עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה הטמפרטורה התקינה של מעבד בזמן עבודה ?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by ob123,

אהלן, לאחרונה המחשב שלי פועל לאט מתמיד. זה כולל אפילו פעולות פשוטות או גלישה באינטרנט. יש לי חשד שהבעיה קשורה להודעה הבאה שמתקבלת אחת לכמה זמן: your system is low on virtual memory מה אפשר לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  3. שלום, שנמשכתי ל win7 מ win10, ורציתי לדעת כאשר אני יעביר בגוסט או אקרוניס את תוכן ה HDD ל SSD שאני אקנה בעתיד עם המחשב, ולא בטוח שאני אקנה אותו לפני שיגמר המבצע של השדרוג חינם לWIN10 אז אני רוצה כבר להתקין את ה10 דרך ה7 ולא שם עוד כלום על הSSD ואז אני אחבר אותו למחשב החדש שאני אקנה זה יעבוד?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. תקשיבו אני שעות על גבי שעות פשוט נשבר לי מנסה למצוא את האופציה בBIOS לקנפג את המצב HDMI /DVI ואני פשוט לא מוצא אין אצלי בBIOS אפשרות כזאת זה הגיוני??? לכל BIOS אמור להיות אפשרות לבחור לכבות מצב DVI ולהפעיל HDMI או להפך ... לבחור עדיפות לחיבור חיצוני..ץ. חרשתי את כל האינטרט את כל גוגל חרשתי ולא מוצא פיתרון בשום פורום שום מקור שום מקום!!! ניסיתי אפילו לחרוש על מקורות של מידע על הלוח אם ואין בMANUAL שום מידע בBIOS על זה חוץ ממידע על הגדרות בסיסיות... מקווה שאתה המומחים תושיעו אותי... ד"א הדגם של הלוח אם :msi g41tm-E43 לא שזה אמור לשנות משהו הדגם כי כמעט בכל BIOS אמורה להופיע האפשרויות האלו...

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by ofird,

די נמאס לי! אני חייב לפתור את זה: בכל פעם שהמחשב שלי מתעורר מSLEEP של S3 הרשת והרד דיסק החיצוני אינם! יש לי לוח אם של ASUS (A8n-vm CSM ) ונראה לי שהבעיה תמונה ב 430 nForce של NVIDIA. שימו לב לתמונה- הדרך היחידה להחזיר את החיים למסלולם זה לעשות DISABLE וENABLE מחדש לLAN ואז מתחברים. לגבי ההארד דיסק (של WSTREN DIGITAL MY BOOK) אני מחובר בFIREWIRE וגם כאן, רק ניתוק וחיבור מחדש עוזר. שיחקתי כבר עם הPOWER MANAGENT של הDEVICES וזה לא עזר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by Lakers24,

שלום בעת התקנת משחק FIFA 16 מופיעה לי ההודעה הבאה(ראו תצלום). מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום קניתי מחשב חדש(8000 ש"ח) לפני חודש ואתמול עשיתי לו ריסט והוא לא מגיע לשולחן עבודה וישר עושה ריסטרט מעצמו וגם אם אני לוחץ עליו שיכנס לsafe mod הוא מוריד כתוביות בלבן על גבי שחור וממשיך לעלות רגיל ואז לא מגיע לשולחן עבודה ומיד עושה ריסטרט. בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יכול בלי מחשב.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by puuma,

שלום קניתי כרטיס מסך והכל תקין יש רק בעייה אחת האייקונים בתפריט התחלה ובשורת משימות נהיו הפוכים... ולא מצאתי פתרון בנתים יש אפשרות לסדר את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by blabla2002,

היי אני לא יודע אם זה שייך לפו או תוכנה אז אם לא תעבירו אז כך שידרגתי לסבא שלי את מערכת ההפעלה ל2000 ויש לו את הסורק הזה lgsc 5000 וכאשר אני מתקין את הדרייבר שבה אם הסורק שמותאם ל98 או 95 אני לא יודע אז הוא מתקין את התוכנה ומתי שאני מפעיל את התוכנה או עורך אחר שצריך את התוכנה הוינדווס אומר an error has been created או משהו כזה וסוגר את התוכנה למשהו יש אולי את הדריוור או דרך לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by benbig,

חייב את עזרתכם התקנתי ווינדוס 10 לפני היה לי ווינדוס 7 .. והיו לי שני כוננים. הראשון גדול שעליו היתה מותקן הוינדוס והשני קטן שבו שמרתי את הקבצים שאני צריך. עכשיו במהלך ההתקנה מחקתי את הכונן שבו היתי משתמש במערכת הפעלה והתקנתי עליו את הוינדוס בשני לא נגעתי. עכשיו הכונן השני לא מופיע לי בוינדוס מדוע? נ.ב יש לי במחשב הארד דיסק אחד.של 500 GB והוינדוס מראה לי כונן אחד בגודל 465.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. יש לי מחשב חדש יחסית והנה המפרט cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb הבעיה היא שהוא בכלל לא מהיר ואפילו דיי איטי יחסית למה שציפיתי קשה לו להריץ משחקים והוא אמור לטוס יחסית למחשב ולכרטיס המסך המושקע יש לי ספק כוח 400W השאלה היא אם זה מקור הבעיה האם החלפת ספק הכוח לW גבוה יותר יתן לי ביצועים ברמה האמיתית של המחשב אם כן אנא תנו לי רשימה של ספקים הממולצים למערכת הזו תודה רבה

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by KF,

יש לי win 7 ultimate 64bit לאחר שימוש שיגרתי פתאום המחשב החליט לא לעלות. בsafe mode הוא דווקא כן עולה. במצב רגיל אני מגיע למסך "ברוך הבא" ולאחר מכן אני מקבל מסך שחור עם הסימן של העכבר ותו לא. מה בדיוק הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  13. הלכתי למישהו להתקין לו משחק על דיסק DVD יש לו שני כונני DVD והכנסתי לכונן הראשון ההתקנה נכשלה משהו עם data.cab ושהכנסתי לכונן השני זה לא נכשל והתקין בלי אף שגיאה. כנ"ל גם לגבי משחק אחר על כונן CD. משחק של שני דיסקים (CD) שניסיתי להתקין לבן דודה שלי נכשל גם באיזור ה- 70 האחוז איזה חצי דקה אחרי הכנסת הדיסק השני (המשחק הוא שני דיסקים) ושהלכתי נגיד לחבר אחר לבדוק אם הדיסק דפוק או משהו זה לא נכשל באמצע ההתקנה. ומה שמצחיק שבמשחקים אחרים זה לא קרה. משהו יכול להסביר לי למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. Started by ween1,

יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT של ASUS (עם VIVO). לפני מספר חודשים פונקצית הלכידה הפסיקה לעבוד אחרי שנה וחצי שהיא עבדה ללא בעיה (ליד ATI WDM RAGE THEATER הופיע קוד 10 ב DEVICE MANAGER). ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים, להתקין דרייברים חדשים יותר (מגירסה 3 שהגיע עם הכרטיס שלי ועד גרסת ה CATALYST האחרונה). את כל התהליך עשיתי בצורה מסודרת עם DRIVER CLEANER ו DIAGNOSTICS של HP. חשבתי שזו בעיית WINDOWS והתקנתי מערכת הפעלה על דיסק חדש ועדיין, הבעייה לא נפתרה. לא הייתה לי אפשרות לבדוק את הכרטיס על מחשב אחר מכיוון שהוא AGPX8 והמחשבים שהיו "זמינים" עבורי היו עם PCI-X. היום קניתי כרטיס לכידה מסוג PVR-150 ושוב אותה בעייה (הכרטיס הוא מסוג PCI והוא עבד לי על מחשב אחר) הכרטיס הותקן לל…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by מאור247,

משום מה המחשב שלי כל בוקר מפעיל את עצמו מחדש... מה עושים??

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  16. Started by DjBlack,

שלום רב יש לי מחשב די ישן P4 2.4 512Mb וכו עכשיו יש בו בעיה ברגע שאני מדליק אותו כל הנורות נדלקות והמסך גם נדלק אבל שום דבר לא קורה ושאני לוחץ לעשות ריסיט זה גם לא עושה....כאילו גם המאוררים עובדים אבל המחשב לא מגיב :l יש רעיונות מה לא בסדר?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  17. אהלן, המחשב שלי קצת איטי בזמן האחרון למרות שהשימוש שלי הוא די בסיסי. פשוט לוקח לו זמן לפתוח אפליקציות וכו'. בזמן הזה אני לא רואה שימוש חריג במשאבים, הזכרון הפיזי תפוס רק ב 50%, וגם המעבד לא טוחן. איך אני יכול לאתר את צואר הבקבוק? תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by maimon_y,

לפני כמה ימים חברתי כונן SSD חדש למחשב נייח ומאז מופיע לי הודעה הזאת Sec Master Hard Disk:S.M.A.R.T. Command Faild Press F1 to Resume. בדקתי על ההודעה הזאת בגוגל והצלחתי לבטל אותה דרך ביטול שאיזה פונקציה בלוח אם שקשורה לכונן. השאלה אם להתעלם מהביעה זה הפתרון או שיכול להיגרם נזק?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב נייד ישן (מתקרב לגיל 5 שנים) - Dell vostro 3450, מעבד i5, זיכרון 8GB. אני מתלבט אם להשקיע בשדרוג של הכונן הקשיח הישן, ולהחליף אותו בכונן SSD - או לקנות כבר מחשב חדש. מצד אחד, המחשב עדיין עובד בסה"כ בסדר ועונה על הצרכים הבסיסיים שלי (אינטרנט, סרטים...). מצד שני, הגיל נותן את אותותיו: - הסוללה מחזיקה בקושי שעה - המאוורר של המחשב מאוד רועש - אחרי שהחליפו לי אותו פעמיים, שיטוט בפורומי תמיכה של DELL מעלים שזו בעיה בדגם הזה, שמתאפיין בפעילות מקסימלית של המאוורר גם כשהטמפ' לא גבוהות במיוחד. - איטיות כללית (שאני מקווה לפתור חלקית באמצעות השדרוג ל- SSD). עלות שדרוג = בערך 750 ש"ח לכונן SSD חדש באר…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  20. עשיתי RAID 0 דרך ההגדרות של הווינדוס עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי השאלה היא כזאת אם אני מפרמט את המחשב המערך של הרייד ישאר? יש לציין שאני מפרמט רק כונן אחר שעליו מותקן הווינדוס שהוא לא קשוור למערך

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הכונן הקשיח שלי. הבעיה התחילה כשראיתי שאני לא מצליח לגשת אליו בwindows. פתחתי את הbios לראות מה קורה וראיתי שהכונן מזוהה אבל מוצג שיש לו 0GB זיכרון. ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את החיבורים של הכונן. נכנסתי שוב לbios והפעם נראה שהכל היה בסדר. התיקון הזה החזיק כמה שעות ואז שוב הבעיה חזרה. אחרי זה יצא שלא נגעתי במחשב כמה ימים בכלל. הדלקתי אותו הכונן היה נגיש שוב לכמה שעות ואז שוב לא נגיש. אני לא בטוח מה אני צריך לעשות במקרה וכזה.. תודה מראש על העזרה, כפיר

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by askersector,

לפני כמה ימים זה התחיל ובלי שידוע לי על נפילה כלשהי. שמדליקים אותו הוא כותב media test failure, check cable וממליץ לי לעשות בוט מ-CD. הכונן הוא 250GB של סיגייט, שהרצתי seatools של סיגייט לבדיקת שגיאות הוא נכשל בכל המבחנים. ניתקתי וחיברתי אותו שוב ולא היה שינוי. הלך ההרדיסק או שיש עוד משהו לעשות (פירמוט יעזור?)? ויש דרך לגבות אותו איכשהו בלי לשלם על זה ים של כסף?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Pancakes,

לפני בערך שבועיים המחשב שלי התחיל עם הבעיה הזאת שהוא נדלק (יש אור ושומעים מאווררים) אבל המסך שחור והLED שלו מהבהב. בדרך כלל השתמשתי בטריק של לנתק את הכבל של החשמל,להחזיק את הכפתור הפעלה לכמה שניות,ולחבר מחדש,זה תיקן את הבעיה. עכשיו אני לא מצליח להפעיל את המחשב לא משנה כמה פעמים אני עושה את זה,ניסיתי לחבר כמה רכיבים מחדש (כרטיס המסך והזיכרון) ואפילו לנתק את הHDD הספייר ואת כונן הדיסקים לגמרי.כלום לא עוזר. המחשב גם נכבה אחרי לחיצה אחת על כפתור ההדלקה (בדרך כלל לוקח כ-5 שניות) מפרט: Asrock H61M-HVS Radeon 6850 XFX 450W PSU 4 GB kingston RAM Core i5-2400 עזרה?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. כשאני לוחץ על בדיקת עדכונים לחלונות 10 הוא לא מצליח לתת תשובה. למה ומה עושים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ethernet,

שלום יש לי 2 כוננים קשיחים... אחד של 80 ג'יגה ועוד אחד של 250 ג'יגה... הווינדוס מותקן ב-80 ג'יגה וה-250 ג'יגה הוא כונן של הורדות שם אני מאכסן את כל התוכנות שלי וכל ההורדות שאני מוריד בהאינטרנט... פתאום אני בא להיכנס לכונן של ה-250 ג'יגה ופתאום זה דופק לי את ההודעה הבאה: The disk in drive D is no formatted. Do you want to format it now? אז זהו שאני ממש לא מעוניין לפרמט את הדיסק קשיח שלי! יש לי שם דברים חשובים מאוד כמעט 130 ג'יגה של משחקים סרטים תוכנות סדרות פשוט מלא דברים חשובים מאוד... יש איזו שהיא דרך לפתור את זה בלי לפרמט למה לפרמט תהיה האופציה הכי הכי אחרונה שלי... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.