תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
יש לי נגן של ארקוס 30 גיגה בגלל שיש לו שגיאות בהארדיסק ב 3 גיגה הוא לא מעתיק לי כלום הנגן עובד עם קבצי FAT32 השאלה שלי היא כזאת אם אני יעשה לו איתחול ל NTFS ויריץ תיקון אני יוכל אחרי זה לפרמט אותו חזרה ך FAT32. אשמח לקבל רעיוות אחרים
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב DUAL CORE עם 4 ג'גיה זיכרון מטכנאי, אבל הוא בחו"ל לכמה ימים, אני מנסה לבדוק אולי זה אחד הרכיבים שלי שלא טובים (קניתי רק לוח אם, זכרונות ומעבד) הבעיה היא שהמחשב נתקע לפעמים (ממש קופא לו העכבר) ואני מנסה להתקין מערכת הפעלה כגון VISTA שעבדה לי במחשב אחר והוא פשוט לקראת הסוף נתקע לי ... עשיתי כמה בדיקות עם תוכנות והנה הדו"ח, מישהו אולי יכול להסיק מזה איפה הבעיה בדיוק? PassMark BurnInTest Log file - http://www.passmark.com======================================================== BurnInTest V5.3 Pro 1005 Logging detail level: Normal ****************** SYSTEM INFORMATION ****************** Network Name: AMIR Date: 07/12/07 02:21:27 Operating system: Unknown or …
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
רושם לי בהתחלה שההגדרות לא תקינות של הלוח, והוא עושה שיחזור ל-BIOS ואז הוא רושם בודק פלופי-ואז פלופי לא נמצא.. וככה גם CD והוא פשוט ממשיך לעשות את זה...חוזר על אותה הפעולה בדיוק ניסיתי לאפס את ה-CMOS וזה לא עזר כמובן שגם הוצאת הסוללה לא עזרה בכלום אני חושב שהביוס דפוק אבל מה אני יכול לעשות עם זה!? תודה אנשים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה המסך נדלק וכבה מדי פעם (הבעיה מקורה בכרטיס - הכנסתי כרטיס של חבר וזה היה בסדר). העניין הוא שבSAFE MODE זה עובד, וגם כאשר הדרייברים של הכרטיס לא מותקנים זה עובד (אבל אז חווים את האיטיות המעצבנת של וינדוז כשהכרטיס לא מותקן - גלילה מאוד איטית וכאלה). מה אפשר לעשות? תודה..
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי מסך mag dx-1595. לאחרונה הוא עשה קצת בעיות, ואז הוא הסתדר אבל פתאום הוא התרחב יותר מידי והכפתור שלו שאמור לטפל בזה לא עובד (כל שאר הכפתורים, כגון להזיז אותו למעלה ולמטה וכו' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שיכולה לעשות אותו יותר צר? יש לי כרטיס מסך geforce 2 ובפונקציות שלו אפשר להזיז את המסך מצד לצד אבל לא להרחיב ולהצר. תעזרו בבקשה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ההוי אנשים חכמים וחכמות גם, נתון: 1. סורק קנון לייד 220 lide220 תזכורת: לסורק מחובר רק כבל יו אס בי ולא חשמל 2. windows10 version 1803 הבעייה: יוצאים דפים שחורים בסריקה וגם במחשב הנייד עקבתי אחרי הסורק בקפדנות וראיתי שהמנורה כבית במהלך הסריקה על מנת לשלול בעייה בסורק לקחתי כבל יו אס בי יעודי וחיברתי סורק למחשב ולמטען של הטאבלט. (זה כבל יעודי, ניתן לקבל חשמל ממקור אחר). בעייה נפתרה.. איך אני מורה למחשב לתת יותר חשמל לסורק במהלך העבודה? (בלי השנאי!) (רק אני חושב על קפטן קירק וסקוטי?) תודה מראש, אוהד
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אתמול הייתה לי הפסקת חשמל ונהייתה לי בעיה במחשב,מתי שהייתי מדליק אותו הוא היה מתחיל את עצמו מחדש לפני שהוא הגיע לטעינה של הוינדוס. לא הייתה לי ברירה אז התקנתי את הוינדוס מחדש על אחד משני הדיסקים שלי (יש לי שני דיסקים, אחד 80 gb והשני 250gb ) . אחרי שהתקנתי את הוינדוס מחדש והכל פעל אני שם לב שהדיסק השני (250gb ) לא נכנס ונותן לי שגיאה כזאת " אין גישה אל \: D הקובץ או הספרייה פגומים". אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי לפני שהתקנתי אצלי את הוינדוס בדקתי את שני הדיסקים שלי על מחשב אחר , הוינדוס לא עלה אבל הדיסק של ה250gb עבד עם דיסק אחר שיש בו וינדוס. יש לי דברים שאני ממש צריך בדיסק הזה אני לא יודע מה לעשות !!! :'( מה יכולה להיות הבעיה? זה אפשרי לתקן את זה ? תודה, עומ…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני הארד דיסקים, 1 40GB ואחד 2 GB כאשר הם מוגדרים כמסטר וכסלייב. היום אני מדליק את המחשב הופה הביוס החליט שיש לי רק כונן אחד ה- 40GB. מישהו יכול לעשות לי??יש בו חומר חשוב מאוד מאוד מאוד!!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם! דבר ראשון תודה שנכנסתם אז ככה... לפני זמן לא רב שידרגתי תמחשב שלי חלק חלק עד שהגעתי למחשב חדש לגמרי... עכשיו יש לי בעיה עם המהירות של הזיכרון. קניתי זיכרון OCZ הנ"ל: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_dual_channel קניתי את הקיט של שניי סטיקים של 512 כל אחד. כלומר גיגה. וקניתי לוח אם חדש של ABIT דגם KN9SLI. ומעבד AMD ATHLON 4600+. עכשיו הבעיה היא כזו. כאשר אני מגדיר ללוח אם לזהות את המהירות של הזיכרון לבד הוא מתחיל לצפצף ולא עולה. בדקתי קצת והחלטתי להגדיר הכל ידנית במקום לתת ללוח אם לעשות את זה. אז שיניתי את המאפיינים למהירות של 800MHZ CAS 4 TRCD 5 TRP 4 TRAS 15 ומתח שיניתי ל2.1. עכשיו בהגדרות האלו המחשב עולה …
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
חיברתי מודם פקס חיצוני למחשב חדש ווינדוס 10 מנהל ההתקנים מזהה את ההתקן הגדרתי את הפקס כמו במחשב הקודם ואני לא מצליח לשלוח כשאני לוחץ שליחה מתחיל צילצול ולאחר דקה בערך יש הודעה לא ניתן לשלוח בעבות שגיאה לא צפויה מה לא עשיתי בסדר תודה אני פעם ראשונה בפורום אני מקוה שפניתי נכון
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני רציתי לפרמט בעזרת דיסק און קי ושניתי המון הגדרות ב-boot והם גרמו לבעיות נוספות וגם לא פתרו את הבעיה הראשונית , הבעיה : שאני מכניס את הדיסק שלי , של הוינדוס אני רואה את השורה הזאת שאמורים ללחוץ עליה אינטר וזה אמור להעביר להתקנה אבל משום מה לא משנה כמה אינטרים אני לוחץ זה פשוט לא פועל , הבוט קולט את הדיסק מראה לי את השורה ופשוט לא עובר להתקנה , אני בדקתי במחשבים נוספים בבית ובמחשבים הללו אין בעיה להעלאות את התקנת הוינדוס , אני נואש , איך ניתן לאפס את הגדרות הבוט לברירת מחדל ? עריכה : קראתי מאמר כאן שהוצאת הבטריה מאפסת הגדרות , הוצאתי אותה והחזרתי ואכן הבעיה נפתרה , כרגע היא לא ממש מחוזקת הייטב ואני לא יודע מה לעשות , במידה והבטריה הינה מחוברת היטב , היתה איזה שהיא שגיאה…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התקנתי מחדש את XP אחרי פירמוט, ואז את כל התוספות (AVG8.5, ZoneAlarm, SP3, Office2003 וכן התקנה של דונגל BlueTouth דרייבר של bluesoleil. אחרי כמה ימים של עבודה תקינה המחשב החל להתקע, תחילה עוד אפשר להזיז את העכבר ואח"כ כלום רק boot עבודה של 2 דקות ושוב תקיעה. יש לציין שבמצב בטוח המחשב עובד בסדר גמור. כדי להמנע מדיבוג ארוך, התקנתי שוב אחרי פירמוט הכל מחדש הפעם בשלבים, תחילה את הmust (AVG8.5, ZoneAlarm, SP3) עבר שבוע עבודה תקין ואז את הכל השאר, לאחר כמה ימים של עבודה תקינה חזרה הבעיה. ניסיתי לנטרל את הדרייברים במנהל החומרה ונשארתי עם מינימום, זה עבד והחשד נפל על הדונגל של BT אבל שוב לאחר התקנה של דרייבר עדכני שלו חזרה התופעה, והמחשב פשוט נתקע 2 דקות אחר…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מחשב בן שנתיים.כרטיס גרפי gainward 6600GT. מוצא TV היה מחובר ועבד יפה. לאחרונה התקנתי כונן קשיח נוסף ועליו מערכת הפעלה XP שנייה. כאשר מוצא TV מנותק אני מפעיל את המחשב ובזמן העלייה הוא מאפשר לי לבחור בין שתי מערכות ההפעלה: הישנה או החדשה. לאחר הבחירה המחשב עולה בצורה תקינה. אם אני מחבר את מוצא TV, אחרי שהמחשב עלה, הוא פועל בצורה תקינה. אם מוצא TV נשאר מחובר ואני מנסה להפעיל את המחשב ממצב כבוי אז בזמן העלייה כבר במסכי הפתיחה של ה BIOS המחשב קופא. בדקתי פינים במוצא TV והם שלמים ולא מכופפים. יש למי מכם רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אפשר להפעיל ת התוכנה על כרטיס מסך מסוג GTX או AMD
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המחשב נדלק מאוררים פועלים המסך שחור )נורית מהבהבת . אך נורת ההדלקה של המחשב לא דולקת. למרות שלחיצה עליה מדליקה את המחשב. הייתה קפיצת חשמל אך אני לא יודע אם זה קרה מיד לאחר מכן. ניסיתי לבצע ריסט דרך לחצן אך נראה כי אין תגובה כולל ניסיון כיבוי דרך לחצן ההדלקה שלא מצליח. כרטיס מסך מובנה . לוח msi. p6ng
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, לפתע פתאום, המחשב אומר שאין התקן קול מחובר, ניסיתי לעדכן דרייברים - לא הלך. ניסיתי לעשות שחזור מערכת שבוע אחורה - לא הלך. לוח האם שלי : asus p8h61-m lx r2.0 הרמקולים הם פנימיים של המסך, ניסיתי לחבר לפלאפון ויש צליל אז זה לא הרמקולים ולא הכבל. צילום מסך : יש שם 3 חיבורים, אחד מחובר לTV, אחד למסך מחשב ואחד לרסיבר. היחידי שבאמת פועל זה החיבור לTV, לחיבור של הSPDIF יש לי מין כרטיס חיצוני : לכן אני חושש שזה קשור ללוח אם ולא דווקא משהו תוכנתי, מה עוד אפשר לעשות ? איך אפשר לבדוק את העניין ? כרגע אני שומע דרך הטלוויזיה וזה משגע אותי. תודה. !!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מדפסת שמתחברת דרך חיבור USB ועוד כמה אביזרים דומים אני רוצה לחבר את כולם אלחוטית דרך בלוטוס למחשב מה לקנות בשיבל לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, זה כמה זמן יש לי בעיה במקש ה'נ' (b) במקלדת של הלפטופ שלי, לכפתור יש מצבי רוח - לפעמים הוא פועל ולפעמים לא, אבל תמיד אני צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא נלחץ לי, אפילו בכתיבת הודעה זו. פירקתי לא פעם מקלדת של מחשב רגיל כדי לנקות את המקשים, ורציתי לדעת אם ניתן לעשות דבר דומה במקלדות של מחשב נייד - כיוון שאיני מתמצא ב'קרביים' של המערכת הזו ויודע שזה סיפור מהתחת להחליף את המקלדת או עד שאני אשיג מקש חלופי. בקיצור, רבותי - אשמח אם תאמרו מה עושים, איך עושים את זה ומה הסיכויים הכרוכים בכך? תודה רבה!! Vega.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי דרופים בFPS בכל משחק שאני משחק לא נראה לי שזה קשור לכרטיס מסך כי החליפו לי אותו לכרטיס חדש והבעיה ממשיכה עכשיו יש לי 9800GT ולפני זה היה לי 8800GTS שניהם כרטיסים לא רעים לדוגמא כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 ה FPS שלי יורד מ 125 (המקסימום שהגדרתי לו ) עד 30 FPS אפילו המפרט של המחשב : מעבד - E6550 לוח אם - gigabyte p35-DS3R זכרונות - OCZ platinum DDR2 800hz ספק כוח - EZCOOL 500W REAL דיסק קשיח - HITACHI 16MB 320GB כרטיס מסך - 9800GT אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם הלוח המעפן הזה שיש לו ONBOARD משולב ביטלתי את ה ONBOARD הרכבתי לו כרטיס FX5200 והוא קופא אקראית יש פתרון ? עידכנתי ביוס ופירמטתי את המחשב התקני את הדרייברים האחרונים אפילו ניסיתי עם הדיירבר AGP ש SIS נותנים עם הלוח אם והוא קופא יש הצעות בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב hp dx7400 נייח . תקע האודיאו הקידמי שלו עושה בעיות. לא ניתן להשיג את החלק הזה לבד מהחברה מכיוון שהוא בא כחלק מלוח האם. מדובר כאמור בשני שקעים audio :שקע מיקרופון + שקע אוזניות. יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם קבצים של תוכנות שהורדתי מהאינטרנט. כל קובץ שמרתי בתוך תיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש קובץ מסוים וראיתי שרוב התיקיות התרוקנו. תמונות שהורדו ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה??, איך אפשר לשחזר את החומר ?? תודה לכולם,,
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כאשר אני ממיינת דואר יוצא לפי שם השולח - הוא כותב לי את שם השולח ככותרת - ואחריו מס' אימיילים ששלח, ושוב את אותו שם שולח ומס' אימיילים שנשלחו - כיצד ניתן לסדר ששם השולח יופיע ככותרת פעם אחת ואחריו כל האימיילים ששלח?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-