תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
כל הקבצים שיש לי על שולחן עבודה תמיד איך שהוא עוברים בעתקה לתקייה של המוסקיה שלי ונגיד אם אני מוחק קובץ משם זה מוחק לי אותו גם משולחן עבודה יש לי win 7 מישהו יכול לעזור לי איך לסדר את זה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
זהו המשך מהדיון שהתחיל ב13-8 באותו שם הבאתי סוף-סוף את הפנטיום-3 השני שלי וחיברתי לו את הספק והמעבד של הקומפק הבעייתי שלי ,(שלא מציג כלום על המסך ולא מצפצף (פוסט)), והP-3 החדש עבד בצורה תקינה לגמרי מזה אני מבין שהבעיה היא לא בספק ולא במעבד וכאמור לא בזכרון, אלא בלוח האם או בכרטיס הוידאו המובנה (להזכירכם שניסיתי ללא הצלחה שני כרטיסי וידאו בחריצי הרחבה (PCI ו AGP) (וכאמור-אני לא ידע לבטל(אם צריך) את הכרטיס המובנה כי בלי תצוגה אין לי גישה לסט-אפ של הביוס) האם אני מבין נכון? האם יש רעיונות מה לעשות הלאה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום , כאשר אני מעלה את המחשב של אחותי , מגיע לי החלון הזה Disk boot Failure , insert system disk and press enter מישהו יודע כיצד אני פותר את התקלה הנ"ל ? בתודה , אור פרג'
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מסך רחב ואני לא מצליח לראות סרטים על כל המסך מישהו יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
כרטיס מסך r7 360 amd , אני משתמש בריבוי צגים כשבגדול לא הצטרכתי להגדיר שום דבר הכרטיס פשוט "הבין אותי" תצוגה מרכזית משוכפלת clone יציאת dvi וכן hdmi , והרחבת הדסקטופ עם מתאם display adapter ל dvi הכל עבד מצויין בלי שום תקלות , קניתי מגבר עם כניסות hdmi איכשהו אחרי מאבקים לא קלים הצלחתי לסדר גם אותו דרך יציאת hdmi שיהיה בשיכפול מדוייק עם ה dvi , אבל כשאני מכבה את המגבר stby הוא מחזיר לי את התצוגה ל הרחבת תצוגה גם ב hdmi וגם ב display adapter כך שאינני רואה את האייקונים בתצוגה המרכזית במחשב, מישהו מתמצה בזה ויכול לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב די חדש (כמה חודשים בודדים) עם לוח אם מסוג MSI Z270. עשיתי מעבר דירה ושמתי לב שהחיבור האחורי של השמע בלוח אם (העיגול הירוק שאליו מחברים את הכבל של הרמקולים) לא מגיב וישנו X אדום על האייקון של הרמקול בצד ימין למטה ועליו כתוב no speakers or headphones are plugged. ניסיתי הכל, דרייברים וכו, אפילו פרמטתי את המחשב ולא עזר. מה שכן, בחיבור השני שנמצא בחלק הקדמי העליון של המחשב זה כן עובד. מה לדעתכם הבעיה? האם הלך החיבור האחורי בלוח אם?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לא מצליח לי... הורדתי את התוכה אבל הקטע של הדגלים שצריך לא ניראה לי עובד... רשום שצריך להוריד קובץ של 200 מגה בערך או שאפשר להשתמש ישר דרך הרשת אינטרנט... למישהו זה עבד בלי להוריד את ה200 מגה??
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
רצית דריברים ללוח הזה GA-K8N Pro-SLI בשביל visat
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב נייד I7 עם 512GB SSD ללא ווינדוס. איזו גירסה של ווינדוס 10 מומלצת צריך שלא תתפוס הרבה מקום ? שאלה נוספת, האם רישיון חוקי לווינדוס 10 מ EBAY שווה משהו ?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA ה - 29.42 ולפני זה השתמשתי באפשרות של תיקוני צבע - (האפשרות שמאפרת לשנות את החדות הדיגיטלית, בהירות, ניגודיות והגאמה) שכל פעם שהפעלתי מחדש את המחשב זה אוטומטית הפעיל את ההגדרות שאני כיוונתי.. בכל אופן עכשיו לאחר ההתקנה של הדרייברים זה לא חוזר לי להגדרות שאני הגדרתי. למרות שמסומנת האפשרות "החל הגדרות אלה באתחול" מישהו יודע מה מקור הבעייה ?! ואיך אפשר לפתור אותה ?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
1 לי רשת ביתיתשיפור טווח קליטה ברשת אלחוטית « בתאריך: 20.08.2011 בשעה 18:41:04 » שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מתחבר לרשת דרך סטיק (Telenor 4G), במשך תקופה ארוכה לא הצלחתי להתחבר ל'wifi (שום WIFI) בכלל. הסרתי והתקנתי את הדרייבר של של הרשת האלחוטית (5100 AGN), והנה הפלא ופלא אפשר להתחבר לWIFI, רק מה? אי אפשר להתחבר לסטיק דרך USB, הסרתי את הדרייבר של הWIFI, אופ! אפשר להתחבר לסטיק. מה אני יכול לעשות כדי שיוכלו לעבוד ביחד?
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לפתוח אנטירווירוס בגלל שלא נפתחים לי ישומים אבל גם הסריאל לא נפתח מה אפשר לעשות עוד ?!
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לקחתי את המחשב של חבר ופירמטתי לו אותו התקנתי לו את התוכנות שהוא רוצה. הכל טוב ויפה הכל עובד אני קראתי לו לבוא לקחת הוא הגיע הביתה מדליק ורשם לו check monitor cable הוא התחיל לשחק עם הכבלים ובטעות הזיז בספק הכוח את המתח והספק נשרף. עכשיו הוא קנה ספק חדש המחשב עובד אך לפני ההגעה לברוך הבא לויינדוס הוא מקבל מסך שחור. הוא אומר לי שרשום לו את זה לפני שהמסך נהיה שחור: THE MONITOR WILL SHUT DOWN IN FEW SECONDS. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני קניתי מתנה מציג תמונות עם זכרון וקיבלתי איתו דיסק ... אני הכנסתי את הדיסק ולמראית עין הדיסק ריק אין עליו שום דבר פנוי לגמרי . אני ניסיתי לפתןח את הדיסק און קי והוא אומר לי שצריך להתחל אותו ... ואז זה פתח חלון עם אופציות ואז לחצתי אישור וזה ניסה להתחל ואז אמר שלווינדוס אין אפשרות להתחל מישהו יודע איך לפתור זאת ?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יוצא לי בזמן האחרון הרבה פעמים להיות על המחשב בכל מני מצבים, בתוך תוכנה, במשחק, באינטרנט, המחשב כאילו קופא, באוזניות אני שומע נגיד אם זה סאונד של המשחק אבל הוא לא ממשיך רגיל אלא סאונד רקע ולא האפקטים שיש כרגע, בנוסף המסך הופך לשחור ונכנס למצב שינה, ואני חייב לכבות ולהדליק את המחשב כדי שיחזור לפעולה. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי htpc חדש עם לוח GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2691 עכשיו אני מעביר בביוס למצב AHCI ושם בBOOT את ה-CD ראשון, אבל זה עושה לי בוט ישר לדיסק השיח ולא לדיסק. כשאני במצב IDE רגיל בלי AHCI אז זה כן עושה בוט לCD, אז התקנתי ככה ואז התקנתי את הדרייור AHCI של Nvidia ידנית במערכת הפעלי כי זה לא מתקין אוטומטי ואז שאני מפעיל מחדש ומעביר ל AHCI הWINDOWS לא עולה וניתקע מה אפשר לעשות כדי לעבוד במצב AHCI כמו שצריך? ולמה שאני מפעיל AHCI הביוס לא פונה לCD בבוט? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
במחשב עים מערכת מילניום התחילו בעיות,windows עולה ונותן הודעת שגיאת qm וכשפותחים את explorer הוא נותן שגיאה ומציע לעשות restart. מהי השגיאה qm ומה לעשות כדי לטפל בבעיה.? ב-save mode אין הודעת שגיאה וגם explorer ניפתח ללא הודעת שגיאה.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול מת לי ה-HDD במחשב ועליו כל החיים שלי ולצערי לרוב הדברים אין גיבוי... מדובר על seagate 2TB. הדגם המדויק זה st2000dm001 הוא לא מצליח אפילו להזדהות נ-BIOS ומשמיע מעין צפצופים אלקטרונים צורמים כל כמה שניות. נראה לי שזה קשור לרכיבים הפנימיים שלו. האם הדרך היחידה לשחזר מתוכו נתונים היא לפנות לחברות שחזור הנתונים למיניהן? עשיתי כמה בירורים והמחירים יכולים לנוע בין 600 ל-6000 ש"ח, תלוי בסוג התקלה. אמרו לי גם שמדובר בדיסקים בעיתיים יותר לתיקון ועם חלפים יקרים יותר. אשמח לשמוע כל עצה שיש לכם וגם המלצות על חברות שחזור זולות יחסית. תודה, המיואש. נ.ב. אין צורך במשפטי "חבל שלא גיבית" למניהן... אני כבר אוכל על זה מספיק סרטים
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ככה המחשב לא עולה, אני יודע בוודאות שהכ.מסך עובד, לוח אם עובד והמסך... ספק כוח אני מאמין שהוא עובד כי המערכת נדלקת אבל אין תמונה, ניסיתי גם להעביר למובנה אבל עדיין אין תמונה... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס טלויזיה של PCIוPinnacle Systems ויש בו גם מקלט+ שלט. יש אפשרות לתכנת את השלט שיבצע גם פעולות שונות מחוץ לתוכנה של הכרטיס, כמו לשמשל שתשלוט על MV2PLAYER (עוצמת שמיעה, השהייה, קדימה, אחורה וכו'). תודה ושבוע טוב, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי כולם, אשמח לעזרתכם, אני בא לפרמט כרגע מחשב thinkpad x130e עם מעבד 1.65GHZ ו4 ג'יגה RAM. כרגע יש עליו ווינדוס 7 והוא לא זז, כל דבר לוקח המון זמן, המעבד רץ על 100% רוב הזמן. הכי טוב יהיה להתקין WINXP, לא ? עצות שימושיות ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ב-14/11/2016 03:19:34 הופיע במחשב של אימא שלי מסך כחול. פרטים: ================================================== Dump File : 111416-12386-01.dmp Crash Time : 14/11/2016 03:19:34 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x82c396f5 Parameter 3 : 0x9388dc20 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : win32k.sys Caused By Address : win32k.sys+c96f5 File Description : מנהל התקן של Win32 מרובה משתמשים Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.! לשכן שלי יש מחשב (תראו בתמונה) ועכשיו אני בא להריץ תהתקנה של המשחקים פתאום זה עושה לי תבעיה הזאת! וזה בכמה משחקים שניסתי (גי טי אי ויס סיטי,ניד פור ספיד) החלפתי כונן סי די ועדין לא טוב. אולי זה לא קורא טוב תדיסיקים אך עדיין לא טוב(הדיסקים אינם שרוטים או פגומים) החלפתי לכרטיס מסך גיפורס 2 (במקום הכרטיס המסך המובנה) שמשחקים מהסוג הזה חייבים לעלות ועדיין לא טוב מה יכול ליהות הבעיה שזה ככה עושה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-