תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
זה קורה לי מדיי פעם לא תדיר כ"כ... הנה תמונה: http://www.fastup.co.il/images/98218253.jpg מצטער על האיכות.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה לא עשיתי פרמוט נקי ל10 איפוס הגדרות BIOS בדיקת חומרה מלאה במעבדות KSP הכל תקין כונן הSSD ללא שגיאות וזה ממשיך לקרות אין התחממות, אין כרטיס מסך. לוח H97 D3H מעבד i5 4590 ו32GB ראם עם 500GB SSD EVO ריסטרטים וקריסות באמצע העבודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי איזה בעייה עם הכרטיס מסך הזה, בחלק מהמשחקים אחרי כמה זמן הוא קורס, עם הרבה נקודות על המסך (ארטיפקטים אמרו לי שקוראים לזה) ואחרי כמה זמן זה הופך למסך שחור ומכריח לעשות ריסט למחשב, אז נראה לי שמצאתי פתרון, שכמה אמרו שהוא עזר להם, והוא קשור ל Bioflash, אין לי מושג מה זה או איך לעשות את זה. הנה הדיון בדיוק עם הבעייה שלי: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-255529_15_0.html ובתוכו יש את הפוסט הזה: Hey, I'm from germany and I just registered here because I don't want to let you alone, I had the very same problem. I got the SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 PCI-E. Believe me or not but the only 100% way to fix this square dots problem is to flash the bios of your sapp…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי הרבה משחקים במחשב ומיום ליום משחק אחר נוסף נתקע זה התחיל מפרובולג'ן {כדורגל} שמשחקים זה עוצר לא זז אחרי 10 שניות זה ממשיך וככה זה מתפשט לשאר המשחקים נסתי להחיליף כרטיס מסך ולא עזר נסתי פורמט ולא עזר .יש למשהו פטרון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מנסה לחבר DS4 למחשב....אבל הבלוטוט USB שקניתי לא מוצא את השלט מישהו ניסה ועובד לו? יכול לשתף לינק לUSB הנכון? תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני צריך מודם ראוטר סלולרי לטווח של 50 מטר ומעלה. האם קיים ? למי עלי לפנות על מנת לקבל ייעוץ? תודה ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למרות המדריך המושקע עשיתי טעות והברגתי את הברגים הארוכים גם לגוף המארז כמובן שלא נכנסו עד הסוף ולאחר מלחמה איתם הבנתי את הטעות והחלפתי לברגים הקטנים . ואז הבחנתי טיפה שמנוניות על אחד הברגים האם פצעתי את הרדיאטור והכל הלך או שיש סיכוי שלא קרה כלום האם אפשר לבדוק נזילה שכל כבוי או רק שמערכת עובדת יש נזילה. Corsair Hydro Series H100i RGB PLATINUM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה אני מנסה לפתוח קובץ שנמצא ב pbo וקופץ החלון הזה כול הזמן מה לעשות עיין בסופה של הודעה זו לקבלת פרטים אודות הפעלת איתור באגים בשיטת just-in-time (JIT) במקום תיבת דו-שיח זו. ************** טקסט החריג ************** System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Application not found ב- System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo) ב- System.Diagnostics.Process.Start() ב- System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo) ב- PBOManager.PBOM_Explorer.Proc_ViewArchiveItem(TreeNode Node) ב- PBOManager.PBOM_Explorer.PBOM_Ex_Tree_NodeMouseDoubleClick(Object sender, TreeNode…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הי, אני עושה סטרימינג עם כרטיס לכידת וידאו USB במשך תקופה דרך מחשב סטרימינג ייעודי (זאת אומרת שאני מסטרים עם שני מחשבים - מחשב גיימינג ומחשב סטרימינג). יום אחד אני מדליק את המחשב סטרימינג ורואה את צבעי הקשת במקום את מה שאני רואה במוניטור, היום החלפתי בין הכבלים והבנתי שברגע שאני מנתק את הכבל של המסך הראשי (המסך של המחשב גיימינג) אני מקבל את השידור תקין למחשב סטרימינג. כששני הכבלים עובדים בו זמנית אי אפשר לקבל שידור למחשב סטרימינג. עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
קניתי את הסטיק הזה באליאקספרס. הכנסתי סים של פרטנר, מזהה את הסים יש קליטה דור 4 (LTE) והכל, אבל אין גלישה. ניסיתי להגדיר APN של פרטנר (uinternet) ולא עזר. מה עוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם... משהו מוזר קורה פה .. רק פורטים 1 ו2 עובדים לי 4 ו5 עובדים רק בביוס אבל בווינדוס לא מציגים כלום.... מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום וברכה. היום הצטרפתי ואני ירוק לגמרי... בכל מקרה, תאמינו או לא קיבלתי טאבלט חינם באתר 'אגורה' כן!!! אמנם סיני, אבל נראה מעולה ומרגיש נפלא. הקיצור, הצלחתי להירשם דרך החשבון GMAIL שלי הכל בסדר, נכנסתי וגלשתי ברשת הכל בסדר, אך בבואי להוריד אפליקציות מה'מרקט' לדוגמא או מה GETAPPS ו אני לוחץ על האינסטולד וכלום לא קורה!!!1 מה יכולה להיות הבכעיה? כי זה שהביא לי אותו [בחור רציני מרמת ישי] אמר שהוא הוריד אפליקציות דוקא. בנוסף, כשאני מחבר את הטאבלט למחשב, ואז הוא מופיע ככונן E של המחשב שלי כמובן. ואני גורר לתיקייה מסויימת מוזיקה, בעוברי לטאבלט אני כלל לא מוצא תיקייה בשם זה, למרות שאם אני מחפש את הקובץ דרך המחשב שלי \בזמן שהטאבלט מחובר, אני רואה אותו, אבל הוא נמצא בתיקייה ש…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי לוח NFORCE 3 עם 4חיבורי סטא (MSI NEO2 PLATINUM) ויש לי מחוברים 2 הארד דיסקים SATA ושאני מחבר את השלישי לחיבר SATA3 או ל-SATA4 המחשב לא עולה למרות שאני מגדיר בביוס את SATA3,SATA4 על ENABLE. ההארד דיסק בטוח בסדר כי כשאני מחליף אותו עם אחד מהשניים שכן מחוברים אז המחשב עולה בלי בעיות - אבל כשהארד דיסק מחובר לאחד מהחיבורים 3 או 4 הוא פשוט לא עולה ויש מסך שחור ממש לפני הטעינה של הווינדוס (הפס הזה שרץ). איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי תקלה כנראה בלוח האם. כל דיסק קשיח שאני מחבר למחשב לא עובד וקופץ מסך כחול. קופץ לי מסך כחול עם השגיאה הבאה: A Problam has bbeen Detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time youv'e seen this stop error screen , restart your computer. If this screen appears again , follow these steps: Check for viruses on your computer. Remove any newley installed hard drives or hard drive controller. Check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated Ruc CHKDSK / F to check for hard drive corroption , and then restart yout computer. Technical Information Stop:0x00000007B(0xEE233640,0xc00000034,0X00000000…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נייד הזה, גם במערכת הפעלה Windows 8.1 שהיתה לי בו היתה את אותה הבעיה. ועכשיו יש לי Windows 10. כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק אותו , הוא לא נדלק , וזה קורה גם לאחר מצב שינה, מה זה אומר "לא נדלק?" המחשב עצמו מראה שנדלק , אבל אין תצוגה, וברמקולים הוא משמיע שהמערכת הפעלה עולה, ואז כשלוחצים סתם ככה על המקשים במקלדת , שומעים רעש של צלילי מקשים דרך המחשב,! למישהו יש פיתרון לבעיה הזו? חשוב לי לציין שכבר עשיתי עדכון ל Bios + כרטיס מסך לדעתי יש איזה עדכון שדופק את זה, אשמח לעזרה! תודה !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן לא הייתי פה. (אני עם וינדוס xp) אז ככה, יש לי בעיה עם קבצי dll זה התחיל (אתמול) עם d3d9.dll במשחק prototype וכן בשאר המשחקים הורדתי את קובץ הdll ושמתי אותו בתיקיה של המשחק וכאמור קיבלתי שגיאה חדשה הורדתי גם את הקובץ הזה (ddraw.dll) והחלפתי בתיקיה system32 ו system ושוב אותה שגיאה. ניסיתי להסיר את הdirectx 9.0 והתקנתי מחדש, עדיין לא עוזר, ופה אני חושש לבעיה נוספת! בdxdiag מופיע לי שיש לי directx 9.0 אבל משום מה אני עובר ללשונית display ולוחץ על test direct3d וזה מה שמופיע לי, קוביה כתומה שהיא שייכת בכלל לdirectx 8.1 למי שלא יודע הקוביה (TEST) של directx 9.0 אמורה להיות כזאת מישהו אולי יודע איך אני יכול להסיר בבטחה את כל הקבצים של הd…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, קניתי הארדיסק WD 1.0TB Caviar Black, ההארדיסק כאמור בטכנולוגיה של sata 6gb/s. לוח האם שלי הינו לוח של אינטל מסוג DG41RQ אשר תומך ב-sata 3gb/s. ביצעתי התקנה של ווינדוס 7 על גבי ההארדיסק, ההתקנה עובדת כמו שצריך עד השלב האחרון שבו מתבצע הבוט האחרון. שם אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה של המסך. המחשב עולה דרך הארדיסק sata 3gb/s ישן בצורה תקינה (עם ווינדוס אקס.פי). ניסיתי לבצע את הג'ימפור של פינים 5-6 (אשר אמור להגביל את ההארדיסק ל3gb/s ב-phy) אך גם זה לא עזר. ממה שהבנתי לא אמורה להיות בעיה של הרצת הארדיסק sata6gb/s על גבי לוח אם תומך sata3gb/s. אשמח אם תוכלו לסייע לי בפיתרון לבעיה. בתודה, אוהד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום , מדובר במחשב נייח שרץ עליו ווינדאוס 7 64 ביט וכרטיס מסך AMD 6570 עם דרייבר אחרון 9.12.0.0 מחודש שעבר למי שאינו מכיר את הכרטיס הוא מכיל יציאות VGA / DVI / HD המסך מחשב מחובר דרך ה VGA עובד מצוין הטלוויזיה ( SAMSUNG LED סדרה 5 )מחוברת דרך DVI במחשב ל HD של הטלוויזיה (כבל DVI TO HDׂ) לא עובד אבל מזהה משהו.. כאשר אני מנתק את ה DVI במחשב רושם אין אות כאשר אני מחבר הוא רושם בדוק את חיבור המתח או בדוק את הגדרות המקור . מכאן ניתן להניח שיש סוג של זיהוי לקחתי כבל HD HD חיברתי לאותה יציאה בטלוויזיה עובד מצוין חיברתי מתאם HD ל DVI במחשב ושוב אותו דבר כמו עם הכבל הקודם לדעתי משהו בהגדרות או בהפעלת יציאת ה DVI שאני לא מצליח למצוא חשוב לציין שעד לפני כ שבוע הכל עבד מצ…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איזה נתב \ מודם מומלץ לרכוש עבור תשתית בזק ? כמובן שיתמוך בטכנולגויה החדשה . תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חייב את עזרת חוכמת ההמונים משהוא קרה -(אני נגעתי) והאוטלוק לא מסתנכרן לי עם הגימייל בעיקר בדואר הנכנס משהו יכול לעזור לי ? עם השתלטות מרחוק דברו אלי בבקשה אמנון רגב נייד 0544365496
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי לוח asus p5wdh הרכבתי לו את האנטנה של wifi ap solo אני לא מצליח להגדיר את המחשב כנקודה שאליה אוכל להתחבר עם הנייד.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי expertbook חדש של אסוס (I7 דור 11, 16GB זיכרון, 1TB SSD ווינדוס PRO מובנה ומקורי כמובן). יש לי MX MASTER 3 ומקלדת MX KEYS - כולן חדשות כמובן. עם העכבר, מדי כמה שניות\חצי דקה יש "תקיעה" כזו שהסמן נתקע ולוקח שניה או שתיים עד שזה משתחרר. זה מחרפן אותי. עם המקלדת גם, רק שזה טיפה פחות מורגש בהקלדה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני, כלום. ניסיתי דיאגנוסטיקה עם MY ASUS - הכל תקין. מבחינתי אסוס נאמר לי שבגלל שה-BT מולחם ללוח, צריך להחליף לי את כל הלוח אם. אמרתי להם שיחפשו אותי, במילים קצת יותר יפות, כי אני לא מוכן במחשב בכ-7000 שקל יעבור הליך כזה כשהוא בקושי בן שבוע. האם לדעתכם זה אכן רכיב\כרטיס ה-BT? האם הגדרות\דרייבר בכל…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אתמול הלכתי לישון עם סרט כרגיל קמתי בבוקר והוא רושם כאלו קודקים לא טובים. אחד הנגנים שאני הכי אוהב. בנגנים אחרים יש קול אבל אני רוצה את הpotplayer. אני חייב עזרה בזה כי אין לי מושג איך לסדר את זה ומה שלא עשיתי בנתיים לא הצלחתי. הורדתי את הגירסה החדשה הבטא שלהם 1.6 עד עכשיו היתי עם 1.5. בבקשה מי שיכול לעזור להתעורר בבוקר ולגלות שנידפק משו אבל אין לי מושג מה. תודה מראש לעוזרים(:.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מקוווה שזה קשור לפה! אם לא סליחה. יש אל פסק כבר 3 וחצי שנים כל הזמן הוא עבד מצויין! ואחרונה הוא התחיל לצפצף. מה זה מוזר שהוא לא מצפצף ישר איך שאני מדליק את המחשב אלא אחרי 3 3.5 שעות. בהתחלה חשבתי שזה הסוללה וקניתי חדשה וזה לא עזר... הכול אותו הדבר מה יכולה להיות התקלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-