תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
אני לוחץ על הכפתור ,הנורה הירוקה מהבהבת כמו שצריך אבל הכונן תקוע... הלך הכונן, או שאפשר לעשות משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של מישהו עם בעיה: מדליקים את המחשב, הוא מגיע לווינדוס ואי אפשר לעשות כמעט כלום משתי סיבות, הראשונה זה נראה כמו עומס, המחשב נראה כבד ולא מספיקים ללחוץ על משהו בגלל (הסיבה השניה) שהמסך נכבה ונדלק כל הזמן. לפעמים נהיה רק חושך לכמה שניות, לפעמים המסך עצמו נכבה ונדלק, ולוקח למחשב כמה זמן עד שהוא מפעיל את עצמו אוטומטית מחדש. וכך זה נמשך שוב ושוב. עשיתי פירמוט דבר ראשון, התקנתי ווינדוס והכול נראה מצויין, עד שהתקנתי את הכרטיס מסך. כשהתקנתי אותו שוב פעם צצה אותה הבעיה. שוב אי אפשר לעשות כלום, המסך נכבה אחרי כמה שניות בווינדוס, והמחשב מפעיל עצמו מחדש. המחשב הוא AMD והכטיס הוא Gforce. אפשר להכריז שהכרטיס מת, או ששכחתי לעשות משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני עובד עם winxp עם sp2 מותקן. יש לי לוח של asus p5gdc - deluxe יש לו כרטיס קול מובנה AZALIA - AC97 שאותו ניתן להפעיל או לנטרל דרך ה BIOS... הבעיה היא שלא ניתן להתקין אותו - בכל התקנה אני מקבל ERROR... ניסתי גם דרייברים חדשים מאתר הבית של ASUS... עשיתי עדכון ל BIOS... ניסתי להתקין עם כל מני דרייברים של XP בדקתי בתמיכה וגם ב FAQ של אתר ASUS בדקתי בפורומים שום דבר לא עוזר - תנסה לברר שם עם המומחים - אם יש למישהו רעיון... השגיאה שאני מקבל היא זאת: DEVICE DOESN'T EXIST OR MAYBE REMOVED BY MANUALLY, PLEASE PLUG IN DEVICE OR REBOOT AND TRY INSTALL AGAIN ניסתי גם מה שמציעים פה: http://www.techsupportforum.com/archive/index.php/t-29054.html HELPPPPPPPPP
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום, לפני יומים קניתי צורב DVD שעובד והכל תקין הוא מזוהה בביוס צורב, קורא וכו'. הבעיה היא שכשאני מכניס לו דיסק בוטאייבל לא מתקבלת ההודעה של הבוט מהדיסק. אני יודע שהדיסק הוא בוטאייבל והוא טוב מכיוון שהוא עבד בעבר עם הכונן השני. נתונים רלונטיים: לוח אם : ASUS P4SP-MX צורב: Aopen DSW20112PA-28 * לוח האם עבר עדכון ביוס לגירסא האחרונה (1005)
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
עוד בתחילת השבוע הכל היה סבבה עכשיו לא מזהה בכלל , נסתי שני דיסק און קים , הכונן לא מופיע וגם צליל הזיהוי לא נשמע .. כניסה קדמית בלבד, כניסה אחורית עובדת רגל . תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD4850 עם הדרייבר הכי עדכני (10.4) וכשאני מחבר את הכרטיס עם קבל HDMI דרך היבור המובנה שלו הוא מעביר רק תמונה בלי קול במנהל התקני השמע הוא מזהה את היבור אבל כלא מובר מישהו יודע מה עושים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ACER ASPIRE V5-573G - 9491 ונהרס לי ה WIFI הכבל שלו ואני מעוניין לקנות אחד חדש אבל לא מצאתי למחשב שלי בדקיו לנייד שלי ומצאתי את זה רק http://www.ebay.com/itm/Genuine-Acer-Aspire-V5-571-Wireless-WiFi-WLAN-Antenna-Cables-/161580390993?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item259ef11a51 Acer Aspire V5 571 OEM Left Right Wifi Wireless Antenna ואני צריך ל Acer Aspire V5 573G זה יתאים לו ???
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
;) אני יודע שזה נראה ארוך אבל זה ממש לא וזה ממש חשוב תודה מראש (ולא להתעצל לקרוא) ;) אז בגלל שיש לי כמה בעיות אז החלטתי לפתוח פה את הדיון ולרשום את כל הבעיות בתמיכה: (כי כל בעיה יכולה ללכת לפורום אחר) ואני יתחיל ממה שהכי מפריע לי לפחות מפריע. 2.זה העובדה המעצבנת שאני לא יכול לראות מהטלויזיה וזה מעצבן (וזה אחרי שהתקנתי את הקונטרול פאנל) 4.איך אני יכול ליבדוק של איזה חברה בדיוק הזכרון שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום בלא אזהרה הוא פשוט ניכבה בניסיון להדליק הוא לא עלה ורק לאחר שעה + הוא שב לחיים מה אמורה להיות הבעיה ומה ה פיתרון. מ"ע וינ אקספי.
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי את המשחק warcraft3 אבל כשאני משחק כל פעם בזמן אחר המחשב או נתקע פשוט קופאא או שהוא דופק לי הודעת שגיאה http://img442.imageshack.us/img442/1267/37082980ub1.jpg כמה פעמים גם קרה לי שהמחשב עשה ריסטארט...יכול להיות שזה משהו בהתקנה או ש...למישהו יש רעיון? תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים. משיטוט ובדיקה באינטרנט למדתי והצלחתי למצוא את קובץ ה-dmp שנוצר, והעלתי אותו לאינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. אם זה יעזור, בכל הפעמים בהם קיבלתי מסכים כחולים, uTorrent היה פתוח. http://www.sendspace.com/file/8gq1y4 - זהו קובץ ה-dmp. תודה מראש! אני כבר נואש...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייח, בתקופה האחרונה לעיתים קרובות כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל לא מעלה את מערכת ההפעלה וישנה הודעה שאומרת כי יש לבחור boot device מתאים, בביוס הכל בסדר, הגדרתי כבוט את ההארד דיסק ואחריו את הסידי וההיפך - שום דבר לא עוזר. אם אני מוציא מהחשמל ומחזיר ומדליק שוב - לרוב הבעיה "נפתרת" (עד לפעם הבאה) והווינדוס עולה עכשיו משום מה בנוסף לכל זה, כשהמחשב עולה הוא ממש תקוע... לא זז בכלל, שעה עד שהוא מגיב לכל לחיצה הכי קטנה ואילו כשהוא פועל במצב בטוח safe mode הוא מגיב יחסית בסדר אני אציין כי זו לא בעיה של חום או זכרונות וככל הנראה גם לא מעבד (לפי בדיקות שרכתי) החשד שלי הוא ספק הכח, הוא אמנם לא ג'נרי (HEC) אבל החשד העיקרי נעוץ בו כיוון שלפי ש…
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800GT 1GB 350W - ספק לוח אם Q8400 INTEL 2 QUAD אז ככה יש לי את המחשב הזה איזה 5 חודשים אולי פחות אני משחק במשחקים חלק מהם עובדים מצוין בלי צבעים מוזרים ושהמחשב נתקע או משהו כזה. בדקתי את ה טמפרטורה וזה מה שיצא http://i49.tinypic.com/2prches.jpg אני רואה שרק ממאוור אחד פועל משום מה. והכרטיס מסך כל פעם שאני נוגע בו הוא חם מאוד ניסיתי לחפש תוכנה שתאיץ את המאוור מצאתי, אבל זה לא משנה את הטמפ ולא ניראה לי שזה עשה משהו. אני משחק על 60hz לפעמים המחשב עושה לי קטע מזור שהמחשב נתקע בפריז צבעים ממוזרים כאלה [שמעתי שזה קורה להרבה כאלה שיש להם את הכרטיס מסך הזה אבל חלק הצליחו לתקן בלי לללכת בכלל לטכני] התקנתי דררייבר שאחרון של NIVDIA ועדין זה קורה. לפ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב Z620 שמחובר אליו GTX TITAN BLACK שיש לו חיבורי חשמל PCIE של 6 פינים + 8 פינים: לספק כוח יש שני חיבורי 6 פינים. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר את הכבל של 6 פינים לחור של ה 8 פינים? או שאני חייב מתאם? אם אני צריך מתאם אשמח שתמליצו לי על חנות *בארץ* שאפשר להשיג ממנה מתאים 6 ל 8 תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש הרבה הפסקות חשמל באיזור של הבית שלי (כנראה בגלל שבונים פה), אז אחרי כל פעם שיש הפסקת חשמל המחשב שלי עושה בעיות, כשאני מנסה להדליק אותו. פירוט: קודם כל הנורה הירוקה, שאם אני לא טועה אז היא מראה על כך שיש מתח, היא בצע ירוק לסירוגין (סתומרת היא מהבהבת). אני לוחץ על הכפתור כדי להדליק את המחשב, והוא לא מגיב. אז ניסיתי לנתק מהחשמל וכל מיני דברים כאלה, וזה עזר לי בהתחלה, אבל היום אני מגיע לבית ושוב המנורה הירוקה הזאתי מהבהבת לי, והמחשב לא נדלק. ככה כמה שעות אני מנתק מהחשמל ומחזיר, נותן למחשב לנוח ומנסה שוב, וכלום לא עוזר. עד שלפני איזה חצי שעה או שעה שיחקתי שם (מאחורה) עם הכבל שמחובר מהמחשב לחשמל ושזה היה חצי מחובר שמעתי קולות של קצר כזה (אני חושב שזה דבר נורמלי כ…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן.. יש לי בעיה עם הכרטיס מסך GTX960, הלוח אם מראה לי שהבעיה היא B2 אני הבנתי מהאינטרנט שזה בעיה בקראיה של הBIOS של הכרטיס ע''י הלוח אם... העניין הוא שהכרטיס עצמו כן עובד במחשב אחר.. גם אחרי העידכון ביוס שלו.. אצלי במחשב עובדים גם כרטיסים אחרים (HD 5850 ו GTX980) התכנון שלי הוא להביא אותו לבדיקת מעבדה.. אבל אני בצבא ולא יוצא לי יותר מדי להיות בבית... וניסיתי הכול הדבר היחיד הוא שכשאני בSAFE MODE המחשב כן מזהה את הכרטיס כשאני על הכרטיס מסך של הלוח אם. כאשר אני מתקין את הדרייבים של NVIDIA דרך הסייף המחשב קורס עם הכרטיס הזה... עם ה980 הוא עובד. יש רעיונות? אגב המפרט: gigabyte z97x gaming g1 לוח אם intel 740 ssd core i7 4790k והבעיה לא בראם. ספק 600W
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשהמחשב עולה לי הוא כותב BIOS CHECKSUM ERROR. הוא מבקש דיסקט גיבוי אבל זה ממש לא עוזר. הזיכרון בסדר, הכרטיס מסך מצוין, זה לא בעית תוכנה מההארד הדיסק, בקיצור בדקתי הכל! לחבר שלי קרתה אותה בעיה בדיוק ואחרי שהחליף את לוח האם שלו הכל הסתדר. יש לי PIII 800MHZ TNT2 128MBRAM לוח Pc Partner 133MHZ Bus תעזרו לי!
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להעלות התקנה מדיסק זה כותב לי שחסר MSC.DLL32 מה לעשות??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואני לא רואה כלום במסך ניסיתי להחליף כרטיס מסך וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי זכרון חדש למחשב מדגם:G.skill 2x4gb ddr3 1333 זה המפרט שלי: AMD paenom II x4 925 box gigabyte GA-MA770T-UD3P2 זכרונות של G.skill DDR3 2048 1333 cl 9-9-9-24 sapphire ATI radeon HD5850 1024MB DDR5 צורב של סמסונגמארז coolermaster CM 690 מאורר למארז ארדיסק 1 TR ספק chieftec A-135 650W מאורר למארז coolermaster long life led 70cfm 120 mm עכשיו כשאני שמתי אותם במחשב אז הם עשו לי צפצופים כאלה והמחשב לא נדלק פה יש תומנה של הלוח אם שלי ועם תפתחו אתם תראו שהצבע של המקום שצריך להשים שמה את הזכרונות הוא זוג לבן וזוג כחול. כשקניתי את המחשב שמו לי את הזכרונות במקביל אחד לשני (כל אחד בצבע אחר) ועכשיו שאני רוצה לחבר את הזכרונות החדשים במקום שנשאר לי אז אני לא יכול כי ה…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הייתי בפלאפון עם נט סטיק שלהם. כעת עברתי ל 012 , קיבלתי מספר חדש . איך אני מפעיל את הנט סטיק בנייד עם 012 ? מופיע לי עדיין פלאפון - - - תגובה אוחדה: - - - זה הדגם :net stick teilt
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תראו... בכל משחק שאני משחק יש פתאום תקיעה של המשחק לאיזה 8 שניות ואז זה חוזר וזה בכל משחק ככה... בזמן ה7 שניות האלו אז גם איזה 2 שניות אין קולות ואז זה חוזר. הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות במשחק וזה עדיין עושה את זה. בעבר זה לא קרה. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום שבוע שעבר ביום רביעי קניתי כרטיס מסך חדש (HD7950) וכניראה בהרכבה שלו נפל לי מגנט מהשולחן אל תוך המארז ולא שמתי לב ויום למחרת שהיתה לי נפילה של המחשב (יותר נכון של הכרטיס מסך) פתחתי את המארז וראיתי אותו דבוק לכרטיס מסך הישן שלי (9500GT) שחיברתי לצורכי פיזיקס ומאז יש לי בעיות בעיקר של הכרטיס המסך החדש קריסת דריברים אם המחשב ניכנס ל"שומר מסך" אז ליפעמים הוא לא מראה לי כלום חוץ מזה אולי רק את העכבר ואז אני צריך לעשות ריסט למחשב והיתה לי פעם אחת גם קריסה של המערכת בכללי שניסיתי להפעיל דיסק של סרט במחשב יש לי גם הרד דיסק SSD חדש שמאז גם היו טיפה בעיות בלהתקין דריברים האמת כשאני חושב על זה הרבה בעיות גם החילו לי אחרי שהתקנתי דריברים של הלוח אם שלי שהורדתי מהאתר של גיגה בית …
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-