תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד intel i7 10700K . הוא כולל בתוכו מתאם תצוגה Intel HD Graphics 630 הבעיה היא שכאשר התקנתי את ווינדוס 10 , והדרייבר של המאיץ הגרפי עודכן, המסך נעשה שחור או מהבהב כל כמה שניות. רק במצב בטוח היה ניתן להשתמש בתצוגה, ורק לאחר שמחקתי את הדרייברים של אינטל, ללא עדכון אוטומטי, המערכת מציגה את המסך. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים באתר של INTEL למאיץ, וזה לא עזר, כל פעם עדכון הדרייבר גרם למסך שחור. אני כבר לא יודע מה לעשות. לא מצליח למצוא דרייבר תואם. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
מה יותר טוב ביצועים טובים יותר (load high performance) מערכת יציבה יותר(ברירת מחדל) זה מחשב חדש לא עשיתי בו אוברקלוק(ולא מתכוון לעשות כרגע) אז איזה הגדרה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש את הכרטיס הנ"ל הכרטיס היה לא תקין אז החלפתי אותו בחדש (החלפתי גם ד.קשיח והמחשב עבר פירמוט) אחרי התקנת הווינדוס וכל הדרייברים התקנו משחק 1 וכל פעם המחשב נתקע בגלל ה-VPU RECOVER שאומר לי שהכרטיס עושה ריסט ניסיתי לבטל אותו אבל אז המשחק והמחשב נתקעים ורק ריסט מהכפתור עוזר אז החזרתי לאותו מצב כמו שהיה איך אפשר לסדר את הבעיה? אם בכלל אפשר לסדר ? עזרה בבקשה אם הייתי צריך לפתוח בפורום אחר אז סליחה פשוט לא ידעתי איפה לפתח
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מופיע לי ב problem and solutions וזה עושה לי ריסטארטים Consider BIOS upgrade Microsoft is unable to determine the exact cause of this error. However, this problem was most likely caused by an error in your computers random access memory (RAM). RAM is the main internal storage area the computer uses to run programs and store data. During the crash analysis, we noticed the basic input/output (BIOS) system version on this computer does not match the specifications for the central processing unit (CPU), also known as a processor, that is installed on your computer. This can occur when a newer processor is installed on an older system board or older BIOS. Using a BIOS that doe…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום חיברתי את ה-6280 של אחותי היום למחשב(ממש לא פעם ראשונה, אבל רק היום זה עשה בעיות) וישר שאני נכנס לתיקיות מופיע מסך כחול עם שגיאה בקובץ FastFat.sys ואין לי מושג לכיוון למה זה קורה :[] ואגב זה לא חד פעמי זה קרה לי כרגע פעמיים רצוף ואז פתחתי את הדיון תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מאוורר 120ממ מאוד עוצמתי, כאשר מכניסים אותו למארז הוא מוריד ישר 5 מעלות, הבעיה היא שהוא מתחבר לחשמל. עד עכשיו חיברתי אותו לחשמל והכנסתי למארז באופן ידני אך זה לא כל כך נוח וחשבתי אולי לחברו לספק של המחשב.. האם זה אפשרי? האם זה יעמיס על הספק? (יש לי ספק ג'נרי 400W) יש למישהו עצות?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי טאבלט עם בוט כפול(windows or Android) בהתחלה שהייתי מפעיל את הטאבלט היה לי אופצייה לבחור מה להפעיל ווינדוס או אנודראיד.עכשיו אין לי. השאלה שלי.איך מתקינים הכל מחדש עם בוט כפול על הטאבלט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום המחשב שלי "נדלק" משמע המאווררים נדלקים והלדים של המאווררים נדלקים אבל חוץ מזה שום דבר, משמע אין ביפ ואין שום תמונה, לא של לוח האם\ביוס...וכו... חוץ מזה המחשב גם לא נכבה כאשר אני לוחץ על כפתור ההדלקה למשך 10 שנית והוא גם לא מגיב כאשר אני לוחץ על הכפתור הריסטרט. אני מביא חלקים ספייר לבדוק האם זה הספק או הלוח וכן קראתי בסטיקי את המדריכים ולא מצאתי פתרון בינתיים. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp 4580 בת שנה וחצי והיא מדפיסה לפעמים שורות באלכסון, מדפיסה חצי עליון של שורה, רווח, ואז את המשך השורה. הרבה פעמים באמצע ההדפסה היא אומרת שיש משהו שחוסם את הפידר. פתחתי אותה מכל כיוון ולא מצאתי שום דבר. אין בעיה עם הסורק. גם בצילום הבעיה קיימת, כלומר זה לא בעיה בתקשורת עם המחשב. מה לעשות איתה לפי דעתכם? hp רוצים 100 שקל רק בשביל להסתכל עליה? לקנות חדש, או שיש אופציה לתקן כזה דבר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל את הshutdown error יש לי DX9X , לא הבטא ניסיתי reinstall אבל זה עדיין לא עובד גם 2001 לא עובד ויש לי מחשב טוב P4 2.53 X800 xt 1gb ram intel 845PESV
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כשאני לוחץ בלחצן סמלים מוסתרים בשורת המשימות חלק מהסמלים כאילו נמצאים מתחת לשורה ולא רואים אותם גם כשניסיתי להזיז את שורת המשימות למעלה ובצדדים אותה בעיה לא רואים את כל הסמלים. תודה לפותרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הרכיב הנ"ל (החברה לא ידועה) ב-2$ מ-DX, אבל למרות המחיר לא נראה לי שהבעיה ברכיב עצמו אלא בהתקנה/הפעלה: ה-windows מזהה אותו, מודיע שדרייברים מתאימים נמצאו ומתקין אותם בהצלחה. סמל BT מופיע ב-tray, אבל המחשב לא מוצא התקני BT שנמצאים בסביבה, וגם לא ניתן לגשת להגדרות ה-BT במחשב (לא דרך הסמל ב-tray, ולא דרך חלון המאפיינים של BT network connection). מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני חייב אתר שנותן שרותים כמו האתר bravenet.com זה ממש דחוף לי!!!! לנושא חשוב ביותר!!! אם תוכלו לעזור אז תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הארדיסק שלי ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי איך ניתן לפתור תתקלה ותתנו לי קצת תקווה יש לי בעיה כלשהי בארדיק שאני לא מצליח לתקן אותה אז בעיקרון, המחשב לא מזהה את הארדיסק כלל ברגע המחשב נדלק הוא חושב ואומר תכניס ארדיסק ותסרט עכשיו בדקתי בביוסים והארדיסק לא מופיע שם אני חושב שהבעיה בסרט הנחושת שמתחבר למתכת שהוא עקום קצת, יכול להיות שהוא קיבל מכה קטנה :\ האם זה אומר שהארדיסק מת לגמרי? או שיש אופציות לחלץ את הקבצים משם? ? חשוב מאוד בבקשה תעזרו :-[
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב אז מזה מספר ימים הופיע לי תקלה מוזרה שנתקלתי בה בפעם הראשונה; אם אין "תזוזה" כלשהיא במחשב לאחר שעה בערך הוא קופא כלומר לא ניתן לעשות דבר, פשוט לא מגיב, כשזה קרה נאלצתי לעשות ריסטרט ידנית (מהכפתור) ואז יש את התהליך הזה שמופיע לאחר כל ריסטרט שמתבצע באופן לא נורמאלי שם נרשם: אתה יכול לדלג על התהליך ע"י לחיצה על מקש מסוים אבל זה מאוד מומלץ שלא תעשה כן. משהו כזה... בפעמים שהתקלה הנ"ל התרחשה היו פעמים שדילגתי על התהליך הזה והיו פעמים שלא... בפעם האחרונה שזה קרה לי הייתי חייב באופן דחוף את המחשב אז דילגתי על התהליך אבל הפעם זה נתקע באמצע, כלומר לא המשיך והעלה את ה XP אלא עשה ריסטרט מחדש ואז הופיע לי המסך שבו ניתן לבחור בהפעלה נורמאלית מצב בטוח וכו'... זה לא משנה באיזה אפשרו…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מצלמת Webcam דיי ישנה והיא עבדה כל הזמן לפני כשנה ועכשיו היא לא מזוהה במחשב. חיברתי את כבל הUSB למחשב וזה פותח לי את "אשף חומרה חדשה שזוהתה" אני לוחץ הבא ואז זה מחפש "אשף מבצע חיפפוש" ואז זה רושם לי "לא ניתן להתקין חומרה זו". עכשיו אני שובר את הראש שלי איך להתקין את המצלמה הזאת. התקנתי את הדרייבר שלה וזה ושום דבר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לעיתים קרובות יש לי רעשים בתמונה של הטלוויזיה שמתבטאת כעצירה של התמונה ובמקומה נקודות אדומות, צהובות, מה לא. כשמדליקים את המאוורר או מכבים זה יוצר גם רעשים. עכשיו קראתי בחוברת של הטלוויזיה שאמור להיות מבודד בין כבל האנטנה לטלוויזיה. ולא צירפו לו אותו יחד עם האריזה שקניתי את הטלוויזיה. האם זה מה שיפתור לי את הבעיה? ואיפה אני יכול לקנות את המבודד, וכמה זה עולה? האנטנה נועדה לקליטת ערוצי עידן+. עריכה: טעות שלי, המאוורר לא יוצר רעשים.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי אוזניות עם מיקרופון. חיברתי ליציאות המתאימות ולא מצליח לנהל שיחת שמע. בקונטרול פאנל לא מופיע אייקון של מיקרופון כמו שראיתי במחשבים אחרים
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן חברה.. ביומיים האחרונים המחשב שלי פתאום החליט לעשות לי בעיות... הוא נתקע לי כבר פעמיים, המסך קופץ מידי פעם ולאחר מכן אומר שהייתה בעיה משו עם הדרייבר ושהוא חזר לפעולה (כבר מחקתי והתקנתי את הדרייבר החדש ביותר מהאתר של נוידיה). הגלישה באינטרנט לא זזה באתרים עמוסים, משחקים לא רצים טוב... קיצר כל המחשב לא זז. מכיוון שזה עתה רכשתי עוד זוג זכרונות RAM למחשב חששתי שאולי הבעיה בהם אבל מסתבר שלא, הרצתי כל הלילה את MemTest ולא הייתה שום בעיה אחרי 14 שעות שהיא רצה. אני חושש שמע זאת בעיה חומרתית במעבד או בכרטיס מסך. או שאולי תגידו לי אחרת... לכן אני זקוק לתוכנה לבדיקת המעבד ולתוכנה לבדיקת הכרטיס מסך. (ברשותי ווינדוס 7 32 ביט). תודה! עדכון: ניסיתי להריץ בדיקה של OCCT. עשיתי בדיקה …
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תמחשב כבר חודש בערך ,אז ככה זה המפרט CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600 Motherboard : ASUS M2N-E HD: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM Monitor: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI Keyboard: SAMSUNG PLEOMAX PKB-3000 Mouse: Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Mousepad: Steelpad 4D Sound: not specified Graphics: ASUS GeForce 8800GTS 640MB DDR3 PCI Express Memory: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 O/S: Windows Xp Service Pack 2 Headset: Medusa 5.1 ProGamer Edition HeadSet Connection: Cables 3m וכבר שקניתי תמחשב הגיע עם כרטיס מסך פגום והביאו לי חדש , לאחר מכן לפני שבוע כבר שלא יכולתי לסבול תבעיות שהיו עם הלוח התברר שגם הוא היה ד…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ככה פתאום נכון ללפני יומיים אולי בגלל עדכון תוכנה של ווינדוז או אופיס האאוטלוק הפסיק לתקשר עם חשבון ההוטמייל שלי. במיקרוסופס אמרו שצריך להסיר את החשבון מהאאוטלוק ואז להוסיף והכל הסתדר, אז זהו שלא. הסרתי, ועכשיו ניסיתי להוסיף מחדש ואני מקבל את ההודעה הבאה שממש לא עוזרת לי ואולי יודעי דבר ידעו לפרש. מערכת ההפעלה היא ווינדוז 10 והאופיס הוא 2007. יש לי חשבון דואר מוגדר בדואר של הווינדוז, שזה הצגה אינטרנטית של חשבון הדואר שלי. וזה עובד בסדר. אבל אני שנים משתמש באאוטלוק כבר שנים ויש לי המון דואר בתיקיות במחשב שאני מנהל אותם ככה שממש בא לי להמשיך לנהל את הדואר שלי דרך האאוטלוק. האם יש יודעי דבר בין באי הפורום שיוכלו להצילני…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, למי שמכיר, הבעיה היא שאין תצוגה אחרי העלייה של ויונדווס (אחרי שהוא מציג את הלוגו) המסך מחפש Input וכותב Analog / Digital אבל לא מוצא כלום. בפירוט: היה מחשב עם XP, פירמטתי והתקנתי עליו Win8. אחרי ההתקנה הוא עלה כרגיל אבל אחרי הפעלה מחדש הבעיה קרתה. פירמטתי והתקנתי Win7 ושוב, אותה הבעיה. פירמטתי והתקנתי XP בחזרה וזה לא קורה אבל אני רוצה להתקין Win8... הוצאתי את הכרטיס מסך (nVidia Gforce 9400 GT), חיברתי למובנה ופירמטתי שוב והתקנתי Win8 הבעיה שוב קרתה. הצלחתי לעלות מהתפריט של F8 למצב של רזולוציה נמוכה וזה כן עלה. משם, התקנתי עדכונים ואחרי הפעלה מחדש הכל פעל כמו שצריך. החזרתי את הכרטיס מסך ושוב יש את הבעיה. ניסיתי לעלות במצב של רזולוציה נמוכה עם הכרטיס מסך א…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
המחשב השני מסרב להדלק. פטרתי את הבעיה. לחיצה על כפתור ההדלקה לא מפעילה את המחשב, יש לציין שהמסך שמחובר לספק כוח כן עובד. אני לא יודע אם הבעיה בכפתור או בספק... זה המפרט: Pentium 4 1.4Ghz ספק כוח גנ'רי 300W יש דרך לבדוק את זה? מבלי להחליף ספק? תודה!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם יחסית יקר של ג'יגה בייט : http://ksp.co.il/?uin=15414 אני מאוד אוהב לשמוע מוסיקה דרך המחשב ויש לי מערכת רמקולים איכותית של אלטק לאנסיג,רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את הכרטיס קול של הלוח אם למשהו יותר רציני,שייתן לי וויליום ואיכות טובה יותר...אשמח להמלצתכם ולחוות דעת על מוצרים הקיימים בשוק, תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-