עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dano,

יש לי לוח אם חדש ופשוט אין קול.. כלומר אין דריברים או Audio devices.. מאיפה לקחת ומה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by Ashand,

שלום ברצוני לעדכן את הביוס שלי לגירסא חדשה שאמורה לתקן את הבעיות של USB 2 ומסכים כחולים במחשב שלי אין פלופי דיסק, איך אני יכול לעדכן את הביוס בלי לעשות BOOT מפלופי דיסק? איך אני נכנס ל-DOSS בלי פלופי דיסק.... תודה!

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  3. טוב יש לי פה מחשב של בן דוד שלי לקחתי לו אותו כדי לשים לו GF4 440 שיש לי ממזמן (יש לו ATI ישן מאוד עם 8MB?) בדקתי שייש תאימות AGP והכל... בקיצור הבאתי ת'מחשב שלו לפני שהחלפתי כ.מסך בדקתי שהמחשב שלו עולה אצלי ובאמת הכל עבד יפה... עכשיו! שהחלפתי את הATI הישן שלו עם הGF4 המסך פשוט לא מפסיק להציג NO SINGLE לא משנה מה אני עושה !!! זה משגע אותי.. ניסיתי להחזיר לATI הישן... לא עזר אפילו למחשב שלי הוא לא נותן להכנס !! גם שאני מחבר את המחשב שלי ! כמו תמיד הוא רושם NO SINGLE חיברתי את כל השקעים מחדש 1000 פעם.. החלפתי כרטיסי מסך 100 פעם בחיים שלי וכזה דבר לא היה לי... מזה ?? איך יוצאים מזה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by roni456,

יש לי כרטיס מסך RADEOM 9200 ומשחקים רצו עליו חלק ואני לא יודע מה קרה עשיתי פירמוט ואף משחק לא עובד אז עדכנתי אותו ל9250 לא עזר הכנסתי את הדיסק התקנה והתקנתי את כל התוכנות שם וזה רק ארס עוד יותר,ואפילו משחקים פשוטים כמוGTA VC אני לא יכול לשחק. יש לי windows xp מעבד: לוח אם:Intel כונן CD/DVD:LG הארד דיסק:500GB כרטיס מסך:RADEON 9250 Secondary כרטיס קול:Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device PCI מסך:Samsung תודה לעוזרים. המשחקים נדלקים ואיך שזה נכנס ללוגו או ההגדקות במשחק זהו זה נתקע.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  5. תראו משהו מוזר מאוד קרה למחשב שלי ב-3 ימים האחרונים! אני מכבה את המחשב ומתי שהוא הוא נדלק מעצמו פעם אחת שהלכתי לישון כיביתי אותו ואחרי 10 דקות הוא נדלק פעם אחת כיביתי אותו וראיתי שהוא התכבה ואני קם בבוקר והוא דלוק! ואף אחד לא הדליק אותו! בבקשה אני לא יודע מה זה תעזרו לי!

• 13 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by ALEXEY,

יש לי בעיה די רצינית הסי די רום פתאום הפסיק לקרוא לי דיסקים ולא מזהה אף דיסק הדגם הוא של SAMSUNG COMBO DRIVE SM-304 מישהו אולי יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן את הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by שיבומי,

שלום רב, אני חדש כאן אז תהיו סבלניים. אתמול פתחתי את המחשב כדי להוסיף עוד סטיק זכרון, ועל הדרך החלטתי גם לנקות את המאוורר של המעבד. לקחתי שואב אבק עוצמתי מאוד,קירבי,הנחתי את הפיה שלו על המאוורר והפעלתי אותו. המאוורר החל להסתובב מהר מאוד מהשאיבה והאבק נשאב... אבל המחשב מאז לא עולה . כלומר ההארד דיסק עובד המאוורר האומלל גם עובד אבל אין מסך,אין עכבר(אופטי האור לא נדלק ) שאלתי האם קרה משהו למעבד ? ללוח ? תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to rem…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Shane McMahon,

יש לי חלקים(לוח אם ,מעבד,והארד דיסק) ואני לא יודע אם הם תקינים כי הם סתם ישבו במשרד של אבא שלי..והוא לא יודע אם הם לא תקינים או לא ואני לא יודע אם לקנות מארז פשוט ב-150 שקל כי אז סתם ילך הכסף חוץ מלחבר אותם לספק אחר יש דרך ?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by Ancient1,

הבעיה והשלב שהגעתי אליו מתוארים בלינק ביוטיוב .. צרבתי ביוס אתמול. שיחקתי .. הכל היה בסדר. אחה"צ החלפתי מעבד בלי צורך לשנות דבר בביוס. עבד בסדר כמה שעות, שיחקתי, מתחים מצוינים. ואז היה פריז בזמן גלישה. והבוט נכנס ללופ תוך השניה הראשונה - נשמע כמו סירנה. לפני הביוס. הוצאתי את הכל , וגם שמתי את המעבד הישן . הבעיה נשארה. איפסתי ביוס כשעה : ג'מפר , בטריה , וספק מנותק מהקיר. ה"סירנה" נעלמה , יש בוט כנראה !. הרכבתי חזרה יש בוט של כמה שניות ! כבר יותר טוב ( אין לי רמקול בלוח), אין מסך . ואז ריסט ושוב בוט ... ואחרי כמה פעמים חוזרת ה"סירנה" . ניסיתי ללחוץ על INSERT בזמן הלחיצה על הpower ... לא עושה כלום . לא נראה לי שהסוקט התלכלך בפנים.. ממה ? אוף ממש לא בא לי לפרק …

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  11. Started by tg_Atom,

יש לי בעיה כבר פעם החלפתי אותו ועדיין היא חוזרת.. בכל פעם אני מפעיל משחק אחרי כמה דקות אני מקבל כמו נקודות צבעוניות כאלה והמסך קופא ורק ריסטרט מוציא אותו מהמצב הזה קרה לי גם פעם אחת שהתעלמתי מזה המשכתי לשחק ואז בכלל ה WINDOWS לא עלה לי (וזה אחד מהפעמים שהחלפתי אותו ) עכשיו בקרוב תיגמר לי האחריות וגם אם אני יקנה כרטיס חדש אני מפחד עליו כי אני חושב אולי זאת בעיה מהלוח. זה ממש לא הגיוני כבר החלפתי אותו פעמיים, אגב זה קורה יותר מהר מתי שההגדרות ברמה יותר גבוהה. הכרטיס הוא כרטיס XFX 6800 רגיל מה יכולה להיות הבעיה ואולי יש איזה תוכנה שאני יכול להריץ כדי לבדוק את תקינות הלוח/הכרטיס מסך ולמצוא את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  12. שלום לכם. יש לי בעייה אני מנסה להתחבר למחשב רחוק ואני לא מצליח הוא מבקש ממני את הסיסמא של המחשב שלי אוו שלו אני לא יודע כבר אני רושם לו והוא רושם לי שזה לא נכון. אני משתמש ב win xp. מה אני צריך לעשות ?? בתודה מראש בר לוי!!!

13. Started by mekroni,

שלום לפורום, התקלקל לי הדיסק הקשיח: Seagate מודל ST340824A והחשש העיקרי שלי הוא להציל את החומר. טכנאי סיפר לי שישנה אפשרות שהתקלקל הבקר בלבד ולא המדיה המגנטית וזאת אפשרות שתאפשר לי להציל את החומר (לפני פנייה למעבדות שחזור מיוחדות שעלותן אסטרונומית). האם אפשרות זו אכן קיימת? אם כן כיצד אני מאתר בקר כזה (או דיסק כזה חדש שניתן לקחת ממנו את הבקר) על מנת לבדוק אופציה זו? תודה, בדרך לייאוש...

• 11 תגובות
    • 9.2k צפיות
  14. שלום לכולם אני מנסה להתקין ווינדוס 7 כבר במשך יומיים על המחשב הנייד שלי ואחרי שאני יוצר את המחיצה ומפרמט אותה הוא מריץ לי את השגיאה הזאתי: setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. היה לי כבר ווינדוס 7 לפני על המחשב פשוט מחקתי אותו והתנסיתי בubuntu. חיפשתי פתרונות על התקלה הזאת בגוגל מאתמול ואני לא מצליח לעלות על הבעיה. תיארתי לעצמי שאולי ההתקנה של הubuntu גורמת לחסימה בדיסק הקשיח אבל ביצעתי מחיקה למחיצות, יצירה חדשה, פרמוט, ניקוי הדיסק דרך דיסק התקנה של הווינדוס (diskpart on cmd), דרך gparted וגם דרך דיסק של ubuntu בעצמו. אני אשמח אם משהו יוכל לעזור. תודה מראש לכולם

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by vic07,

שלום, יש לי מחשב נייד, טושיבה סטלייט, שנקנה לפני 3 חודשים. לאחרונה החלו להשמע נקישות מאזור ההארד דיסק (ככה זה נשמע - בכל מקרה זה החלק המכני היחיד בסביבה...). נקישה יחידה ואז שקט. ואז לפעמים שוב אחרי כמה דקות, אל לרוב זה לא חוזר על עצמו כמה שעות לפחות. התופעה החלה לאחר שמילאתי את הדיסק בקבצים - לפני זה הוא היה ריק כמעט לגמרי. עם זאת, הדיסק מתפקד בסדר גמור למראית עין, ואין בו קבצים שהמחשב מסרב לפתוח וכדומה. סריקת BAD SECTORS לא מדווחת על שום תקלות שהן. מישהו מכיר? האם באמת יש בעיה בדיסק, שתבוא לידי ביטוי יותר מאוחר? או שבכלל יכול להיות שיש מקור אחר לנקישות האלה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לאחר שמחקתי את הupper/lower filters (היו לי כמה תיקיות אותו הדבר, ובכולם מחקתי), כי רציתי לפתור את הבעיה של צורב DVD, הפסיקו להגיב העכבר והמקלדת של מיקרוסופת העל-חוטיות המחוברות דרך USB. בbios מגיבים, וברגע שמתחילים לעלות החלונות מפסיקים להגיב. ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת אחרים ולא דרך USB אלא דרך PS2 ולא על-חוטיות אותו סיפור, ניסיתי להכנס לsafe mode - גם אותו סיפור עזרו לי דחוף בבקשה!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  17. כל פעם שאני לוחץ על כפתור הכיבוי המחשב עושה ריסטרט .כדי לכבות את המחשב אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כמה שניות .בדקתי בקונטרול פאנל ובביוס כבר ושמה זה כבר נמצא על shutdown מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by law89,

כמו שרשמו לי לפני כמה חודשים טובים, כנראה שהכוננים של טרנסקנד לא הכי איכותיים. לאחרונה כשאני מנסה לעלות גיבוי זה פשוט דופק לי לחלוטין את המחשב ומחייב התקנה מחדש. כשאני מעלה גיבוי ישן, הוא מצליח לעלות אותו (המחשב עובד קצת איטי). איך אני יכול לבדוק אם יש תקלה ב-SSD? ראיתי שיש כל מיני מכשירים שמתחברים למחשב באמצעות USB ואפשר לחבר אליהם כונני nvme. יצא למישהו להתנסות בכוננים כאלה?

19. כשאני פותח את המחשב , ממש שהוא אמור להכנס אל שולחן העבודה מופיע לי מסך שחור. בשביל לצאת מהמסך השחור אני צריך להכנס למנהל משימות ולסגור את המשימה "explorer" ולהפעילה מחדש , כל זה כדי להכנס לשולחן עבודה. כיצד לפתור אותה? ויש לי עוד כמה בעיות , בקשר לתוכנות כמו ICQ ומסנג'ר... שאני נכנס לוחץ על האייקון של המסנג'ר , הוא עושה לי אירעה שגיאה (כמו אל תשלח) ונסגר. אותו דבר באיסיקיו , אני נכנס לאיסיקיו מנסה ללחוץ על מישהו לשלוח הודעה , והוא נותן לי את שגיאת ההודעה "אל תשלח". תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  20. אוקיי, זה התחיל מתי שהרצתי 3Dmark עם הדרייברים 23.11 כדי לבדוק את הביצועים של הגרוטאה שלי. מה שקרה זה שהמסך נהפך להיות שחור ואז חזר, אבל מתי שהוא חזר לא יכולתי לראות את כולו, אני מתכוון שאני רואה 3\2 ממנו הנה תמונה כדי להמחיש מה שקורה אצלי: http://www.annexftp.com/~lordy/pcpr0b.jpg שדה הראייה שלי מסתכם בתחומי הקו האדום, מתי שאני מנסה למתוח את המסך לרוחב הוא לא מגיב, אבל לגובה הוא כן מה שגם, להזיז אותו מימין לשמאל אני מצליח יש דרך מסויימת לתקן את זה ? או שהלך המסך ? :-\

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by at,

לפני כמה חודשים המחשב שלי התחיל לעשות בעיות, לאחר שהיה נתקע לעיתים קרובות חשדתי בוירוס או מחלה אחרת.. שם דבר לא עזר, התקנה מחדש של מ"ה אקס פרו פתרה חלקית/זמנית את הבעיה והיו הרבה פחות בעיות כלומר נתקע רק פעם ב... בסוף הסרתי את הכרטיס PCI ממחשב ומאז הכל היה חלק. עכשיו אני מעוניין להחזיר את כולם או חלקם (לפי מה שאפשר בלי ליצור בעיות)! החזרתי 2 מתוך 3 שהיו והמחשב נתקע שוב מתישהו תוך כדי עבודה, אז ישר הסרתי את אחד מהם עכשיו הוא לא נתקע אבל נדמה לי שהוא יותר איטי במעט (לא בטוח). בקיצור אני צריך רעיונות מקוריים ולא מקוריים לבדיקה של הנושא האם הלוח לא בסדר בכלל אולי רק החיבורים PCI או חלקם , ואולי אלו בכלל הכרטיסים עצמם שהתקלקלו או אחד מהם. (אגב אני חושד בגלל שבגל חורף האחרון שה…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  22. מאתמול אני לא מצליח לבצע עדכונים למערכת הפעלה ואופיס במחשב. יש לי וינדוס 7 64BIT ואופיס 2013 64BIT. בזמן שהוינדוס אפדייט מנסה להוריד את העדכונים אני מקבל שגיאה "windowsupdate_80070663" התקלה התחילה מאז אתמול,בגדול הוינדוס אפטייד מנסה להוריד שני עדכונים אחד אבטחה של המערכת הפעלה והשני של האופיס. בעקבות זה, אני האייקונים של האופיס השתנו ללא מזוהים כמו זה http://blog.gnu-designs.com/images/Windows-default-shortcut-icon.png ואין אפשרות להיכנס לוורד ולאקסל. ניסיתי להוריד את הקובץ FIX של מיקרוסופט ולא פתר את זה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את האופיס גם לא עזר. ניסיתי למחוק ולהתקין את net framework 4.5, גם לא עזר. לפי האתר של מיקרוסופט ניסיתי גם ליצור מחדש את הרג'יסטרי וגם לא עזר.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by CTDesign,

פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 על המחשב X64 בטעות במקום את הX84 עכשיו שאני מנסה לעשות BOOT FROM DVD הוא מתחיל את הטעינת קבצים ואז עוצר באמצע ורושם שאחד הכוננים חסר או משהו כזה והוא לא נותן לי להמשיך בפירמוט מישהו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  24. Started by Or ei,

אני די בטוח שה98 אשמה בזה איכשהו ... איך מסדרים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בניתי את המחשב הראשון שלי לפני כחודשיים ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה ובגללה המחשב שלי מאוד איטי, קורס, ויש בעיות בהארד דיסק. לפעמים כשאני פותח אותו ההודעה הזאת מופיעה לי, מישהו יודע איפה טעיתי ואיך לתקן?

• 2 תגובות
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.