עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by FatallChill,

יש לי בעיה ממש מעצבנת עם חיבר הUSB , אני מחבר למחשב מדפסת ופתאום קופץ חלון ורשום בו : usb device attached to this computer has malfunctioned and cannot be recognized זה קרה כשפתאום המדפסת הפסיקה להדפיס אז חשבתי כנראה בעיה בדרייברים אבל כשנסיתי להתקין אותם שוב זה מה שזה כתב משהו יודע משהו בקשר לזה?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  2. Started by et_gershon,

שלום, נתקלתי בבעייה חמורה במחשב שלי. הכל התחיל מזה שהוא באופן מתפיע פתאום נתקע ולא הגיבה לכלום, בצעתי ריסט וזה כתב לי שהוא לא מוצא תא ה-HD אז חיזקתי את החיבורים במארז, עכשיו קפץ לי החלון הזה כאשר הפעלתי את המחשב [יש לי אפשרות להגיע לביוס]: ושאני לוחץ על איזשהו מקש זה מגיע לי לזה: [סליחה על הטשטוש, יש שם שתי אפשרויות windows vista/vista loader]: [קוד השגיאה]: ושאני לוחץ על vista loader זה מגיע לי למסך זה: אשמח לתשובה הכי מהירה שאפשר ומה קרה בעצם, יש לי כל מיני אפשרויות של edit וכאלה [תוכלו לקרוא במקש בחירה].

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by bluedj1981,

ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב חזק והחלפתי זיכרונות היה לי TWINMOS TWISTER 2*512 DDR 2 800 החלפתי ל OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 2*1GB הרצתי MEMTEST 60 לופים הכל עובר חלק לאחר מכן התחילו תופעות כמו מחשב נתקע במשחקים זורק אותי ממשחקים ה WINDOWS נותן הודעות שגיעה של RUNDLL32 ונופל בתוכנות מעמץ כמו ORTUS או SNM יש לי ככה MB :asus m2n-e cpu: amd 3800x2 am2 זכרונות ocz כרטיס מסך evga 7950gt ko ואני ממש עובד עיצות בבקשה תנסה לעזור לי כבר עשיתי עידכון BIOS והכל תודה מראש אילון עידן

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  4. חיברתי עוד 4 הרדיסקים( עוד 4 בנוסף ל 2 הקימים) ההרדיסקים עובדים במחשבים אחרים האוורסט מזהה אותם אבל הווינדוז עצמו מזהה רק 2 הביוס מזהה גם את כולם הPROPERTIES של ההרדיסקים הכונן מופיע אבל אין לו אות סימון לוח TYAN K8E 2865. 2.5 ג'יגה זכרון. הרדיסקים שנוספו זה 2 סיגייט 80ג'יגה ועוד IDE של 80 ועוד IDE של 40 ג'יגה. מערכת הפעלה XP PRO SP3 תודה לעוזרים.

5. Started by אביפריץ,

שלום לכולם. קניתי באירופה נייד עם אנגלית בלבד. מישהו יכול לעזור לי איך אני מוריד אפשרות לעברית? תודה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  6. Started by Overkiller,

שלום לכולם! לאחרונה החלטתי להריץ אוורסט, לבדוק אם המצב תקין....אך, חיישן טמפרטורת המעבד מסרב להראות טמפרטורה! בדקתי בהגדרות, ושם הכל תקין......הטמפרטורה אמורה להיות מוצגת, אך זה לא המצב! יכול להיות שהחיישן נדפק? (מסיבה לא ברורה?!) או שהתוכנה פשוט דפוקה (everest ultimate edition 2006 v3.00.630) תודה לעונים -רון

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by DLS,

מידיי פעם כשאני עובד במחשב בתוכנה מסויימת לדוגמא eMule המסך פתאום "קופץ" כזה.. כמו נכבה ונדלק... ניסיתי לשנות את קצב ריענון המסך ל-85 Hertz אבל הבעיה לא נפתרה. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות??

8. שלום לפורום הכי מקצועי ברשת אני מחפש לנייד שלי , פנטיום 3 , של HP , כרטיס כלשהוא , אם בכלל קיים כזה , שיאפשר לי לחבר אותו לטלוויזיה . קיים דבר כזה בכלל ? או שאולי יש דרך אחרת לעשות את זה ? תודה .

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by kronin,

שלום לכולם. יש לי במחשב 2 כוננים, האחד צורב רגיל והשני DVD. אני רוצה להגדיר את ה boot שיתחיל מה DVD אבל הוא לא מרשה לי, כל מה שהביוס נותן לי הוא אפשרות לעשות Boot מהכונן הרגיל, היינו הצורב. מישהו אולי יודע למה הוא לא נותן לי לעשות boot מה DVD ?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by A1eX,

פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה לסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  11. Started by Bar1234,

שלום יש לי כרטיס רשת: VALOR SF 6040 ואני חייב דחוף דחוף דחוף דרייבר לכרטיס הזה.... הוא מתוצרת HP אני חושב... תודה תודה תודה לכל העוזרים.....

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  12. Started by X-Style,

יש לי בעיה עם כרטיס המסך ATI X1300 512MB, המחשב מזהה אותו כאילו זה 256MB זיכרון ולא 512MB... למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? (מעבד AMD אגב..)

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  13. Started by משיקומי,

יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (ואני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  14. קניתי קירור לכרטיס מסך מתוצרת ארטיק קולינג. התקנתי אותו עפ"י כל ההוראות אבל כשאני מדליק את המחשב פתאום כל המסך בארטיפקטים מטורפים. בזמן שהלוגו של ווינדוס מוצג רואים ברור וכשמסתיימת ההעלאה של ווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו. מה לעזאזל קורה פה?! בדקתי שוב ושב שהעשיתי הכל כמו שצריך... הכרטיס הוא 6800U והוא לא ב-OC... כשמפעילים את ווינדוס במצב בטוח הווינדוס עולה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  15. שלום כמו שאמרתי יש לי צורב רגיל של lg במהירות 52X32X52 והוא לא קורא לי דיסקים מה שקרא זה שחיברתי dvd רגיל ואז שהוצאתי אותו ובאתי לחבר שוב את הצורב אז הוא לא קרא לי דיסיקים לא משנה איזה הוא פשוט לא קרא הוא מזוהה במחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה לכל העוזרים אלי.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. מה עליי לעשות עלמנת לסדר את הבעיה !? מחשב נכנס לווינדוס במצב בטוח ללא שום בעיה, ובמצב נורמלי לפעמים כן ושזה הולך אז במהלך העבודה המסך נכבה(נורית כתומה). או ישר עם עליית המחשב כמו שציינתי בהתחלה.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by izik15,

ברצוני להרחיב את הזכרון מישהו יודע או יש קובץ

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  18. Started by Zod,

שלום אתמול ריבלתי ת X1600 שלי. עכשיו אני מליח להתקים רק תדריברים שבאו עם הרטיס שבהם הכלל רשום על הדיסק 10.4 שאני מנסה להתקים דרבירים של ATI מהאתר שלהם,לא משנה מה אני יעשה זה יעשה לי מסך כחול אחרי הריסטרט של ההתקנה. מה אפשר לעשות? תודה, מעוז

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by yonik,

אני מתפלא שעדיין לא מצאתי אפחד ששאל על זה למרות שחצי עולם קיבל את המייל וואר של האי סי קיו,בכל מקרה הוירוס באמת עקשן ולמי שלא מכיר יש שני אייקונים: הראשון המגן האדום הרגיל של ווינדוס(שבעצם לא מאפשר לי להדליק את עידכונים אוטומטיים) והשני סמל של גולגולת ששמו גם windows security center התהליך שהריץ את הגולגולת היה alert.exe אז בסוף שיניתי תשם שלו עם unlocker והוא לא חזר,עכשיו נותר המגן של ווינדוס שכרגע כיביתי אותו דרך שירותים בניהול המחשב(ממש מציק) מה גם שהוא לא נותן לי להדליק עידכונים אוטמטיים ולכן הוא מרגיש צורך לקפוץ כל הזמן למטה חחח ישנו שירות אחד הראשון ברשימה בשם alerter שהוא מוזר קצת ולפי מחשב אחר הוא לא אמור להיות אז אולי אני צריך למחוק אותו בעצם ואיך עושים את זה? וא…

20. Started by PuLsE,

אממ ככה אז בזמן האחרון מופיעים לי מספר מסכים כחולים... הנה המספרים 0X0000008E 0XC0000005 0XAAE3B4D3 0XA77ECB64 והוא רושם גם Klif.sys - Adress AAE3B4D3 base at AAE38000 Datestamp44d328c7

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by sarel_d,

אהלן אנשים יש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב ואני לא יודע כיצד לפתור אותה אז ככה: כשאני מדליק תמחשב הוא טוען תווינדוס ולאחר כמה שניות הוא מראה לי מסך כחול שבו כתוב: A problem has been detected and windows has benn shut down to prevent damage to your computer. An attempt was made to executable memory. If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow this steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installtion, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. If problems continue, disable BIOS memory options such as cach…

22. הרגע ניסיתי לעדכן בגלל שרציתי לשנות את התזמונים של הזכרון ופשוט אין את האופציה הזאת וגם אין האופציה של ה HTT אז החלטתי לעדכן את הביוס ולאחר שעדכנתי כנראה שהמחשב לא ממש עבד כמו שצריך בוא נגיד שלפני הביוס פשוט העליתי את ה FSB ל 233 במקום 200 ללא שום בעיות ... עכשיו שניסיתי לעלות חזרה הוא לא הסכים לא משנה מה ... עזבו אותכם שהווינדוס לא הגיע למסך טעינה אף פעם הכי קרוב שהיה זה ה Boot Screen של ווינדוס XP ואחרי זה כלום ... Safe mode , Last Good known configuration ... שום דבר לא יעלה את הווינדוס אחרי שתלחצו אנטר המחשב פשוט עשה ריסט קיצר עכשיו החזרתי את הביוס הקודם ... הכל עובד שוב פיקס גרסא F2. רק רציתי להזהיר שלא תקלעו לאותה הבעיה כמו שהיה לי ושלא נדבר שאין במחשב הזה כונן …

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  23. נכנסתי ללוח בקרה סימנתי "הצג בקרת עוצמה......" וזה טוען שאינה מותקנת,ושעלי להכנס ל"הוספה\הסרת תוכניות" ולהתקין . נכנסתי לשם ואני לא מוצא כיצד להתקין את בקרת העוצמה משם. תוכלו לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  24. אהלן, הרכבתי מחדש את המחשב שלי ונתקלתי בבעיה שאחרי זיהוי ה IDE ופירוט החומרה של הביוס, בשלב שאמור להשתלט ה WIN ולעלות המחשב פשוט נתקע באותו מסך של פירוט החומרה. כמו כן ה DLED(נורות בקרה) מראות שהכל תקין - 4ירוקים אני חושב שחיברתי את כל הדברים החיוניים לצורך הפעלה.. חיבורים ל MB: PW S PW LED RES S ATX 12 (החיבור השמן והרזה) כמו כן IDE לHD (בו מותקנת מע' הפעלה) וIDE לשני כוננים אופטיים. המפרט: MSI 845 PRO 384MB SDRAM P3 1.4 HD - WD 120 DVDRW CDR

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by getsome,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי .. הרכבתי לפני בערך שבועיים מחשב חדש ולפי מה שהבנתי (ולפי הכסף שהוצאתי) הוא אמור לעבוד מעולה .. במיוחד במשחקים הנה המפרט: intel core i7 3820 3.60 ghz gigabyte x79-ud5 שני דיסקים קשיחים של SSD כל אחד שישים גיגה עשו לי להם רייד 0 שני כרטיסי מסך hd radeon 7970 כמובן שעשיתי קרוספייר high power 1000w זה מה שאני יודע על המפרט .. אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה לדעתו החוליה החלשה פה ולמה הFPS שלי לא גבוה אני מאוד אשמח

• 1 תגובה
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים