עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alexrta,

אחרי שאני מתקין את הדרייברים החדשים של ניבדייה כל המשחקים שאני מעלה ניתקעים. מה לעשות כדי שהם לא יתקעו? כרטיס המסך שלי הוא RIVA TNT2 32MB

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  2. מאז שהחלפתי את הRadeon 8500 לTI 4200 שלי,המחשב לפעמים מכבה את המסך במשחקים ולא מגיב ללא שום סיבה נראית לעין... אחרי שהמסך נכבה,לפעמים לחיצה על-Esc מדליקה את המסך וחוזרת למשחק לשניה או שתיים,או לפעמים לכמה דקות. בפעמים אחרות המחשב פשוט עושה ריסטרט... עריכה:אני אומר שהבעיה היא במשחקים כי עד כה לא נתקלתי בה בWindows,או בתוכנות כלשהן... ב3DMark הבדיקה עוברת חלק,וגם בPrime 95 המערכת לא מראה מצוקה כלשהי. לדעתכם הפאק הוא בתוכנה או בחומרה? מה יכול לגרום לזה? איזה חלק אשם?

3. Started by alexrta,

האם אפשר להחליף את ה-PCI ב-AGP בלי להחליף את לוח האם?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  4. Started by lightning,

קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך חדש ge-force4 ti4200 128 mb התקנתי את הדרייברים החדשים... עכשיו אני בא לשחק במשחקים ואחרי דקה שתיים שאני בא לשחק ניתקע לי המשחק מה אני צריך לעשות ;[

5. Started by zeroone,

שלום לכולם יש לי בעיה משונה המחשב לא נדלק בבית שלי במספר שקעים שונים. אין כל תגובה כאילו ואין מתח. אם אני עובר לדירה אחרת הוא עובד. הוחלף כבל מתח וספק וגם לא עובד. בבית יש עוד שני מחשבים שניהם עובדים ללא בעיה. בבקשה עזרה!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by jharnoy,

אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by naveh3,

היי חבר'ה, הבעיה שלי היא מסכים כחולים שמופיעים מדי פעם עם הודעת שגיאה. (ארוכה מכדי לפרט) :'( המסך הכחול הוא מין מסך שכשהוא מופיע הוא כאילו נמצא בדוס ואז אני חייב לעשות ריסט. הוא עולה לי לפעמים אחרי שאני עושה ריסט, ולפעמים סתם ככה כשאני מפעיל תוכנה (קורה אחת לשלושה שבועות בערך) אני יודע שהמסכים האלו התחילו לעלות מהרגע שהתקנתי תוכנת נרו (גרסה הכי חדשה), אולי בגלל שהתקנתי את התוכנה ואין לי צורב. (יעני התקנתי תוכנת נרו בלי שיהיה לי צורב כך שהיא לא זיהתה חומרה). מישהו יודע מה הבעיה, ויותר חשוב איך פותרים אותה. :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by miim17,

המערכת: חלונות 2000 , GBVRXP 1800XP , SOUND ON BOARD . התקנתי כרטיס קול PCI של CRATIVE (דגם VIBRA 128) וכמובן שעשיתי דיסאיבל לסאונד ציפ שעל הבורד דרך ה BIOS. הכרטיס קול שהתקנתי עבד לי בערך איזה שבוע עד שעכשיו המחשב גם נהיה לי איטי נורא (קצת עבר לו) אבל קול - אין. אין שום הודעת שגיעה, אין איקסים או סימני קריאה ברשימת חומרה והכל נראה תקין. אבל קול כאמור, אין. ועכשיו קיבלתי את ההודעה הזאת. אני מכיר את ההודעה הזאת בעיקר ממחשבים נשאים וכרטיסי PCMICA שמוציאים אותם בזמן שהמחשב עובד. אבל לקבל הודעה כזו על כרטיס PCI? ואט דה פאק? מצטער על הקישור לתפוז, לא ראיתי דרך אחרת לעלות תמונה לפורום תודה לכל הפונים.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by dor31,

ביום רביעי התקנתי 3 מאווררים של TT לGF4 המויחד שלהם VOLCANO 7 PLUS ומאוורר ציפסט ויש לי רק מאוורר אחד של המארז וביום שישי בערב המחשב עשה לי כמה פעמים ריסט בלי שום פעולה שלי ןבנוסף המנורת פלורסנט שעל התקרה נכבתה ונדלקה ספק 300W למישהוא יש מושג מה קורה פה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by GOSS,

הציון הוא: 2886 המעבד P4 1700MHZ הכ.מסך GEFORCE 2 MX 400 32MB זכרון 256RDRAM WIN98SE לוח intel

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by User_Name,

אני משתמש בwindows 2000 pro אין בה את msconfig. מישהו ציין בעבר שניתן להוריד את זה מאתר microsoft. חיפשתי ולא מצאתי אשמח אם מישהו יתן לי את הקישור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BenK,

יש לי בעיה מוזרה עם היציאת טלוויזיה עם MX440 הכל עובד כשורה אבל התמונה כולה עולה בטלוויזיה כלפי מעלה, נעצרת כשהיא בדיוק באמצע המסך לכמה שניות ואז עולה שוב וחוזר חלילה מעצבן ביותר, כל תשובה תעזור תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DisinfectedDuck,

המחשב שלי (AMD 1.4) מחובר לספק כוח. יש לי ספק 430W של אנרמקס. אתמול כשהייתי על המחשב, הספק ציפצף כמה צפצופים מהירים, אז המחשב נכבה ומאז אי אפשר להדליק אותו, הוא פשוט לא מגיב. האם זה אומר שהספק שלי נשרף? אם כן, איך זה קורה ככה פתאום?? תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by someone,

יש לי DVD ולאחרונה התקנתי צורב, ועכשיו הכוננים לא מזהים איזה דיסקים אני מכניס... נראה לי שרק כשאני מכבה את המחשב זה כותב את הדיסק שיש בפנים, עד שאני מכבה זה מראה את הדיסק שהיה בפנים בכיבוי האחרון.. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

משחקי OPENGL(סוף2, RTCW, MOHAA וכו') קצת מקרטעים(סוף2 מקרטע המון!!!), לעומת GTA3, Americas army ו UT2K3, שעובדים חלק, ועובדים על טכנולוגיות D3D. הכרטיס מסך זה RADEON9700PRO של ג'יגה, WIN98 ודריברים לא הכי מעודכנים(החדשים עושים בעיות בגלל הWIN כנראה), אלא הדריברים שמגיעים עם הכרטיס. רעיון? אולי להוריד OPENGL מWWW.OPENGL.COM?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ASk,

System specification: Intel Pentium III 733 (5.5x133mhz) coppermine 256mb PC133 SDRAM (at 133mhz) (2x128 sticks) Inno3d Geforce 2 GTS 32mb DDR-RAM IC35L040AVER07-0 (IBM Deskstar 65GXP 40GB, 7200RPM) HD WDC AC315300D (Western Digital 15gb 5400RPM) HD - both at IDE1 channel, with the IBM being master and WD being slave TOSHIBA XM-6702B (x48) cdrom YAMAHA CRW8824E (x8x8x24 internal ide) cd-writer - both at IDE2 channel with Toshiba being master and Yamaha being slave SM56 Modem Sound Blaster 128 Vibra Intellimouse Explorer connected via USB PS/2 generic keyboard The problem: Recently (about 2 weeks) the pc started freezing during boot. Since I run Windows XP with /SOS switch…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by domuzy,

אני עובד עם WIN XP PROFESSIONAL והמחשב מחולק ל-2 משתמשים. היום, אחרי שלא נגעו בו כמה שעות (מה שגרם לו לעבור למסך של ה USERS), נכנסתי למשתמש שלי ולהפתעתי עלה הטפט של שולחן העבודה, אך ללא האייקונים ושורת ה- TASKBAR למטה. כלומר, רק תמונה ללא כל יכולת להגיע למשהו אחר. גם אחרי RESTART זה לא השתנה. כשלחצתי על CTRL+ALT+DEL הגעתי ל TASK MANAGER ומשם כן יש לי גישה לכל הקבצים (בצורה הרבה יותר מגושמת, כמובן). אבל זה עדיין לא פותר לי את בעיית הדסקטופ (בשני המשתמשים!). עזרתכם המיידית- תודה.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by domuzy,

אני עובד עם WIN XP PROFESSIONAL והמחשב מחולק ל-2 משתמשים. היום, אחרי שלא נגעו בו כמה שעות (מה שגרם לו לעבור למסך של ה USERS), נכנסתי למשתמש שלי ולהפתעתי עלה הטפט של שולחן העבודה, אך ללא האייקונים ושורת ה- TASKBAR למטה. כלומר, רק תמונה ללא כל יכולת להגיע למשהו אחר. גם אחרי RESTART זה לא השתנה. כשלחצתי על CTRL+ALT+DEL הגעתי ל TASK MANAGER ומשם כן יש לי גישה לכל הקבצים (בצורה הרבה יותר מגושמת, כמובן). אבל זה עדיין לא פותר לי את בעיית הדסקטופ (בשני המשתמשים!). עזרתכם המיידית- תודה.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  19. להפעיל את הקבצים/תוכנות ? צרבתי גיבוי(באמצעות הגירסה האחרונה של נירו 5.5.9.9) של תוכנות ע"ג תקליטור .כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הקבצים ,מתקבלת הודעת שגיאה שלא ניתן למצוא את הקובץ .ככה זה קורה לי בכל התוכנות שגיביתי . למזלי הרע , מחקתי את המקור מהכונן הקשיח ואני מחזיק ביד תקליטור מבלי יכולת להפעילו. אנא עזרתכם הדחופה . תודה

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by miim17,

המחשב נקנה לפני שבועיים בערך (XP 1800 , GBVRXP , 256 DDR , GF4) עד עכשיו הכל עבד חלק אתמול בלילה התקנתי הרבה תוכנות יחסית (אבל לא עשיתי שום שינויים בחומרה): התקנתי WEBSHOTS, ADOBE AFTER EFFECTS, ADOBE ACROBAT וזהוא . עכשיו המצב הוא כזה: שהמערכת הפעלה עולה ( WIN2000) היא נתקעת על המסך פתיחה לפחות 10 (!) דקות, סאונד אין בכלל, ואחרי כל פעולה מסוימת המחשב נהיה נורא נורא איטי (העכבר זז נורא נורא לאט) [glow=red, 2, 300]למישהוא יש רעיון ??? ??? ???[/glow]

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by User_Name,

התמונה במסך זזה ללא הפסקה. שמתי את המסך על תדר ריענון 85Mhz הכל בסדר שאני עובד בווינדוס, אבל במשחקים התמונה זזה! אודה לכם אם תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Master_Modder,

הרגע קיבלתי את הקונן הקשיח החדש שהזמנתי והוא W.D 80 gb special edition 8 mb buffer חיברתי הכל טוב ויפה. הביוס מזהה אותו כמו שצריך. אני בא לעשות לו פארטישן וה f-disk מזהה אותו רק כקונן של 10gb!! אני משתגע פה! מה עלי לעשות?? בבקשה עזרה!

23. Started by gbrodny,

שלום חברים אני ממש זקוק לעזרתכם רכשתי לוח EPOX KT400 ומעבד XP2000 כפי שכולנו יודעים אלה עובדים במהירות FSB של 133 אבל הלוח שלי לא נדלק אם אני מעדכן את הביוס על המהירות הזאת ואני צריך לעשות ריסט ל CMOS ושוב הוא ב 100 דבר אשר מקצץ ב 300 MHZ לערך ממהירות השעון האמיתית של המעבד שלי וזה לפני אוברקלוק אם מישהו מכיר פתרון לבעיה בבקשה תעזרו לי תודה מראש GB

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שהחלה באותו זמן עם החלפת הדריברים (אבל לא בטוח בגלל זה). החלפתי Detenetors מגרסת ה30.82 ל40.72 ושמתי לב פתאום שכשאני משחק באנריל למשל שלא דורש הרבה יש לי פתאום לאגים כאלה של המחשב, לא של האינטרנט.... הלאג מתבטא בקרטועים קטנים כאלה של המשחק למשך 2-3 שניות.. אשמח לכל תשובה או רעיון בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by TNT,

השאלה היא באיזה שיטה ומהירות (יש לי צורב על 40X) כדאי לצרוב סרט בפורמט VCD, כך שיצא עותק מושלם? זה משום שצרבתי דיסק של סרט בפורמט VCD ובדיסק שנוצר נוצרו קפיצות ועיוותי תמונה כאלה בזמן ניגון הסרט בכל מיני מקומות, מה שלא היה בדיסק המקור, אז השאלה היא ממה זה נובע ואיך לעשות שזה לא יגרם.? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים