עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shlomi_x,

היי, חיברתי מגש USB ובו כונן קשיח מסוג WD. מערכת ההפעלה מסוג win2003 Server זיהתה את החומרה החדשה והתקינה + זיהתה את הכונן. למרות זאת, ולמרות הפעלה מחדש של המחשב, אני לא מוצא את אות הכונן. יש לכם איזה שהיא עצה? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  2. Started by Cannabis,

המערכת הפעלה לא מזהה את הUSB במנהל ההתקנים זה מופיע כסימן שאלה צהוב. ניסיתי לעשות uptade אך הוא ביקש ממני את הקובץ ousbehci.sys כמו גם דיסק לא מוכר. הכנסתי את הדיסק של הלוח עצמו והוא נתן לי קובץ readme שאמר שאין דרייורים של הUSB בדיסק והפנה אותי לקישור באתר של מייקרוסופט לא מצאתי שם שום דבר אחרי חיפוש ממושך, בקיצור סיבוך. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה? תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by pazer003,

אני מדליק את המחשב, המסך לא עובד, ואין לי מושג למה. אני כמובן שלא יודע אם מערכת ההפעלה עולה. הנורה של ההארד דיסק דלוקה תמידית. המאווררים עובדים והלוח שלי (abit ugugu) כותב שהוא הגיע לתהליך Post מספר 90 - Complete Ugugu initial process AWARD BIOS take over booting job ושם דבר לא קורה. ניסיתי לנתק את כל ההארד דיסק והסי די רום (כולל את החשמל שלהם). ניסיתי להוציא אפילו את הכרטיס מסך, לנתק את כל המאווררים, לנתק את כל החיבורים ולהשאיר רק את כבל החשמל, מקלדת ומסך. ניסיתי להעביר את הזיכרון לסלוט אחר שום דבר לא עובד. המחשב בדיוק חזר אתמול מהיבואן עם לוח כנראה חדש ועבד בחנות כמו שצריך. אין לי מושג מה קרה ולמה זה לא עובד. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  4. יש לי הארד דיסק WD שישים גיגה הביוס מזהה אותו איזה שיש את הרשימה של הIDE אבל איפה שבוחרים את הBOOT הוא לא מופיע מה לעשות? אני חייב לעשות BOOT מההארדיסק הזה

5. Started by din707b,

שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!

6. Started by ZiV PerRy,

אז ככה התחלתי לפרמט תמחשב ובטעות בהתקנה ששאל אותי איזה שפה אני רוצה סימנתי גם את האפשרות של east languages אחרי שזה מגיע לקטע שזה מתקין את הווינדוס קופצץ לי הודעה שמחפשת את הFILE ניסיתי לחפש אותו בדיסק בתיקייה i386 ולא מצאתי את הFiLE שהם ביקשו וזה גם לא נותן לי להמשיך את ההתקנה בלי זה , וכשאני מנסה לעשות ריסט זה חוזר לי להתקנה . אז חברה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך אני יוצא מההתקנה בכלל וכשאני יעשה ריסט זה לא יחזור לי להתקנה?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by קובי 1980,

מקווה שפה המקום (סליחה מראש אם לא) המקלדת והעבר שלי לא פועלים כמו שצריך,בויסטה. בהתחלה חשבתי שזו בעיה של המקלדת והעכבר האלחוטיים והחלפתי אותם בישנים והרגילים שלי. אבל גם לאחר אתחול ראיתי שהבעיה חוזרת על עצמה. התאורה בעכבר וגם במקלדת עובדים וכמו כן בביוס המחשב מזהה את המקלדת אבל כשאני מגיע למסך של בחירת המשתמש בוסיטה המחשב לא מזזה לא את המקלדת ולא את העכבר ואני פשוט תקוע במסך הזה.(שוב התראורה בהם עובדת כרגיל,הם מחוברים ב ps2). ניסתי שוב ושוב לעשות ריסט אבל הבעיה חזרה על עצמה. לא התקנתי שום תוכנה כזאת או אחרת שיכולה לגרום לשיבוש כלשהו וכמו כן המחשב מעודכן וגם הלוח אם. מצאתי פתרון כלשהו דרך הכנסת הdvd של הויסטה ושחזור המערכת דרכו. משום מה שאני נכנס לתפריטי ההתקנה ה של הויסטה…

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  8. שלום לכולם!!! לפני מספר ימים הדלקתי את המחשב והוא הראה לי את ההודעה הבאה a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart חשבתי שיש בעיה עם הפלופי ולכן ניתקתי אותו מהמערכת אבל עדיין ההודעה ממשיכה להופיע אני ישמח עם תעזרו לי בהקדם האפשרי לפתור את הבעיה תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  9. Started by redead,

הלוח אם מיושן ויש לו רק IDE.. איך בכל זאת אני יכול לחבר את ההרדיסק? הבנתי שיש מתאמים.. אם זה למשל טוב : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=5269 תודה..

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by anthony,

כאשר אני מדליק את המחשב שלי, אני רואה על המסך "no signal", אני לא שומע שום צפצוף, עם זאת, האור של הסידירום מהבהב. במה לדעתכם מדובר? לוח אם? מעבד? אם יש צורך בעוד פרטים אני אשמח לספק אותם. תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  11. כפי שאתם רואים בתמונה המצורפת, א"א לשים את הכרטיס מסך בסלוט העליון, כי יש שם מקום לזכרונות, הכרטיס מסך הזה ארוך מאוד ויש אפשרות לשים אותו רק בסלוט התחתון,(תופס מקום של 2 סלוטים) הבעיה היא, שכשמים אותו למטה, אין לאוויר החם, מאיפה לצאת. הבעיה מתחזקת, כי רציתי לשים קירור פסיבי על הצ'יפסט, ולא נראה לי שזה אפשרי בכלל, אם רוצים לשים כרטיס מסך בסלוט העליון. איזה באסה עם ASUS, הם לא ידעו שצריכים לצאת הכרטיסי מסך האלו? הקיצור, מה עושים? תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה החלפתי דיסק קשיח בגודל של 320GB ולא מצליח להתקין מערכת הפעלה ונאמר לי בגלל ש הדיסק של WINDOWS בלי SP2 . מה עליי לעשות תעזרן לי בבקשה

13. Started by tuka,

לא ממש ידעתי איפה לפתוח את זה, מקווה שכאן זה בסדר. קניתי מאורר 120MM של THERMALTAKE עם לד כחול, המאוורר עצמו עובד בסדר, אבל אין אור, לא משנה באיזו דרך חיברתי. הוא מגיע עם מולקס זכר (מחובר דרכו ישירות לספק כרגע), מולקס נקבה וחיבור 3 פינים ללוח אם. גם עם החיבור 3 פינים אין אור. עשיתי משהו לא בסדר, או שהLED סתם דפוק?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  14. שלום אנשים! אני צריך עזרה דחוף לפני שאני ניגש למעבדה אולי מישהו פה יאיר את עיניי.. אתמול בערב במהלך עבודה על המחשב פתאום הוא כבה לגמרי, ועשה restart. ומאותו רגע והלאה הוא מגיע למסך הפתיחה של המחשב מראה את כל הנתונים mem check וכל זה ונתקע שם. לא ממשיך הלאה. כשאני לוחץ del כדי שייכנס ל-bios הוא לא מגיב. כשאני עושה שוב restart ולא עוזב את ה-del אז הוא אומר entering bios או משהו כזה ונתקע, כלומר המסך של ה-bios אפילו לא עולה. ניסיתי לעשות מס' פעולות כמו להוציא מהחשמל 10 דק' להוציא את הבטריה cmos לעשר דק', לנתק הארד-דיסק, עכבר, מקלדת... אפילו שיניתי slot לזיכרון (יש 4 הכנסתי אותו לאחד אחר) - במחשבה שאולי ככה אני אפתור את הבעיה אבל זה לא עוזר. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ה…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by irame,
    • 0 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by redead,

הרצתי סריקה עם התוכנה היעודית של WESTERN DIGITAL על הרדיסק בלפטופ וזה מה שקיבלתי. במה מדובר?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by blacklupos,

לא חשוב הבעיה נפתרה, אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by osherav,

שלום, אני צורבת סרטים וסדרות ואתמול הצורב צרב 5%, המשיך לעבוד על ריק ולא לצרוב. קניתי היום צורב חדש והבעיה ממשיכה כך שאני מניחה שהבעיה אינה בצורב אלא במשהו אחר. אתה יכול לעזור לאתר את התקלה ולתקנה? הרבה תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  19. Started by RedHawk4,

דבר ראשון תודה מראש לכל המגיבים! יש לי מחשב קומפלט של DELL (Dimension 4700) ורציתי לדת אם אני אקנה צורב די.וי.די של חברה אחרת המחשב יזהה את הכונן? תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  20. Started by oded6188,

המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא אם הוא נדלק הוא יכול אפילו לפעול יומיים רצוף, אבל כשאני אכבה אותו הוא לא יעבוד מה הכוונה לא נדלק: לוחצים על הכפתור, האוורור והכל מתחיל לעבוד, אבל אחרי שניה הכל נופל... עוד לפני שעולה משהו על המסך ניסיתי להפעיל אותו בלי הארד-דיסק וכו' - לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? (מחשב נייד)

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  21. הייתי בפורום לוחות אם עזרו לי שם ממש יפה ואמרו לי לבוא לפה רציתי לבדוק את המערכת שלי נתנו לי לבדוק אותה עם תוכנה SUPER_PI m1 = 000h 00m 57s m2= 000h 01m 57s אמרו לי שזה איטי למחשב שלי יש אפשרות לבדוק מאיפה זה בא

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  22. שיניתי את הרוזולציה ל-2000*1500 והצג שלי כנראה לא תומך בזה, אז היה רשום על המסך Out of range, ברגע ששיניתי, ואז שהפעלתי מחדש את המחשב שהוא הגיע לדבר הזה שאחרי שהוא טוען את ה-windows הוא רשם גם out of range, אז אולי מישהו יכול להיות להביא לי קובץ או פקודה שתשנה לי את התצוגה ל-800*1024, או לתצוגה דומה. תודה מראש, מתן.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by johnyG,

שלום, כשאני משחק משחק לאורך זמן, לפתע יש לי הודעת שגיאה של הכרטיס מסך: ""VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" " או שאין תצוגה לפתע וצריך לאתחל. זה קורה בכמה משחקים שונים. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600 PRO. יתכן כמובן שמדובר בבעיה של מתח או כרטיס פגום, אולם מהן כל פתרונות התוכנה שאני יכול לנסות כדי לסדר את הבעיה? אולי מדובר רק בהגדרות בעייתיות בכרטיס מסך... מה הייתם ממליצים לי לעשות בטרם אחליף ספק או כרטיס? תודה.

24. שלום יש לי לוח מסוג GIGABYTE GA-K8N PRO AMD 3000 64 BIT 754 NEW CASTLE זיכרון SAMSUNG ECC 512 אתמול בטעות איפסתי את ההגדות של הביוס להגדרות Default ,ועכשיו שהמחשב עולה עוד לא מגיע לווינדוס הוא נעצר ומופיעות פתאום כל מיני צבעים מקוביות כאלה, בקיצור אני צריך שמישהו יעזור לי להחזיר את ההגדרות הנכונות של ה CMOS. :pissed: תודה זה דחוף. להוציא את הבטריה מהלוח יעזור??

• 2 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים