עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכלום. סימתי לבנות מחשב גיימינג חדש. כאשר אני מדליק אותו המאווררים של המארז עובדים הקירור של במעבד עובד כרטיס מסך עובד. שאני מחבר את המסך אין אות וכאשר אני מחבר עכבר ומקלדת ללוח אם הם לא נדלקים... לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה או מה לעשות. מה זו הבעיה הזאת ואיך ניתן לפתור אותה מה צריך לשנות החיבורים? תודה רבה! תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  2. Started by Arik Daniel,

היי מדבור במחשב חדש עם 16 גיגה ראם + SSD + WIN10 התקנתי את כל הדרייברים שאני מכיר אבל עדיין יש דיליי קל בעכבר. הוא לא חד כמו שהיה לי בלפטופ I5 מדור 3 עם 8 גיגה ראם. מה אפשר לעשות ? או שככה זה הNUK

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  3. היי, אז ככה אני פשוט רוצה לחבר ישירות את הסטרימר ללפטופ כדי לצפות ב-YES+ בדרכים (לא רוצה לצפות דרך האייפון, ואין לי אייפד או משהו עם מסך גדול יותר משל האייפון). האם אפשרי לחבר את הסטרימר מצד אחד עם HDMI ומצד שני שיתחבר ללפטופ עם TYPE C? במידה וכן, צריך להוריד תוכנה כלשהי כדי שזה יראה את השידור? משהו? אני כבר שובר את הראש כל כך הרבה זמן ולא מוצא פתרון. אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. אז היה לי 1024sm 128B GT430 קניתי RX550 4GB GDDR5 ואחרי החלפה ומחיקה של הדרייברים הישנים, חיברתי את הRX550 מדליק תמחשב ויש אור ומסתובבים המאווררים אבל האור במקלדת לא נדלק ובעכבר המסך עצמו לא עולה. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  5. אני עומד לבטל את ה- ISP שלי כולל תיבת הדוא"ל ולעבור לג'ימייל. כתובת הדוא"ל אצל הספק פעילה שנים רבות ווודאי שיישלחו לשם מיילים גם אחרי סגירת החשבון. הפתרון היחיד שאני מכיר הוא להמשיך להחזיק בשירות ה- ISP למשך תקופה שבה תישלח הודעה אוטומטית על שינוי הכתובת. - האם יש פתרון טוב יותר שאיני מכיר? - האם ההודעה האוטומטית תישלח רק כאשר אאוטלוק רץ במחשב שלי, ואם כן, האם שולחי אימייל בשעה שהמחשב שלי כבוי לא יקבלו שום הודעה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  6. אני רוצה לבטל את העברת למצב Away בצורה אוטומטית שסקייפ יהיה כל הזמן במצב ירוק Online בגרסה הישנה של Skype היה אפשר לעשות את זה באפשרויות, בגרסה החדשה ב Windows 10 אי אפשר לעשות לשלוט על האפשרות הזו

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by Liran_mor,

ניקית את המחשב מאבק כיוון שהמחשב לא נדלק לפני עכשיו שאני מדליק אותו הוא עולה ומגיע למסך נעילה ושם המסך נעילה כחול ולא מופיע שום דבר

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. היי קרס לי המחשב וכשהגדלתי אותו הוא ביקש לעשות ריבוט משום מה וניסיתי לכבות ולהדליק ואחרי כמה זמן הכנסתי לביוס וראיתי שרשום שאין כונן m2 שמחובר עכשיו הווינדוס מותקן על אותו כונן והוא לא מזהה אותו ואני לא יודע איך לעשות שהוא יזהה אותו אני ממש צריך את זה אני כבר מהבוקר מנסה לתקן את זה זה מחשב די חדש

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  9. Started by SpongeBOB...,

משום מה לא מזהה כונן דיסקים אבל מנהל ההתקנים כן מזהה אותו וגם בביוס הוא מופיע תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  10. Started by avidavid,

נשרף לי הלוח היום, הייתי בחנות והוא אישר שזה הלוח. לפני שאני רץ לקנות לוח חדש שתואם למעבד שיש לי, i7700, איך אני יכול לדעת אם המעבד לא נפגע גם כן? יש דרך או שאני קונה לוח ומהמר שהמעבד תקין?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by ELHANAN FAISEL,

אפשר להפעיל ת התוכנה על כרטיס מסך מסוג GTX או AMD

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  12. עובד עם חלונות 10. דפדפן אדג'. (למי שקרא לפני העריכה - כתבתי בטעות כרום...). כאשר פתוחות לי כמה כר טיסיות (אפילו מעט - נניח 3-4) ואני יוצא מהכרטיסיה ומהאתר שמוצג בה, וחוזר לכרטיסיה שוב לאחר כמה שניות, אני לא מקבל את הדף מייד, אלא הוא כאילו נטען מחדש כל פעם. זה קורה לי בכל אתר, בכל כרטיסיה. האם זה עניין של הגדרה, או שכך מכוון בחלונות 10 לחסכון באנרגיה (אולי לא להשאיר כרטיסיה במצב קריאה כל הזמן?)?

13. היי יש לי כרטיס מסך מסוג NVIDIA GEFORCE GTX 970 , ונתקלתי בתקלה מוזרה ומאד מרגיזה תוך כדי שאני משחק בCall of Duty Black Ops Cold War החדש , לפתע ללא שום התראה המסך נהיה שחור ורשום לי על המסך DISPLAY NOT FOUND.. ניפתר רק אחרי כיבוי והפעלה של המחשב . מה זה יכול להיות ? יש לי דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך אודה לעזרה זה מאד מעצבן

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by maayan22,

היי, יש לי הליכון Kingsmith WalkingPad R1 Pro שמראה לי TEST, ואז את האות L, לא ברור לי למה, לא מצליחה להבין משום מקור מה הכוונה בזה, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  15. אני חדש בהרכבת מחשב. מבקש את עצתכם לבחירת חלקים למחשב בתקציב של 2000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  16. שלום רב, למחשב מחוברת מדפסת ליזר מסוג 3240PHASER XEROS כאשר אני מנסה להדפיס המחשב כותב "המדפסת במצב שגיאה", חסר לי טונר, האם זו יכולה להיות הסיבה להודעה זו ?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  17. Started by ECHO_ECHO,

היי , אני מחפש לחזק את המחשב שלי AMD FX)tm(4300 quad core 3.8 GHz כרגע יש לו זכרון 4 GB ואני רוצה להכפיל את הזכרון איזה זכרון יתאים למחשב הזה ? (amd) ואיך אפשר עוד לחזק את המחשב?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by יוליוס,

שלום קניתי מחשב חדש . כשלוחץ למחוק קובץ או מסמך ,עדיין מופיע . רק ברענן זה נעלם. כיצד משנים את ההגדרה שבמחיקה זה יעלם ?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  19. היי , אני מתכנן להזמין מחשב מאמזון ארה"ב - זה ולפי מה שהבנתי הוא בא עם שקע של אמריקה אז אני צריך פתרון. השאלה היא מה עדיף - המתאם מאמריקאי לישראלי או לקנות כבל חשמל מיקי מאוס למחשב נייד לפי הבנתי שימוש במתאם הוא בעייתי , אך אני גם לא בטוח שהשימוש בכבל הוא בסדר? תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. שלום רב, אני שוקל לשדרג את האינטרנט ל 200MB בתשתית בזק. (לאלו שכבר עברו הייתי שמח לקבל תגובות האם באמת המהירות השתפרה) אני לא מעוניין להשכיר מודם אלא לרכוש חדש, כמובן שהוא צריך לתמוך בפרוטוקול VDSL 35B. מצאתי את TP-Link Archer VR2100 https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr2100/#specifications 1. אשמח להמלצות על מודם. 2. חבילות תשתית+ספק מומלצות. תודה, רועי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום ! יש לי לוח אם B550 AORUS MASTER והוא הגיע עם אנטנת WI-FI שהכבל שלה קצר מדי אני מצאתי באלי אקספרס מאריך שנראה מתאים, אבל אני לא באמת בטוח אם הוא מתאים זה הכבל שמצאתי באלי אקספרס אשמח לקבל עזרה ממישהו שמבין אגב אם מישהו מכיר בארץ חנות שמוכרת כבלים כאלו הכי טוב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. שלום לכולם, חדש כאן. מקווה שמכאן תבוא הישועה. אני עתיד לרכוש בזמן הקרוב מסך 34 ברזולוציה 3‎440 x 1440 @ 1‎44Hz אני מעוניין לחבר למסך זה 2 מחשבים, של העבודה וביתי ובו זמנית לחבר גם סט יחיד של מקלדת ועכבר. בדקתי את האופציות שיש לי אך לא בטוח שהגעתי לפתרון. אופציה ראשונה - לרכוש KVM מעלי אך ממה שראיתי ה KVM בעלי לא יודע להוציא יותר מ 60HZ מה שאומר שלא אצליח איתו להגיע ל 144HZ ושלא לדבר על כך ש מדובר על KVM עם חיבור HDMI. אופציה שנייה - לחבר פשוט ישירות את המסך למחשבים. ביתי ל display port והעבודה ל hdmi אבל אז נשארתי עם סט מקלדת ועכבר ואני פחות רוצה לחבר כל פעם מחדש למחשב שבו אני עובד. אני גם לא בטוח מה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. סרגל הסימניות נעלם לי, ביחד עם התוכן של "סימניות אחרות" ואינני מצליח לשחזר כך שיחזורו. בשורה של הסרגל, מופיעה ההודעה:"לקבלת גישה מהירה, ניתן למקם את הסימניות שלך כאן בסרגל הכלים של הסימניות. ניהול סימניות..." הסיומת: "ניהול סימניות..." מופיעה בכחול עם קישור. כשלוחצים, מגיעים ללדף הסימניות - ללא תוכן סרגל הסימניות והסימניות האחרות. במהלך שחזור הסימניות, המחשב התנהג כאילו נתקע. כל לחיצה הפיקה הודעה שהמערכת אינה מגיבה. אחרי שעה בערך, ביטלתי את המהלך, בהנחה שמה שילך לאיבוד זה מקסימום חומר של קובץ גיבוי הסימניות האחרון. נכון לעכשו, יש לי התוכן של תפריט סימניות, וחסר לי התוכן של סרגל הסימניות ושל הסימניות האחרות. מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by ofir2000,

שלום לכל החברים. יש לי מחשב מיני של Gigabyte שלא נדלק. בדקתי את יציאת הספק והוא מוציא את המתח הרצוי 19 וולט כך שהבעיה היא לא בספק. פתחתי את מכסה המחשב ולא ראיתי איזה רכיב שרוף. האם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני שולח את המחשב לתיקון במעבדה?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? 2K ; האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, אפשר 2.5K במקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחות בתוכנה עבור עבודה משרדית וסיקור טלפוני + לימודים (באקדמיה) + צפייה בסדרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 7. האם…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים