עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by biton,

עשיתי התקנה מחודשת של Win XP SP2 על המחשב הישן (פירמוט והתקנה מלאה) ויש בעיה עם ה- Sound. לוח האם הוא GA-8SRX של Gigabyte ויש לו Creative Audio PCI משולב בתוכו. הכרטסי עבד מצוין עד עכשיו עם אותה מערכת הפעלה. עכשיו כאשר המחשב עולה מתחילים תקתוקים מיציאת ה- Line Out בלוח שמפסיקים רק עם Mute. אי אפשר לשמוע צלילים מכל סוג שהוא. בהתקנה XP מזהה את הרכיב ומתקין דרייבר של מיקרוסופט. יש לי דיסק התקנה שהגיע עם לוח האם ומאפשר להתקין דרייבר של Creative. במהלך ההתקנה ה- XP צועק שהדרייבר לא חתום אבל גם לאחר ההתקנה הבעיה לא נפתרת. ניסיתי גם את הדרייבר באתר של Gigabyte. אני די משוכנע שזו בעיית דרייבר כי התקתוקים מתחילים לאחר ה- Log in (אם כי בחלק מעליות המחשב אין Sound בכלל). ההבדל היחיד…

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by pizzaguy,

אז ככה.. הלך לי הנייד היה לו ATHLON XP SOCKET A והכל כמו רגיל יתאים ללוח אם רגיל עם סוקט כזה או לא?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  3. לפני משהו כמו 9 חודשים קניתי מחשב חדש מאז כבר פעמיים שהלך לי צ'יפ של זכרון, החנות טוענים שכנראה משהו היה דפוק בסט המקורי ובגלל זה הם נהרסו אחד אחרי השני השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזכרונות להפסיק לעבוד ? האם יש סיכוי שמשהו דפוק בלוח אם ובגלל זה הם נהרסים ? מה שקרה, הוא שאחרי בערך חצי שנה נהרס הראשון, החליפו אותו ואז אחרי חודשיים גם השני נהרס (וגם אותו החליפו עכשיו) נראה לי קצת מוזר

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  4. יש לי בעיה בזיהויי כמות זיכרון הRAM בווינדוס XP, יש לי 4 סטיקים של 1 G.B כל אחד של חברת קינגסטון. כשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי שיש 4 ג'יגה זיכרון אבל הווינדוס מראה שיש רק 3 ג'יגה. ניסיתי להתקין כבר כמה גירסאות שונות של ווינדוס XP פרופשיונל ובכולם זה מראה רק 3 ג'יגה של זיכרון. המפרט של המחשב שלי הוא: +AMD Athlon 64 3700 ASUS A8N-SLI Premium W.D 7200RPM 250G.B SATA2 4G.B KINGSTON 4 X 1G.B ATI REDION X800 GTO2 אודה מאוד למי שיוכל לעזור.....

• 6 תגובות
    • 504 צפיות
  5. השאלה שלי מדוע כשאני מחבר אותו למחשב כשהמחשב כבוי ואחר כך מדליק את המחשב המחשב אינו עולה ומצפצף.האם יכול להיות שהמחשב שלי אינו תומך בTURBO כי לפי הנתונים הוא אמור להתאים.או שאיני עושה משהו נכון?תודה למשיבים.[br]פורסם בתאריך: 14.08.2007 בשעה 11:18:53 ועוד דבר מה זה לוח אם תומך ב ECC Registered.איך אפשר לדעת אם תומך או לא.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  6. Started by Celerox,

שלום שלום , הורדתי את הדרייבים החדשים של nvidia לכרטיס מסך שלי שהוא gforce 8800 GTS אחרי שהתקנתי כל קובץ וידאו שאני מפעיל הגאמה שלו בהירה מידי ניסיתי לשנות את הגאמה ולעשות color correction אבל אחרי שאני סוגר את הקובץ ופותח שוב הוא עוד פעם עושה את הגאמה בהירה מידי , ניסיתי לשמור גם את העדיפויות שלי וזה עדיין לא עובד.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by Rudo17,

שלום, היום קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס אקס פי .. בהתקנה חילקתי את הארדיסק לשתי חלקים 100 ו150. לא הייתי מרוצה ורציתי לעשות פירמוט מחדש ... במסך ההתקנה של האקס פי הוא כותב לי שהוא לא מזהה לי את הארדיסק. לכן, אני מתקין ויסטה אבל בהתקנה שלו לא מופיעה כל הארדיסק בשלמותו רק החלק של ה-100? כרגע המחשב בהתקנה עם הויסטה ... איך אני אוכל לאחד חזרה את הארדיסק ? תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  8. Started by roma,

הצורב הוא של LG, את הדגם אני לא זוכר. ניסיתי אותו על המחשב של אמא ושם הוא צורב, אצלי במחשב הוא מסרב לצרוב. פירמטתי והתקנתי מחדש את הXP אבל עדיין אותו סיפור, מתחיל לצרוב ופולט לי את הדיסק, ניסיתי גם בנרו וגם באשמפו. יש לכם רעיונות? נ.ב הלוח אם הוא של EPOX 8RDA3I

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by Pageboy99,

שלום, יש לי הרגשה שזאת בעיה חומרתית שהתחילה לפני מספר שבועות, אך אני לא לגמרי בטוח. המחשב מאט מפעולות שכלל לא צריכות להכביד עליו (כמו עידכון אוטומטי של הפיירוול או משחק) ותמיד כשזה קורה, הצליל במחשב מתעוות (אם זה נגן מדיה או כל אודיו אחר). יש לציין שהמחשב עבר פירמוט לפני כחודשיים. מעבד: Intel 2 Due Core E6400 2.13GHz זכרונות: KINGSTON 1x2GB DDR-2 667 ספק כח: Enermax ELT400AWT 400W לוח אם: Gigabyte 965P-S3 דיסק קשיח: Western Digital 250GB (16MB) 7200RPM SATA II כרטיס מסך: 7950GT 512MB תחילה ניקיתי את המחשב מזבל ושגיאות ברג'יסטרי, איחוי דיסק וסריקה של וירוסים ו-spywares באמצעות מספר תוכנות שונות. גם במצב בטוח הבעיה קיימת. עכשיו אני חושד שהבעיה היא בחומרה, אז הרצתי WD Data L…

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  10. אני מקווה שהנושא בפורום המתאים . שלום , היה לי מחשב שכל הזמן עשה בעיות בתוך הווינדוס והבעיות היו מוזרות ככה שכל הזמן רושם לי שגיאת DLL או שמה לא יודע הודעות מעצבנות בזמן התקנות תוכנות הוא נתקע באמצע ורושם שהוא לא יכול לגשת לקובץ או דברים כאלה, בקצרה בעיות ממש מוזרות . פירמטתי את המחשב אלף פעמים וניסיתי מליון גרסאות של XP !! ובסוף הכל היה אותו דבר רק שהבעיות מתחלפות כל פעם בעיה אחרת חשבתי הארדיסק --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי זכרונות --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי כרטיס מסך --> החלפתי אותו דבר !! בקיצר גם ספק החלפתי וגם לוח אם לבסוף! את המעבד השארתי בצד כי לפי מה שאני יודע שמעב או שהוא עובד או שלא !! ( זה נכון ? ) לקחתי את המעבד שמתי אותו במחשב אחר שהיה תקין לגמרי ע…

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  11. Started by nbav,

"שימו לב שפורום זה מיועד אך ורק ובעיות חומרה. לבעיות תוכנה, יש לפנות לפורום תוכנה." אני לא יודע אם זה נקרא בעיית חומרה או תוכנה. אני מקווה שאני בפורום הנכון. '>http://jpg.co.il/view/507e7962c4c07.jpg/"] מאז שעשיתי פירמוט, ההודעה שבתמונה קופצת לי מדי פעם כשאני לא מחובר לאינטרנט. איך מעלימים אותה אחת ולתמיד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  12. Started by orese,

שלום לכולם, קניתי את המקלדת המכאנית הראשונה שלי לפני כמה ימים k60 pro וקרה לי פעמיים שהיא עשתה לי דאבל טאפינג. זה דבר שקורה מידי פעם במקלדות מהסוג הזה או שעלי לפנות לחנות ?

13. Started by O.G.D 2k5,

שלום יש לי לוח אם של חברת ECS P4VAX+ עם כרטיס קול מובנה AC97' התקנתי את הדריברים מהאתר והוא אומר שלא קיים כרטיס קול גם אחרי התקנה. מה לעשות????

