תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
טוב מחר יגעיע אלי מחשבוהחבר המחיר בסוף הוא 4000 שקל. הדגם הוא ibm t20 שלדעתי הוא יתאים בול לאחותי הסטודנטית (קל משקל ביצועים מספיקים לאופיס ומסך 14 אינץ). מה שנשאר לי עכשיו זה לחרוט עיברית ולהוסיף מערכת הפעלה ב\תומכת עברית. עכשיו יש לי מספר שאלות שאולי הן לא במקום אבל אשמח לתשובה. 1.כמה עולה ביטוח למחשב כזה? 2.איזה מערכת הפעלה כדי לי לשים על המחשב? 3.תיק למחשב מה כדי בשביל סטודנטית? 4.מה צריך או כדי לקנות כתוספת למחשב? 5.אני רוצה לבנות רשת בין המחשב הישן והניד כמ תעלה לי רשת פשוטה לא אלחוטית שתאפשר לי לחלוק את החיבור לאינטרנט של המחשב הישן? 6.טיפים או חוקים שעלי לזכור בקשר למחשב נייד בתור משתמש שלא ממש מומחה לניידים. זהו אני יכתוב במהרה לכם על המחשב המיוחל כשיתקבל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי P4 , ADSL, ומודם של אפאצ'י. מ"ה win98 אז למה לוקח לי 2 דקות להתחבר לאנטרנט ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים התקנתי את ה-driver החדש של geforce אצלי במחשב ולהפתעתי ראיתי שאני מפעיל סרט כל שהוא ורק במסך של המחשב אני רואה אותו. במסך של הטלויזיה אני רק רואה את Media Player רץ אבל לא מראה שום תמונה האם זה יכול להיות בגלל driver החדש שהתקנתי ??? האם גם כן לכם זה קרה ??? מה לעשות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה. כשאני מעתיק סרט מהסידי סתם לתיקייה במחשב אז כל המחשב משתתק(אני לא יכול לשמוע אפילו בווינאמפ שירים כי הכל קטוע)ועובד לאט ובקושי סוחב....שאני מסתכל ב TASK MANAGERאז המעבד נמצא על 100%. אני אציין שאני פשוט מעתיק את הסרט לא מקדד ולא כלום אלא מעביר קובץ AVI פשוט אל ההארד דיסק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה לא מזמן קניתי כרטיס 'חדש' למחשב של אחי וכאשר הכנסתי בו המחשב עלה סבבה והכל טוב שיחקתי ושיחקתי ובאיהשהוא שלב נתקע לי המחשב ונאלצתי לעשות ריסט (ידנית).. אך הבעיה שלאחר מכן הWIN2K סירב לעלות!. בעת תהליך עלייתו הוא מציג מסך כחול עם ERROR שכתוב שמה שיש בעיה עם הACPI ..שצריך לעדכן את הביוס שאין תמיכה או משהו כזה.. ועוד משהו נראה לי שבעת התקנת כונן חדש ללחוץ על F7 ואז זה יעשה IGNORE על הבעיה.... : בקיצור חברה אני בטוח שגם למישהו מכם היתה בעיה דומה.. אז אנא עיזרו לי תודה מראש, B0necrack3R.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעייה: בערך כל 4 שעות, המחשב שלי נתקע, הכל נתקע, וזה מראה לי STOP ERROR ב XP. אוקיי, אז אני עושה רסטרט, ומה? המסך לא עולה, מסך שחור/מנורה כתומה. אני מנסה שוב ושוב, לפעמים אני רואה על המסך בלאגן של צבעים על הכל ללא משמעות. אני סוגר את כל החשמל, מדליק מחדש את המחשב, אותו הדבר. אני מוציא את הכרטיס מסך שלי מה-AGP SLOT ומחזיר, אותו הדבר. אחרי איזה 15 דקות, פתאום ללא סיבה, זה פועל אחלה כאילו לא קרה כלום, המסך עולה וזה.. ואחרי עוד איזה 4 שעות שוב אותו הדבר. לא נראה לי שזאת בעייה של חום, כי אף פעם לא עשיתי אוברקלוק והמארז שלי מספיק מאוורר, וגם הטמפרטורה של המעבד היא טובה (עליה תקראו עכשיו). הנה המפרט שלי: AMD AthlonXP 1600+ MSI Geforce4 Ti4600 Chaintech 7KJD 256 DDR26…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
זה קורה לפעמים על ההתחלה ולפעמים אחרי כמה זמן (לפני קו הסיום כשהיתי מקום ראשון הוא נתקע ), המחשב לא חם בזמן הזה, יש דריברים CATALYST 7.79 ואין לי מושג מה הגורם ...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יותר נכון לא אני, אלא חבר שעצלן מידי להרשם... בכל אופן... הספקס של המחשב: windows xp amd k7 700 hp scanjet 3530c בכל אופן הסורק הותקן וכן זוהה ע"י המערכת, אבל מתי שמנסים להפעיל אותו, מקבלים כל מיני שגיעות כמתואר בתמונות: http://forums.ort.org.il/files/30/1618076/5921155.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618078/5390927.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618079/2736081.jpg מה אתם מציעים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד P3 733Mhz שלא עבר אוברקלוקינג... המאורר שלו פעל לאט מאוד אז החלטתי להחליף אותו ב HEATSINK חדש שהיה ברשותי כשפירקתי את הישן נשארו שאריות של המדבקה הטרמית כשניסיתי לנקות את השאריות התקלף-נשבר חלק קטן מפינת ליבת המעבד המשכתי בהתקנה שמתי גריז טרמי חדש הרכבתי את הכל ועכשיו המעבד מגיע לחום עצבני של 77 מעלות! עכשיו כמה שאלות: האם השבר בליבה דורש תיקון? אם כן אז זה יהיה במסגרת האחרית לכל החיים שנותנת אינטל? מה נחשב חום נורמאלי למעבד?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעיה שעדיין לא פתרתי ... המחשב עושה לי ריסט פתאומי במשחק או ב 3DMark2001 אין לי מושג למה זה קשור איך אתם ממליצים לי לבדוק מאיפה באה הבעיה? כנראה מהכרטיס מסך...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב Prof. Win2k מחובר למודם ADSL דרך כרטיס רשת מחשב שני, WinXP Home מחובר לראשון דרך HUB. לאחרונה, שיחקתי מעט עם ההגדרות במחשב השני, ועכשיו אני מצליח לראות דרכו אינטרנט. (הSHARING עובד) הבעיה, שמאז, אני לא מצליח לראות את הכוננים של המחשב הראשון, וגם הפוך: המחשב הראשון לא מצליח לראות את המחשב השני, וגם לא את המדפסת המשוטפת שמוגדרת בו. אני משתמש באותו שם של רשת, אבל כל מחשב רואה רק את עצמו. (לפני ששיחקתי עם ההגדרות, שיטוף האינטרנט לא עבד, אבל ראיתי כוננים וגם יכטתי להדפיס) האם מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשבי הישן רציתי לשים את הראדון 9000 הכנסתי לAGP תפסתי את התופסן אחורה ו...הכל הכוח ניסיתי להכניס לוו (המקום אליו נכנס התופסן)וללא הצלחה הלוח הוא MSI הדגם 6323 (או משהו כזה) יחד עם פנטיום 3 (1 גיגה הרץ) אני חייב לציין שבלוחות אחרים אין בעיה כל שהיא יש מה לעשות? כי אנשים אחרים בבית עובדים, עם המחשב ואני לא זוכר שהיתה בעיה עם הMX200 , אבל אין אפשרות להחזיר אותו משום שהם דורשים משחקים. תודה מראש-אפילו פתרונות מוזרים ומסוכנים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה כבר פעם שנייה שזה קורא לי ויש לציין שזה דבר נדיר מאוד, הוא מתכבה לבד, ואז כשלוחצים על כפתור הדלקה הוא לא נדלק שוב, אני צריך לנתק ולחבר את הכבל של החשמל ולחכות קצת ורק אחרי זה הוא נדלק. יש לציין כי טמפרטורת המעבד בעבודה תחת לחץ היא 55 מעלות זה נורמלי למפרט כמו שלי?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לוח אם 7VRXP , ביוס F11. כרטיס מסך GF4 MX של צינאטק, מסך של יממאה. כל פעם שאני מוסיף כרטיס פיסי אי חדש, המסך לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. (המסך נשאר במצב סטאנד בי) מה יכולה להיות הבעיה? אולי המסך לא מדבר טוב עם הכרטיס מסךך ולא מזהה שהוא נכנס לעבודה? או שהכרטיס עצמו בכלל לא מתחיל לעבוד?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש: P4 1.7 asus p4s8x לוח אם asus ti4200 כ.מסך samsung ddr 333 256mb זכרון ויש לי בעיה שמטרפת לי ת'שכל: המחשב עושה לי לפעמים מסך שחור ונתקע, לא משנה כמה ctrl alt del אני עושה זה קרה לי במקרים הבאים: 1. לעתים תכופות בהרצת nfs hot pursuit 2 2. NBA 2003 לא עולה בכלל, כלומר מסך שחור בכל נסיון הפעלה 3. בפעם האחרונה ששברה את גב הגמל היתה היום, תוך כדי קידוד DVD ל- AVI בתוכנה DVDX, וגלישה באינטרנט, עבר פתאום המסך ל וstandby ואיתו כל המחשב. כלומר האור בעכבר האופטי כבה, והמנורה של ה harddisk לא דלקה. אם אתם חןשבים שזה הכרטיס מסך אז לא נראה חי כל כך, כי הרצתי אותו ב3dmark בלי בעיות בכלל וגם קיבלתי 7300. יכול להיות משהו בספק כח? אולי לוח, דרייברים, טולי אפילו מ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה ואין לי דרייברים בשבילה אתם תוכלו לעזור לי. אני צריך דרייברים ל WIN98SE זה השם של המצלמה היא מהחברה TwinCAM אני חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי. Twin CAM 2000 וזה הדגם מודה לכם מאוד.
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מקבל מבך כחול על פעם שאני מעלה את הXP unmountabel boot drive מישהו יודע מה זה ואיך מסדרים ? המחיצה של הXP הלכה או משהו ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת שמוגדר במחשב. לפעמים הוא נעלם וחולנות מוצא אותו מחדש כאשר אני נכנס מחדש לחלונות מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה אם הbuffer זה לא scsi והצורב הוא master יש בעיה שאני לא יכול לצרוב בעיה של העברת מידע מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
היי כולם אני חייב עזרה דחוף בבקשה תנסו לעזור לי בטעות הצלחתי למחוק את כונן ה CD שלי לפי מה שהבנתי מכמה מכרים יש פקודה הנקראת SYSTEM RESTORE אך איני מוצא אותה. אם יש לכם מידע על פקודה זאתי או על התקנת הכונן מחדש אנא הגיבו. בתודה מראש אלעד נ.ב ברשותי ווינדוס 98 SE
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מרגיש מבולבל , אני לא יודע איך להתקין DVD מהמחשב לטלויזיה באמצעות כבל . 2- אני רוצה להמיר את הפורמט של הDVD לפורמט רגיל שאני יוכל לראות במכשיר הDVD שיושב בסלון לא קרובה למחשב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
DVD LG פנטיום 3 1G לוח אסוס CUV4 ערוץ נפרד WIN XP SP1 הבלאגן: במחשב מקביל בעל תצורה כמעט זהה כולל אותה מערכת הפעלה (של חבר שלי) ה-DVD עובד מצוין במדיה פלייר וב-POWERDVD4 XP. ואצלי הוא עושה בעיות שנראות כאילו מדובר שחסר קודק הנה הסבר לקריזה שלי שתי התוכנות נראות כאילו מחפשות להטעין את הסרט אבל לא מצליחות באחת מהם ב-POWERDVD שומעים רק את הקול של הפתיח וזהו בלי תצוגה חשבתי אולי הכבל IDE דפוק אז החלפתי בחדש ולא עוזר עידכון ל-DVD אין זמין תותחים יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצליח להפעיל אותו רק במצב בטוח מה שקרה היה שסגרתי שתי תוכניות שפעלו (CTRL+ALT+DEL) בWIN בגלל שהמחשב קירטע לי קצת הפעלתי מחדש את המחשב וזה מה שקרה אני לא מצליח להיתחבר לרשת (זה לא רק לאינטרנט זה כל ה שקשור לרשת) -------------------------------------------------------------------------------------------------- יש לי WIN 2000 אינטנט מהיר של מת"ב (012) כרטיס רשת אני מקווה שתעזרו לי תודה רבה עידן אשכנזי
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-