תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך אני יכול לחסום כתובת MAC דרך הראוטר של סלקום vv2220
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=40881&txt_search=lenovo+idea+pad+i3&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= אני לא מצליח להתקין עליו וינדוס 7 מדיסק או מUSB , מקצת חפירות באינטרנט קיבלתי כמה תשובות כמו : שהמחשב תומך רק בוינדוס 10 , ושאפשר להתקין וינדוס 7 אחרי שמשנים משהו במצב BIOS תחת BOOT. כרגע אני לא מצליח להתקין תוינדוס 7 ואני חופר באינטרנט ולא מוצא פתרון כרגע. ברגע זה אני מוריד תוינדוס 10 כדי לבדוק אולי הוא יעבוד יש למישהו בינתיים רעיון? אני מעדיף להשתמש בוינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום. מאיץ גרפי intel HD graphics 610. מעבד G4560. לא מזמן ווינדוס 10 ביצע עדכון גדול. מאז יש לי בעיות עם התצוגה. ווידאו ביוטיוב מופיע כירוק לפעמים (כאשר לא מנגן). כאשר אני עובר ל full screen כאשר אני צופה ביוטיוב יש לי 2-3 שניות של מסך שחור. האם מדובר בבעיה של דרייברים עם ה GPU? אינני יודע. אשמח לשמוע עצתכם. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מהבוקר במחשב. רוב הכפתורים במקלדת לא עובדים (למעט מקשי הקיצור דרך ומקש המחשבון שכן עובדים). הפעלה מחדש לא פותרת את הבעיה וגם לא החלפת מקלדת. מדובר במקלדת אלחוטית מייקרוסופט 3000. ווינדוס 10. כתבתי כאן עם המקלדת שבווי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. יש לי כונן קשיח רגיל 1tb ועליו מערכת ההפעלה עם כל התוכנות. אני מעוניין להוסיף כונן ssd שעליו תהיה מערכת ההפעלה והאופיס ועל הכונן הישן ישארו התמונות והגיבויים. השאלה שלי אם מישהו יכול לעזור עם מדריך מפורט איך אני עושה את השידרוג הזה. והאם ניתן להעביר את המערכת הפעלה והתוכנות לדיסק החדש מבלי למחוק ולהתקין מחדש. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
AMD A-Series Dual Core A6-9500 מה המכבד המקביל שלו של אינטל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קפיצת חלונות בצד ימין תחתון אל המסך כנראה מהחדשות של ואלה איך עוצרים זאת?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מסך 2K 144HZ לפני חודשיים ,ומאז אני שם לב כשאני בדסקטופ ,שכרטיס המסך לא נכנס למנוחה ונשאר על 1519 MHZ במקום לרדת ל139 MHZ כמו תמיד וגם במקום להיות בסביבות 35 מעלות הוא נשאר על 55-60 מעלות. בדקתי וזה בגלל המסך החדש. יש איך לתקן את זה או שאין מה להתייחס לזה? כי אני לא רוצה שכרטיס המסך לא יהיה במנוחה בכלל. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי מחשב חדש שהגיע מורכב. יש עליו לוח אם h310m של גיגהבייט. את המחשב הזמנתי ללא הארדיסק ווינדווס, כי תכננתי להעביר את ההארדיסק הישן שלי שעליו כבר מותקן ווינדוס. הבעיה היא, שזה לא עובד. ניסיתי לחבר שני הארדיסקים שונים, ובשני המקרים המחשב נתקע בשלב הbios. חיברתי את הכבל הרחב שיוצא מהספק ואת הsata מהלוח אם לכוננים. מה זה יכול להיות? האם באופן אוטומטי המחשב אמור לזהות כונן שיש עליו ווינדוס ולהתחיל את הבוט ממנו? או שבפעם הראשונה צריך להגדיר משהו בbios? אם זה המקרה, אז אני מסתבך שם כי כל המערכת של הביוס בלוח אם החדש הזה נראה אחר לחלוטין ואני לא מתמצא בזה. בישן אני ידעתי איך לקבוע את סדר הboot, וכאן אני לא מוצא. מישהו מכיר את הלוח אם ויש לו רעיון לא…
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בחיבור הרשת. יש לי ווינדוס 10. כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מזהה לי את כרטיס הרשת, אם אני עושה ריסטרט הוא מזהה אותו. כיצד ניתן לתקן את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס 10 עם usb אבל כשאני מפעיל מחדש את המחשב הוא ישר עולה למסך שהוא חושב איזה 7 דקות וזהו. אין שום אופציה לbios. איך אני אמור להגיע לתפריט bios ???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, סורי מראש על החפירה: אז זה מתחיל ככה: לפני כשנה גרתי בדירה בה הייתי מחובר לתשתית וספק של בזק בינלאומי (עד 100 מ"ב), הראוטר שלי תמך תקן N וכך גם כרטיס הרשת שלי, ובהתאם, עם חיבור לווייפיי (5 ג"ה) קיבלתי בממוצע 60-65 מ"ב לשנייה, שזה מגניב ממש. עברתי כעת לדירה אחרת, אותו עניין- תשתית וספק של בזק, עד 100 מ"ב, אני מאודד קרוב לתחנת ממסר (אני לא סגור שכך היא נקראת, אבל אני מקווה שמובן), המחשב שלי נמצא כ5 מטרים מהראוטר, יש לי כרטיס רשת Qualcomm Atheros AR938x Wireless Network Adapter (אותו הכרטיס שהיה לי לפני שנה) ובSPEED TEST אני מקבל בעקרון פינג של 11-14 ומהירות הורדה של גג 20 מ"ב. כשאני בודק בSPEED TEST ד"א הנייד שלי אני מקבל באיזור ה50 מ"ב…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי פסקה בת 5 שורות הפסקה/קובץ שמורה בקובץ JPG איך אני מסמן בה שורה אחת בצהוב ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, כבר כמה חודשים שאני דוחה את העדכון של windows 10 כי ברגע שהוא מסיים את העדכונים הוא עולה עם תופעה מעצבנת במיוחד. ברגע שאני פותח משהו במחשב שיש לו צבע שחור (סתם תמונה באתר\ ספוטיפיי) - נהיה לי עליו נקודות ירוקות מהבהבות ותוך כמה דקות זה מתפשט לכל מקום במסך ויכול לגרום להבהובים. ריסטרט או החלפת ערוץ בטלוויזיה (לאחר מהמחשב וחזרה אליו) - פותר את הבעיה זמנית, שחזור אחורה ללפני העדכון פותר אותה לגמרי - אבל מונע ממני לעדכן. במצב בטוח אין כלום. בזמן משחק אין כלום. יש לי מחשב בן פחות משנה, לוח אם של אסוס z170 כרטיס מסך של EVGA gtx 1070. ניסיתי: למחוק דרייברים של הכ. מסך ולהתקין מחדש (דרך 'מצב בטוח') לעצור את כל השיר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Radeon Software Version - 17.7 Radeon Software Edition - Crimson ReLive Graphics Chipset - AMD Radeon R6 Graphics Memory Size - 512 MB Memory Type - DDR3 Core Clock - 800 MHz Windows Version - Windows 10 (64 bit) System Memory - 12 GB 1.8 CPU Type - AMD A10-8700P Radeon R6, 10 Compute Cores 4C+6G המהירות בסיס של המעבד שלי הוא 1.80GHz, ומשום מה, גם כשאין תוכנות פתוחות, הוא על 2.5 בערך (יש לו מהירות טורבו עד 3). 1. האם זה תקין? (המהירות כך גם כשה-CPU נמוך מידי) 2. איך אפשר לייעל את המעבד שלא יהיה כך? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי דיויאר של פרוויזן לפני כמה ימים פתאום הופיע מסך שחור חיכיתי כמה דקות הוצאתי אותו מהחשמל הדיויאר נידלק רואים את הלוגו של החברה ולאחר מכן מסך שחור בדקתי את הארד דיסר הבנתי שהוא גמור החלפתי ושמתי חדש לאחר מכן דיברתי עם החברה הוא אמר לי שהתוכנה נמצאת על הלוח אם ויכול להיות שזה הרזולציות מישהו יודע מה אני יכול לעשות בכדי לגרום לו לעבוד שוב?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ישבתי כמה שעות ולמדתי את התוכנה OBS אני רוצה לעשות לייב למשחק ..עכשיו אני רוצה שיופיע לי צאט של היוטיוב יש אפשרות כזאת ? והאם אפשר גם לראות את כמות הצופים גם...הכוונה שאני כבר במשחק ורואה גם את הצאט וגם הצפיות ומה אפשר לעשות לגבי השיפור לאגים במשחק עצמו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב חברים. כידוע או לא כידוע אני חובבן של מחשבים ובניתי מחשב ע"י מפרט טכני הנ"ל: USB3 שחור FORCE 500 COOLERMASTER מארז CMF500 80+ A.PFC B600 600W COOLERMASTER כח ספק CMB600 HASWELL H81M-HD3 1150 DDR3 H81 GIGABYTE לוח אם Intel Core i5-4460 Haswell Box Asus DRW-24D3ST DVDx24 OEM Gigabyte NVIDIA GeForce GT 630 2GB DDR3 סט 4 מאווררים למארז 12 ס"מ CoolerMaster Kingston 8GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9/8G הבעיה שלא היה לי מגן ברקים שכחתי לקנות. ברצוני להחליף ספק אחר ואני אודה לכם על העזרה. האם את הספקים הבאים אני יכול להשתמש? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14381 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13732 https://w…
-
מאוורר אחד לא הסתובב בכלל והשני הסתובב לאט... החלטתי לנסות ולפתור את הבעיה והבנתי שאפשר לשים וזלין בסליל של המאווררים וזה אמור להסתדר, ולא חייב שמן שאין בכל בית... האמת היה קשה לפרק את המאוורר עצמו והבנתי שאפשר לפרק אותו בלי לפתוח את גוף הקירור כמו שראיתי בסרטון יוטיוב, משכתי את המאווררים (היה די קשה להוציא) ושמתי וזלין והחזרתי, היה קליק והוא נאחז בחזרה... אבל הבעיה היא שעכשיו שניהם לא מסתובבים, לא מבין למה. גם מאוורר אחד קצת עקום ולא יושב בדיוק במקום שלו והשני כן... עדיף אולי להזמין קירור חדש או שאפשר לסדר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים חברים יקרים. חברה טובה, התחדשה לאחרונה במדפסת, מיצובישי, דגם: D90 להדפסת מגנטים, על ניר טרמי... הספק שמכר לה את המדפסת אמר: שהיא חייבת לכייל את המסך עם המדפסת, (לציין שיש לה מחשב של Lenovo) וידוע שהצבעים שם לא תואמים כלל, למה שיוצא בדף, בפועל, מה שעלול לגרום: אי נעימויות מצד הלקוח, במקרה הטוב... אם מישהו יודע כיצד לכייל אשמח לקבל עזרה בוואטסאפ שמספרו: 053-8812787 תודה מראש:
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם.לפני חודש הרכבתי מחשב חדש (קניתי חלקים והרכבתי לבד).בשבועיים הראשונים הכל היה מצויין.לאחרונה כשמדליקים את המחשב (רק לאחר כיבוי ארוך של יותר מכמה שעות) לאחר שניות עד דקות (לא אחיד-לפעמים לפני עליית הוינדוס ולפעמים אחרי 3 דקות ותוך כדי משחק) המחשב "קורס" לגמרי (לא מבצע "ריסטרט" אלא כבה לגמרי לשניה ונדלק שוב.זה קורה מספר פעמים ברציפות (לפעמים שלוש-ארבע ולפעמים גם חמש ושש פעמים).לאחר מכן המחשב תקין לגמרי.(אני מעוניין לפתור את זה לבד ולא בעזרת אייבור/קי אס פי ששם נרכשו החלקים.)יש לי וידאו אבל אי אפשר להעלות לכאן MP4 מפרט: מעבד:i7 8700k לוח:asus maximus hero x evo 860 1TB*3 SSD:samsung זכרון:קורסיאר 32G rgb ספק:קורסיאר AX860I כ.מסך…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של לנובו, ווינדוס 10, עם מסך מגע שאמור להסתובב אוטומטית (כמו בסמארטפון), אלא שניתן גם לסמן בהגדרות של המסך את האפשרות "נעל סיבוב", ואז המסך לא מסתובב. לצערי בהגדות מסומנת האפשרות "נעל סיבוב" מבלי שניתן ללחוץ עליה ולבטל אותה... (צורף צילום מסך) אודה מאוד לעזרתכם!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לדעת מיועצי הBSOD מהי השגיאה בקריסות מערכת שלי. אני מצרף לכאן את התוכן DMP: תודה לכולם! 1. Machine Name: Kernel base = 0xfffff802`dc412000 PsLoadedModuleList = 0xfffff802`dc7cf2f0 Debug session time: Mon May 28 10:44:05.230 2018 (UTC - 4:00) System Uptime: 0 days 0:00:02.341 ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * **************************************************…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, גישה לתפריט באפליקציית טאצ צ'אט ננעלה לי ואינני זוכרת את הסיסמא... מה אני יכולה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יוטיוב לא נותן לראות סרטונים ומודיע תקלה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-