תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הי, רכשתי אוזניות עם מיקרופון עם 2 פלגים ( אוזניה ומיקרופון ) לבן שלי למחשב לצורך משחק הפורטנייט. לאחר חיבור האוזניות וכיוונון , אנו שומעים היטיב באוזניות וגם במיקרופון וכאשר אני מפעיל את משחק הפורטנייט אנחנו שומעים את כל שאר השחקנים, אך לא מצליחים להוציא שיחות למרות שאנחנו שומעים את עצמנו במיקרופון , אבל השחקנים האחרים לא שומעים אותנו. ניסיתי לשנות בהגדרות המשחק באודיו לכניסה קדמית למיקרופון אך הוא חוזר כל הזמן למצב DEFAULT. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון. אני לא מצליח לנגן קבצי MKV עם קול דרך המדיה סנטר של הוט ואילו בשאר הקבצים יש קול, מדוע? הורדתי את serviio הגרסה האחרונה, הכל מזוהה כמו שצריך בפייבר בוקס של הוט. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב זו ההודעה שהופיעה לי כאשר הדלקתי את המחשב כרגע:"הקוד הסודי שלך אינו זמין יותר עקב שינוי בהגדרות האבטחה במכשיר זה. ניתן להגדיר שוב את הקוד הסודי על-ידי מעבר אל 'הגדרות' 'חשבונות', 'אפשרויות'" השאלה היא איך אוכל להגיע אל ההגדרות אם אני לא יכול להיכנס למחשב? האם יש דרך להיכנס למייל של microsoft שלא דרך המחשב עצמו? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הספק שלי התפוצץ מקצר לאחר שהוא היה על 150 וולט במקום 220 ועכשיו חברתי למחשב ספק אחר ולקח לווינדוס איזה 10 דקות לעלות והמחשב עובד מאוד איטי. יכול להיות שבגלל שהספק כוח נשרף אז עוד חלקים במחשב התקלקלו? המחשב היה מכובה שהספק כוח שלי התפוצץ מהקצר. חשוב לציין שיש ל SSD והמחשב מתפקד בצורה מאוד איטית. איך ניתן לסדר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד hp L1T58EA 15-p202nj שנפל והמסך התקלקל, אני רוצה להחליף את המסך לבד אך הבעיה שבאמזון ואיביי אין מסך לדגם הספציפי הזה. אני צריך עזרה במציאת מסך מתאים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי תצוגת הודעות בגימייל קטנה בכדי לראותה חייב למתוח הדף,פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא משתמש בשרותי הטלפון שלהם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להוריד את התמונות מהטלפון והמחשב למרות שהתקנתי דרייבר הוא לא מזהה את המכשיר למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב די חדש (כמה חודשים בודדים) עם לוח אם מסוג MSI Z270. עשיתי מעבר דירה ושמתי לב שהחיבור האחורי של השמע בלוח אם (העיגול הירוק שאליו מחברים את הכבל של הרמקולים) לא מגיב וישנו X אדום על האייקון של הרמקול בצד ימין למטה ועליו כתוב no speakers or headphones are plugged. ניסיתי הכל, דרייברים וכו, אפילו פרמטתי את המחשב ולא עזר. מה שכן, בחיבור השני שנמצא בחלק הקדמי העליון של המחשב זה כן עובד. מה לדעתכם הבעיה? האם הלך החיבור האחורי בלוח אם?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, בטעות פתחתי כמה משתמשים על כמה כתובות מייל שלי כיוון ששכחתי את הססמאות. אני מעוניין למחוק את שאר המשתמשים, ניסיתי למצוא בהגדרות החשבון ולא מצאתי, מישהו יכול להסביר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן הדלקת המחשב עולה הודעת שגיאה על טמפרטורה חמה למעבד. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך מגדירים שמה שעכשיו קיים יהיה מוגדר. בשלב השני אני רוצה לדעת איך אני מחיל את מה שקיים על המחשב בו אני פועל. במילים פשוטות איך אני מגדיר ואיך אני מפעיל. כבר קרה לי שהתעסקתי, ועל כל מה שהיה קיים (הלינקים) התווספו עוד מאות קישורים ישנים שכנראה הגדרתי אותם בעבר ועכשיו אין לי בהם צורך, ואני רוצה לדעת איך אני מגדיר כדי שבפעם הבאה לא אכנס למצב ביש נוסף
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ווינדוס 10 64BT Radeon(TM) RX 460 Graphics Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz מחובר ל HOT 200MB (מקבל 110 ל 185) העלאה: 5.7 אני משחק Warface משחק רשת (הכל היה טוב עד לפני שבועיים) וכרגע אני כאילו אני עובד על פריים בי פריים. עשיתי בדיקת כרטיס ב 3DMark תוצאה: 1 727 Graphics score 2 649 CPU score תוצאה סופית 1822 GPU Radeon(TM) RX 460 Graphics SystemInfo v5.13.690 CPU Intel Core i5-4460 GUI v2.6.6174 64 א. לא יוד…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי להחליף עכבר. הסמן זז ואתרים נפתחים. בבואי לכתוב לא הצלחתי. כיביתי והדלקתי שוב את המחשב. זה לא עזר. בסוף החזרתי את העכבר הישן. כיביתי והפעלתי שוב את המחשב. אני שוב כותבת. יש מצב שאחליף את העכבר ואצליח לכתוב במקלדת? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן שאני רוצה להתקין בו וינדוס xp ישן רק xp עולה עליו. אני צריך קישור לקובץ iso למי שיכול לשלוח לי תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מעתיק (אינטרנט וגם בין תיקיות) אני מקבל העתקה של שורת הכתובת ולא של הדבר עצמו (מילה או תיקיה שרציתי להעתיק) מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי מתאם בין vga לHDMI כדי שאוכל לחבר את המחשב נייד (עם חיבור HDMI ) למסך מחשב(VGA) כיביתי והדלקתי והמחשב תקין ועובד כנל לגבי המסך (חיברתי למחשב נייח והוא עובד) רק זה לא מעביר את התמונה במחשב נייד למסך (זה לא אמור להיות אוטומטי?), מופיע מסך שחור עם הודעה כחולה no signal detected יש לי מאיץ גרפי של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA המחשב נייד של LENOVO I7 מערכת הפעלה WINDOWS 8. אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי מתאם בין vga לHDMI כדי שאוכל לחבר את המחשב נייד (עם חיבור HDMI ) למסך מחשב(VGA) כיביתי והדלקתי והמחשב תקין ועובד כנל לגבי המסך (חיברתי למחשב נייח והוא עובד) רק זה לא מעביר את התמונה במחשב נייד למסך (זה לא אמור להיות אוטומטי?), מופיע מסך שחור עם הודעה כחולה no signal detected יש לי מאיץ גרפי של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA המחשב נייד של LENOVO I7 מערכת הפעלה Windows 8. אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב הכונן הפסיק להגיב ביום אחד ללא פגיעה פיסית - שומעים את הצליל של הכונן - צליל של מנוע, אך לא ניתן להגיע לספריות. לאחר שהוצאתי את הזכרון ממיקומו בשקע ה USB וניסיתי להעבירו לשקע אחר - המחשב לא זיהה אותו . כאשר מנסים לגשת לכונן ממקום חיבורו המקורי מתקבלת הודעת שגיאה : The request failed due to fatal device hardware error. הלד בחלק הקדמי של הזכרון דלוק בצהוב ירקרק ומהבהב מדי פעם.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המחשב הנייד MSI GV62 8RD I5 8300H Nvidia geforce GTX 1050 Ti 16gb optane + 1TB HDD 8gb DDR4 חשבתי לשדרג אותו עם עוד 8 או 16 GB של RAM (נווה יותר לכיוון ה8) וגם להחליף את הכונן של ה16gb optane לכונן ssd m.2 שעליו תשב המערכת הפעלה ועל הhdd ישבו שאר הקבצים הפחות רלוונטים... שווה להשקיע בnvme? יש המלצות אולי? משהו שחשוב לדעת? סוג ספציפי שצריך לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס hauppauge Colossus ואני מנסה להקליט איתו קלטות למחשב. ההקלטה למחשב חזק i7 עם SSD ולכרטיס חיבור PCIE כך שאני לא מבין מה הבעיה. המעבד על 5% בזמן שהכרטיס מקליט אבל עם התוכנה של הכרטיס הזה התמונה נתקעת על כמה שניות (מפספס פריימים) ואני לא מצליח לפתור את זה. למישהו פתרונים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מסך DELL 2209WA ולאחרונה יש פס צהוב לאורך המסך. לפעמים זה נעלם מעצמו אחרי כמה זמן. ניסיתי להחליף כבל חשמל של המסך, לגעת במגעים, להחליף חיבור במכרטיס מסך ולא עוזר.. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-