תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים של אותו הכונן (מסומן מאדום). תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מחפש מקלדת בלווטוס אמינה העובדת בטווח של 2 מטר לפחות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הבעיה : נייד dell lititud המסך הפסיק לעבוד... נאמר לי כי התקלקל בקר מנורת מסך (היושב על לוח אם) בעקרון המסך נדלק אך רואים מאוד מאוד חשוך.... האם זה הבעיה (בבקר) או יש בעיה אחרת... איפה יש מקום זול לתיקון הבעיה במרכז....... (כמה יכול לעלות תיקון התקלה ? האחריות על המחשב נגמרה מזמן..)
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לפני כחודש קניתי מחשב חדש ומסך חדש שאני מדליק את המחשב המסך נדלק אחרי 30 ל1:00 דקה המסך הוא Acer S271HL Dbid - 27 inch Monitor מה יכול להיות בעיה דוד
-
שלום לכולם, היום החלפתי משחה טרמית למעבד שלי ולאחר חיבור מחדש של הרכיבים אחד אל השני וחיבור המחשב לחשמל, הצג לא קולט אותו. ניתקתי כל חיבור usb שהיה מחובר למחשב וניסיתי להשתמש גם בכרטיס המסך של לוח האם (למרות שאין בענה בכרטיס מספ כי המאוורר שלו הסתובב) אבל המחשב פשוט לא נקלט. יכול להיות שדפקתי את המעבד/ התושבת שלו? הכרטיס מסך יכול להיות מקולקל גם אם המאוורר שלו עובד? איך לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אם יש תכונה אחרת חוץ ממה שיש בסטיק ,שקוראת את קובץ התקלה של מסך כחול ?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד הוא כל הזמן מתנתק נראה לי שיש בעיה במגע בחיבור של החשמל והמחשב. כשהמחשב היה תקין אני זוכר שהחיבור בין השניים היא קשה יותר והיה צריך להפעיל מאמץ קטן. היום הוא מחליק לשם די בקלות מישהו יכול להגיד לי אם זה באמת הבעיה והאם יש חנות שיכולה לסדר לי את זה ולהליץ את כל השנאי
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי. קניתי טאבלט chuwi hi13 cwi 534 שהוא win 10 ומתחבר למקלדת ועם עט, קניתי משומש. הכל עבד במחשב מצוין. לאחר יום הקנייה, פירמטתי אותו ע"י התקנת win 10 מדיסק און קי ולאחר ההתקנה הרמקולים והמגע לא עבדו. חיפשתי דרייברים באינטרנט לאחר ההתקנה של קבצים FNI, רק רמקולים עבדו, אך המגע בטאבלט לא עבד. הורדתי תוכנה driverpack שתעזור לי להתקין את שאר הדרייבים אך ללא הצלחה. מה ניתן לעשות בנושא? האם אפשר בבקשה קישור להורדת הדרייבר? בנוסף, למי יש בדיוק מחשב כזה? אני רוצה לעשות העתקת מחשב כדי שהמחשב שלי יעבוד בעזרת acronis, כמובן אשלם על כך. הורדתי מכאן את הדרייברים מהאינטרנט: https://techtablets.com/chuwi-hi13/downloads/. אש…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הדיסק הקשיח במחשב שלי משמיע קולות שאומרים כנראה שהוא עומד לסיים את חייו. הרעשים (מין קולות טחינה כאלה) מתחילים באופן לא עקבי, אחרי שהמחשב עובד פרק זמן מסוים; אחרי כיבוי, מנוחה והדלקה מחדש, הדיסק חוזר להשמיע קולות נורמליים בלבד, עד הפעם הבאה. מה שחשוד כאן זה שהדיסק בן פחות משנתיים. לפני פחות משנתיים קיבלתי את המחשב מאחותי (אני משתמש בעיקר במקינטוש, ככה ש-PC בן 6 שנים מספיק לי לשימוש המזדמן שלי ב-Windows), וגם אז הדיסק שלו (המקורי) השמיע קולות לא סימפטיים במיוחד; החלפתי דיסק בחדש והיה נראה שהכל בסדר, עד עכשיו. בקיצור, השאלה שלי היא האם סביר שיש פה בעיית חומרה אחרת שגרמה לדיסק (או לדיסקים) להתקלקל? האם יש משהו שאפשר וכדאי לבדוק? אני לא רוצה להשקיע יותר מדי במחשב הענתיקה הזה,…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי נייד ARMADA 1500 של COMPAQ מערכת הפעלה WIN 2000 איך אני נכנס לביוס?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אז ככה אמתול ראיתי שבמחשב שלי נדלקה הנורה האדומה למטה במארז אז כמו שאני יודע כיבתי את המחשב והידקתי את הרכיבים , וכשהדלקתי שוב המחשב פשוט לא עלה לי. היום שוב ניסתי והמחשב ציפצף לי ציפצוף חצי שנייה הפסקה וככה 3 פעמים אחרי כמה שניות הוא שוב התחיל אבל עשה בדיוק ככה ברצף בלי הפסקה. אז לפני מה שהבנתי זה הוא הזיכרונות או הכרטיס מסך מה אני עושה ? ולא להגיד לי BIOS RIPER ולעזוב אותי וכל זה כי אין לי ממש מושג אז תסבירו לי הכל בסדר סידרתי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(פנימיים , לא משטחי קרור) במחיר ראלי ולא פי 10 מאיביי/עליאקספרס ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בגלל המצב שכיום ברשת.. תדעו להתגונן מפני פריצה לחשבון שלכם http://pcgalaxy.co.il/how-to-secure-your-facebook-profile/ תהנו בהצלחה! אני כבר ביצעתי את זה
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה אני מפעיל את המחשב והלוח לא מזהה את ההרד דיסק כדי שהוא יזהה את ההרדיסק אני צריך לאפס את הלוח דרך הבטריה רק ככה הוא מזהה אותו אז ככה שהבעיה לא יכולה להיות בהרד דיסק או בכבלים אלא הבעיה יכול להיות אך ורק בלוח האם לממש את האחריות? הביוס הוא הכי מעודכן 1013
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. אחרי כמה חודשים של שימוש בצורב הא בחליט שהוא לא צורב יותר דיסקים, בהתחלה הוא חא עבר VERIFICATION של NERO עכשיו הוא פשוט עושה FAILED בצריבה ואם לא אז ה VERIFICATION בטוח נתקע... הבאתי אותו לתיקון והם מול העניין שלי צרבו דיסקי CD\DVD וה VERIFICATION עבר... מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי תוכנה, החלפתי כבלים,חיבורים ומה לא..
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
USB שמצוייין בכותרת תוך כדי עבודה ללא סיבה נראית לעין הפך להיות WRITE PROTECTED עכשיו אי אפשר לכתוב עליו שום קובץ אין אפשר להסיר ממנו שום קובץ למעשה הוא מת וחסר תועלת ניסיתי כמה דברים שמצאתי באתרים כולל להעלות את המחשב ב SAFE MODE עם קומנד פרומפט ולנסות לפרמט את ה USB הוא לא נותן אומר שהוא WIRE PROTECTED ניסיתי גם שיטה דרך הרגיסטרי שמצאתי ביוטיוב אנשים שמסבירים וגם זה לא הצליח היו לי 2 USB מאותו סוג לשנייהם קרה אותו דבר וחיפוש באינטרנט יראה שזה רואה להמון מהדגם הזה פשוט גועל נפש אם בכל זאת למישהו יש רעיון אז אשמח לשמוע ניסיתי גם להוריד תוכנה KILL ACTIVE DISC שעושה פורמט אבל זה לוקח 80 שעות אז עשיתי ביטול
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שזאת אחת החומרות אצלי במחשב אבל אין לי מושג איזו חומרה פשוט לפני שהווינדווס עולה (בקטע שיש ריבועים ירוקים כאלו שעוברים בפס עם סמל של ווינדווס) אז הוא עושה ריסט ככה איזה 7 פעמים עד שבא לו והוא פשוט נכנס למחשב... עכשיו בזמן האחרון הוא גם לא נכנס למחשב אלא כשאני בא להיכנס למשתמש שלי אז הוא שוב עושה ריסט נראה לי שזאת בעיה באחד החיבורים שם או משהו... מישהו יכול לתת לי כיוון חשיבה או משהו לעשות בשביל לנסות לסדר את זה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלומות, כידוע, יש לי P3 שעד היום הסתפק ב128MB SDRAM, לאחרונה (כשהבנתי שלא יהיה לי מחשב כ"כ מהר) החלטתי להוסיף לו עוד 128MB. למרבה הצער, הזמנתי מחיפה זכרון של SMSUNG, 128MB בעל 4 צ'יפים (כשמה שהיה לי זה מיקרון עם 8 צ'יפים) למרות שהזהירו אותי שאולי תהיה בעית תאימות- מסקנת המומחים הייתה שלא תהיה לי בעיה מכיון שהלוח (סוקט 370) VIA VT82C694X Apollo Pro133A מתאים גם לזכרונות 4 צ'יפים. אז מה שקרה הוא שדחפתי (במחיר שריטות, אני חייב לציין שהמארז של IBM פשוט גרוע) את הסטיק השני, הדלקתי את המחשב, בביוס- שמחה וצהלה! 256MB לא פחות ולא יותר, לאחר פרק זמן שנראה לי מהיר כברק (השפעה פסיכולוגית כאילו יש לי פי 2 זכרון) בורכתי ב"ברוך הבא" מהXP. הצרות החלו שניה אח"כ, הופיע לי …
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, אממ לאחרונה הורדתי את המחשב MapleStory למחשב (המחשב עם מעבד 2 ומשהו גיגה הרץ ) והמשחק דורש רק 500 mhz . לאחר ההפעלה של המשחק החלו ריסטרטים של המחשב-ניסיתי לפנות מקום בכונן -לא עוזר,ניסיתי לבדוק טמ'פ גם לא עוזר. למישהו יש פיתרון לבעיה?! תודה רבה רבה מראש. נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל זה מחשב נייד..
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לאחי יש USB של רשת אלחוטית ומנסה לגלוש דרך המחשב לראוטר כשהוא קנה את המחשב הכל עבד מצוין פתאום יש התנתקות כל 5-15 דקות בדקנו מערכת הפעלה שונה, ה USB עצמו על מחשב אחר עבד בלי תקלות מה שאומר שזה לא הקליתה ולא ה USB אלה תקלה של המחשב עצמו. לתקופה מסוימת כשהמחשב היה בבית אחר הוא פעל, אחר כך כשהחזרנו אותו למקום הוא פעל למשך יום או יומיים ושוב התחילו בעיות, גם בדקנו כל יציאות USB של המחשב בכולם אותה בעיה, גם איפה ששמנו מקלדת או עכבר. מה נראה לכם הבעיה? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הבעייה היא שהמסך מכבה את עצמו לפעמים. כלומר, לא נכנס לSTANDBY אלא נכבה לגמרי, לפעמים לכמה דקות, לפעמים ליותר זמן. בעבר הייתה לי את הבעייה הזו והחלפתי את המסך (לפחות אני מקווה שהחליפו לי אותו) והכל היה בסדר לכמה חודשים. אבל עכשיו הבעייה חזרה. אני משתמש בכניסת DVI למסך אבל זה קורה גם עם הRGB. המסך לא מתחמם בכלל ולפי מה שראיתי התופעה קורית באקראי (גם כשהמסך בSTANDBY והמחשב מכובה). למישהו יש משוג מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לקחתי שני מעבדים E5700 ומעבד שני J1800 על הנייר ה E5700 חזק יותר ב 70% לערך אבל ל J1800 יש את הטכנולוגיה SSE4.1 ו SSE 4.2 לפי מה שהבנתי הסט פקודות הזה משפר את הביצועים בצפיה HD וכאלה , אז איך יכול להיות שבבנצמרקים ה E5700 שיש לו רק SSE3 חזק ממנו ב 70 אחוז ? אני אשמח לדעת תודה .
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום אני לא חושב שזה קשור אבל אני התחיל מהתחלה. ביצעתי היום פירמוט למחשב, ואחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה הכל עבד טוב אפילו ביצעתי מספר הפעלות מחדש(שנדרשו בעקבות תוכנות או עדכונים). ואז בלי התראה מוקדמת אחרי ביצוע הפעלה מחדש יזומה המחשב החליט להיתקע במצב BOOT כאשר הוא תקוע על השורה שמציינת את סוג המעבד שלי. אין הודעת שגאה (ציפצוף לא יודע כי אין רמקול במחשב). מבקש את עזרה שלכם כבר ביצעתי מספר ניסיונות שלא עזרו. -ניתוק המחשב מהחשמל, אחרי שלא עזר אפילו ביצעתי איפוס ביוס גם לא עזר. - ניתקתי כרטיס מסך (המסך מחובר לכרטיס המובנה כמובן) - ניתוק זיכרונות ובדיקתם בניפרד. אשמח לעוד הצעות. אני לא מצליח להבין אך זה פתאום הופיעה. …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חזרתי היום מהצבא ובישרו לי כי המחשב תקול..כל הזין. הממצאים הם כאלו - ספק כח תקין (ג'ימפור החוט הירוק עם - מדליק את כל המאווררים כולל אלו של הספק) החדש המרכזי הוא הלוח אם, בגלל שניסיתי גם לנתק את הכפתורים של ההפעלה ולהדליק עם כפתורים אחרים ולא עזר ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים והסידירומים, ניתקתי את כל הכרטיסים - זכרונות וכרטיס מסך למישהו עוד רעיונות לשלילת התקלות ו\או קביעה שלהם? המפרט הוא להלן: E6300 Gigabyte GA-945P-S3 2gb twinmos Radeon X1950pro תודה, סטס.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-