עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה בchipset ששל הלוח אם אני חושב ושאלתי כבר בפורום גרפיקה ושלחו אותי לפה. אז ככה יש לי: sis 648 chipset וכרטיס Geforce 6600 le הבעיה שלי שאני משחק במשחק ואחרי כמה שעות מתחילים לי הארטיפקטים ורק ריסט עוזר. הלוח של MSI והכרטיס של גיגה ביט הם אתם צריכם יותר מידע שאלו הכל.. שמתי יש בעיות עם הSIS וסידרת 6XXX אז מי שהיא לו בעיה כזות או שיודע שיגיד בבקשה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by levya1,

שלום רב יש לי בעייה שאין לי אפשרות להכניס למצב פעולה את ה stereo mix כיון שהוא במצב לא פעיל , מדוע זה ?(ראו תמונה מצורפת) מחשב חדיש לוח 945P-S3 של גיגהבייט + כרטיס קול מובנה REALTEK HD הסיבה היא שאני רוצה להקליט מתחנות רדיו שנמצאות באתרי web, ולפי מה שהבנתי צריך שהסטריאו מיקס יהיה פעיל . תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. שלום, יש לי שני מחשבים נייחים ישנים (כל אחד מעל 10 שנים). לצערי הם כבר לא עובדים - לא נדלקים . המפרט של המחשב "החזק" מצורף בקובץ, למחשב השני החלש יותר אין לי מפרט. האם כדאי לתת/למכור את המחשב/ים ולקנות אחד חדש או לתקן את הישן? המחשב החדש/מחודש יצטרך להתמודד יותר מרק סרטים ועבודה על Office תודה

4. Started by hachling,

צצה לי בעיה במחשב לפני מספר ימים. המחשב לפתע הפסיק לשדר למסך סיגנל (מסך חדש) והמסך עבר למצב standby. ביצעתי reset והמחשב עלה, הגיע לשלב בו אני מתבקש להקיש שם משתמש וסיסמא. הקשתי ושוב המסך עבר ל-standby. לאחר ביצוע reset נוסף לא עלה כבר כלום, אפילו לא ראו את עליית ה-bios. פתחתי וניקיתי את המחשב, המאווררים וצלעות הקירור של המעבד. כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון מה לא בסדר?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by re5pect,

המחשב נדלק, על המסך מופיעה ההודעה no video input. ניסיתי עם כמה כרטיסי מסך, כמה מסכים.. גם ריסט ביוס.. כלום לא עזר. מה עוד אפשר לעשות? ניסיתי לחבר בלי HDD ואופטיים.. לא עזר. ניסיתי ספק אחר.. גם לא עזר. הבעיה היא בלוח אם, אך הוא לא שרוף, כמובן שהוא כבר לא באחריות. איזה בעיות בלוח אם יכולות לגרום לכך?

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  6. יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב ..... קודם כל איך שאני מפעיל את המחשב זה מראה לי את המסך הזה.... http://img296.imageshack.us/my.php?image=pb280002pm0.jpg אחרי המסך הזה מיתכבה (כן הוא מיתכבה לא עושה ריסטרט) המחשב ואז אחרי שניה נידלק שוב אוטומטית ואחר כך מראה לי את המסך הבא ....... http://img301.imageshack.us/my.php?image=pb280001lo1.jpg וככה זה כל הזמן ועם אתם שואלים עם נגעתי בביוס אז כן נגעתי משהו שניקרא dram timeing עם אני לא טועה אני חייב עזרה לאפס את הביוס או משהו ניסיתי גם להוציא את הסוללה וגם לא עזר ..... בקיצור תוודה רבה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by zzroni,

יש לי win xp במנהל המשימות אני רואה כל הזמן שהשימוש ב- cpu הוא 100 אחוז. בכרטיסייה - תהליכים אני רואה שהתהליך האחראי לכך הוא - cpuidle.exe מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה ? רוני.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eyarit,

בוקר טוב לכולם. לא יודע עם זה המקום הנכון לשאול, אבל אנסה בכל זאת. בקרוב אני רוכש מחשב חדש בעקבות המלצות החברים פה באתר ורציתי לדעת אם אוכל להפוך (במינימום שידרוג) את המחשב הישן שלי למחשב סלוני "מדיה סנטר". המפרט הקיים הוא: מעבד פנטיום 3 800mhz זיכרון ראם: 750 מגה. לוח אם: משהו סביר לא יותר. כרטיס גרפי: nvidia fx-5200 הארד דיסק: w-d 80g 7200 ושאר נילווים. לדעתכם יש סיכוי? אפילו עם מערכות לינוקס עליו או בתוספת כרטיס לכידה יוכל לפחות להקליט מהכבלים. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by chenc,

שלום! שמי חן, ורציתי לשאול ולהתייעץ לגבי בעיה מסוימת. לא זמן נמסר אליי מחשב נייד דיי מיושן למען האמת, ובכל זאת, אני רוצה לתפעל אותו. המחשב מסוג Olivetti Echos P120S. הבעיה היא, שכשאני מדליק את המחשב, פשוט מופיעות שתי השורות הראשונות של הBios (גרסא, זכויות יוצרים וכו'), הסמן המהבהב שתי שורות למטה, וזה הכל. בנוסף -גם אין תגובה לשום פעולת מקלדת. הדבר גם אינו קשור באופן הפעלת המחשב - בין אם רק מחובר לסוללה, רק לחשמל או בין אם החשמל מחובר וכן הסוללה בפנים המחשב. ניסיתי גם לחבר מקלדת נוספת, מה שלא עזר - שום תגובה. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, בין אם פתרון ובין אם סיבות משוערות ומה אני יכול לעשות עם זה... תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Ovid,

אני לוחץ על הכפתור ,הנורה הירוקה מהבהבת כמו שצריך אבל הכונן תקוע... הלך הכונן, או שאפשר לעשות משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ben060,

יש לי פה מחשב של מישהו עם בעיה: מדליקים את המחשב, הוא מגיע לווינדוס ואי אפשר לעשות כמעט כלום משתי סיבות, הראשונה זה נראה כמו עומס, המחשב נראה כבד ולא מספיקים ללחוץ על משהו בגלל (הסיבה השניה) שהמסך נכבה ונדלק כל הזמן. לפעמים נהיה רק חושך לכמה שניות, לפעמים המסך עצמו נכבה ונדלק, ולוקח למחשב כמה זמן עד שהוא מפעיל את עצמו אוטומטית מחדש. וכך זה נמשך שוב ושוב. עשיתי פירמוט דבר ראשון, התקנתי ווינדוס והכול נראה מצויין, עד שהתקנתי את הכרטיס מסך. כשהתקנתי אותו שוב פעם צצה אותה הבעיה. שוב אי אפשר לעשות כלום, המסך נכבה אחרי כמה שניות בווינדוס, והמחשב מפעיל עצמו מחדש. המחשב הוא AMD והכטיס הוא Gforce. אפשר להכריז שהכרטיס מת, או ששכחתי לעשות משהו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן אני עובד עם winxp עם sp2 מותקן. יש לי לוח של asus p5gdc - deluxe יש לו כרטיס קול מובנה AZALIA - AC97 שאותו ניתן להפעיל או לנטרל דרך ה BIOS... הבעיה היא שלא ניתן להתקין אותו - בכל התקנה אני מקבל ERROR... ניסתי גם דרייברים חדשים מאתר הבית של ASUS... עשיתי עדכון ל BIOS... ניסתי להתקין עם כל מני דרייברים של XP בדקתי בתמיכה וגם ב FAQ של אתר ASUS בדקתי בפורומים שום דבר לא עוזר - תנסה לברר שם עם המומחים - אם יש למישהו רעיון... השגיאה שאני מקבל היא זאת: DEVICE DOESN'T EXIST OR MAYBE REMOVED BY MANUALLY, PLEASE PLUG IN DEVICE OR REBOOT AND TRY INSTALL AGAIN ניסתי גם מה שמציעים פה: http://www.techsupportforum.com/archive/index.php/t-29054.html HELPPPPPPPPP