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by ic10,

שלום יש לי מחשב amd 3000+, לוח MSI NEO4, כרטיס 6660GT, הבעיה שלי שהמחשב פשוט לא עולה כשאני מפעיל אותו ונתקע ישר על ההתחלה (אי אפשר אפילו להיכנס ל BIOS או משהו) כשאני מוציא ומכניס שוב את הבטריה העגולה שבלוח האם הוא חוזר לעבוד בסדר אך זה קורה לי שוב לאחר כמה זמן מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  15. Started by danny70,

שלום לכולם , הבעיה היא כאשר המחשב כבוי אני מדליק אתו מופיע על המסך הודעת שגיאה :בנוסח הטרמינציה נכשלה , בדוק את הטרמינציה או הכבל , כאשר אני מאתחל את המחשב ,הבעיה לא מופיעה והכרטיס מזהה את ההרדיסק . חשוב לציין כי לדיסק הסקזי מחובר כרטיס קטן מאחר ואין לי מתאם ליצאה של ההרדיסק .היציאה היא 68 פין . עכשיו , בכרטיס הקטן יש טמרמינציה ושמתי את הדיסק על יציאה 2 . והוא אכן מזהה את הדיסק בביוס של הכרטיס על יצאה 2 . חשבתי אולי בגלל שיש כם לכרטיס הסקזי גם טרמינציה, אז הוא לא יודע איפה לגשת קודם לטרמינציה של הכרטיס הקטן שיושב על ההרדיסק ,או לגשת לכרטיס עצמו. בכל אופן שממתי את הטרמינצה בביוס של הכרטיס סקזי על אוטומטי . היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא נתן הודעת שגיאה אבל כאשר המחשב כבוי …

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by kong5,

אז הבעיה הראשונה היא שהמחשב מתחמם ... הוא היה דלוק כל הלילה..לא נגעתי בו רק אתה תוכנה פשוטה שסורקת משהו בבוקר אני רואה את זה http://img217.imageshack.us/img217/9651/bla8fg.png 70 מעלות בדרך כלל זה נע בין 40-50 עוד שאלה...איך אני יודע איזה דרייברים יש לי? אני רוצה לעדכן אותם. כיצד?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  17. Started by sheff2k1,

בדרך כלל אנשים נוטים לחשוב שאין במחשב דבר כזה "קצת לא תקין": או שהחומרה פועלת, או שהיא לא פועלת. אבל האם זה ב100 אחוז נכון?האם יתכן מצב שבו יש חלק(לא מכני) כלשהו במחשב, שיש בו פגם קטן, שעדיין מאפשר להריץ את המחשב? אינני מדבר על בעיות תאימות חומרה כמובן, אלא על פגמים פיזיים.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  18. Started by BOMBER,

שלום, לאחרונה ניקיתי את המחשב שלי מאבק וחשבתי לעשות לו אוברקלוק, התקנתי תוכנה מקורית של לוח אם והוא הראה לי את נתוני המחשב בזמן אמת, ואז ראיתי שיש לי בעיה עם מאוור. התוכנה רושמתWARN. SYSTEM FAN ורושמת את הRPM שלו שהוא עומד בסביבות ב2200, שימנתי אותו מחדש וזה לא עזר. ערכתי ניסוי,לקחתי שניי דפי ניר ושמתי אותם משני צדי המאוורר ("חנקתי אותו"), אז התוכנה הראתה 3000 סיבובים לדקה וההזהרה נפסקה. המאורר ממוקם מקדימה של המחשב והוא מחובר ללוח אם מאוורר 80 מ"מ. אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ובמיוחד הפתרון לה אז הודה מאוד תודה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by UsrNam,

התקנתי את הדרייבר, בדקתי באפשרויות שהכל על On, והכל על הכי גבוה ועדיין אי אפשר לשמוע כלום. מה עליי לעשות?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  20. Started by moshe20,

הבעיה יחסית למחשב חדש לא כל כך סוחב יש קצת תקיעות וקצת קשה לו לפעמים מה לדעתכם מהחומרה אני צריך לשדרג ולהוסיף(במשחקים עובד חלק) המפרט: E6300 GEIL 512*2 800MHZ GIGABYTE X1950PRO 256MB WD 250KS 16MB ASUS P5B DLX מארז רגיל וספק שבא איתו ומאוור סטוק אהה כן ועוד שאלה רצית לקנות עוד דיסק קשיח של 320 מה כדאי 2.וגם דיסק קשיח חיצוני של 500GB האם המחשב יתמוך בכזה עומס של 3 דיסקים קשיחים

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  21. Started by jud22,

שלום, יש לי בעיה. אני מנסה לשמוע רדיו דרך האינטרנט. פעם יכולתי באיזה שהוא שלב זה נחסם. בהתחלה הוא כותב שהגוגל בר שלי חוסם אותו וכשאני מנטרלת זה עדיין לא עובד. אולי זה הנורטון אנטי וירוס חסם לי באיזה אפדייט? בכל מקרה ניסיתי דרך כמה אתרים-מיבזקון, האתר של גלי צה"ל וזה תמיד חוסם. כותב לי במדיה פלייר שזה לא נותן להיכנס לurl ןאז זה כותב שהכתובת מתחילה בhttps ולא בhttp. מה המחשב הזה רוצה ממני? בכל מקרה כל מי שיכול לעזור, אשמח.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  22. Started by mooch,

שלום לכולם, יש לי במחשב 3 כרטיסים: א.מסך. ב.טלויזיה. כרטיס קול(בנוסף לכרטיס ה OB ) לפני מספר ימים הבאתי כרטיס רשת מחבר, כשהתקנתי אותו, הוינדוס זיהה אותו אך לא יכל להפעיל. הוא רשם שיש קוד 10 הרצתי חיפוש בגוגל על קוד 10 ומצאתי את זה: http://support.microsoft.com/kb/q276602/ אמרתי לעצמי נשחק עם הכרטיסים כי כנראה שזה בעיית התנגשות. הוצאתי את כרטיס הקול ושמתי במקומו את הכרטיס רשת. המחשב לא זיהה את הכרטיס וגם רשם שיש בעיה בכרטיס הטלויזיה. אופציה שנייה. החזרתי את כרטיס הרשת למקומו אבל לא הכנסתי את כרטיס הקול ואז הוא מצא גם את כרטיס הרשת וגם סידר את בעיית הטלויזיה. סידר את הבעיה,אבל כרטיס הקול בחוץ. לפי האתר הנ"ל הבנתי שיש בעיית IRQ או משהו כזה. רציתי לדעת האם מישהו מכיר פתרון לכ…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by SnakeBite,

שלום,יש לי צורב nec 4551 dvd ועשיתי לו flash מגרסת 1.06 לגרסת 1.08 חשבתי שתמיד טוב להיות יותר מעודכן בגרסה ומסתבר שטעיתי עכשיו הצריבה נכשלת כל הזמן אחרי 20 אחוז ודופקת לי דיסקים ויש עוד בעיות... הורדתי את העדכון מהאתר הרשמי לא מאיזה אתר מפוקפק כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר חרה את המצב לקדמותו והאם פירמוט יעזור? בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by eyarit,

בוקר טוב לכולם. לא יודע עם זה המקום הנכון לשאול, אבל אנסה בכל זאת. בקרוב אני רוכש מחשב חדש בעקבות המלצות החברים פה באתר ורציתי לדעת אם אוכל להפוך (במינימום שידרוג) את המחשב הישן שלי למחשב סלוני "מדיה סנטר". המפרט הקיים הוא: מעבד פנטיום 3 800mhz זיכרון ראם: 750 מגה. לוח אם: משהו סביר לא יותר. כרטיס גרפי: nvidia fx-5200 הארד דיסק: w-d 80g 7200 ושאר נילווים. לדעתכם יש סיכוי? אפילו עם מערכות לינוקס עליו או בתוספת כרטיס לכידה יוכל לפחות להקליט מהכבלים. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  25. Started by xxxxxxxxxAngel,

קניתי מחשב חדש והמיקרופון לא עובד לי ולפני זה במחשב הקודם הוא עבד ובשניהם חלונות xp :bash: :bash: :bash: ואני מחבר את זה נכון !!

• 2 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים