראיתי שבמארז החדש יש מקום רק ל-2 ספייסרים מוזהבים (כאלה שמבריגים לתוכם ברגים), וכל השאר זה חורים מרובעים, שלתוכם מכניסים מין קוביות פלסטיק לבנות כאלה, עם חור קטן למעלה. אז הכנסתי אותן למארז במקומות המתאימים, אבל לא ראיתי שום דבר שיכול להצמיד אותן ללוח-אם (החורים בקובייות קטנים מדי בשביל ברגים) מישהו מכיר דבר כזה? יש מושג איך לחבר את הקוביות ללוח-אם ? אולי פשוט חסר משהו שהיה צריך להגיע עם המארז ? (אין לי מצלמה בשביל להראות תמונה... אני מקווה שלמישהו יש מושג על מה אני מדבר…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by le cat,

יש לי כרטיס מסך: ASUS V8440/TD: GF4, 128M DDR, TV-out, DVI. אני נתקל בשלוש בעיות... אודה מאוד לעזרכתם! 1. כשאני מציג סרט שמנוגן מהמחשב, הפריימים טיפה איטיים. כאילו יש מרווחים קטנטנים בין פריים לפריים. הזרימה אינה חלקה לחלוטין. 2. משום מה התצוגה בטלוויזה אינה ישרה לחלוטין (הפינות העליונות קצת עקומות). 3.כמו כן התצוגה אינה פרוסה ע"ג מסך הטלוויזיה כולו, ישנם שוליים שחורים. אשמח אם תוכלו לעזור לי! תודה!

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by GMTK,

קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Melike Pk,

שלום לכולם. שדרגתי השבוע את כרטיס המסך שלי ל8800GT אבל בUT3 לא משנה אילו הגדרות אני מכוון המשחק רץ על איזה 10 FPS... יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק? המפרט שלי: athlon 4400+ x2 2gb ram 667 mobo gigabyte m61ps3 התקני פאטץ' 1.1 והבעיה לא הסתדרה. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס (6928) תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. תצורת המערכת שלי לפני התקנת הקירור החדש הייתה כדלקמן: ווינדוס XP PRO 2 הרדיסקים שמאוחדים על ידי רייד 0 - מזוהים בביוס. לאחר החלפת הקירור ונקיון המארז הדבר היחידי שהתבצע מבחינת הגדרות זה איפוס לביוס, אבל כל ההגדרות שוחזרו לאלו שהיו לפני ההתקנה, הבקר מזהה את ההרדיסק וכשאני מנסה להעלות את המחשב במסך שמציג לי בחירה של סייפמוד ההתקנה קופאת בקובץ mup.sys לפי המלצת מיקרוסופט אני אמור להשתמש בrecovery console כדי לשחזר אבל מה שמפחיד אותי שאני צריך להתקין את הבקר רייד מחדש עבור זה והשאלה שמתבקשת כאן היא האם אחרי ההתקנה ההרדיסיקים שמסודרים במערך נכון לעכשיו יזוהו בדיוק אותו באותו אופן וכל המידע ישמר או שמא בסידור המערך מחדש יוזוהה ההרד דיסק כחדש לחלוטין ???? עדכון: …

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. חיברתי אחד ההתקנים ( מגיעים 2 כאלה במארז ) - > אחד למחשב ( ע"י כבל אתרנט רגיל ) ועוד אחד לראוטר ( גם כן כבל אתרנט רגיל ). לחצתי על 2 הלחצנים ( אחד בכל התקן ) כמו שצריך כדי לאפס הגדרות ובכדי שההגדרות יועברו להתקנים. כעת כל הנוריות עובדות כמו שצריך לפי הדף הוראות שמגיע עם זה - הוא מזהה רשת כמו שצריך . עכשיו - האם אני אמור להגדיר כאן רשת חדשה ? או שזה מגביר אות קיים של רשת קיימת ? תודה, יאיר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אורח Rony | SMB
    Started by אורח Rony | SMB,

אני מחפש בנרות לרכוש עשרות מסכי מחשב או טלויזיה עם wifi מובנה בכדי להציג במסך עמוד אינטרנט עם הודעות. צריך להיות מסך המאפשר לקבוע ב- homepage של הדפדפן עמוד קבוע באופן שמדליקים את המסך לאחר הכיבוי או לאחר הפסקת חשמל, המסך מציג מיד את עמוד האינטרנט הנבחר ולא את העמוד הראשי בכמו בכל מסך אחר.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  11. סליחה נלחץ לי פעמיים למחוק!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. מפרט בקישור בצד. הבעייה חוזרת בתכיפות נמוכה, פעם בחודש - חודשיים ככה, ללא תלות באיזה עבודה כרגע מתבצעת על המחשב (משחק, אינטרנט, סתם ב -idle). התצוגה על המסך פשוט קופאת ללא כל הודעת שגיאה, ולאחר reset המחשב לא עולה (המסך נשאר כבוי) ולוח האם מצפצף צפצוף אחד ארוך ושניים קצרים (ע"פ החוברת שלו זה מראה על בעייה עם כרטיס המסך). המחשב מסרב לעלות מס' פעמים. לפעמים אחרי שעוזבים אותו בשקט כמה זמן לבסוף הוא עולה, ובמס' המקרים האחרונים שזה קרה, ראיתי שלהוציא ולהכניס את הכרטיס פותר את העניין תוך ניסיון אחד או שניים. ??? כשהבעייה רק התחילה, במשחקים ישנים מסויימים (vampire bloodlines ו- syberia ליתר דיוק) הופיעו מדי פעם שגיאות בטקסטורה וארטיפקטים. עדיין יש אחריות על הכרטיס. החנות שבה …

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by אדלרון,

שלום, אני מנסה להתקין ב2 מחשבים שונים HD של היטאצ'י 160G סאטה 2. ובשני המחשבים (שניהם סאטה 1 )אחרי הפוסט יש צפצופים מהירים ללא סוף. ברגע שאני מוריד את הכבל מהלוח ,הלוח עובד רגיל. החלפתי את הכבל והעניין לא נפתר. אנא עיזרו לי והחכימו אותי בעזרת היידע הנפלא שלכם תודה רונן

14. אהלן... הבעיה היא במחשב Pc רגיל , שפשוט החליט לשבוק חיים לפתע לחיצה על כפתור ההפעלה לא עשתה כלום , פשוט מת... הניסיונות שאני עשיתי כדי לתקן הם : החלפתי ספקים - בעיה נמשכת , הספק עובד מצויין במחשב אחר.. ניתקתי את כל הכבלים והחומרה מלבד המעבד , הוצאתי את הבטריה של הביוס לדקה אחת והחזרתי (קראתי איפשהו שזה יכול לעזור) - ולא עזר :ֹ/ שום קבל בלוח אם לא נראה מנופח (פגום).. המשכתי ובדקתי את החיבור של הפנל הקדמי של המחשב ובהם נמצאים כל הכבלים של הלדים , הספיקר הפנימי וכמובן של כפתור ההפעלה (Power Sw) ושל כפתור reset sw .. ניתקתי וחיברתי אותם חזרה למקום הנכון לפי ההוראות של הלוח האם הספציפי שלי Gigabyte GA-EP35C-DS3r בכל מקרה , כרגע נראה לי שזה יכול להיות רק לוח-אם או מ…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by YMK,

היי חברים , רציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי , אני רוצה ליצור אימג' לווינדוס 10 שיכלול גם את כל התוכנות שיש לי במחשב , איך אני עושה את זה ? קראתי על זה אבל חסר לי משהו בין השורות שאני לא מבין . הבנתי שאני צריך לעשות SYSPREP ואני גם צריך ליצור IMAGE , ואני לא הבנתי מה ההבדל בין IMAGE ל CLONE

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by גלעד007,

הקלטתי במיני דיסק הופעה מסויימת. חילקתי אותה למספר טרקים, בסוף כל אחד לחצתי על כפתור סטופ שהוא גם שומר את הטרק. כשהגעתי לביתי התאכזבתי לגלות שחלק מהטרקים חסרים! אך בסך מן הכולל של הדיסק הוא מראה כי הם בתוכו...למעשה אין באפשרותי לשמוע אותם או לראותם כקיימים. היש למישהו פתרון?

17. היי, השאלה בכותרת+ניסיתי לפתור בעצמי,וכנסתי להגדרות צריכת חשמל>עיתוי שינה של המחשב>שיחזור הגדרות ברירת מחדל,ולאחר מכן,כשלוחצים על התחל=אין אפילו את אפשרות הבחירה ב"מצב שינה",שנעלמה ויש פשוט "שינה" - מה עושים,כדי שאפשרות זו תחזור והמחשב יוכל לישון?. אין לי מקלדת ו/או עכבר אלחוטיים. שיניתי והורדתי את כל ה"שירותים"+"הפעלה" - בmsconfig,אשר לא הכרחיים. למה המחשב שלי עדיין לא מצליח לישון?,במה הבעיה? (הוא ישן כדקה,ומיד לאחר מכן "מתעורר".!). אילו שינויים,עליי לשנות בניהול צריכת חשמל,כדי שיישן כמו,שצריך ובאופן תקין? תודה רבה מאוד מראש.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  18. פתאום אין לי שליטה בסמן הגלילה (הקו הארוך, זה שמורידים ומעלים איתו את העמוד) איך מחזירים את השליטה בסמן הזה ?

19. שלום לכולם. אתמול קניתי את כל מה שצריך, לפי המפרט המומלץ שהתפרסם למחשב משרדי (זה שנמצא כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133216&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 בפירוט - לוח אם Gigabyte MA785GMT-UD2H מעבר AMD AThlon II X3 435 2.9 Ghz זכרון 2gb DDR3 1333Mhz של Kingston HD של WD וצורב. קניתי ספק של Chieftec - APS-450S. הבעיה הראשונה כשבאנו להרכיב את המחשב, חיברנו את החיבורים של הספק ללוח אם. חיברנו את הגדול מהשניים (הרחב מאוד), אבל כשבאנו לחבר את החיבור השני מהספק ללוח-אם, זה שנצא ליד המעבד והוא שמן יותר, נתקלנו בבעיה - על הלוח-אם היה מקום לחיבור של 8 פינים (הכוונה לא לפינים הקטנטנים כמו של הנורות או המאוורר, אלא לגדולים יותר) ומהספק…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by yh992,

שלום, יש לי מחשב מחשב נייד ACER ASPIRE ONE 150 . NETBOOK. שהמצלמה שלו מובנית במסך. אלא שהיא לא עובדת. המחשב לא מזהה אותו. בהתחלה זה פעל כמובן. אבל פרמטתי והתקנתי מחדש את המחשב. התקנתי דרייברים [כמו שאפרש לקמן.] ועדין לא הולך.. נסיתי את הדרייבר המופיע באתר ACER, בקטגוריה של הדגם הנ"ל. דרייבר הקרוי WebCam LiteOn Aspire One וכן את זה הקרוי WebCam Suyin Aspire One. כמו כן התקנתי מחדש את הדריברים ל chipset, vga intel למרות כל הנ"ל המחשב לא מזהה את המצלמה המובנית. אם למישו פתרון לבעיה. או שיוכל למצוא לי דרייבר מתאים. אודה לו. יש ברשותי מערכת הפעלה XP PRO. תודה יניב.

• 0 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. שלום, לאחרונה התחלתי לחוות לאגגינג עם העכבר הנ"ל, לציין שהעכבר ברשותי תקופה ארוכה ולא היו בעיות כאלו עד לאחרונה כמו כן החלפתי סולללות והתקנתי את הדריוור מחדש אך הבעיה עדיין נמשכת. אשמח לעזרה / הצעות תודה. עריכה: הבעיה נפתרה, טלפון אלחוטי שהושם ליד המחשב שיבש את הקליטה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by tigri1,

שלום לכולם המחשב נדלק וחלונות עולה ועובד יפה ובום נכבה המחשב.אי אפשר להדליק אלא אם כן מוציאים מהתקע ומחברים שוב,וביומיים האחרונים יכל לעבוד כמה שעות רצוף או מתחיל לעלות את החלונות וכבה ישר ושוב צריך לנתק מהחשמל כדי להדליק. החלפתי ספק ממחשב אחר שכן עובד,ניתקתי כבל רשת,ניתקתי גם רמקולים והתקלה נשארת?לא מבין מה הבעיה?מי שיודע ויכול לכוון אותי כיוון של בעיה? תודה מראש המחשב הוא דואלי 2.8 800

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  23. יש לי שני מחשבים ישנים ואתמול החלפתי בין הלוחות (פלוס המעבד) בין המחשבים... היו כמה בעיות אבל בסופו של דבר הכונן קשיח, לוח א, מעבד, כרטיס מסך ובעצם הכל חוץ מהמארז נשארו ביחד... לא יודע למה.. אבל עכשיו אין לי סאונד במחשב... זו לא בעייה של דרייבר כי הסרתי והתקנתי דרייבר מתאים, וזו לא בעיה של קודקים כי לא נגעתי בהם.. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לתקן אותה? לוח אם http://www.biostar-usa.com/app/en-us/mb/content.php?S_ID=93 כרטיס קול מובנה תודה רבה על העזרה... זה ממש מתסכל עריכה: ניסיתי גם לפרמט וגם זה לא עזר..

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by fp581,

הסרתי את נורטון ובאמצע זה ניתקע אם הודעת שגיאה (אני לא זוכר אותה) ואני רוצה להסיר לגמריי את נורטון PLZ HALP ME

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. היי אנשים, אני רוצה להקליט, עכשיו יש לי שני מיקסרים של דיג'יים בבית, את שניהם ניסיתי, עם הראשון שרפתי את הכרטיס קול מרוב נסיונות וחיבורים מחדש אני מחבר את הכבל בחלק האחורי של המיקסר לLINE OUT הMAIN OUT... ולאדום מאחורה בכרטיס קול, יש לי כ"ק חדש, Creative X-Fi Xtreme Audio, ועדיין, לא עובד. כאילו על המיקסר זה כן מראה את הפסים של הווליום של המיק, ככה שהמיק עובד מצויין, אבל במחשב זה לא עושה כלום! הקטע המציק/מצחיק זה, שאם אני שם הקלטה ואז שם מוזיקה במחשב, זה מקליט את המוזיקה ישירות מהמחשב!! בהגדרות של הכרטיס קול יש לי כל מיני אפשרויות EAX ושטויות אבל שום דבר שקשור למיקרופון, ואני לא יודע מה לעשות נכנסתי גם כמובן לVOLUME CONTROL וניסיתי להגביר ווליום עם המיקרופון ושטויות, …

• 0 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.