עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה מה שקורה כשאני מדליק אותו יש לי דריוור הכי חדש מהאתר שלהם מנהל התקנים בסדר..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by combody,

המחשב השני שלי ..לא יודע קרה לו... אני מדליק אותו והמסך לא נדלק...והוא משמיע ציפצופים. וזה לא ציפצופים של הכרטיס מסך או זיכרונות פשוט מצפצפ בלי סוף ציפצופ הפסקה ציפצופ הפסקה ..בלי הפסקה יש מצב שהמעבד שרוף?!?!?!?!?!??!?!!?!??

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by liko,

המחשב שלי לאחרונה עושה בעצמו restart ככה סתם באמצע שום מקום . מבחינת טמפ' יש לי מע' קירור של Arctic Cooling +3 מאווררים פנימיים בנוסף. מה עוד יכולה להיות הבעיה???

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by dorviper,

no hebrew sorry i have a torjan horse on my computer and i cant delete it... nod32 cant delte it and also adaware i tried deleting it on safe mode but it didnt work to what can i try next? or maybe i didnt do it right,how can i delete it? and i dont know if its related but i cant choose a picture as the desktop background only colors thanks in advance

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by levelone,

לפני כמה ימים עשיתי פורמט והתקנתי windows 7 שרק ממרר לי תחיים. חוץ מבעיות נוספות שיש לי אני לא מצליח להפעיל את הסאונד במחשב. התקנתי את הדרייבר של realtek והוא גם מראה שיש חיבור שמע אבל בכל זאת לא שומעים. כל פעם שעשיתי פורמט ברגע שהתקנתי את הדרייבר הכל היה עובד פיקס, מה השתנה? יש למישהו הצעות איך אני פותר את הבעיה הזאת? נ.ב. לפני שהחלפתי לwindows 7 היה לי ubuntu והיו שומעים פיקס בלי שהייתי צריך להתערב בכלל.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  6. יש לי כרטיס מטלוויזה של Fly video (כן כן אני יודע שהם חרות אבל זה היתה מתנה אז מה אני יעשה) ואני מתקין אותו ובהתחלה הוא עבד סבבה אחרי מספר פרמוטים בהתקנתו של הכרטיס הוא אומר לי שאליי להתקים קובץ בשם lvtuner.sys והוא אמור לי שזה לא נימצא בדיסק ועם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה עזרו לי כי אני ממש רוצה שוב לרואת טלוויזיה במחשב ולא לריב עם אמא שלי כל פעם שהיא חוזרת מהעבודה ועד דבר אל הממרי של הכרטיס רשום life view אז ממש בבקשה עזורו לי

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by adfx166,

שלום חברים, לא מזמן, התקנתי שוב את המערכת ההפעלה שברשותי (win xp sp2) משום שהמחשב לא עלה עד הסוף (כלומר: לא להגיע לשלב שולחן העבודה). היום, אותה בעיה קרתה לי שוב וכל דבר שניסתי לעשות לא הציל את המצב. חשוב לציין שמדובר בבעייה כרונית שחוזרת על עצמה בתדירות של פעם ב- 4 חוד'. האם יכול להיות שה- HD מהווה מקור לבעייה זו? תודה.

8. Started by tomer434,

יש לי זיכרון גירסה G.Skill DDR2 900mhz CL4 P.I Black משיהו כזה עכשו הבעיה כזאת היה לי 2 לוחות שניסתי עליהם P35-DS3P היכולת שלו עד 1200MHZ OC P43-DS3L לא יודע מה הוא מסוגל אני חושב 1066 ככה הבעיה בOC צריך להגדיר בBIOS שיהיה CL4 שאני עושה את זה המהירות של הזיכרון עולה ל900 והCL4 אבל יש לי פתאום שגיאות לא תמיד למשל בCOD4 אני נכנס משחק שעה פתאום אחרי 2 מפות בטעינה זה נופל יש מסך כחול שסופר בהדרגה של 5 מ 0 עד 100 לפעמים מהר לפעמים לאט. רציתי לדעת זה בעיה בזיכון? צריך אולי להגדיר עוד משיהו שאני לא יודע? יש להדגיש כמה דברים: עשיתי פורמט פעמים מWIN7 לXP PRO המפרט E8400 הלוחות שרשמיתי 9800GX2 625W enermax 500GB WD תודה רבה!!! אני ממש חייב עזרה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by itziks123,

שלום קניתי לפטופ של dell מדגם vostro 3460 gt 630 המחשב מגיע עם freedos ללא מערכת הפעלה. אני מנסה להתקין וינדוס 7 - כאשר אני עושה בוט מהדיסק ההתקנה עולה, עד שאני מגיע לשלב בו אני אמור לבחור את הכונן אליו אני רוצה להתקין פה רשומות 3 אופציות: disk 0 partinon 1: dellutility type: oem(reserved) disk 0 partinion 2 :os type : primary disk 0 partinon 3 type: system על כל אופציה שאני בוחר הוא רושם: Windows cannt be installed .... * ההארדיסק 500gb. אני תקוע, מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. יש לי 2 בעיות: הראשונה - בעיה עם התקנה מדיסקים - כשאני מנסה להתקין תוכנה גדולה (3 דיסקים) אני מקבל הודעת Error אחרי כמה זמן. אין בעיה בדיסקים, בדקתי אצל אנשים אחרים ועובד אצלהם בלי בעיה, מה גם שההודעה מגיעה כל פעם במקום אחר ובדיסק אחר. ניסיתי להתקין גם מדיסקים ותוכנות אחרות וקורה אותו דבר... השניה - כשאני עושה Shut down לווינדוס, כמעט תמיד, הוא עושה Restart ולא מכבה את המחשב. איפה הבעיה? לי זה נראה כמו הלוח (שעשה לי בעיות בעבר עם פתיחת קבצים מקובצים, והוחלף בחנות) אבל אני לא בטוח. נ.ב הבעיות האלה נשארו גם אחרי שהחלפתי CD-ROM וHDD... (וווינדוס, כמובן) תודה.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  11. מה הטמפרטורה התקינה של מעבד בזמן עבודה ?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ob123,

אהלן, לאחרונה המחשב שלי פועל לאט מתמיד. זה כולל אפילו פעולות פשוטות או גלישה באינטרנט. יש לי חשד שהבעיה קשורה להודעה הבאה שמתקבלת אחת לכמה זמן: your system is low on virtual memory מה אפשר לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. שלום, שנמשכתי ל win7 מ win10, ורציתי לדעת כאשר אני יעביר בגוסט או אקרוניס את תוכן ה HDD ל SSD שאני אקנה בעתיד עם המחשב, ולא בטוח שאני אקנה אותו לפני שיגמר המבצע של השדרוג חינם לWIN10 אז אני רוצה כבר להתקין את ה10 דרך ה7 ולא שם עוד כלום על הSSD ואז אני אחבר אותו למחשב החדש שאני אקנה זה יעבוד?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. תקשיבו אני שעות על גבי שעות פשוט נשבר לי מנסה למצוא את האופציה בBIOS לקנפג את המצב HDMI /DVI ואני פשוט לא מוצא אין אצלי בBIOS אפשרות כזאת זה הגיוני??? לכל BIOS אמור להיות אפשרות לבחור לכבות מצב DVI ולהפעיל HDMI או להפך ... לבחור עדיפות לחיבור חיצוני..ץ. חרשתי את כל האינטרט את כל גוגל חרשתי ולא מוצא פיתרון בשום פורום שום מקור שום מקום!!! ניסיתי אפילו לחרוש על מקורות של מידע על הלוח אם ואין בMANUAL שום מידע בBIOS על זה חוץ ממידע על הגדרות בסיסיות... מקווה שאתה המומחים תושיעו אותי... ד"א הדגם של הלוח אם :msi g41tm-E43 לא שזה אמור לשנות משהו הדגם כי כמעט בכל BIOS אמורה להופיע האפשרויות האלו...

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by ofird,

די נמאס לי! אני חייב לפתור את זה: בכל פעם שהמחשב שלי מתעורר מSLEEP של S3 הרשת והרד דיסק החיצוני אינם! יש לי לוח אם של ASUS (A8n-vm CSM ) ונראה לי שהבעיה תמונה ב 430 nForce של NVIDIA. שימו לב לתמונה- הדרך היחידה להחזיר את החיים למסלולם זה לעשות DISABLE וENABLE מחדש לLAN ואז מתחברים. לגבי ההארד דיסק (של WSTREN DIGITAL MY BOOK) אני מחובר בFIREWIRE וגם כאן, רק ניתוק וחיבור מחדש עוזר. שיחקתי כבר עם הPOWER MANAGENT של הDEVICES וזה לא עזר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by Lakers24,

שלום בעת התקנת משחק FIFA 16 מופיעה לי ההודעה הבאה(ראו תצלום). מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום קניתי מחשב חדש(8000 ש"ח) לפני חודש ואתמול עשיתי לו ריסט והוא לא מגיע לשולחן עבודה וישר עושה ריסטרט מעצמו וגם אם אני לוחץ עליו שיכנס לsafe mod הוא מוריד כתוביות בלבן על גבי שחור וממשיך לעלות רגיל ואז לא מגיע לשולחן עבודה ומיד עושה ריסטרט. בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יכול בלי מחשב.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by puuma,

שלום קניתי כרטיס מסך והכל תקין יש רק בעייה אחת האייקונים בתפריט התחלה ובשורת משימות נהיו הפוכים... ולא מצאתי פתרון בנתים יש אפשרות לסדר את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by blabla2002,

היי אני לא יודע אם זה שייך לפו או תוכנה אז אם לא תעבירו אז כך שידרגתי לסבא שלי את מערכת ההפעלה ל2000 ויש לו את הסורק הזה lgsc 5000 וכאשר אני מתקין את הדרייבר שבה אם הסורק שמותאם ל98 או 95 אני לא יודע אז הוא מתקין את התוכנה ומתי שאני מפעיל את התוכנה או עורך אחר שצריך את התוכנה הוינדווס אומר an error has been created או משהו כזה וסוגר את התוכנה למשהו יש אולי את הדריוור או דרך לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by benbig,

חייב את עזרתכם התקנתי ווינדוס 10 לפני היה לי ווינדוס 7 .. והיו לי שני כוננים. הראשון גדול שעליו היתה מותקן הוינדוס והשני קטן שבו שמרתי את הקבצים שאני צריך. עכשיו במהלך ההתקנה מחקתי את הכונן שבו היתי משתמש במערכת הפעלה והתקנתי עליו את הוינדוס בשני לא נגעתי. עכשיו הכונן השני לא מופיע לי בוינדוס מדוע? נ.ב יש לי במחשב הארד דיסק אחד.של 500 GB והוינדוס מראה לי כונן אחד בגודל 465.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. יש לי מחשב חדש יחסית והנה המפרט cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb הבעיה היא שהוא בכלל לא מהיר ואפילו דיי איטי יחסית למה שציפיתי קשה לו להריץ משחקים והוא אמור לטוס יחסית למחשב ולכרטיס המסך המושקע יש לי ספק כוח 400W השאלה היא אם זה מקור הבעיה האם החלפת ספק הכוח לW גבוה יותר יתן לי ביצועים ברמה האמיתית של המחשב אם כן אנא תנו לי רשימה של ספקים הממולצים למערכת הזו תודה רבה

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by KF,

יש לי win 7 ultimate 64bit לאחר שימוש שיגרתי פתאום המחשב החליט לא לעלות. בsafe mode הוא דווקא כן עולה. במצב רגיל אני מגיע למסך "ברוך הבא" ולאחר מכן אני מקבל מסך שחור עם הסימן של העכבר ותו לא. מה בדיוק הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  23. הלכתי למישהו להתקין לו משחק על דיסק DVD יש לו שני כונני DVD והכנסתי לכונן הראשון ההתקנה נכשלה משהו עם data.cab ושהכנסתי לכונן השני זה לא נכשל והתקין בלי אף שגיאה. כנ"ל גם לגבי משחק אחר על כונן CD. משחק של שני דיסקים (CD) שניסיתי להתקין לבן דודה שלי נכשל גם באיזור ה- 70 האחוז איזה חצי דקה אחרי הכנסת הדיסק השני (המשחק הוא שני דיסקים) ושהלכתי נגיד לחבר אחר לבדוק אם הדיסק דפוק או משהו זה לא נכשל באמצע ההתקנה. ומה שמצחיק שבמשחקים אחרים זה לא קרה. משהו יכול להסביר לי למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by ween1,

יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT של ASUS (עם VIVO). לפני מספר חודשים פונקצית הלכידה הפסיקה לעבוד אחרי שנה וחצי שהיא עבדה ללא בעיה (ליד ATI WDM RAGE THEATER הופיע קוד 10 ב DEVICE MANAGER). ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים, להתקין דרייברים חדשים יותר (מגירסה 3 שהגיע עם הכרטיס שלי ועד גרסת ה CATALYST האחרונה). את כל התהליך עשיתי בצורה מסודרת עם DRIVER CLEANER ו DIAGNOSTICS של HP. חשבתי שזו בעיית WINDOWS והתקנתי מערכת הפעלה על דיסק חדש ועדיין, הבעייה לא נפתרה. לא הייתה לי אפשרות לבדוק את הכרטיס על מחשב אחר מכיוון שהוא AGPX8 והמחשבים שהיו "זמינים" עבורי היו עם PCI-X. היום קניתי כרטיס לכידה מסוג PVR-150 ושוב אותה בעייה (הכרטיס הוא מסוג PCI והוא עבד לי על מחשב אחר) הכרטיס הותקן לל…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by מאור247,

משום מה המחשב שלי כל בוקר מפעיל את עצמו מחדש... מה עושים??

• 1 תגובה
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.