13. Started by Charybdis,

שלום, לפני יומים קניתי צורב DVD שעובד והכל תקין הוא מזוהה בביוס צורב, קורא וכו'. הבעיה היא שכשאני מכניס לו דיסק בוטאייבל לא מתקבלת ההודעה של הבוט מהדיסק. אני יודע שהדיסק הוא בוטאייבל והוא טוב מכיוון שהוא עבד בעבר עם הכונן השני. נתונים רלונטיים: לוח אם : ASUS P4SP-MX צורב: Aopen DSW20112PA-28 * לוח האם עבר עדכון ביוס לגירסא האחרונה (1005)

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  14. עוד בתחילת השבוע הכל היה סבבה עכשיו לא מזהה בכלל , נסתי שני דיסק און קים , הכונן לא מופיע וגם צליל הזיהוי לא נשמע .. כניסה קדמית בלבד, כניסה אחורית עובדת רגל . תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. יש לי כרטיס HD4850 עם הדרייבר הכי עדכני (10.4) וכשאני מחבר את הכרטיס עם קבל HDMI דרך היבור המובנה שלו הוא מעביר רק תמונה בלי קול במנהל התקני השמע הוא מזהה את היבור אבל כלא מובר מישהו יודע מה עושים? תודה!

16. יש לי מחשב ACER ASPIRE V5-573G - 9491 ונהרס לי ה WIFI הכבל שלו ואני מעוניין לקנות אחד חדש אבל לא מצאתי למחשב שלי בדקיו לנייד שלי ומצאתי את זה רק http://www.ebay.com/itm/Genuine-Acer-Aspire-V5-571-Wireless-WiFi-WLAN-Antenna-Cables-/161580390993?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item259ef11a51 Acer Aspire V5 571 OEM Left Right Wifi Wireless Antenna ואני צריך ל Acer Aspire V5 573G זה יתאים לו ???

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by a-gold,

תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by e-d-a,

;) אני יודע שזה נראה ארוך אבל זה ממש לא וזה ממש חשוב תודה מראש (ולא להתעצל לקרוא) ;) אז בגלל שיש לי כמה בעיות אז החלטתי לפתוח פה את הדיון ולרשום את כל הבעיות בתמיכה: (כי כל בעיה יכולה ללכת לפורום אחר) ואני יתחיל ממה שהכי מפריע לי לפחות מפריע. 2.זה העובדה המעצבנת שאני לא יכול לראות מהטלויזיה וזה מעצבן (וזה אחרי שהתקנתי את הקונטרול פאנל) 4.איך אני יכול ליבדוק של איזה חברה בדיוק הזכרון שלי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ruff stuff,

פתאום בלא אזהרה הוא פשוט ניכבה בניסיון להדליק הוא לא עלה ורק לאחר שעה + הוא שב לחיים מה אמורה להיות הבעיה ומה ה פיתרון. מ"ע וינ אקספי.

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  20. שלום לכולם.... יש לי את המשחק warcraft3 אבל כשאני משחק כל פעם בזמן אחר המחשב או נתקע פשוט קופאא או שהוא דופק לי הודעת שגיאה http://img442.imageshack.us/img442/1267/37082980ub1.jpg כמה פעמים גם קרה לי שהמחשב עשה ריסטארט...יכול להיות שזה משהו בהתקנה או ש...למישהו יש רעיון? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by GaLmgnT,

שלום! לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים. משיטוט ובדיקה באינטרנט למדתי והצלחתי למצוא את קובץ ה-dmp שנוצר, והעלתי אותו לאינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. אם זה יעזור, בכל הפעמים בהם קיבלתי מסכים כחולים, uTorrent היה פתוח. http://www.sendspace.com/file/8gq1y4 - זהו קובץ ה-dmp. תודה מראש! אני כבר נואש...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by dodos,

אהלן חבר'ה, יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייח, בתקופה האחרונה לעיתים קרובות כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל לא מעלה את מערכת ההפעלה וישנה הודעה שאומרת כי יש לבחור boot device מתאים, בביוס הכל בסדר, הגדרתי כבוט את ההארד דיסק ואחריו את הסידי וההיפך - שום דבר לא עוזר. אם אני מוציא מהחשמל ומחזיר ומדליק שוב - לרוב הבעיה "נפתרת" (עד לפעם הבאה) והווינדוס עולה עכשיו משום מה בנוסף לכל זה, כשהמחשב עולה הוא ממש תקוע... לא זז בכלל, שעה עד שהוא מגיב לכל לחיצה הכי קטנה ואילו כשהוא פועל במצב בטוח safe mode הוא מגיב יחסית בסדר אני אציין כי זו לא בעיה של חום או זכרונות וככל הנראה גם לא מעבד (לפי בדיקות שרכתי) החשד שלי הוא ספק הכח, הוא אמנם לא ג'נרי (HEC) אבל החשד העיקרי נעוץ בו כיוון שלפי ש…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך 9800GT 1GB 350W - ספק לוח אם Q8400 INTEL 2 QUAD אז ככה יש לי את המחשב הזה איזה 5 חודשים אולי פחות אני משחק במשחקים חלק מהם עובדים מצוין בלי צבעים מוזרים ושהמחשב נתקע או משהו כזה. בדקתי את ה טמפרטורה וזה מה שיצא http://i49.tinypic.com/2prches.jpg אני רואה שרק ממאוור אחד פועל משום מה. והכרטיס מסך כל פעם שאני נוגע בו הוא חם מאוד ניסיתי לחפש תוכנה שתאיץ את המאוור מצאתי, אבל זה לא משנה את הטמפ ולא ניראה לי שזה עשה משהו. אני משחק על 60hz לפעמים המחשב עושה לי קטע מזור שהמחשב נתקע בפריז צבעים ממוזרים כאלה [שמעתי שזה קורה להרבה כאלה שיש להם את הכרטיס מסך הזה אבל חלק הצליחו לתקן בלי לללכת בכלל לטכני] התקנתי דררייבר שאחרון של NIVDIA ועדין זה קורה. לפ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Ben Matok,

שלום יש לי מחשב Z620 שמחובר אליו GTX TITAN BLACK שיש לו חיבורי חשמל PCIE של 6 פינים + 8 פינים: לספק כוח יש שני חיבורי 6 פינים. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר את הכבל של 6 פינים לחור של ה 8 פינים? או שאני חייב מתאם? אם אני צריך מתאם אשמח שתמליצו לי על חנות *בארץ* שאפשר להשיג ממנה מתאים 6 ל 8 תודה.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. בזמן האחרון יש הרבה הפסקות חשמל באיזור של הבית שלי (כנראה בגלל שבונים פה), אז אחרי כל פעם שיש הפסקת חשמל המחשב שלי עושה בעיות, כשאני מנסה להדליק אותו. פירוט: קודם כל הנורה הירוקה, שאם אני לא טועה אז היא מראה על כך שיש מתח, היא בצע ירוק לסירוגין (סתומרת היא מהבהבת). אני לוחץ על הכפתור כדי להדליק את המחשב, והוא לא מגיב. אז ניסיתי לנתק מהחשמל וכל מיני דברים כאלה, וזה עזר לי בהתחלה, אבל היום אני מגיע לבית ושוב המנורה הירוקה הזאתי מהבהבת לי, והמחשב לא נדלק. ככה כמה שעות אני מנתק מהחשמל ומחזיר, נותן למחשב לנוח ומנסה שוב, וכלום לא עוזר. עד שלפני איזה חצי שעה או שעה שיחקתי שם (מאחורה) עם הכבל שמחובר מהמחשב לחשמל ושזה היה חצי מחובר שמעתי קולות של קצר כזה (אני חושב שזה דבר נורמלי כ…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.