עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. לחבר יש מדפסת HP DESKJET F2200, כל עמוד שמדפיסים מופיע כ-3/1 ב-SPOOLER. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש, אבל זה לא ממש עזר. בנוסף, המדפסת מדפיסה מאד לאט (אם בכלל). יכול להיות שזה קשור לזה שמחסנית הדיו הצבעוני ריקה? המחסנית השחורה חדשה, אבל שמעתי שיש מדפסות שמסרבות להדפיס בשחור אם הדיו הצבעוני ריק.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  2. אני לא רוצה להעביר כל פעם בין המחשב לטלוויזיה שמחוברת ב HDMI אלא שהסאונד יהיה פשוט משניהם במקביל. האם יש אופציה כזאת?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  3. היי חברים וחג שמח! כבר תקופה ארוכה שאני לא מצליח לגלוש באינטנט במחשב הנייד שלי באמצעות ממשק ה WIFI. עכשיו התחלתי לבדוק כיוונים לבעיה ולא הצלחתי לאתר/להבין/לדעת בדיוק איך לטפל בה,אני יסביר: בדקתי שלא מדובר בנתב שלי- D-LINK (לבן של בזק עם אנטנה אחת אם זה קריטי אני יציין דגם למי שייצטרך) אין לנתב חסימות של תשדורת WIFI שכן אני מצליח להתחבר ולגלוש "עליו" עם הטלפונים הסלולאריים והטאבלט שלי. הבנתי שהבעיה במחשב, מה שכן בעבר המחשב כן קלט את התשדורת וגלש באמצעות ה WIFI אבל ביום אחד הפסיק לעבוד ולזהות אותה וכמובן הפסקתי לגלוש דרכו כי אין גישה לאינטרנט. פרטים על המחשב והמערכת: המחשב של MSI יחסית ישן ונקנה לפני כמה שנים טובות. מערכת הפעלה- win xp home edition serv pack 3 מעבד…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. הסמן של העכבר שלי קופא מדי פעם וזה מטריף אותי, מה זה יכול להיות הפעם? כבר היתה לי הבעיה הזו בעבר ואחרי שניתקתי דונגל של בלוטות שהיה מחובר לי במחשב זה נפתר. זו לא בעיה של מחסור בזכרון או שמשהו פתוח, כאשר אני מזיז את העכבר על אתר פתוח זה קופא לרוב כאשר הסמן נפגש עם משהו כתוב או משהו שניתן ללחיצה אבל לא תמיד.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by RTTW,

טוב המפרט בצד. שיקחתי לי בCOD-BLACK OPS בערך איזה שעתיים של משחק בלי הפסקה ופעם ראשונה המחשב פשוט קפא רעשים ברגע מהרמקולים זהו כלום... אפשר לצאת מהמשחק ע"י לחיצה של C+A+D אבל יותר מזה כלום רצוי לציין שגם עודכן הדרייבר האחרון מבית נוידיה במחשב ... ובכלל בשבועים האחרונים יש תקיעות מוזרות גם עם האקספולר...

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  6. לפני בערך חודשיים כתבתי כאן פוסט לגביי בעיה שמחשב נכנס למצב שינה באופן אוט' אחרי משחק בעל רמת טקסטורה גבוהה ... ( 3D ) ביצעתי בדיקות : 3D MARK MEMTEST MHDD - NO BAD SECTORES בדיקות חום מ-CPU - HDD - וכד' גם יצאו תקינות בעת מאמץ --- כל הבדיקות תקינות ... הציעו לי פה בפורום לנתק את המקלדת ולשים אחרת ... עשיתי זאת ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה אך לאחרונה היא חזרה ושוב לאותו מצב ... מה אתם כבר חושבים הבעיה ? או מה אתם חושבים שכדאי לעשות ? הצעות ומענות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. היי, אז ככה מהשבוע האחרון במחשב ספיציפי אחד (שהוא גם הכי חזק מבין כל שאר המחשבים בבית) התחילה לי בעייה באינטרנט, מהירות ההעלאה בסדר, אבל מהירות ההורדה לא מגדרת את ה1 MB כאשר המהירות שלנו היא 10 MB ובשאר המחשבים הכל תקין. עשיתי את כל אלו, והבעיה קיימת. - סרקתי וירוסים עם 3 תוכנות - ניקיתי את המחשב עם מספר תוכנות - איפסתי את הראוטר - ניסיתי בדפדפנים שונים - מחקתי דברים לא נחוצים ועדיין האינטרנט ממש ממש איטי... מה שכן שמתי לב שבפקודה netstat -e בcmd כמות הERRORS והDISCARDS מאוד גדולה, אבל לא מצאתי על מה זה מעיד והאם זה יכול להיות גורם הבעיה, במידה וכן, מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. ששלום יש לי מחשב די חדש מחובר עם כבר RGB לפלזמה ויש לי עוד פלזה של LG קניתי כבל HD 10 מטר כדי לחבר אותו לפלזמה LG חיברתי את שני הכבלים למחשב ונכנסתי להגדרות לשכפל מסך זה עושה לי את שני המסכים בצבע שחור איזה פתרון יש כדי שזה יעבוד ליי

9. שלום רב אני בד"כ מגבה בכונן "SEAGMENT FREE AGENT 2.5 המחולק ל-4 תקיות אנשי קשר, מועדפים, Desktop my documents את החומר במחשב לפני שבועיים, מחקתי בטעות מס' אנשי קשר שאינני מוצאת אותם בסל המיחזור. ןמאז לא גיביתי את המחשב. אודה לכם על הדרכתכם כיצד למצא את אנשי הקשר הנעלמים - כיצד לפתח את הגבוי ולראות את תוכנו במחשב, מבלי לגבות עדיין את החומר האחרון. תודה ושבת שלום נישה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  10. שלום קניתיי נייד dell vostro 3460- מעבד i5 עם כרטיס מסך מובנה של intel hd graphics 4000 בנוסף כרטיס מסך לא מובנה של nvidia geforce gt 630i נאמר לי בעבר שהכרטיסים פועלים במקביל ובעצם המחשב אוטומטי מתמרן בינהם. כאשר יש דרישות גרפיקה גבוהות יותר המחשב אוטומטי משתמש בכרטיס של נוידיה, שהוא החזק יותר. חשוב להדגיש שבמנהל ההתקנים שתי הכרטיסים מופיעים והכל בסדר. אתמול התקנתי pes 2013 כאשר אני מנסה להפעיל זה מה שזה נותן: התמונה הראשונה וזה מה שאני רואה שאני נכנס למאפיינים של המשחק: התמונה השנייה מה אני יכול לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by nir2711,

שלום לכולם למה שאני רואה סדרות אם תרגום לא מובנה במדייה פלייר במחשב נייח זה מראה ושאני מנסה לראות את אותו סידרה במחשב נייד לא לא מראה לי את הכתוביות ????

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by avielsvis,

http://www.f2h.co.il/jauqqdk94vgy זה קובץ שהמחשב נתן לי כשהפעלתי אותו מחדש.. זה קרה לי בשבוע האחרון הרבה פעמים... אבל אתמול בלילה הציג קובץ minidump עוד פעם עכשיו: עכשיו השארתי איזה חצי שעה את המחשב בלי לעשות כלום וכשהוא נכנס למצב שינה אז לא מתעורר ממנה.. ובאמת עכשיו עשה לי מסך כחול אותו המסך שקרה לי הרבה פעמים עם 116 בסוף אחרי ה-0 הנה תמונה של התיאור אחרי שהיה מסך כחול אז עשיתי הפעלה מחדש ואחרי "ברוך הבא" היה מסך שחור ואז עשיתי שוב ואז אפילו לא עלה המחשב(המסך לא הציג כלום אבל המאווררים עבדו) חייב עזרה.... יש פעמים אפילו שזה פתאום קורה לא רק כשמחכים שזה נכנס למצב שינה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by ruff stuff,

יש לי מחשב נייד של סוני מערכת הפעלה וינ 7 64 הום פרימיום. מצרף צילום של המסך .

14. Started by dbx22,

אהלן. לפני כמה ימים פתאום התחילה אצלי בעיה מוזרה מאוד. כשאני מנסה לפתוח דפדפן(כרום) אני מקבל הודעת שגיאה. אחרי כמה פעמים שאני מנסה לפתוח רק אז הוא נפתח רגיל. בעיה בטעינת אתרים, בפתיחת טאבים חדשים, נגיד אני פותח טאב וזה לא טוען את האתר, אם אני מנסה להכנס ישירות מהעמוד שאני נמצא בו במקום לפתוח בטאב חדש, זה נכנס. ניסיתי גם באקספלורר, ניסיתי אפילו להתקין פיירפוקס. אותו דבר, לא עזר. בדקתי וירוסים, אין. עשיתי ניקיון עם spybot, עדיין לא עזר. אני מצרף צילום מסך של ההודעות שגיאה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  15. היי יש לי בעייה כזאת שכבר כמה פעמים שאני מנסה לגלוש באינטרנט אני מקבל מסך לבן , קצת פרטים המחשב בן שנה , יש לי כרטיס מסך במחשב מותקן , המסך שלי לא חדש יש לו כבר כמה שנים והוא עובד יפה תודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by iziksas,

קניתי מחשב חדש לפני כחצי שנה, הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA geforce GTX560 Ti חברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיה הבעיה היא כזאת: ברגע שאני מחבר את הכבל למחשב יש רעש כזה (כמו הרעש שמחברים USB למחשב) ואז אני יכול לראות את המחשב על המסך של הטלויזיה. למחשב כנראה יש איזה משהו שאחרי שאני לא נוגע בו מספיק זמן הוא כאילו נכבה אבל לא נכבה... איזשהו מצב שינה כזה שברגע שאני נוגע בכל מקש או בעכבר הוא חוזר לחיים המסך נדלק והכל חזר לאותו מקום שבו הפסקתי... אבל על המסך של הטלויזיה אני כבר לא רואה כלום (כאילו אין חיבור בין המחשב לטלויזיה למרות שיש) ובשביל שגם זה יחזור לקדמותו אני צריך להגיע אל מאחורי המחשב לנתק את הכבל HDMI שמחובר למחשב ולחבר אותו מחדש ואז אני שוב יכול לראות את המחשב על הטלויזי…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by AmitMa,

יש לי דיסק קשיח חיצוני שמזוהה במחשבים אחרים, רק אצלי לא. נכנסתי ל-disk managment וראיתי שהוא מופיע שם, רק הווינדוס לא מצמיד לו אות. הצמדתי וזה עבד. אחרי שלא השתמשתי בדיסק כמה ימים וחיברתי אותו שוב, אותה תקלה. הקטע היותר מעצבן, שאני לא יכול להוסיף כוננים וירטואלים, כי התוכנה לא מקבלת אות ולעומת הדיסק, אני לא יכול להצמיד אות ידנית... יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by Msys,

אהלן, לאחר התקנה חדשה ופירמוט של הכונן הלוגי של וינדוס 7, משום מה גם בפרוטי לופס וגם בהצגת סרטונים באינטרנט האודיו וודיאו מאוד מקרטעים, מה יכול לגרום לזה? מאז הפעם האחרונה, שיניתי הפעם את הכונן הלוגי למערכת מהארדיסק חדש יותר וגדול יותר זה המפרט: Gigabyte gak8n ultra 9 amd 939 socket 3000+ 3gb ram 160 gb hardrive 500gb hard drive both seagate sound blaster 5.1 vx geforce 9500 gt האם זה יכול ליהיות השינוי במיקום הכונן של הוינדוס?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by iyehuda,

מחשב של חבר כאשר מופעל הקישור נרשמת ההודעה הבאה : פעולה זו בוטלה עקב הגבלות החלות על מחשב זה

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by liav17,

אהלן חברה, יש ברשותי מסך של סמסונג T220 התקלה היא כאשר אני מחבר את כל המחשב הכול מחובר כמו שצריך מצד שמאל במסך יש לי רישום של "אנלוגי ומחלף לדיגיטל" לאחר מכן הנורה מצד ימין למטה מהבהבת משהו יודע מה התקלה? (לפעמים יש לי על המסך כיתוב עם 3 צבעים אבל המחשב לא עולה לי... חייב עזרה דחוף תודה...

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  21. שלום חבר'ה.. חלק מהמשחקים נתקעים כאשר אני מזיז/מכוון את העכבר למעלה למטה ימינה שמאלה לא משנה לאן רואים תקיעות כאלה 'פריזים' זה קרה לי ב, Battlefield 3 וגם Medal Of Honor Warfighter. לא רואה שום סיבה שזה יקרה המפרט שלי: i5 3570K 3.4mhz p8p67 660gtx OC 2g - חדש מהיום 2x4 gskill ripjaws x 1600 (פועלים על 1600 עם XMP) TAGAN 700w לאחי יש מערכת I7 עם 260GTX וזה לא קורה... יש למישהו מושג למה? הכרטיס מסך נקנה היום אין לי מושג למה זה קורה (זה קרה גם עם כרטיס מסך קודם 6850 ומערכת i5 2400) תעזרו בבקשה תודה שבת שלום!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by no_way,

אני משחק במשחק החדש של NFS MOST WANTED ופתאום באמצע המשחק המסך מתחיל להבהב ולקפוץ ולשנות צבעים. ראה סרטון להסבר טוב יותר: http://youtu.be/TMSkfzfGlRs המפרט של המחשב שלי: http://imageshack.us/a/img42/6011/displayuh.png http://imageshack.us/a/img819/6289/systemgk.png מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Leonid.,

שלום רב, אתמול חוויתי תקלה מאוד מוזרה. ברשותי ראוטר edimax BR6424 (אלחוטי) שאליו מחוברים מחשב נייח (באמצעות כבל רשת), לפטופ (חיבור אלחוטי) וממיר מקליט (מחובר באמצעות כבל רשת). באופן שעדיין אינו מובן לי, כבל הרשת שמחובר בין הממיר לראוטר הפסיק לעבוד והפיל איתו את כל הרשת, ברגע שניתקתי את הכבל מהראוטר הרשת חזרה לעבוד כסדרה. החלפתי כבל ועכשיו הכל בסדר, אבל אשמח לקבל הסבר לתופעה המעניינת הזאת. בכבוד רב, לאוניד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי, לאחרונה התקנתי את WIN8 PRO...בהתחלה צצו המון בעיות בהעלאת המערכת וזה לאחר שהבנתי כי שיניתי הגדרות הביוס בקינפוג הסאטה מ-IDE(שכנראה היה בזמן התקנת הווינדווס החדש), ל-AHCI, עכשיו, למרות שהחזרתי את זה והמערכת אפשר להגיד "יציבה" יותר עכשיו, לפעמים עדיין ישנם תקיעות ובעיות ב-BOOT למערכת, קראתי שיש דרך לשנות את זה דרך ה REGISTRY אבל זה כרוך בסיכון למסך כחול וכשל של המערכת - דבר שאני לא רוצה. אז השאלות שלי הן בעצם - יש דרך לתקן את כל הבלאגן הזה ולדאוג שתקיעות של המערכת ובעיות מול הביוס לא יחזרו? איך אני אוכל לדעת אם אני לא בטוח, אם המערכת שלי הותקנה כדיפולט עם בקר IDE או AHCI, והאם יש דרך לשנות את ה-IDE הנוכחי, שכמובן מאט לי את המערכת ל-AHCI בדרך בטוחה? אודה מאוד לעוז…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by momi2004,

משהו מוזר בלוח ישן, ואני לא יודע מאיפה הבעיה בדיוק. אני אשמח אם מישהו נתקל במשהו בדומה. יש לי לוח ישן Gigabyte K8NSC-939, במקום המאוור צ'יפסט הקטן, חיברתי לחיבור של המאוור מאוורר קידמי 120mm כי לא היה לו חיבור אחר על הלוח. אחרי ההתקנה כרטיס הקול המובנה לא עבד גם בלינוקס וגם בחלונות. הבאתי כרטיס קול PCI וגם הוא לא זוהה אפילו ברמת הפירוט PCI כשהמחשב עולה. כשחיברתי בחזרה את המאוורר צ'יפסט הקטן, המחשב זיהה את הכרטיס קול PCI. זה יכול להיות קשור למאוור או שזה צירוף מקרים אחר שפספסתי?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים