עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה זה התקייה הזאת msdownld.tmp

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by big_fishy,

בזמן האחרון אני מריץ הרבה משחקים חדשים ונתקל בתופעה מעצבנת בה הסאונד מגמגם ומקוטע אבל כאשר אני לוחץ על pause הסאונד מסתדר... אז כנראה זה בעיית חומרה. מה אתם אומרים הבעיה שלי בהתחשב שיש לי 256 זיכרון פנימי, p4 1700 וכרטיס קול onboard לא משהו....

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  3. קניתי היום הארד דיסק נייד של LACIE מרשת BUG (מהמבצע של הBLACK FRIDAY) וכשחיברתי אותו, הפעלתי מן INSTALLER שאחריו עלו עוד כמה קבצים בהארד דיסק, קבצים שלא ממש עזרו לי בפרמוט.. עשיתי פרמוט ע"י מקש ימני על הכונן וFORMAT אבל בכל זאת, כתוב שיש לי רק 9.99MB סך הכל בהארד דיסק... ניסיתי להכנס לMANAGE וDISK MANAGMENT, אבל עולה לי השגיאה הבאה: "the dependency service or group failed to start" מישהו יכול לעזור לי עם זה? [br]פורסם בתאריך: 29.11.2010 בשעה 22:38:38 פתרתי את הבעיה, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. גלישה רגילה התוכן מצומצם אם אני מפעיל HOLA זה עובד ואני רואה את התוכן שקודם היה מוסתר אבל בנסיון לצפות הוא אומר שאני משתמש ב VPN יש עוד אופציות שעובדות ובחינם? מה מונע ממישהו כל חודש להרשם בחינם מאימייל חדש עריכה" הצלחתי חלקית עם אתר בשם unblockus עכשיו התוכן זמין ואפשר לצפות אבל איטי בצורה כזאת שאי אפשר באמת להשתמש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by amobi,

שלום, קניתי מחשב חדש לוח asus p8z770-vlx כרטיס מסך gigabyte 670 אחרי שעה וחצי וקצת גלישה באקספלורר פתאום מסך נצבע באדום הכל תקוע למרות ששמעתי רעש של הרמקולים זאת אומרת אולי המחשב לא נתקע אבל ויזואלית כן ? אני כמובן אלך אל החנות מחר אבל אולי אני יכול לעשות משהו ? FLASH לביוס ? אני עכשיו אחפש דרייברים חדשים לכרטיס מסך הזה. מבקש את עזרתכם, מחשב חדש יום ראשון ונתקע מאוד מתסכל כי אני יודע שזה יחזור שוב ושוב, הרי זה קרה אחרי שעה וחצי ראשונים, תודה

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by RedBlood,

במהלך השימוש במחשב, וגם כשהוא סתם פועל בלילה לפעמים הוא משמיע כל מיני קולות מוזרים ללא סיבה נראית לעין למישהו יש רעיון כלשהו לגבי סיבה הגיונית לתופעה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bisly,

שלום לכולם! אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה שמשגעת אותי כבר כמה ימים וגרמה לפרמט את המחשב! כבר כמה שבועות שהמסך שלי התחיל להבהב "בלי סיבה" לשניה או חצי שניה ולאחר מכן לחזור אל מסך הווינדוס אך כשחלקים מסויימים נעלמים אבל חוזרים כשאני לוחץ עליהם עם העכבר (ציורים של אייקונים, שמות של קבצים, תיקייה ריקה ורק שאני עושה CTRL+A ומסמן אותם הם נראים). המסך אינו כבה! האור הירוק ממשיך להדלק, הוא לא "מאבד" חשמל וחוזר, פשוט המסך הופך לשחור- חוזר לווינדוס- כאשר ברוב הפעמים הפרטים האלה שדיברתי עליהם קודם נעלמים... מתי זה קורה? עדיין לא עליתי על תבנית קבועה, אבל ללא ספק המחשב מהבהב כאשר פעולה נוצרת. זאת אומרת, אם אני עוזב את המחשב ולא נוגע בכלום, המחשב לא יהבהב. אבל כשאני אפתח את IE…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by mtfl,

התקנתי בלותות' במחשב והכל בסדר... יש לי כרטיס רשת אלחוטי שקולט מראוטר של מחשב אחר בבית. הבעיה היא שהבלותות' מזהה את הפלאפון אבל הוא לא יכול להעביר אליו כלום... אם אני אנתק את האינטרנט אז הבלותות' יעבוד, והפוך! איך אני גורם לשניהם לעבוד יחד במקביל ללא הפרעה? ההודעת שגיאה היא: service discovery failed

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by CyberBot,

יש לי RPI שעליו מותקן RASBMC הכל יציב ויפה עד שאני מפעיל סרט מהמחשב אחרי בערך 15 דק' הוא נתקע ואני צריך לעצור את הסרט ואז להפעיל מחדש מהנקודת צפייה אחרונה ושאני עושה סטרימינג נגיד יוטיב/IPTV הכל פועל ללא בעיות גם משך זמן ארוך 90 דק'

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by Peleg231,

היי, יש לי מחשב נייח של LG שהפסיק לפעול לסירוגין משום מה.. בזמן האחרון יש לו פעמים שהוא נדלק ועובד יופי, אך יש פעמים שכשמדליקים אותו הוא מתחיל לעבוד ויש אור כחול, ומפסיק, מתחיל לעבוד ומפסיק ככה עוד ועוד... מה הבעיה לדעתכם? מה אפשר לעשות? תודה

11. היי, מחפש מישהו מקצועי ואמין , שמגיע לבית הלקוח ע"מ להתקין ולהשמיש AIO קיים על מחשב עבודה רציני. כל הציוד הרלוונטי נמצא. לצערי, אינני צעיר (אך בקיא מאוד בתחום), ונזקק לעזרה בנדבך הפיזי של המשימה. אזור רעננה. ליצירת קשר, דרך הודעה פרטית. תודה.

12. יש לי כרטיס edimax 7317ug G USB2.0 הבעיה היא לא רשת תקשיבו: הוא עובד יופי טופי אבל שאני מחבר לא משנה מה ליואס בי יש ניתוק רשת והכרטיס עם אני עושה סריקת רשתות הוא לא מוצא רשתות ולפעמים מסך כחול יש לי חשד שזה הכרטיס USB 2.0 של ALI (חברה זבל אני לא מוצא דריברים פליז עזרה) יש בעיות וניסיתי את כל הפורטים פורטים מרוחקים יש פתרון מעצבן קודם לחבר את ההתקן ואז את הכרטיס אני חייב עזרה יש לי מחשב פנטיום 4 סלרון ישן שאין בו USB2.0 יש את 1.1 שבעברת קבצים הוא איטי בטירוף לכל מישה יש לו בעיה דומה כתבו כאן דיי כבר אני כותב דברים ורק אחד עונה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. מייקרוסופט הוציאו משהו שהם קוראים לו Mouse and Keyboard Center (החליף את ה-IntelliPoint ו-IntelliType) למי שמכיר. העניין הוא שהתוכנה החדשה מסרבת להכיר בקיומם של מוצרי מייקרוסופט במחשב שלי. ניסיתי להחזיר את הדרייברים הישנים - גם זה כבר לא עובד. יש לציין שהחומרה שלי נמצאת ברשימה של המוצרים הנתמכים ע"י הדרייברים החדשים ולפני שהתקנתי את Mouse and Keyboard Center (שהגיעה בעדכוני מערכת ההפעלה) הכל עבד מצוין. Wireless Optical mouse 2.0A Wireless Multimedia Keyboard 1.0A למישהו יש רעיון למה זה קורה? הצעות?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by skot,

זה קורה לי מדיי פעם לא תדיר כ"כ... הנה תמונה: http://www.fastup.co.il/images/98218253.jpg מצטער על האיכות.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by iSolt,

מה לא עשיתי פרמוט נקי ל10 איפוס הגדרות BIOS בדיקת חומרה מלאה במעבדות KSP הכל תקין כונן הSSD ללא שגיאות וזה ממשיך לקרות אין התחממות, אין כרטיס מסך. לוח H97 D3H מעבד i5 4590 ו32GB ראם עם 500GB SSD EVO ריסטרטים וקריסות באמצע העבודה!!

16. Started by Mastik,

יש לי איזה בעייה עם הכרטיס מסך הזה, בחלק מהמשחקים אחרי כמה זמן הוא קורס, עם הרבה נקודות על המסך (ארטיפקטים אמרו לי שקוראים לזה) ואחרי כמה זמן זה הופך למסך שחור ומכריח לעשות ריסט למחשב, אז נראה לי שמצאתי פתרון, שכמה אמרו שהוא עזר להם, והוא קשור ל Bioflash, אין לי מושג מה זה או איך לעשות את זה. הנה הדיון בדיוק עם הבעייה שלי: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-255529_15_0.html ובתוכו יש את הפוסט הזה: Hey, I'm from germany and I just registered here because I don't want to let you alone, I had the very same problem. I got the SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 PCI-E. Believe me or not but the only 100% way to fix this square dots problem is to flash the bios of your sapp…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by natan805,

יש לי הרבה משחקים במחשב ומיום ליום משחק אחר נוסף נתקע זה התחיל מפרובולג'ן {כדורגל} שמשחקים זה עוצר לא זז אחרי 10 שניות זה ממשיך וככה זה מתפשט לשאר המשחקים נסתי להחיליף כרטיס מסך ולא עזר נסתי פורמט ולא עזר .יש למשהו פטרון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pil666,

מנסה לחבר DS4 למחשב....אבל הבלוטוט USB שקניתי לא מוצא את השלט מישהו ניסה ועובד לו? יכול לשתף לינק לUSB הנכון? תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by אילן סלע,

שלום אני צריך מודם ראוטר סלולרי לטווח של 50 מטר ומעלה. האם קיים ? למי עלי לפנות על מנת לקבל ייעוץ? תודה ושנה טובה

20. שלום למרות המדריך המושקע עשיתי טעות והברגתי את הברגים הארוכים גם לגוף המארז כמובן שלא נכנסו עד הסוף ולאחר מלחמה איתם הבנתי את הטעות והחלפתי לברגים הקטנים . ואז הבחנתי טיפה שמנוניות על אחד הברגים האם פצעתי את הרדיאטור והכל הלך או שיש סיכוי שלא קרה כלום האם אפשר לבדוק נזילה שכל כבוי או רק שמערכת עובדת יש נזילה. Corsair Hydro Series H100i RGB PLATINUM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בעיה אני מנסה לפתוח קובץ שנמצא ב pbo וקופץ החלון הזה כול הזמן מה לעשות עיין בסופה של הודעה זו לקבלת פרטים אודות הפעלת איתור באגים בשיטת just-in-time (JIT) במקום תיבת דו-שיח זו. ************** טקסט החריג ************** System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Application not found ב- System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo) ב- System.Diagnostics.Process.Start() ב- System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo) ב- PBOManager.PBOM_Explorer.Proc_ViewArchiveItem(TreeNode Node) ב- PBOManager.PBOM_Explorer.PBOM_Ex_Tree_NodeMouseDoubleClick(Object sender, TreeNode…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  22. הי, אני עושה סטרימינג עם כרטיס לכידת וידאו USB במשך תקופה דרך מחשב סטרימינג ייעודי (זאת אומרת שאני מסטרים עם שני מחשבים - מחשב גיימינג ומחשב סטרימינג). יום אחד אני מדליק את המחשב סטרימינג ורואה את צבעי הקשת במקום את מה שאני רואה במוניטור, היום החלפתי בין הכבלים והבנתי שברגע שאני מנתק את הכבל של המסך הראשי (המסך של המחשב גיימינג) אני מקבל את השידור תקין למחשב סטרימינג. כששני הכבלים עובדים בו זמנית אי אפשר לקבל שידור למחשב סטרימינג. עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  23. Started by moti30,

קניתי את הסטיק הזה באליאקספרס. הכנסתי סים של פרטנר, מזהה את הסים יש קליטה דור 4 (LTE) והכל, אבל אין גלישה. ניסיתי להגדיר APN של פרטנר (uinternet) ולא עזר. מה עוד יכול להיות?

24. Started by Oranili,

שלום לכם... משהו מוזר קורה פה .. רק פורטים 1 ו2 עובדים לי 4 ו5 עובדים רק בביוס אבל בווינדוס לא מציגים כלום.... מה עושים??

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. שלום וברכה. היום הצטרפתי ואני ירוק לגמרי... בכל מקרה, תאמינו או לא קיבלתי טאבלט חינם באתר 'אגורה' כן!!! אמנם סיני, אבל נראה מעולה ומרגיש נפלא. הקיצור, הצלחתי להירשם דרך החשבון GMAIL שלי הכל בסדר, נכנסתי וגלשתי ברשת הכל בסדר, אך בבואי להוריד אפליקציות מה'מרקט' לדוגמא או מה GETAPPS ו אני לוחץ על האינסטולד וכלום לא קורה!!!1 מה יכולה להיות הבכעיה? כי זה שהביא לי אותו [בחור רציני מרמת ישי] אמר שהוא הוריד אפליקציות דוקא. בנוסף, כשאני מחבר את הטאבלט למחשב, ואז הוא מופיע ככונן E של המחשב שלי כמובן. ואני גורר לתיקייה מסויימת מוזיקה, בעוברי לטאבלט אני כלל לא מוצא תיקייה בשם זה, למרות שאם אני מחפש את הקובץ דרך המחשב שלי \בזמן שהטאבלט מחובר, אני רואה אותו, אבל הוא נמצא בתיקייה ש…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.