עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by USERone,

שלום חברים יש לי לוח Ga b250m gaming ואני לא מצאתי אופציה לעשות לו רייד מידהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by abarlev,

שלום, יש מחשב נייד לנובו u550, לפני כמה ימים החלפתי לו סוללה לאחר שהסוללה הישנה התרוקנה במהירות. הסוללה החדשה נטענה עד ל100 אחוז , אך לאחר שניתקתי מהמטען לא הצלחתי להטעין שוב והבוללה התרוקנה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by rico,

שלום חברים, דגם: Razer ManO'War 7.1 Analog/Digital Gaming Headset Green Edition https://support.razer.com/gaming-headsets-and-audio/razer-manowar/ לצערי המיקרופון של האוזניות הנ"ל עושה בעיות, כשאני מדבר למיקרופון אפשר לשמוע את מה שאני שומע דרך האוזניות עצמם, ממש מוזר. הדריבר של Razer מותקן כראוי, ויש כול מיני אפשרויות של- Mic Volume Mic Monitor Mic Sensitivity Volume Normalization Ambient Noise Reduction ודרך הכבל 3.5mm של האוזניות יש סוג של הגברה והורדה של השמע ואיזה מפסק קטן כזה, למעלה רואים אדום בקטן ולמעטה לא רואים אותו (שחור). החיבור שלו הוא USB אשר מחובר U…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by מיכאל לוסטיג,

בוקר טוב לכולם יש לי שתי בעיות ברשת. הראשונה,אני מנסה להעביר מידע מהמחשב המקומי לכונן רשת,ובאמצע תהליך העברה אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעיה עם הרשת(רשת חלשה) למרות שמדובר בחיבור קווי ושאר הכלים ברשת עובדים כרגיל הבעיה השניה,אני מנסה לעבוד עם סקייפ וכשאני מנסה לבצע שיחה הוא מודיע לי שהרשת חלשה וזה למרות שמדובר ברשת קווית ולא אלחוטית תודה לעונים

5. Started by מיכאל לוסטיג,

בוקר טוב לכולם .fortigate 80c למי שיש ניסיון עם יודע אייך אפשר לבטל את האפשרות שאי אפשר לשתף קבצים או תיקיות באירגון?

6. Started by USERone,

בס"ד האם כשה אני עושה רייד בווינדוס 7-8-10 האם הם יודעים לקרוא אחד את השני תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by Sargon,

אני מקבל את השגיאת מסך כחול הזה. אבל זה לא אומר הרבה. איך אני מטפל בשגיאה הזו? זה כבר הפעם השניה שזה קורה עם המחשב החדש. לאחרונה שיניתי את הזיכרון לתדר של 3200MHZ, יכול להיות קשור?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by FRT,

אני מנסה להפעיל את המחשב, אבל במסך הפתיחה הוא נכבה ונדלק שוב, ושוב נכבה... אין אפשרות להיכנס. מה אפשר לעשות? זה קרה אחרי שאיפסתי הגדרות רשת. המחשב הפעיל מחדש ומאז לא נותן לי להיכנס, אלא ממשיך כל הזמן להפעיל ולכבות. מה זה הבאג הזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shimon aknin,

שלום חבר'ה קניתי מחשב HP חדש עם windows 10, לאחר התקנת העדכונים של HP הבחנתי שכבר לא ניתן לגלול כלל עם הtouch pad, אלא עובד כתזוזת סמן רגילה... (פונקציות נוספות של לוח המגע חדלו). ניסיתי לחפש פיתרונות ברשת, ניסיתי ליישם אותם ובסוף נכנעתי ואיפסתי את המחשב (reset this pc). כשהוא סיים את האיפוס, לוח המגע חזר לתפקד רגיל אבל נשארתי עם בעיה חדשה הקשה ימנית עם העכבר על הdesktop לא עושה דבר מלבד סימן המתנה. מצאתי פתרונות שאמרו להיכנס לregedit ולמחוק מdirectory כל מיני קבצים כמו igfxcui, igfxDTCM ו-NvCplDesktopContext- עשיתי זאת והעכבר מתפקד רגיל וטוב עכשיו. השאלות: 1. האיפוס גורם נזק כלשהו? טעיתי כשאיפסתי? 2. מחיקת הקבצים עלו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ec276,

שלום לכולם, ברשותי מחשב לא חדש, שנדלק לשנייה ונכבה. לפני כחודשיים הוספתי עוד 4gb ram כדי לשפר את הביצועים. כרגע אני עם 8 gb ב2 סלוטים מתוך 4. לפני כשבוע בהדלקה הראשונית המחשב היה מקרטע ונדלק רק בפעם השלישית או הרביעית. כאשר בכל ניסיון הוא נדלק לשנייה ונכבה. ניסיתי להוריד את כל מה שלא קריטי להפעלה, הוצאתי הארדיסקים, צורב, כ. מסך, כ. רשת. החלפתי בין הזיכרונות וניסיתי לעלות רק עם הישן או עם החדש,בהצלבה לסלוטים שונים. הספק הוא 450w והיה לי ספק אחר תקין בוודאות אבל של 350w. בשניהם אותה תופעה. ניסיתי לאפס את הביוס על ידי הוצאת הסוללה. על לוח האם אין קבלים מפוצצים, היה טיפה אבק שניקיתי אבל לא הרבה. מבקש עזרה באבחון התקלה, תודה רבה מראש!.…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם! פקק החשמל קפץ לי בבית וכעת רשת הwifi שלי לא נמצאת ברשימה במחשב. הראוטר עובד- כל הנורות דולקות. האם יש לי דרך לתקן זאת בעצמי או לחכות למוקד הטכני של ספקית האינטרנט שלי? רוב תודות

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום רב, ברשותי מדפסת HP Photosmart C4583 וכן גם Office 2016. כשאני מורה לו לשים את השוליים (הן בראש הדף הן בתחתיתו) על 0.00 סנטימטרים ומטה, הוא אומר שהמדפסת אינה מסוגלת להדפיס עם קביעת שוליים שכזו (בדקתי, נכון: התכנה תוציא הודעת אזהרה וחלק גדול מן הטקסט ייחתך) ושהמינימום שאני יכול לקבוע הינו 0.32 סנטימטרים בראש הדף על 0.34 סנטימטרים בתחתיתו, אך, כשאני מנסה להדפיס עם שוליים שכאלה (גם עם שוליים קטנים במעט מאלה התכנה טוענת שניתן להדפיס), המדפסת חותכת את הטקסט הן בראש הדף הן בתחתיתו. המינימום שאני מצליח להדפיס בלי שהמדפסת תחתוך הינו 0.45 סנטימטרים בראש הדף על 0.36 בתחתיתו. יש דרך להדפיס עם שוליים אף קטנים מכך מבלי שהמדפסת תחתוך? תודה ואשמח גם אם תפנו אותי לפורומים מתאימי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by D.A.Y.C,

אז כמו שהבטחתי הבאתי לכם עוד פקודות לcmd. MSTSC - שולחן הבודה מרחוק REGEDIT – ייבוא או ייצוא הגדרות הרשום, כניסה לעורך הרישום NTBACKUP – אשף הגיבוי או השחזור של מערכת ההפעלה CALC – מחשבון NOTEPAD – פנקס רשימות WINWORD – מסמך וורד חדש POWERPNT – מסמך פוואר פוינט חדש EXCEL – מסמך אקסל OUTLOOK – דואר אלקטרוני של מיקרוסופט אאוטלוק MSCONFIG – קביעת תצורה למערכת MSPAINT – פתחת צייר OSK – מקלדת וירטואלית על המסך APPWUZ.CPL - הוספה או הסרה של תוכניות מהמחשב DISKMGMT.MSC – ניהול דיסקים IEXPLORE – הפעלת דפדפן האינטרנט פקודות dos DIR - מציג את כל הקבצים והתיקיות שנמצאים בתיקייה הנוכחית בה אנו נמצאים TYPE - הצגת תוכן של קובץ,…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by D.A.Y.C,

קיצורים למקלדת. CTRL+C - העתקה CTRL+V - הדבק CTRL+X - גזור CTRL+S - שמור CTRL+P - הדפסה CTRL+Z - ביטול פעולה אחרונה CTRL+DEL - מחיקת מילה אחת קדימה START - התחל, פתיחת תפריט התחל SRART+E - סייר חלונות START+R - פתיחת חלון הפעלה START+D - חזרה לשולחן העבודה ALT+TAB - דפדוף בין התוכניות הפתוחות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חברים. והיום אני ילמד אתכם איך פורצים את הסיסמא למחשב וינדוס 10. אז מה שאנחנו צריכים זה USB ריק לגמרי. טוב. אז אנחנו צריכים בשביל הפריצה להוריד קובץ תמונות דיסק של אירנס בוט (אפשר להוריד מכאן) נצרוב את זה על usb על ידי התוכנה Rufus (אפשר להוריד מכאן) עכשיו לאחר שצרבנו את זה על USB ברגע שהמחשב עולה נלחץ ברציפות על F12 עד שעולה לנו הbios שימו לב חובה שהusb יהיה בתוך המחשב בזמן שאנחנו מעלים אותו. עכשיו נפתח לנו החלון הזה נלחץ על mini Windows XP ועכשיו עולה לנו הוינדוס של XP עכשיו ליחצו בשולחן עבודה על הישום הזה HBCD Menu עכשיו למעלה יש לכם אופציה של Programs ליחצו על זה ועכשיו יש לכם אופציה כזאת Passwords / Keys ליחצו …

16. אז היום נלמד איך אפשר להוציא וירוסים של קיצור דרך מusb שיטה 1. נכנסים לcmd כמנהל מערכת ורושמים שם: attrib -h -r -s /s /d f:\*.* רק שבמקום הf בסוף תשנו את האות של הכונן USB. שיטה 2. קודם כל תורידו את התוכנה Malewarebytes מכאן https://www.malwarebytes.com/mwb-download/ שימו לב חובה לשנות את הסיומת מmp4 לexe תתקינו אותה, ובחלון האחרון של ההתקנה (מיד לאחר העתקת הקבצים), תבטלו את שלושת ה"וי". לאחר מכן תפעילו אותה ושיבקש לעדכן -תעדכנו. כשהתוכנה תעלה, תבצעו סריקה מלאה, על הכונן הנייד ועל כל כונני המחשב. בסיום הסריקה, תלחצו "הצג תוצאות" ואז> הסר נבחרים. התוכנה תבקש להפעיל את המחשב מחדש, תאשרו! זהו הוירו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום אתמול התחברתי לבזק ואני רוצה לפתוח פורטים שאני יוכל להוריד על המקסימום מהutorrent נכנסתי לראוטר אבל לא מצאתי איפה ההגדרות של הפורטים אשמח לעזרה

18. Started by Sargon,

קניתי מחשב חדש ויש לי בו מספר כניסות USB. כניסה אחת USB 3.1, ועוד 3.1 של USB TYPE C(אדום) שתי כניסות USB 3 כחולות מאחורה. שתיי כניסות USB 3 צהובות(לא סגור מה זה). עוד כמה כניסות USB 2 מאחורה ומקדימה ועוד שתי כניסות USB 3 כחולות מקדימה. הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לשני הסנסורים להתחבר, רק אחד מתחבר השני מראה בעיה. נסיתי לחבר בכל מיני קונפגורציה, כדי שלא ישבו על אותו הקונטרולר. שום דבר לא עזר. רק אחד מתחבר. איך אוכל לחבר את שניהם? בנוסף, איך למקם את שני הסנסורים אם אני מתכוון לשחק בישיבה מול המחשב(אבל קצת רחוק מהשולחן כדי שאוכל להגיע קדימה). נראה שאם אני קרוב מדי לסנסורים אז הם לא יכולים לקלוט את הידיים שלי?

19. Started by kuku100,

היי, מחפש מישהו שמומחה בהרכבת מחשבים, כדי להרכיב מחשב אצלי בבית. קניתי את כל החלקים, הכל מקורי, ואת הרוב כבר התקנתי. מסיבות שלא כאן המקום לפרטן, אני מעדיף שמישהו מומחה יגיע לסיים את ההרכבה, בתשלום הוגן, כמובן. אני גר בת"א, ליד כלבו שלום (ליד נווה צדק, בין שד' רוטשילד לנחלת בניימין). יש לי את כל הכלים הנדרשים, את החוברות של לוח האם והמארז (Dark Base 700!) וכו'. רק לבוא ולעבוד. אשמח להפניה למי שמתאים/ה או לפנייה ישירה. בבקשה רק מקצוען. רוצה שהכל יעבוד, כל החיבורים למארז, שליטה חכמה במאווררים (pwm) וכו'. זה מחשב מושקע. לוח אם Asrock Taichi z390, . אני בעצמי הרכבתי כבר לא מעט, מי שמגיע צריך "לעבור" אותי... 😉 תודה ושבוע טוב!. איתן, 054-7621777.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קורה לפעמים שמקלידים טקסט וכשמסתכלים על המסך רואים שהכל יצא באנגלית... אני רוצה להמליץ על תוכנה פשוטה שעוזרת המון. בלחיצה אחת על מקש F10 הטקסט יהפוך אוטומטית למה שתכננתם לכתוב. יש בה עוד כמה אפשרויות כמו תרגום למילה ע"י לחיצה על ctrl+T ועוד. קישור להורדה: http://www.langover.com/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by guru_shastri,

היי, יש לי כבר איזה חודש תקלת רשת בלתי מוסברת שאני לא מצליח להשתחרר ממנה, מקווה שתוכלו לעזור. מדי פעם (יכול לקרות 3-4 פעמים בשעה גם) הגלישה לאתרים כאילו נקטעת. אני מקבל הודעת website took to long to respond ורק אחרי כמה רגעים זה ישתחרר ואוכל להמשיך לגלוש כרגיל. אני חושב (אך לא בטוח) שזה ספציפי למחשב אחד. הסיבה שבגללה אני לא בטוח היא שיש לי גם שירות טלויזיה על האינטרנט וגם שם היו לי 2-3 ניתוקים, אבל בגלל שיש שם איזשהו באפר שאולי מחפה על תקלות כאלה קשה לי לדעת. ניסיתי לבדוק במכשירי סלולר שמחוברים לרשת במקביל כשהתקלה קורית, שם הגלישה כרגיל, אז אני די בטוח שזה מקומי למחשב. ספקית האינטרנט היא פרטנר, בשירות הסיבים האופטיים שלהם. היו אצלי 3 טכנאים, לא מצאו תק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by auditor,

יש לי כרטיס מסך RX 580 של ג'יגבייט. מדי פעם אני עושה בדיקה ב 3DMARK TIME SPY ומקבל תוצאה גרועה מאד של כ1500. אני מחליף דרייברים ומקבל 4300-4000 אבל יום למחורת חוזר לקבל את התוצאה הגרועה עם הדרייבר החדש. למישהו יש הסבר לכך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nisha,

שלום רב מסך המחשב שלי לפתע הופך לשחור, ואני שוב מכבה מחשב ומדליקה מחדש ווינדוס 7 אשמח לעצה מכם. האם עלי לקנות מסך חדש? הוא לפעמים גם מהבהב תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by nisha,

שלום רב מסך המחשב שלי לפתע הופך לשחור, ואני שוב מכבה מחשב ומדליקה מחדש ווינדוס 7 אשמח לעצה מכם. האם עלי לקנות מסך חדש? הוא לפעמים גם מהבהב תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by srulikg,

רכשתי מחשב חדש עם ווינדוס 10. חיברתי את הטלוויזיה בחיבור HDMI ואת מסך המחשב חיברתי ב-Display Port. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב כרטיס המסך עושה BOOT קודם לטלוויזיה ואחר כך למסך המחשב. כלומר, כשני מפעיל את המחשב קודם רואים תמונה בטלוויזיה ורק אחרי שווינדוס עולה רואים תמונה במסך המחשב. בנוסף, כשווינדוס מכבה את המסך לאחר 10 דקות של חוסר פעילות המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע check signal cable. גם כשאני מכבה את המחשב המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע גם check signal cable. איך אפשר לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים