תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים לכונן C? הבנתי שגודל תיקיות לא זהה לגודל המקום בשימוש (בגלל קבצים כמו HIBERFIL וכו') אבל איך זה שפעם המקום בשימוש הוא 4 גיגה ופעם 6? תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה לסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום. יש לי ספיקר של (JBL (flip 3 ואני מנסה לחבר אותו עם בלוטוס ללפטופ (win 7- 64). המחשב מזהה את המכשיר אבל לא מצליח להתקין. בלוח הבקרה>התקנים ומדפסות, מופיע חלון עם המכשיר אבל יש סימן קריאה צהוב ומופיע שתוכנת מנהל התקנים לא הותקנה בהצלחה. כמו כן במאפיינים כתוב: מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים. (קוד 28). האופציה של 'עדכון מנהל התקן' נראית אך לא ניתנת ללחיצה. ניסיתי להוריד דרייברים של המחשב (לנובו) ללא הועיל. למותר לציין שהגרסא של הוינדוס שלי היא "מחבר"... בנוסף אני לא מבין גדול במחשבים אבל יש לי קצת אומץ לעשות דברים כל עוד זה לא מסובך מדי... אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה!
-
אהלן, קניתי לעצמי רמקול אלחוטי חדש, דגם Monster Clarity HD 100. הוא מצוין, קטן ומשמיע סאונד בנ זונה. הבעיה היא ב-BLUETOOTH. המחשב סורק את ההתקנים מסביב, אחרי שהפעלתי אותו. הוא מוצא הכל - פלאפון, לפטופים - חוץ מהרמקול הנייד. כדי לוודא שהבעיה היא ברמקול אז עשיתי סריקה עם הפלאפון בנפרד, והרמקול לא עולה בסריקת BLUETOOTH. אני רוצה שהבלוטות' יזהה את הרמקול ואני אפעיל אותו ככה. למה זה לא עובד? תנו כאן דרייברים או תוכנת התקנה שצריך להתקין אם יש תודה וואלאלהלה חחח
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי ויסטה הום פרימיום 32 bit 4 ג'גיה ddr2 מחשב חדש לגמרי מה שקורה שאני מעלה מערכת הפעלה הוא עובד מצוין ואז נתקע בלי יכולת לעשות כלום רק לכבות אותו ולתת לו לנוח איזה שעה עד שעוד פעם הוא עולה הורדתי תוכנה שבודקת את החום של המעבד והמאורר והוא מראה שהכול בסדר למישהו יש רעיון מה יכולה להיות התקלה?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי איטי בצורה חריגה. דברים יחסית בסיסיים כמו דפדפן נתקעים לזמן מורגש, בכיבוי הוא מראה את המסך הזה של תוכניות שיש לסגור לפני הכיבוי, רק שהרשימה ריקה, וכד'. בנוסף, במשך תקופה מסויימת הוא היה קופא לפחות פעם ביום, סתם בלי סיבה, גם זמן גלישה באינטרנט, ורק ריסטרט פיזי היה עוזר, אבל בזמן האחרון זה נפסק בלי שעשיתי משהו. מה ניסיתי סריקה עם memtest86, במשך 12 שעות, הכל תקין. סריקה של הדיסק עם הכלי של סיגייט, SeaTools, גם הכל תקין אבל אני לא בטוח שהפעלתי אותו כמו שצריך ומה שעשיתי מספיק. המפרט שלי מעבד Intel Core i5 760 לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ספק Seasonic S12II 620W כ. מסך NVIDIA GeForce GTX 460 זכרון 4gb ddr3 דיסק קשיח HD103SJ Samsung 1TB מה יכולה להיות הבעיה…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה עם ההארד דיסק. כרגע מותקנים אצלי שני הארד דיסקים על המחשב - בראשון מותקן הווינדוס והשני מחולק לשני partitions. הבעיה שלי היא עם הpartition הראשון המכונה D .בכל פעם שאני ניגש לכונן לבצע פעולה של כתיבה או קריאה ארוכה יותר מכמה שניות יש רעש מוזר של כאילו נופל המתח ואז חוזר ואז המחשב נתקע. המתח לא באמת נופל כי הכל ממשיך לעבוד ( רק יש freeze). משום מה שניגשתי ל-partition השני בהארד דיסק לא קרתה לי התופעה הזו. למישהו יש מושג מה פשר הבעיה והאם ההארד דיסק גמור? נ.ב - עוד דבר נוסף ששכחתי לציין : נסיתי לעשות דיפרגמנטציה לכונן ודוקא זה עבר בסדר גמור ללא שום תקיעות.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מה עליי לעשות? התקנתי גם את microsoft net frameworkשהיה צריך להתקין עם העדכון הזה בשביל שיפעל ולפי דעתי זה לא התקין לא קפץ לי משהו NEXT או משהו, רק לבחור שפה וזהו אין לי גם את האפשרויות שבמאפינים-->הדרות-->מתקדם יש לי 4-5 אפשרויות וזהו
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
סליחה שאני שואל את זה פה שוב שאלתי בפורם Windows אבל לא ענו לי, אולי טעיתי בפורם. יש לי שאלה בקשר לtimefrezz של toolwiz מישהו משתמש עם התוכנה? אני מתקין אותה על מחשבים ציבוריים אצלי כדי שכל מחשב יתאפס בסוף היום. הבעיה שאני לא מצליח להשאיר את העדכונים של ווינדוס יש דרך להשאיר את התוכנה במצב של הקפאה אבל תעשה עדכונים של ווינדוס? או שכל פעם שאני רוצה להתקין אני צריך לפתוח את התוכנה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי שמתי לב שבזמן האחרון הנורית דל הדיסק הקשיח דולקת גם כשאין כמעט שום פעילות במחשב. יש אולי איזו תוכנה שתראה לי איזה תהליכים כותבים מה לדיסק?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקווה שזה התרד הנכון לשאול את השאלה שלי: אחרי כל המרה שאני עושה לסרטים שהורדתי (פורמט XVID) בוירטואל דאב + TMPGENC אני רואה עצירות קטנות בזרימה של הסרט כל 2 שניות בערך. יש לי את כל הקודקים הנכונים. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס AMD על הלוח MA785GMT-UD2H, מאז שקניתי אותו נתקלתי בבעיה בסאונד. כשאני מדבר במיקרופון אני שומע את עצמי באוזניות לאחר דיליי מסוים, בניגוד למחשב הקודם, בו שמעתי את עצמי מיד ללא השהייה. הדבר מאוד מפריע ומציק. הורדתי דרייבר של RealTek לכרטיס קול מהאתר של GigaByte בהתאם ללוח. בבקשה עזרו לי במציאת פתרון לבעיה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים של אותו הכונן (מסומן מאדום). תודה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מחפש מקלדת בלווטוס אמינה העובדת בטווח של 2 מטר לפחות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הבעיה : נייד dell lititud המסך הפסיק לעבוד... נאמר לי כי התקלקל בקר מנורת מסך (היושב על לוח אם) בעקרון המסך נדלק אך רואים מאוד מאוד חשוך.... האם זה הבעיה (בבקר) או יש בעיה אחרת... איפה יש מקום זול לתיקון הבעיה במרכז....... (כמה יכול לעלות תיקון התקלה ? האחריות על המחשב נגמרה מזמן..)
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לפני כחודש קניתי מחשב חדש ומסך חדש שאני מדליק את המחשב המסך נדלק אחרי 30 ל1:00 דקה המסך הוא Acer S271HL Dbid - 27 inch Monitor מה יכול להיות בעיה דוד
-
שלום לכולם, היום החלפתי משחה טרמית למעבד שלי ולאחר חיבור מחדש של הרכיבים אחד אל השני וחיבור המחשב לחשמל, הצג לא קולט אותו. ניתקתי כל חיבור usb שהיה מחובר למחשב וניסיתי להשתמש גם בכרטיס המסך של לוח האם (למרות שאין בענה בכרטיס מספ כי המאוורר שלו הסתובב) אבל המחשב פשוט לא נקלט. יכול להיות שדפקתי את המעבד/ התושבת שלו? הכרטיס מסך יכול להיות מקולקל גם אם המאוורר שלו עובד? איך לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אם יש תכונה אחרת חוץ ממה שיש בסטיק ,שקוראת את קובץ התקלה של מסך כחול ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד הוא כל הזמן מתנתק נראה לי שיש בעיה במגע בחיבור של החשמל והמחשב. כשהמחשב היה תקין אני זוכר שהחיבור בין השניים היא קשה יותר והיה צריך להפעיל מאמץ קטן. היום הוא מחליק לשם די בקלות מישהו יכול להגיד לי אם זה באמת הבעיה והאם יש חנות שיכולה לסדר לי את זה ולהליץ את כל השנאי
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי. קניתי טאבלט chuwi hi13 cwi 534 שהוא win 10 ומתחבר למקלדת ועם עט, קניתי משומש. הכל עבד במחשב מצוין. לאחר יום הקנייה, פירמטתי אותו ע"י התקנת win 10 מדיסק און קי ולאחר ההתקנה הרמקולים והמגע לא עבדו. חיפשתי דרייברים באינטרנט לאחר ההתקנה של קבצים FNI, רק רמקולים עבדו, אך המגע בטאבלט לא עבד. הורדתי תוכנה driverpack שתעזור לי להתקין את שאר הדרייבים אך ללא הצלחה. מה ניתן לעשות בנושא? האם אפשר בבקשה קישור להורדת הדרייבר? בנוסף, למי יש בדיוק מחשב כזה? אני רוצה לעשות העתקת מחשב כדי שהמחשב שלי יעבוד בעזרת acronis, כמובן אשלם על כך. הורדתי מכאן את הדרייברים מהאינטרנט: https://techtablets.com/chuwi-hi13/downloads/. אש…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הדיסק הקשיח במחשב שלי משמיע קולות שאומרים כנראה שהוא עומד לסיים את חייו. הרעשים (מין קולות טחינה כאלה) מתחילים באופן לא עקבי, אחרי שהמחשב עובד פרק זמן מסוים; אחרי כיבוי, מנוחה והדלקה מחדש, הדיסק חוזר להשמיע קולות נורמליים בלבד, עד הפעם הבאה. מה שחשוד כאן זה שהדיסק בן פחות משנתיים. לפני פחות משנתיים קיבלתי את המחשב מאחותי (אני משתמש בעיקר במקינטוש, ככה ש-PC בן 6 שנים מספיק לי לשימוש המזדמן שלי ב-Windows), וגם אז הדיסק שלו (המקורי) השמיע קולות לא סימפטיים במיוחד; החלפתי דיסק בחדש והיה נראה שהכל בסדר, עד עכשיו. בקיצור, השאלה שלי היא האם סביר שיש פה בעיית חומרה אחרת שגרמה לדיסק (או לדיסקים) להתקלקל? האם יש משהו שאפשר וכדאי לבדוק? אני לא רוצה להשקיע יותר מדי במחשב הענתיקה הזה,…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי נייד ARMADA 1500 של COMPAQ מערכת הפעלה WIN 2000 איך אני נכנס לביוס?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אז ככה אמתול ראיתי שבמחשב שלי נדלקה הנורה האדומה למטה במארז אז כמו שאני יודע כיבתי את המחשב והידקתי את הרכיבים , וכשהדלקתי שוב המחשב פשוט לא עלה לי. היום שוב ניסתי והמחשב ציפצף לי ציפצוף חצי שנייה הפסקה וככה 3 פעמים אחרי כמה שניות הוא שוב התחיל אבל עשה בדיוק ככה ברצף בלי הפסקה. אז לפני מה שהבנתי זה הוא הזיכרונות או הכרטיס מסך מה אני עושה ? ולא להגיד לי BIOS RIPER ולעזוב אותי וכל זה כי אין לי ממש מושג אז תסבירו לי הכל בסדר סידרתי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(פנימיים , לא משטחי קרור) במחיר ראלי ולא פי 10 מאיביי/עליאקספרס ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-