תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
מה שדחוף לי זה שיהיה מסך מינימום 2k בטרייה טובה מעבד טוב לצורך עבודה [עיצוב פנים] וצרכי בית רגילים כגון סרטים יוטיוב וכו..
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מקווה שעזרתי למישהו...
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out אני אצרף פה כמה תמונות שתוכלו להבין אבל הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דגם זה? יש חוות דעת? תודה. זלמן.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני יודע שיש הרבה עכברים, מחפש המלצה על משהו שמחזיק הרבה זמן ומתאים במיוחד לטאבלט הזה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך hannsg מדגם HG281D הוא מחובר למחשב בHDMI כאשר אני מחבר אותו למחשב, הוא מתנהג בצורה לא ברורה: לפעמים יש תמונה על המסך, והכל תקין. לפעמים הוא מוציא הודעה של no signal input וגם אחרי שהמחשב מחובר אליו ומזהה אותו אין תמונה על המסך. אחרי זמן מסויים, הוא נותן תמונה על המסך. האם יש משהו שאפשר לעשות לבד כדי לתקן אותו ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול, אם אני מוחק כמה דפים מסויימים מההיסטוריה ב chrome, האם יש אפשרות לראות אותם שוב? או שיש צורך בתוכנות נוספות כדי לשחזר את הדפים הללו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב חיצוני Asus ZenDrive U9M ואני לא מצליח לצרוב נסיתי גם דרך התוכנה שמגיע עם בצורב בדיסק וגם דרך הווינדוס וגם דרך תוכנה בשם 'burnaware' בכל פעם הצריבה מתחילה וממש בהתחלה מופיעה שגיאה ללא שום נתון מה השגיאה ובכל פעם שאני מנסה הדיסק הולך לאבדון כיוון שהחומר לא נצרב אבל לא ניתן להשתמש בדיסק כיוון שהמחשב מזהה אותו כדיסק שהוא לא ריק אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שלום יש לי טלפון ישן (אנדרואיד 4.1.2) אני משתמש בו הרבה ליצור נקודה חמה למחשב נייד. בסים של הטלפון אני שמתי את החסימה הבסיסית והחינמית שהחברות מציעות (במקרה יש לי פרטנר, אבל אני לא חושב שזה משנה). החסימה עובדת מצוין בטלפון, אבל כשאני מתחבר למחשב, לפעמים החסימה עובדת מצוין, אבל לפעמים החסימה לא עובדת כראוי. אני לא יכול לשים את האצבע בשום אופן מה גורם לזה. מישהו יודע אולי על איזה כיוון?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כרטיס microsd (קניתי את הרישיון) כשהתוכנה (התוכן הוא ספרים לקריאה/לימוד) מותקנת הוא מופיע ככונן דיסק : cdf פניתי לחברה ואמרו שזה ניתן בעדכון התוכנה (הם מפרסמים עדכונים בתדירות די גבוהה ,ברור לי שזה כלכלי ולא טכני). אני רוצה לשכפל אותו לכרטיס אחר, או לעתיק אותו למחשב שיפעל ללא הכרטיס. (לשימוש עצמי). יש אפשרות או תוכנה שיכולה לעשות את זה? עד עכשיו ניסיתי כל מיני תוכנות לשכפול דיסקים וכרטיסים ללא הצלחה (כבר לא זוכר באלו תוכנות). תודה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום חברים. עד היום היה לי I7-477- עם לוח של h81m-e 16GB RAM DDR3 GTX 1660 SUPER 500W VP PLUS ANTEC לא מזמן רכשתי לוח Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 מעבד - RYZEN 5 3600 16GB RAM DDR4 ראם בסטיק 1 וכשאני משחק במשחקים כמו CS GO או WARZONE אז לפעמים יש לי תקיעות כאלה כמו לאגים כאילו השחקן גולש ממקום למקום חשוב לציין שה FPS עלה משמעותית אז אני לא יודע מה קורה פה אולי זה קורה בגלל שהראם הוא בסלוט 1 או מהספק כוח? למרות שבדקתי בכל מקום הספק אמור להתאים למפרט הזה אפילו מוכרים את המפרט הזה עם אותו ספק תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום כבר כמה חודשים שלאחר שווינדוס 10 מעדכן את המחשב אני לא מצליח להתחבר לצג הנוסף. אני לוחץ על על שכפול המסך בהודעות בצד שמאל למטה ומאתחל את המחשב אך זה לא עוזר. בפעמים האחרונות מצאתי את העדכון האחרון, מחקתי אותו והצלחתי כעת זה כבר לא מצליח, היום ביטלתי את העדכון האוטמטי של ווינדוס אבל הוא לא נותן לבטל לגמרי את העדכונים. איך לגרום למחשב לזהות את המסך הנוסף? תודה
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, הייתה הפסקת חשמל בבית ולאחר מכן כשהפעלתי את המחשב מחדש, מקש האנטר אינו מגיב, בנוסף, השילוב של ALT SHIFT שמאלי לשינוי שפה אינו עובד וכך גם לדוגמה SHIFT 2 כדי לכתוב שטרודל (SHIFT ימני בשילוב 2 עבד). אשמח לעזרה ותודה.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כמה כרטיסי מסך מסוג rx 470 כאשר חלקם אינם מעלים תמונה כלל בחיבור וחלקם עם מאווררים שלא מסתובבים, הייתי רוצה המלצה למעבדה אמינה / איש אלקטרוניקה שיכולים לבדוק את הכרטיסים ברמת הלוח ואולי להחזיר את חלקם לחיים. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הי! אני משתמשת בWindows 7 professional. כשאני מנסה להתחבר לנקודת וויפיי (נקודה חמה מהטלפון הנייד) הוא לא מתחבר. לעומת זאת, חיבר ישיר של נטסטיק, כן מתחבר. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
שלום חברים מחשב בן כמעט 6 שנים לוח אם MSI H81M-E34 מעבד Pentium G3250 ספק FSP 400W - קצת יותר ישן משאר הרכיבים בהדלקת המחשב , מאווררים של מארז ו-CPU פועלים (מחוברים ומבוקרים ע"י הלוח) אבל לא עולה ה-BIOS, אין LED'S על לוח האם כך שאני לא יודע מה מצבו אחרי מספר פעמים של כיבוי (מהמפסק של הספק) ןהדלקה המחשב עולה ופועל תקין. ניסיתי לנתק דיסק וכונן DVD באותה תוצאה - לפעמים עולה ל-BIOS ולפעמים לא מה יכול להיות ? לוח ? ספק ? תודה מראש למגיבים
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, כחלק מנסיונות השדרוג שלי של המחשב שמבוסס על gigabyte x58a ud3r החלטתי לחדש את המשחה התרמית של ה north bridge. לצערי אחד הברגים ב״פלאח״ שמחזיק את הגשר ( הפלאח ממוקם בחלק האחורי של לוח האם) נשבר בתוך האום שלו. כך שאני צריך גם פלאח חדש, גם בורג נקבה עם קפיץ (מה שמתחבר לפלאח) מעבר לכך אני זקוק לדיבלים הלבנים שנפתחים מצידו השני של לוח האם, וגם שייבה כמו בתמונה (לקירור מעבד). הלכתי לחנויות כמו אייבורי וקיי אס פי וגם חנות שכונתית אך אין להם. אשמח ממש לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מערכת הפעלה windows 10 כונן קשיח חיצוני wd my passport 5TB אחרי שניתקתי את הכונן בלי ההוצאה הבטוחה של ווינדוס, החזרתי יום למחרת, המחשב כן מזהה שהכונן מחובר, אבל מעבר לשם שלו אי אפשר להיכנס לכונן, כשלוחצים עליו הוא פשוט נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו ועדיין אי אפשר להיכנס לכונן, ולא רואים כלום במאפיינים כמו כמה זיכרון יש לו וכ' ניסיתי את הפקודות בCMD של DISM וזה לא תיקן את המצב, ובמנהל התקנים אני מקבל על הכונן Error 10 מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
1. הי אני רוצה לקנות מחשב בשבילי, מחשב לגיימינג ועריכה של סרטונים, תמונות. התקציב הוא 5500 ולא ניתן חריגה בתקציב. 2. אני גם מעוניין לקנות ציוד הקפי (הציוד ההקפי לא כולל את התקציב של ה5500 והתקציב המירבי לציוד ההקפי הכולל הוא 3500 ש"ח). הציוד ההקפי כולל: מקלדת, עכבר, פד שולחן שאני מעריך בערך שגודלו צריך להיות בסביבות המטר לרוחב על 40 סנטימטר, מסך גיימינג איכותי (צריך להיות עם רזולוציה טובה ועדיף 144hz, מאמין שהוא יעלה בסביבות ה1000,1500 ש"ח) ואוזניות. (חשוב לציין שאני רוצה שכל זה יהיה של גיימינג, עדיפות לאורות אך לא חייב). 3. אני רוצה במחשב 3 חיבורים של HDMI וחיבור של SSD. 4. פחות חשוב לי שקט הפעילות של המחשב אבל אני מקליט סרטונים למדיה החברתית…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
מוזמנים לצפות איך שידרגתי לפטופ ישן ומזדחל בן 11, למהיר פי 4 ויותר:
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי זקוק לעזרה שלכם : סתם נקודה שרוצה לציין , לא יודע אם חשובה, זה קרה אחרי שהיה ממש קצת סוללה והשארתי את המחשב דלוק ולא חברתי למטען. כחברתי והדלקתי אותו המסך הזה עלה . עוד כמה דברים שאני רוצה לציין . יש לי מדיית התקנה בדיסק און קי , אחרי שהתעסקתי עם הCMD בעזרת מדריכים מיוטיוב ואיזה מדריך ברשת מדיית ההתקנה לא עולה יותר . אלא ישר עובר למסך הזה אחרי הלוגו של היצרן בבוט.. סיבת השגיאה כל הזמן משתנה . המסך מהבהב בשולייים כזה זה מדריך שפעלתי לפיו צרבתי מדיית התקנה נוספת על דיסק און קי אחר , והתקנה מתחילה אבל אז יש עיוות בתמונה כנראה איזה פס בכחול שנראה כזה בזגזג ושם זה נתקע.. …
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-