עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shake7,

התקינו לי מחדש את הווינדוס על מחיצה חדשה ונשארה המחיצה הקודמת... כאילו יש לי 2 "ווינדוסים". עכשיו יש לי כמה בעיות , קופצות לי הודעות כאלה : http://www.fps.co.il/picture.php?id=1155763088.JPG ושאני עושה סריקה ב XoftSpy תמיד יש 3 דברים שכל פעם שאני מוחק אותם הם לא נמחקים, זת'ומרת אני עושה להם מחיקה ואז שאני עושה שוב סריקה הוא מראה אותם שוב.. ניסתי למחוק אותם ידנית מ regedit וגם אז הם שוב פעם הם חוזרים. הנה תמונה : http://www.fps.co.il/picture.php?id=1155763102.JPG עשיתי סריקה ב Trojan Hunter והוא מצא מלא טרויאנים אבל אף אחד מהם לא נמחק.. אין לי מושג הוא מראה שהוא מוחק אותם ואז שעושים שוב פעם סריקה הוא מראה אותם שוב. גם בדקתי בMSCONFIG ונפתחת לי כל הזמן איזה תוכנה שאני מפעיל…

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  2. יש על הלוח אם חיבור 4 פינים כזה שנועד לתת כח נוסף לכטיס מסך ...האם אני צריך לחבר אותו בנוסף לחיבור הנוסף שכבר מחובר מי ספק כח לכרטיס ?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by vic1234,

התקנתי OFFICE ועכשיו בחלק מהאתרים מופיע החלון הבא ואחרי שאני לוחץ NO זה נעלם ואז כשאני עובר עמוד או לוחץ רענן זה מופיע שוב ועם אני לוחץ YES אז מופיע לי החלון הבא מה לעשות כדי להעיף אותו

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  4. Started by stio,

שלום רב, ברשותי מחשב כמו שמפורט בצד. משחק ה- pinball המקורי של Windows עושה בעיות, כלומר מתי שאני מגדיל את החלון ע"י F4, מופיעה הודעת השגיאה הבאה וה- ICQ 5.1 נסגר. חשבתי שזו בעיה רק אצלי אבל ניסיתי ממחשב אחר בעל Windows XP פרופשיונל שמותקן בו גם ICQ 5.1 והבעיה חוזרת על עצמה בדיוק, לפיכך זוהי בעיה כללית. איך מסדרים את הבעיה? תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. שלום, קניתי מחשב חדש מ-KSP, עם לוח אם של ג'יגהבייט, התקנתי ווינדוס והכל טוב, אבל, הווינדוס לא מזהה את הכרטיס קול המובנה של הלוח אם. בדקתי בביוס, שם הכל בסדר, אבל הווינדוס לא מזהה כלום, בעיקרון ב-control panel תחת האפשרויות של הקול במחשב, כתוב " No audio device"... ניסיתי להתקין את כל הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם, אבל זה לא עזר במיוחד... תודה מראש, גל.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  6. החלפתי את הסוללה במחשב החדש כי היא נגמרה וגם כי שמתי סיסמה ושחכתי אותה...אז נאלצתי לאפס את ההגדרות... ואני לא יודע איך לכייל את ה- BIOS מחדש... מישהו יכול לעזור לי עם העניין?<! תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  7. Started by shtrum,

אני יודע שיש על כך נושאים רבים ועברתי על כולם לפני שפתחתי את הנושא. לפני מס' ימים המחשב שעובד אצלי 24 שעות היה כבוי בבוקר. כשניסיתי להדליק אותו הוא לא נדלק. מיד חשבתי כי מדובר בספק. קניתי ספק חדש, התקנתי אותו בעצמי (די פשוט גם להדיוט כמוני), אבל אז מתרחשת התופעה הבאה. כשאני מחבר את המחשב לחשמל, ולוחץ על כפתור ההפעלה, נשמע צליל של חצי שנייה של מן זרם/קצר, וכלום לא קורה. אם אני לוחץ שוב, לא נשמע שום צליל. אם אני מנתק את הכבל מהחשמל ומכניס שוב, חוזר על עצמו התהליך: לחיצה ראשונה צליל של זרם/קצר לחצי שנייה ואחרי זה כלום. אני אודה אם התיאור שלי יעזור לכם לעזור לי ולכוון אותי למוקד הבעיה. מה לא בסדר? הספק, לוח האם, אולי משהו אחר? תודה מראש. ערן.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  8. Started by zoman,

בספק החדש שלי יש שני חיבורים ראשיים שמתחברים ללוח יש את החיבור עם ארבעת הפנים ויש את החיבור הארוך ,מתברר כי בלוח החיבור הארוך יותר קצר מהחיבור שיוצא מהספק ,האם צריך מחבר כל שהוא בין הלוח לספק או שניתן לחבר את החיבור הארוך שמשני הצדדים בולטים שני פנים מכל צד הכוונה באמצע או בצורה אחרת? (בקיצור שהיה מובן מה שיש לי בספק זה חיבור 24 פינים ובלוח יש רק 20 פינים )

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  9. Started by danieltip,

יש לי 2 רמקולים ואחד מהם לא עובד וקבדקתי את הרמקולים על הMP3 שלוש הם עבדו מצוין אחרי זה חיברתי את האוזיניות למחשב ורק אחד מהם עובד כמו הרמקולים וכשאני סם אותם בMP3 גם הרמקולים וגם האוזיניות עובדים מצוין שניהם שני הצדדים!! עזרה דחוף!!!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  10. Started by shishko,

שלום אנשים.. קניתי HD חדש לאחר שהאחרון שבק חייו לפתע..(לעולם אל תגיד לי זה לא יקרה!!) רציתי לחלק את החדש ל-2 מחיצות אחת להתקנות WIndows וכו' ועוד מחיצה לכל שאר הדברים. הגדרתי בהתקנה של ה-Windows כ-20 גיג'ה לכונן C ואת שאר הזיכרון השארתי Unpartiotion, כי חשבתי שהוא יגדיר את כל השאר ככונן D אז זהו שזה לא קרה, ולאחר שהתקנתי Win אני מסוגל לעבוד רק עם ה-20 גיגה.. אני לא חזק בתחום... האם יש אפשרות להגדיר את שאר 140 גיגה שנותרו ככונן נוסף מבלי לפרמט שוב הכל ולהתקין WIn וכל שאר התוכנות שוב. בקיצור צריך עזרה דחוף אנשים טובים. תודה.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  11. Started by ilanin,

שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם קבצים של תוכנות שהורדתי מהאינטרנט. כל קובץ שמרתי בתוך תיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש קובץ מסוים וראיתי שרוב התיקיות התרוקנו. תמונות שהורדו ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה??, איך אפשר לשחזר את החומר ?? תודה לכולם,,

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by aviad_18,

שלום לכם, כפי שאתם רואים אני חדש בפורום ואשמח לקחת חלק פעיל בו. ולשאלתי: לפני כשנתיים קניתי לאחי מחשב חדש שכלל בין ביתר: לוח אם: asus sli deluxe מעבד: athlon 64 2.0 ghz זיכרון: ddr 400 2*256MB תוצרת NCP. הרכבתי את הכל והכל היה תקין לחלוטין. כשהחליט להוסיף עוד זיכרון, קניתי לו 2 סטיקים נוספים של 256MB מאותו החברה אותו הדגם על מנת שלא תיוורצנה בעיות שונות ומשונות. התקנתי את הזכרונות ולהפתעתי המערכת אינה מצליחה לעשות boot. המסקנות שהגעתי אליהן מבדיקות שערכתי הם כאלה: 1. במידה ורוצים להשתמש ב-2 סטיקים של זיכרון, יש לשים אותם רק ב-2 הסלוטים האחרונים: B_1 ו B_2, אחרת המערכת שוב לא תאותחל. 2. במידה ורוצים להשתמש בסטיק אחד של זיכרון יש לשים אותו רק בסלוט B?1, שוב מכיוון שאם נשים …

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by nkujan,

טוב אז ככה, חיברתי hardisk נוסף למחשב שלי, זה עובד סבבה אבל זה היה בשימוש על ידי חבר שלי לשעבר, זה שהביא לי את ה-hardisk שאני מדבר עליו עכשיו, אז זה מחולק ל4 כוננים, ואני רוצה לאחד אותם יחד את ארבעתם ושיהיה בקיצור כונן אחד, ואין לי מושג איך, מקווה שתעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. יש לי מחשב חדש יחסית בן 4 חודשים, עם כרטיס קול מובנה על הלוח. משום מה איני מצליח לשמוע קול ומוזיקה וכד'. המחשב הגיע מורכב מהחברה. יש לציין כי את הצלילים של עלית הווינדוס וצלילי בררות המחדל שומעים. הורדתי דרייברים כפי שיעצו לי טלפונית בחברה ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה, והאם פשוט לא להתעסק עם זה ,להביא את המחשב לחברה ושהם ישברו את הראש. תודה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  15. Started by FearAge,

אוקי תקשיבו .. הורדתי את התוכנה virtual dj אני לא יודעת אם אתם מכירים .. עכשיו, התעסקתי שם במשהו עם ה vocals שזה הקולות .. ומאז אני לא שומע בכלללללל את השירים במחשב שלי (כולל מהאינטרנט) רק את המנגינה בלי השירה, ובכללי, אני שומע אותם ממש ממש ממש גרוע!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  16. שלום לכם! יש לי בעייה במחשב, יש לי מחשב פנטיום 4 עם 40 gb ארד דיסק, ומערכת הפעלה xp. המחשב אראה לי מסך כחול לא מזמן. אז אמרתי אני יפרמט את המחשב ויתקין win xp חדש. התקנתי הכל טוב ויפה והמחשב עבד לי חודש וחצי בלי מסכים כחולים, אחרי חודש וחצי פתאום עוד פעם מסך כחול. העלתי pqmagic ומחקתי את כל המחיצות בארד דיסק ויצרתי מחדש והתקנתי win xp עוד פעם. ואז המחשב פעל יפה חודשיים וחצי , ואחרי זה עוד פעם מסך כחול. מה זה יכול להיות? מה הסיבה ? אולי הארד דיסק לא טוב וצריך להחליפו ? תודה לכם !!!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by ben060,

יש לי בעיה במחשב: באמצע העבודה הוא נכבה, ושאני מנסה להדליק אותו הוא לא נדלק. בעבר רק אחרי שהייתי משחק קצת עם הכבל שמחבר בין החשמל לספק הוא היה מסתדר, היום גם זה לא עוזר. ניסיתי לחבר את הכבל נתח של המסך לספק אך גם זה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכבל מתח שהיה של הספק אל המסך והמסך פעל -- מכאן ניתן להסיק כי הכבל תקין, מה שלא תקין זוהי בעית חומרה. נראה לי שהבעיה היא: בספק, אחד הכבלים לא תקין, משהו התקלקל, כפתור ההפעלה לא מחובר ללוח... אלו סתם השערות. הלוח שלי הוא זה: ASUS CUSI- M . מה עושים? אם צריך תמונות אין לי בעיה להביא.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  18. עזרו לי בבקשה המחשב כל הזמן נתקע לי ופירמטתי אותו והוא ממשיך להתקע למה הוא נתקע ככה <!? הורדתי speedfan שמודד את הcpu והוא כל פעם משתנה מ20 אחוז ל40 אחוז ל70 כל פעם עולה ויורד ?! זה נורמלי זה טוב ?! מה צריך לעשות .?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by Tango007,

שלום לכולם!! יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן והיא נעשית יותר יותר מטרידה ואף אחד לא יודע מה זה יכול להיות. כאשר אני משחק משחקים( כמעת כולם בזמן האחרון) המחשב פתאום עושה רעש (כאשר הרמקולים מחוברים אני שומע את הרעש דרכם כשהם לא אז אין רעש) של מקדחה כזה מין טרררררר , נתקע לאיזה 10 שניות ככה ועושה רסטרט ככה זה קורה לי כבר כמה חודשים ובזמן האחרון קרה לי גם כאשר ראיתי סרטים . האם למישהו זה קרה? ומה זה יכול להיות? תודה רבה!!

20. Started by aviran_n,

קיבלתי שרת ישן במתנה, 2 מעבדי פנטיום 3 1GHz עם 512 מגה זיכרון ורציתי לסדר לי אותו בנוסף למערכת הקיימת שלי ולהשמיש אותו למשהו יותר יעיל אולי בעתיד... עכשיו יש בעיה, שמתי לו הארד דיסק שעובד בדוק (מתקין חלק את הXP על הפנטיום 3 השני שלי) והחלפתי את הסידירום לצורב שעובד גם הוא מצויין והמחשב לא מפסיק לקפוא במהלך התקנת הווינדוס... פעמיים הוא קפא ב56% ופעם אחת במקום אחר לגמרי בהתקנה ואז כבר הפסקתי לנסות... חשבתי שאולי למישהו פה יהיה רעיון מה זה יכול כבר להיות המליצו לי כשנתנו לי אותו גם לעדכן את הביוס, אבל אני לא מוצא את הדגם על הלוח ולא מצליח להפעיל עליו ווינדוס כדי לבדוק בתוכנות ניטור חומרה את דגם הלוח =\ יש רעיונות? נ.ב. למרות שזה בעיה במהלך התקנת הווינדוס, זה פורסם כאן כי לדע…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  21. תראו קניתי 2 סטיקים של TWINMOS של 1 גיגה .. DDR2 667 ובתוכנה CPUZ הוא מראה לי שהזכרונות פועלים על 315 משהו כזה... הנה הוספתי שני תמונות מCPUZ זה אמור להיות ככה ? או שאני צריך לעשות משהו בביוס ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  22. אז ברושתי לוח מסוג K8NSC של Gigabyte ברושתי ביוס F6 אני מעוניין לעדכן לF8 איך אני עושה זאת!? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  23. שלום למקצוענים , ברשותי רסיבר lg שיש בו כניסות אופטית , אנלוגי , ודיגיטאלי ( coaxial ) מחשב דיי מתקדם עם לוח אם של אינטל d945psn כרטיס קול מובנה כנראה תומך ב 5.1 (sigmatel high) ברצוני לחבר בניהם והבנתי שהחיבור ה coaxal הוא הכי טוב , העניין שיש לי חיבור רגיל של יציאת לרמקולים מהמחשב , האם מהיציאה הזאת מחברים לרסיבר שיש לו כניסה של פלג אחד ( rca) דהיינו פלג pel ל rca אחד . האם אפשרות זאת תשמיע 5.1 בהנחה שאני רואה dvd עם 5.1 ? קשה לי להבין איך פלג לפלג בדומה לאופטי יאפשר פענוח וחלוקה dts או Dolby digital אודה לכם על תשובה אמיתית והסבר

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by barhanin,

יש לי מעבד אינטל 1.7 וכל 5 דקות שהמחשב פועל הוא ניכבה .. ולא נלק מהכפתור של ההדלקה אלא להוציא את הכבל מאחורה ולהחזיר רק זה עוזר.. רציתי שתביאו לי אולי תוכנה למדידת הטמ'פ של המעבד שזה הכי ניראה לי מה שגורם לזה.. ותיתנו לי בבקשה את הטמפ' שהם בגדר הסביר ... תודה לעוזרים!!!!

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by ikehgl,
    • 0 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים