עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הפעלתי משחק וזה נכנס לכותרת ואז כשרציתי להתחיל לשחק ולחצתי על:"start new game" המחשב קפא זה קרה פעמיים בפעים השלישית כבר אין יותר תמונה במסך (אני לא רואה עכשיו כלום במחשב גם לא את הביוס) פתחתי את המחשב כל המאבררים עובדים גם המאברר של הכרטיס מסך הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי ואני עדיין לא רואה כלום במסך, המחשב עצמו עולה אבל אין אין תמונה. המחשב עובד אבל אין תמונה על המסך המנורה שלו בצבע כתום.כשזה ירוק רואים תמונה. תודה על העזרה. מקווה שזה המקום הנכון. אגב נגמרה האחריות על הכרטיס מסך.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by rollita,

שלום, יש לי המחשב הבא: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 אני מעוניין להוסיף כרטיס זיכרון של 512M? אבקש המלצה על כרטיס מתאים למערכת שלי תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  3. בזמן שינוי גודל מחיצת מערכת ההפעלה היה ERROR ב PARTITION MAGIC וכעת המחשב לא עולה- בעיה בקריאת הדיסק . יש עוד דיסקים קשיחים במחשב יש לי גם HIREN BOOT CD אך אני לא יודע באיזה תכונה שם אפשר להעזר. מה לעשות ? תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  4. Started by Php-Styler,

שלום , בטח ראיתם את האשכולות הקודמים שלי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481671.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481705.new#new עשיתי OCCT ואחרי 2 דקות הוא יצא לי ממנו לבד והוא הניב את התמונות האלה , מזה אומר : אם לא עובדים התמונות הינה לינקים : http://img502.imageshack.us/i/2010111819h02volt12.png/ http://img152.imageshack.us/i/2010111819h02volt5.png/ http://img841.imageshack.us/i/2010111819h02volt3.png/ http://img191.imageshack.us/i/2010111819h02vcore.png/ http://img641.imageshack.us/i/2010111819h02cpu1.png/ אשמח שתעזרו לי לפענח את התמונות ...תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

הקתנתי windows xp sp2 מחדש ב device manager ליד ה mutimedia audio contoller יש סימן קריאה צהוב והוא עצמו נמצא ליד סימן שאלה צהוב ב unrecognized devices במקום ב sound controllers בבדיקה דרך אברסט ראיתי שמדובר בכרטיס קול מובנה Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller התקנתי דרייבר מתאים http://www.download.com/Vinyl-AC-97-Audio-Controller-Driver/3000-2120_4-10409142.html זה דרייבר קומבו כי לא מצאתי בשום מקום דרייבר ספציפי אחרי ההקתנה זה לא סימן שאלה צהוב , זה חזר למקום הטבעי תחת sound controllers אבל עכשיו יש סימן קריאה שחור

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. את רב הפרטים תוכלו לקרוא פה (3 עמ'): http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1047892 בקיצור: הסאונד מפסיק לפעול כשאני מבצע פעולות עם המחשב כמו הפעלת תוכנות או שיטוט באינטרנט. לא מזמן הסרתי את הדרייבר של כרטיס המסך ולדעתי הבעיה נפתרה, אך כשהתקנתי אותו מחדש הבעיה חזרה. כדי לבדוק אם אכן קיימת התנגשות בין כרטיס הקול לכרטיס המסך הייתי יכול להסיר שוב פעם את הדרייבר ולנסות לעבוד עם כרטיס הקול במשך כמה דקות, אך אם יש ברירה, אני מעדיף שלא לעשות את זה. במנהל התקנים אין סימן לשגיאה בכרטיס הקול. יש שגיאה בסורק, אבל הוא עובד. פשוט הוא משום מה תמיד חושב שהוא סקאזי, אבל לדעתי זה לא צריך להפריע בכלל לכרטיס קול. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  7. נגמר לי הדיו במדפסת. מחסנית 22 C9352A. האם במחסנית חדשה שאקנה חייב גם שיהיה C9352A או שמה שחשוב 22?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, שאלה קצת מטומטמת אבל בבקשה תנסו להבהיר לי משהו: יש לי לוח GIGABYTE K8-NF9 מבוסס NFORCE4 .. עכשיו רציתי להוריד דרייברים הכי עדכניים לCHIPSET שלי מהאתר של NVIDIA.. ומה שהורדתי והתקנתי זה גרסא 6.86 של NFORCE קובץ שנראה כך : 6.86_nforce_win2kxp_international_whql.exe עכשיו מה שמוזר לי זה שהקובץ הקודם שהיה מותקן לי היה רשום כך: driver_chipset_nvidia_nf4.exe ופשוט אני רוצה להיות סגור שמה שהמחשב צריך קיים ומותקן לי.. בקיצור השאלה שלי היא אם בקובץ שהתקנתי ה6.86 יש את כל הרכיבים שאני צריך או אולי יש עוד משהו שפספסתי ואני צריך להתקין בנוסף..

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by artv8,

שלום, לפעמים קורה לי שמסך לאחר שנכנס למצב שינה לא מצליח להתעורר. כאשר אני מכבה ומדליק מחדש את המסך הוא כותב לי שאין לו סיגנל והוא נכנס למצב חיסכון. בדקתי חיבורים ואפילו ניסיתי לחבר אותו ליציאה של הלוח אם, זה לא עזר. לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הוא עבד לי. (יש מצבים לפעמים שגם לאחר כיבוי ראשוני של המחשב אין לו עדיין סיגנל ואחרי הפעלה מחדש הוא עובד). מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by oz12,

מזה הserver? 3D gaming מה ההבדל ? זה עושה לי טמפ' שונות אבל למה ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  11. אחד מהתחביבים שלי הוא לבנות מכונות משחקי וידאו. לקחתי מחשב נייד ישן, פנטיום 1 של קומפאק, חיברתי לו מקלדת PS2 שחשפתי את הלוח האלקטרוני שלה והתחלתי לקצר מגעים עם כבל חשמלי במטרה לגלות מה מפעיל איזה אות. בקיצור....... פדיחות. כנראה שבטעות קיצרתי בין שני מגעים שלא הייתי אמור, המסך נכבה, המחשב המשיך לעבוד אבל אחרי שכיביתי אותו הוא כבר לא נדלק. פעם ראשונה שזה קורה לי, ועשיתי האקינג להרבה מקלדות. האם ייתכן שקיצור מגעים במקלדת ישרוף משהו ואם כן את מה? האם זה משהו סופני או שיש דרך להחיות אותו?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by Cranchix,

היי יש לי כרטיס מסך GeForce4 MX 440 לפני שנים הוא היה מחובר לי לטלוויזיה ולא היתה שום בעיה עבר הרבה זמן מאז לא ממש השתמשתי בזה וכנראה שגם החלפתי מערכת הפעלה (עכשיו אני עובד על Windows XP) ובקיצור אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. אני משתמש בכבל OEM (MD4M TO RCA) לחיבור ... זה לא אותו כבל שבו השתמשתי פעם ההוא נאבד אבל לא נראה לי שהבעיה בכבל. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של nvidia אבל אחרי שאני מתקין אותו ומפעיל מחדש המחשב כל פעם עושה לעצמו reboot ונותן לי לבחור באיזה מצב להפעיל אותו... הבחירה היחידה שעובדת זו שהוא ישתמש בהגדרות ישנות שיש לו - לא safe mode ולא מצב רגיל. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה עושים? :s05: תודה מראש! עדכון : חקרתי קצת והבנתי שיש איזושהי…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by asafbd,

טעות בקטגוריה ...

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by cKb,

משהו מוזר קורה למחשב שלי. עד לא מזמן הייתי מקבל ציונים שמגרדים את ה 9000. וזה לא רע. אבל המחשב עובד קשה - הוא גם מחשב עבודה - תוכנות תיב"מ, תוכנות לעיבוד וידאו וכיוב'. - וגם מחשב למשחקים. בימים האחרונים קיבלתי ציונים נמוכים מאד - בסביבות 6000. שזו נפילה רצינית. אני יודע שיש בעייה עם הדרייברים של הרדיאון - ולכן, אני מעדכן בכל פעם שיוצאים דרייברים "חוקיים" של ATI. מה יכולה להיות הסיבה לנפילה הזאת בביצועים ??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב, נתקלתי בתקלה שקורה לסירוגין וכרגע לא ניתן להתגבר עליה. מדובר על לוח אם + כ.מסך מובנה ASUS-M2AVM. לא ניתן לקבל תמונה על מסך המחשב.אני מדליק את המחשב כרגיל,המאוררים עובדים+HD נטען אבל לא נשמע צפצוף יחיד - מה שתמיד קיים. האם ניתן לקבוע שמדובר בתקלה שקשורה לצ'יפ הגרפי על לוח האם? תודה,

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  16. שלום וברכה, לאחר שכיביתי את המחשב בלחיצה על הלחצן הכיבוי (לא דרך המסך) וכן תקעתי בשקע אחר. מנסה להדליק את המחשב ומקבל מסך תכלת ריק. מה יכול להיות הבעיה? מציין שהמחשב עבד מצוין עד עתה ללא שום בעיות, לא התקנתי משהו חדש. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by Runny,

ההתקנה של הדרייבר של הRemote Wonder הולכת חלק עד לשלב סיום ההתקנה בו אני מקבל את ההודעה "a service installation section in the inf file is invalid" וכמובן הדרייבר לא מותקן ומופיע לי ב"Device Manager" דרייבר של "USB Device" בשגיאה ניסיתי להחליף פורטים של USB ולהתקין גירסה חדשה של הדרייבר אך ללא הואיל. אם למישהו יש רעיון מה עוד ניתן לעשות אשמח לתגובתכם בתודה מראש רני נ.ב. ATi לא ממש עונים למיילים המנומסים שאני שולח להם...

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by 3emi,

אני מכניס את ה USB לכל מחשב מנסה להעתיק עליו קובץ ומקבץ הודעה שהכונן WRITE PROTECTED ניסיתי לעשות כמה דברים שאמרו דרך REGEDIT לא הצליח כבר קרה לי כמה פעמים בעבר עם מוצרים של SANDISK פשוט אף פעם זה לא אני קניתי לעצמי אלא הגיעו לידי דיסק און קי שלהם ותמיד התקלקלו באיזה שלב מציע לכולם להתרחק מהחברה הזאת http://forums.sandisk.com/t5/All-SanDisk-USB-Flash-Drives/SanDisk-Cruzer-Blade-16GB-write-protected-error/td-p/253484/page/7 Dear All who are suffering from write protection error, The customer service answered to me and they know about the issue, so here it is to clarify the situation to everyone: "I understand that you are getting write protection error while acce…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by omrij,

שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג K8N NEO2 PLATINUM על הלוח הנ"ל 2 כרטיסי רשת 1 GIGABIT היום פתאום אחד הכרטיסים (של NVIDIA) הפסיק לעבוד כלומר הוא לא מזוהה יותר ב WINDOWS למרות שבביוס הוא מופעל כמו כן כאשר מחברים כבל רשת המנורה/לד שלו לא נדלקת (אמור להידלק בלי קשר לWINDOWS/זיהוי כלומר אפילו בביוס) מישהו נתקל/שמע/ראה תופעה דומה נסיון אחרון לפני שנלך להחליף אותו (פשוט אין לי כח לזה) תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by hagayben,

התקנתי אותו וסדרתי רזולוציות בשביל מסך lcd והגדרות כדי לראות hd והכל ואז בזמן שהוא עשה איתחול לאחד הכוננים ההזזתי והמגעים לא היו מספיק חזקים אז הוא עשה ריסטארט והוא נדלק אבל לא עולה לא רואים כלום מה יכול להיות הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור את זה...

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by dinsh,

DVD הפסיק לעבוד אחרי התקנת ויסטה 32 -------------------------------------------------------------------------------- התקנתי ויסטה אולטימט 32 (ריטייל מקורי) כבר בהתחלה הוא לא רצה להתקין דרך BOOT נקי והודיע שחסר לו דרייבר לDVD או ל CD אז התקנתי XP ומהXP התקנתי את הויסטה. הכל הלך חלק וכרגע הכל עובד טוב פרט לזה ששני כונני הCD שלי (אחד LG GSA H12L והשני צורב יש כלשהו) מזוהים אך לא עובדים כלל!!! אם שמים דיסק באחד מהם הוינדוס פשוט מנסה לקרוא אותו שעות ולא מזהה דבר...... ניסיתי לשחק עם הג'ימפור של המאסטר וסלייב, ניסיתי להתקין דרייברים של הצ'יפסט, עדכנתי FW לצורב של LG (שגם אמר שהעדכון יתמוך בויסטה) וגם ניסיתי לעדכן את הדרייברים של שני בקרי ה RAID וה IDE שיש על הלוח (ראו מפרט מחש…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by רועיקי,

אין Vsync בסרטוני יוטיוב בכרום. במשחקים הכל סבבה, אין בעיה בכלל. מחשב מפורמט, דרייברים נוידיה מעודכנים. המסך על רזולוציה אופטימלית. Win7 64bit העצות שמצאתי היו להעביר בבקר נוידיה את Vsync לאדאפטיב, אף אחת מהאופציות לא פותרת את הבעיה. גם בתוכניות העברתי את כרום Vsync לOn - לא עוזר. מישהו מכיר מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by שבתאי,

אני עורך חדש בתוכנה גמרתי לערוך סרט ואני רוצה לבצע הוצאה ל-DVD אבל הכפתור הוא באפור ואין אפשרות לבצע את הצריבה מי יודע למה ומה עושים??? תודה שבתאי

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by trojan,

המחשב לפעמים מקרטע במשחקים ואפילו בסרטים כשברקע פועל בד"כ רק מירק וקספרסקי... אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה הזאת היא מעל הממוצע שלו כי המעבד שלי הוא יחסית חם והמעלות האלו הם לא בזמן הרצת משחקים אלא רק שהמירק והקספרסקי פועלים אם אתם צריכים את הטמפרטורה באמצע משחקים אז אני יביא.. http://img155.imageshack.us/img155/6435/hotttwn0.png המעבד p4 lga 775 3 ghz אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אז הנה intel avalon 915 512mb ddr g-card g-force 6600 gt 128mb pci-e 120gb WD עריכה הנה קרטוע שהיה הרגע בסרט וזו היתה הטמפרטורה של המחשב... http://img150.imageshack.us/img150/1808/ergeen9.png טוב אחרי בדיקה במשחק counter strike של הטמפרטורה התוצאות לא משהו המעבד 71 מ…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

שלומות, יש לי בעיית הקלטה מוזרה. חיברתי את המיקרופון שלי לכניסה המתאימה(מיקרופון סתמי ב30 ש"ח, כרטיס קול מובנה על MSI 875P) והגדרתי את הווליום שלו למקסימום, ובדקתי שהוא לא על מיוט. אני "שומע" את עצמי מדבר כאשר אני מדבר אל המיקרופון, אך אני פשוט לא יכול להקליט איתו... ניסיתי בSound Recorder המבונה בXP(SP2) וניסיתי גם בAudacity... נאדא, כאילו אין מיקרופון(וזאת בטוח לא בעיית ווליום, כי אני שומע את עצמי במיקרופון טוב ויפה ). תודה מראש לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.