תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
מקרה מצער של ישיבה על הארד דיסק חיצוני נגמר בשבירה של חיבור ה-USB. ניסיון נואש בחיבור למחשב נתן את ההודעה שההתקן לא מזוהה... האם ניתן במעבדה לתקן? ואם כן מישהו מכיר מעבדה באיזור רחובות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל..חיברתי אותו לא מזמן למחשב.העיניין הוא שאני לא שומע סאונד ,והסימון של הרמקול בשורת משימות מופיע בהשתק.ניסתי עדכון דרייברים לא קורה כלום..מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD רגיל , באתי לצרוב סרט דרך הNERO והוא רושם לי PLEASE INSERT A WRITEABLE DISC .. הסתכלתי על הכונן שלי במחשב שלי ואני רואה שהוא מופיע פתאום כ BD ROM. עשיתי לכונן UNINSTALL ועשיתי REBOOT והוא עדיין התקין אותו שוב כ BD ROM . מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה איך קרה, אבל בסה"כ אני רוצה לחלק את המחיצות ל C- 500GB ו D יכילו 1500GB נותרים.. אני אפילו לא מצליח למחוק את המחיצות הנותרות כרגע הנה: http://up353.siz.co.il/up3/157771760597.JPG
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש דרייברים למחשב שציינתי למעלה נכנסתי לאתר של acer יש שם דרייברים הורדתי אחד אחרי השני התקנתי ועדיין המחשב לא חזר להיות כמו לפני הפורמט נאבד לי הדיסק של הדרייברים הוא עושה לי בעיות בטאץ פד (אי אפשר לגעת בו ב 2 אצבעות) המחשב הזה זה 3D ואין לי את התוכנה שמריצה 3D אם למשהו יש אותו מחשב יש לו את הדיסק ויכל להעתיק את הדיסק ולעלות לי לאינטרנט אני מאוד מאוד ישמח אני כבר מיואש הורדתי כ"כ הרבה דרייברים וכלום לא עזר לי תודה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע הייתי מדליק את המחשב וכמה דקות אחרי מסך ההפעלה סמן העכבר היה "נתקע" וכשעשיתי אתחול המסך נשאר מכובה. כיבוי של המחשב והדלקתו הדליק מחדש את המסך עכשיו היו לי כמה פעמים שבהפעלה ראשונית המסך לא נדלק. גם לא אחר אתחול, רק כיבוי והדלקה מחדש עבד זה קורה בחלונות ובלינוקס, אין ציפצופים למיניהם , יש 2 ג'יגה זיכרון, המאווררים עובדים, החיבורים מבחוץ מהודקים המסך בן שלוש של LG הכרטיס מסך בן שש של GAINWARD אין לי מסך וכרטיס פנויים בשביל לבדוק אם התקלה חוזרת תודה דני
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
אז זה +- הבעייה למי שמבין בכלל מה רשום פה (אני לא כל כך מבין חחח) "C:\Windows\SysWOW64\svchost.exe" -g no -t 3 -o http://great-0portunity.com:8344/ -u qtnxoso -p bunytgxjruxd לפי מה שהצלחתי להבין יש לי משהו בשם חטיפת דפדפן ואין לי מושג איך להעלים את זה אני אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות בדיקה כוללת של כל החומרה שלי ולבדוק אם היא תקינה בצורה מושלמת. אשמח אם יהיו בדיקות שלא חייבים בהפעלת WINDOWS. אני רוצה שתכתבו לי בדיקות שעושים ממש במעבדות שירות, כך שבמקום לשלם 120 שקל על בדיקה כללית, אדע לעשות זאת בבית. אשמח אם תכתבו לי לגבי כל רכיב ורכיב, לדוגמא: זכרונות- הבדיקה שעושים עבורה היא התוכנה MEMINFO. כרטיס מסך- וכו' וכו'. לוח אם- וכן הלא הלאה... תודה מראש, אבקש שתחסכו ממני תשובות כמו "לפתוח את המארז ולראות אם משהו שרוף" כי את זה אני כבר יודע.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את הדיסק החיצוני שלי בעצם להיות רק הפעלות , גם ווינדוס XP וגם 7. אני מדבר על התקנות בעצם.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הרצתי עליה חיפוש וקראתי אבל לא לא ממש הבנתי עדיין מה הבעיה... הדבר קורה כאשר אני מנסה להעתיק או למחוק לכרטיס זיכרון MS PRO DUO תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אז ככה: 1. יש לי בעיה קטנה עם ASUS Smart Doctor, יש לי Radeon 6950 שצרוב עם ביוס של ASUS 6950 שעבר פתיחת שיידרים. במחשב הקודם השתמשתי בתוכנה הזו כדי לפתוח את המגבלה של האוברקלוק ב-CCC וזה עבד בלי בעיות, עכשיו אחרי החלפת לוח, מעבד וזכרון התקנתי וינדואס מחדש ובאתי להתקין את התוכנה וקיבלתי הודעה שאומרת שהמחשב לא מצא חומרה מתאימה - כרטיס מסך של ASUS. ניסיתי כמה גרסאות שונות ובכולן הבעיה חזרה, למישהו יש מושג למה? אם אתם מכירים תוכנה אחרת שפותחת את המגבלה ב-CCC אני אשמח לקבל המלצה כי אני מעדיף לעשות את האוברקלוק ישירות ב-CCC ולא בתוכנה צד שלישי. 2. הבעיה השניה היא בניגון קבצי MKV, וזה משהו שמלווה אותי עוד מהמחשב הקודם, עכשיו החלפתי ל-i5 2500K עם לוח MSI Z77A-GD65…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב אז לאחר כמה חיפושים באינטרנט, הגעתי ללינק הבא: http://www.svp-team.com/ זוהי חבילת מקודדים שמבטיחה לכם שיותר לא תתקלו בסרטי HD מקרטעים ונפילות FPS, עד עכשיו כשניסיתי לנגן סרטי 1080 תמיד היו מקרים שהאיכות ירדה, התמונה נהייתה קצת איטית והיו אצלי נפילות FPS, ברגע שהסרתי את כל הנגנים והמקודדים שהיו אצלי והתקנתי את זה, הכל נעלם וסרטים באיכות הכי גבוהה רצים באופן הכי חלק שיש! החבילה הזו בעצם מאפשרת לכם לצפות בסרטים באיכות הכי גבוהה בעזרת Frame Interpolation וכמובן משתמשת ב GPU Acceleration של הכרטיס מסך שלכם: אז לכל מי שחווה את הבעיה הזו, פשוט תסירו הכל, תתקינו את החבילה הזו (שכוללת את MPCHC כמובן), בהתקנה תבחרו את האפשרות להעלות את SVP Manager כשוינדואס עולה ותגידו של…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום , לאחר עדכון flash אחרון לפיירפוקס המחשב עשה bluescreen (של בעיית חומרה) win7 32bit i5 כרטיס מסך ati hd 5670 יש לציין שלאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב ! לפעמים שאני מעלה את המשחק FIFA11 בדיימון טולס, מופיע לי מסך כחול. לפעמים כשהמשחק כן עולה - הוא נתקע באמצע ואני חייב לרסט. כמו כן הייתי משחק ב- COD MW3 והכל היה עובד חלק, עד שביצעתי עדכון דרייברים לכרטיס מסך, ומאז חלקים מהמשחק פשוט לא עובדים ובועטים אותי החוצה לוינדוס. הורדתי את התוכנה DRIVER SWEEPER וניקיתי שאריות, אך התוכנה לא איפשרה לי לנקות את כל הקבצים. אחרי שמחקתי ידנית חלק מהקבצים - הורדתי את הגרסה העדכנית לכרטיס מסך, אך הבעיה עדיין חוזרת על עצמה. הורדתי את התוכנה blue screen wiew וקיבלתי 2 שגיאות, שלצערי אינני מבין מה הן אומרות נכון לעכשיו הדרייבר העדכני אצלי הוא : 301.42 אנא עזרו לי לפתור את התקלה ! אני שובר את הראש איך לפתור את זה כבר כמה ימים !…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: win7 pro 64bit רמקולים: creative t6060 כרטיס קול מובנה על הלוח אם: msi p67a-gd53 דרייבר: realtek hd audio manager הבעיה היא כזאת: כשאני מחבר אוזניות כל שהן לבקר של הווליום של הרמקולים ואז מנגן קובץ עם 5.1 ערוצי שמע, אני שומע את כל הצלילים כרגיל, חוץ מהערוץ של הסנטר (זאת אומרת - יש מוזיקה וסאב, אבל לא שומעים את הדמויות מדברות) חיפשתי גם בבקרת ווליום של הווינדוס וגם של הדרייבר ולא הצלחתי למצוא בשום מקום איפה ניתן להפעיל\להגביר את הערוץ הזה בזמן שהאוזניות מחוברות. אשמח להכוונה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אתמול היתה הפסקת חשמל אצלי בבית וכמובן שהמחשב נכבה, לאחר מכן ניסיתי לעלות אותו והוא לא הצליח, רק לאחר שיחזור הגדרות יצרן של הביוס המחשב עלה, אך מערך ה- RAID לא עובד, ניסיתי להגדיר מחדש בביוס צ- IDE ל- RAID אך שהמחשב מנסה לעלות הוא לא מזהה לי את הכונן עם מערכת ההפעלה ודורש ממני להכניס דיסק BOOT. מה יכולה להיות הבעיה? ומה אני צריך לעשות? והאם כל המידע שהיה לי על מערך ה- RAID נעלם לי או שניתן לשחזר אותו ? במידה ואני מחזיר בחזרה ל- IDE המחשב עולה רגיל אך מערך ה- RAID אינו עובד ומראה לי עוד שני HD שלא ניתן להיכנס אליהם רק ע"י פירמוט תודה לעונים צחי
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אוקיי סידרתי את זה , לא להתייחס תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי רמקולים של harman kardon sound stick iii 2.1 ברצוני לחבר אותם לטלויזיה, יש חיבור תואם בטלויזיה ויש בננה שמתחברת לטלויזיה, אבל על שום מה אני לא מצליח, ואפילו בהגדרות של הטלויזיה הגדרתי שמהחיבור הזה אני רוצה את ה-audio ודי נתקעתי. הטלויזיה אגב של sharp תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא מבין בביוס החדש הזה יש מדריך לבצע בו oc ?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי Q6600 שלא עבר המהרה עם AC FREEZER PRO 7 שניקיתי אותו לאחרונה. מאתמול המאורר מסתובב קבוע על 3000RPM שלא מפריע לי כשלעצמו, אבל: 1- זה מרעיש בצורה מטורפת. 2- אוורסט וCPUID מראים טמפ' בסדר (לכל היותר 45 מעלות), SPEEDFAN מראה 150 על הלוח אם ועל המעבד. צירפתי תמונת מסך, כשלמטה אני מצביע על ה45 מעלות שהאוורסט מראה למעבד. יש לציין שגם הלוח אם באוורסט ובCPUID מראים טמפ' נמוכה מאוד, כשרק SPEEDFAN מראה 150 מעלות. כמו כן, המאורר נקבע אוטומטית (או אמור להיקבע אוטומטית), ולא נגעתי בו מאז שהתקנתי ווינ7 (שזה כבר חצי שנה). תודה מראש לכל עוזר.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי אסוס TF201, רציתי לראות סרט בטלויזה וחיברתי את הכבל HDMI, הסרט AVI עם קובץ תרגום SRT, את הסרט אני רואה בטלויזיה אבל את התרגום אני לא רואה. כשאני רואה את הסרט בטלויזה המסך בטאבלט נהיה שחור ועליו אני רואה את התרגום.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ה-LCD PROVIEW שלי עושה בעיות 3 חודשים אחרי האחריות ((((( המסך הוא טלוויזיה שמשמשת גם כמסך מחשב. כל הוידאו, מכל האינפוטים מטושטש, כולל התפריט. כאשר אין וידאו, התפריט בסדר. נראה שמשהו לא בסדר עם איזשהו רכיב שאחראי על סנכרון התמונה... תמונות מצורפות: https://www.dropbox.com/s/iqbhrmvc5x0zgx0/2012-05-27%2020.10.57.jpg https://www.dropbox.com/s/ukvf3846t3hrzsr/2012-05-27%2020.11.17.jpg https://www.dropbox.com/s/wmo191su1nm5slg/2012-05-27%2020.11.47.jpg https://www.dropbox.com/s/gjbd1fnvyx80e9p/2012-05-27%2020.12.09.jpg יש רעיונות מה לא בסדר ואיך ניתן לתקן את זה? תודה רבה, שחר
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם ואני ממש מודה למי שיוכל לעזור. יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות שעד לפני שבוע לא היו בו שום תקלות E 6700 2GB RAM lIN9 32X MAX לוח אם של ABIT BFG 8800GTX SSD אחד ועוד שנים רגילים שכבר עשיתי את כל הבדיקות שאפשר על שלושת הכוננים ואין שום בעיות אפילו לא בSSD. זה קרה לפני בערך שבוע העלתי את הWIN7 והכל היה בסדר עד שהמחשב נתקע..עשיתי ריסט כי שום דבר לא עזר , כשהעלתי את המחשב מחדש הופיעו לי ARTIFACTS על המסך של הויינדוס , בהתחלה חשבתי שזה ישר הכרטיס מסך. הטמפרטורות היו בסביבות ה50-60 שזה לא רע בכלל לכרטיס כזה מה שכן יש לי גם קירור די טוב עליו (THERMALRIGHT) הDEVICE MANAGER כן מזהה את הכרטיס אבל הוא רושם " Windows has stopped this device because it has reported problems. (…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה: יש לי כרטיס מסך : gts 250 nvidia ומסך של חברת daewoo שהוא 19 אינץ החיבור שלי מהמסך לכרטיס מסך הוא ב VGA. קנו לי לחדר טלוויזיה LCD שהיא 32 אינץ של חברת sansui. בנוסף קבלתי איתה כבל HDMI של חברת פיליפס. כאשר אני מחבר את הכבל HDMI למחשב ולטלוויזיה... הרזולוציה במחשב משתנה ובטלוויזיה לא רואים כלום... אין אות. עשיתי שכפול צגים עשיתי הכל... אין אות בטלוויזיה. אז אמרתי לעצמי שאני ינסה משהו אחר... הוצאתי את מהמחשב למטה מהכרטיס מסך את הכבל VGA והשארתי רק את הכבל HDMI מחובר לכרטיס מסך. ופתאום יש אות בטלוויזיה.. רואים תמחשב בטלוויזיה... והשאלה שלי למה זה ככה? (דרך אגב גם לא עובר סאונד ...) למה רק כאשר אני מוציא את הכבל VGA מהכרטיס מסך…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-