עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by harel,

יש לי מחשב פנטיום 350, שעד לפני שבוע עבד מצוין, שבוע שעבר עברתי דירה ומאז כאשר אני מדליק את המחשב אני מקבל במסך הודעה (RGB) כאילו שהכבל לא מחובר, בדקתי את המחשב עם מסך אחר ולא עבד, החלפתי כרטיס מסך וגם לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה?! ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by KoDkOd,

בחיפוש מצאתי כמה תשובות אבל לא ממש עוזרות אני ישמח אם תעזור לי ,אני רוצה לדעת את הדגם המדוייק של הלוח שלי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dorman,

יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE מסוג GA-8IRXP + P4 2G +256M DDR כונן מהיר של MAXTOR 80G. הבעייה: כשמנסים לכבות את המחשב הוא מתחיל בתהליך כיבוי תקין ואפילו מנסה לכבות את ספק-הכח אבל אז הוא מייד מתעורר ועולה. מערכת ההפעלה היא מסוג windows xp home edition. אין שום הודעת שגיאה בעת הכיבוי. ליתר ביטחון גם ניטרלתי את האפשרות של RESTART בעת שגיאה. האם למישהו יש איזה רעיון? אגב בחברה לא מצאו את הסיבה גם לאחר החלפת הלוח.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by G-BOY10,

יש לי מסך MAG 796FD ויש במסך עצמו מעין שני קווי רוחב למסך וזה נראה לי נורמלי כי הם קטנים כאלה אבל יש לי קו אורך די גדול שדיי מפריע ונראה לי שזה לא תקין ולא ראיתי את זה אצל אף אחד מהמסכים של החברים שלי לעומת שני הקווים הקטנים שכן ראיתי אז הקו הגדול הזה זה משהו נורמלי?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  5. Started by ScreameR,

הדברים החשובים הם : Pentium 4 2.26 512 cach DFI - NS70 - EL Msi G4 MX440 WINXP 2600 יש לי בעיות גרפיקה עצבניות!!! יש באגים בווינדוס דופק לי ריסטים מעצמו ורושם לי errors על הכרטיס מסך. יכול להיות שיש אי תאימות בין הכרטיס ללוח? לפני שאני שולח לדובים בחזרה...

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by Moo,

מאז ומתמיד היתה לי את הבעיה הזו שכל סרט DIVX אני שומע מאוד מאוד חלש כבר התחלפו מחשבים ומערכות הפעלה ותמיד הבעיה קיימת מה נראה לכם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי מאתמול את הכרטיס הזה של הרקולס. התקנתי הכל כמו בהוראות. נזהרתי שהכבל בין הכרטיס ל-RACK לא יהיה הפוך, חיברתי הכל כמו בהוראות והתקנתי דרייברים הכי מעודכנים מהאתר של הרקולס. הכל עובד חוץ מהסנטר והסאבוופר. מה שלא עשיתי, מה שלא ניסיתי להגדיר לא עוזר. אין יציאה מהחיבורים של הסנטר והסאב. עשיתי נסיון-הסרתי לגמרי את הדרייברים המעודכנים ואחרי איתחול למחשב התקנתי את הדרייברים הישנים יותר שהגיעו על תקליטור עם הכרטיס. דוקא עם הדרייברים האלה הכל עובד למרות שעדיין שומעים קצת חלש לטעמי מהסנטר והסאב. אני מדגיש שאין בעיה ברמקולים כי לפני זה היו מחוברים לכרטיס קול של TERRATEC והכל עבד אחלה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by shloosh,

יש לי כרטיס קול צרוב על לוח האם שלי,יש לי GIGABYTE 7VRXP וכרטיס קול של CREATIVE ct5808 FK כל פעם שאני שומע מוזיקה יש צפצופים ורעשים מעצבנים כאילו שמזיזים את החיבור של הרמקולים למחשב וזה עושה רעשים,עכשיו עשיתי בדיקה וזה קורה רק כשאני נוגע במחשב ומזיז משהו, מה זה יכול להיות, עכשיו גם לפעמים השירים קופצים קדימה, זה מפחיד! מה לעשות????? ATHLON XP 2000 ,256DDR 333MHZ דרייברים שקיבלתי מהדיסק של GIGABYTE (VUCD Ver.2.02) ועכשיו עידכנתי דרייברים חדשים מהאתר של creative וזה לא עוזר!

9. שלום!!! יש לי לוח אם ועליו 3 חריצים להכנסת זכרונות 2 מתוך שלוש הזכרונות תפוסים עם זכרונות של כל אחד 64MB sdram סך הכל יש לי 128sdram.... השאלה היא: אני יכול לשים בחריץ האחרון שנותר לי זכרון שלם של 128sdram וזה יהיה בסדר אם בשני החריצים האחרים יש לי 64sdram ??? תודה על הערזה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מדובר בלוח חדש GA-7VRXP שהותקן לאחרונה. עד להיום בבוקר הכל עבד כשורה כולל יציאת הרשת שעל הלוח - גלישה חלקה ללא בעיות לאחר אתחול מחודש ה Local Area Connection לא הצליח להתחבר שוב (מופיע X אדום) לשם זיהוי מקור התקלה נבדקו הדברים הבאים: 1. מודם (אלקטל) + כבל תקשורת. נמצאו תקינים בעבודה עם מחשב אחר (זה שאני גולש בו עכשיו). 2.הסרה והתקנה מחודשת של כל הדרייברים הנוגעים בדבר כולל בדיקת התנגשויות. W2k מזהה את הכרטיס רשת - מצב Enabeld (אך לא מצליח להתחבר). 3. תצורת הביוס + חזרה לכל הברירות מחדל - לא נמצא שינוי במצב. מידע נוסף: לא מופיע אור ירוק בשקע כאשר מחברים כבל תקשורת האם לפי דעתכם מדובר בבעיה בלוח עצמו או בW2k תצורת המחשב מעבד: ATHLON_XP_1800PLUS לוח:GA-7VRXP VR.2 גירסת ב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by le cat,

יש לי כרטיס מסך: ASUS V8440/TD: GF4, 128M DDR, TV-out, DVI. אני נתקל בשלוש בעיות... אודה מאוד לעזרכתם! 1. כשאני מציג סרט שמנוגן מהמחשב, הפריימים טיפה איטיים. כאילו יש מרווחים קטנטנים בין פריים לפריים. הזרימה אינה חלקה לחלוטין. 2. משום מה התצוגה בטלוויזה אינה ישרה לחלוטין (הפינות העליונות קצת עקומות). 3.כמו כן התצוגה אינה פרוסה ע"ג מסך הטלוויזיה כולו, ישנם שוליים שחורים. אשמח אם תוכלו לעזור לי! תודה!

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  12. יש לי מדפסת 840c שקניתי אותה לפני בערך שנה וחצי,ולאחר שאני מכבה אותה למשך תקופת זמן מסוימת (שבוע ימים ויותר) ולאחר מכן מנסה להדפיס בה אז יוצאים לי או דפים בלי כלום או כמה שורות בכתב מוזר מאוד. ולאחר שאני מנסה כמה דברים( הדלקה מחדש, ניתוק הכבל של המדפסת וכיביו המדפסת והדלקתה). במשך חצי שעה ושעה (במקרים קיצוניים) אז היא נזכרת להדפיס כמו שצריך. כמו כן אני מודע לכך שהבעיה הזאת נפוצה מאוד יש אותה לכל מי שאני מכיר שיש לו מדפסת hp. תודה מראש. עריכה:תודה על הרעיון באותו זמן שכתבתי את הכותרת הייתי לחוץ בזמן.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

המפרט נמצא ב "מפרט מחשב בצד ימין" בזמן האחרון (מאז התקנת מודם ADSL של רוטל דגם ALE070) הצורב שלי מסרב לצרוב דיסקים של מוזיקה כאשר אני מחובר לאינטרנט וכאשר אני צורב בכלל אי אפשר לעשות כלום במחשב יש כל הזמן "לאגים" ומשהו ישן יותר אף פעם לא הצלחתי לצרוב דיסקים של 900 ד"א תוכנת הצריבה היא נרו גרסה 5.5.7.3 שסופקה בבנדל עריכה: ניסיתי גם עם winoncd5.0

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by iatia,

[tt]אתר אינטרנט[/tt] אני רוצה לבנות אתר אינטרט בלי בחינם איך וכל לעשות זאת, מאיזה אתר וכ'ו

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  15. Started by BabaGaNushka,

יש לי כרטיס FIREWIRE ג'נרי מפלונטר, הוא עובד טוב אבל לעיתים כאשר אני מוציא את המצלמה ומחבר אחרכך עוד הפעם הוא מפסיק ומופיע סימן קריאה בDEVICE MANEGER עם אני מחליף את הSLOT שלו בלוח האם הבעיה נפתרת אבל חוזרת אחר כך. MAD1.2 ABIT KT7A WIN2K

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by udi,

יש לי WIN XP וכל פעם שאני סוגר את המחשב הוא מודיע לי שחסר לי זכרון וירטואלי ולפעמיים הוא מהתחל את המחשב עקב כך האם יש דרך להגדיל את הזכרון במחשב עצמו יש לי זכרון של 256MB .

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by tomer_et,

אני עובד עם WIN XP PRO ולאחרונה המחשב כל הזמן "נופל" בהודעת השגיאה שאני מקבל יש המלצה - Disable system caching in the BIOS דבר ראשון, מה זה אומר??? איך עושים אז זה? ו... האם זה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by udicol,

כשאני לוחץ על כפתור Power במחשב שלי, המחשב נכבה אחרי 2-3 שניות. קצת קטלני ומהיר מדי. יש למישהוא מושג מה הפונקציה הזו מפעילה? למשל אני זוכר פקודה שמבצעת כיבוי של מחשב מסודר עם עוד מספר Switch? וכמו כן אני מחפש את האפשרות של הדלקת מחשב מהמקלדת. הלוח שלי הוא של Gigabyte 7vrxp .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by asili,

קיבלתי את המדפסת הדי ישנה הזו מחבר לצורך הדפסת עבודה גיליתי שלמדפסת הזאת אין דרייברים ל WIN XP פה אני צריך את עזרתכם משהו הצליח להפעיל את המדפסת המדוברת CANON BJC-5100 תחת WINXP?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי עד לאחרונה הצורבPhilips PCRW804 שלי עבד מצויין וצרב כ 300-400 דיסקים. עד שלפני כמה ימים הוא החליט פתאום שהוא לא צורב אלא "Read only Drive" והוא לא מקבל יותר דיסקים ריקים ולא נותן לצרוב ... ניסיתי הכל - באמת שהכל ... מההתקנה שלו מחדש בWINDOWS (2000) דרך עידכון הביוס הפרימוור של הצורב והסרת כל תוכנה שיכולה להשפיע עליו ... ניסיתי גם לחבר מחדש לחיבור האי די אי ולהחליף בינו לבין הCD וכלום !!! לקרוא דיסקים הוא יכול ולצרוב לא !!! מה יכולה להיות הבעיה ? .... אודה לכל עצה .... אגב, ניסיתי כמה מדיות ריקות וזה לא זיהה - ומדיות של CDRW זה קורא אבל לא שאני מנסה לכתוב עליהם הצורב מנסה לצרוב ונתקע ...

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  21. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני משחק sof2 עם adsl, ניסיתי ליצור שרת אבל משום מה הוא לא מצליח הוא רק יוצר לי אותו ברשת מקומית??? לפני זה היה לי מודם 56k והצלחתי ליצור שרת (כך שאני יודע איך ליצור שרת במשחק), עוד משהו מוזר זה אחרי שהכנסתי את השם שלו הוא רושם לי (בתוך המשחק) "UDP" ואחריו את השם של השרת שהכנסתי מה לעשששששותת??????

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by tomer_et,

יש לי בעיה מאוד מוזרה עם הצורב! לפני חודש וחצי בערך, ביום בהיר אחד, הצורב שלי הפסיק לצרוב - אבל הוא קורא דיסקים בצורה תקינה. פשוט בכל פעם שאני מנסה לצרוב - הצריבה נפסקת אחרי 10 שניות עם הודעה - SCSI TARGET ERROR. אחרי שהחליפו לי את הצורב פעמיים והצורב עדיין לא צרב, גיליתי בטעות (היום) כי כאשר המודם שלי לא מחובר, הצורב... צורב! (אני משתמש במודם חיצוני בחיבור USB של מוטורולה - לאינטרנט בכבלים) יש לציין כי אני עובד עם WIN XP PRO, והצורב הוא צורב X32 של BENQ למישהו יש מושג למה הדבר קורה? איך המודם יכול להפריע לצריבה? איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היציאה מהכרטיס היא S-VIDEO חיברתי את הכבל לטלוויזיה דרך מתאם SCART ניסיתי להפעיל את המערכת גם אם צג וגם אם טלוויזיה בלבד.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ScreameR,

יש לי כרטיס Tornado G4 MX420 :-\ אבל יש לו טי.וי אאוט.... אני משתמש בזה אבל אני רוצה שאת מה שאני רואה במחשב אני יראה במסך.. יש איזה טוויק או משהו להוריד? תןדה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ofir123,

שלום, התנצלות על זה שלא הייתי כאן הרבה זמן פשוט המחשב לא היה תקין ורבתי עם החברה ו..... בקיצר גם עכשיו הוא לא טוב. אחרי שהחזרתי להם את המחשב בגלל שהחיישן טמפרטורה לא היה טוב הם טענו שזה הלוח והחליפו לי לוח אחר עם גירסת ביוס מעודכנת יותר, עכשיו המחשב עם המעבד שלי 1.4 לא עובד ועם 1700 לטענתם עובד. אחרי הרבה זיוני שכל שהיו לי איתם החלטתי לקחת את המחשב ואני יפתור את הבעיה. לדעתי המחשב לא עובד עם ה1.4 בגלל גירסת הביוס החדשה ואני רוצה להחזיר את הישנה איך אני עושה זאת? ואיך אני יודע אם המעבד תקין או לא? (לדעתי כן). ניסיתי להוציא את הבטריה לא עזר ניסיתי כם את הביוס עצמו לא עזר. תודה רבה לעונים. אני גרא בראשון

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים