עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Cahiml,

אני מנסה להפעיל את המשחק HERATS של WINDOWS 7 x64 ומתקבלת ההודעה: "Executable for Hearts Game has stopped working" מגיגול ברשת בצעתי את טריק הסרת סימון ואחר כך סימון מחדש של השרות Turn windows features on and off בלוח הבקרה תחת Programs and Features, אך ללא הועיל המשחק מתרסק (כמו כל משחק פנימי בתיקיית GAMES) מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי 3 סלוטרים של זיכרון RAM פנוים במחשב, ובסלוט אחד חסר צ'ופיצק שסוגר את הזיכרון אז הלך הסלוט? אני מתכוון בכול סלוט יש 2 צ'ופציקים שסוגרים את הזיכרון ובסלוט אחד חסר לי צ'וצפיק אחד לבן אז הלך הסלוט או אפשר לחבר צ'ופציק לבן?

3. Started by OR007,

לאחר בדיקות מעמיקות גיליתי שהסיבה שהיטמן 2 לא פועל היא הכרטיס קול שלי. לאחר שהסרתי את הדרייברים זהפעל מצויין, ולאחר שהתקנתי אותם שוב זה כשב לי EROR והעיף אותי משהמשחק. הכרטיס זה CREATIVE VIBRA 128 . ויש לי את הדרייברים הכי מעודכנים של קריאטייב. מה עושים ???

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by aviram20,

היי כולם יש לי כרטיס זמני העונה לשם X700 ושני מסכים את אחד המסכים חיברתי דרך VGA והוא עובד ניפלא שזה מסך המחשב ווהמסך השני הוא מסך 5 אינץ אשר ממוקם בחזית המארז.. אותו חיברתי דרך האס וידאו הורדתי את הדרייבר מהאתר של ATI ועשיתי הרחב את שולחן העבודה שלי לצג זה לפתע המסך הקטן נדלק איך התצוגה מהבהבת בשחור לבן ואני שורה את שולחן העבודה מהבהב לחלוטין בזמנו עשיתי את זה עם המחשב הישן שלי ועם ג'יפורס אמ אקס 440 ולא ניתקלתי בבעיה הזאת מאחר ושמה הייה פנאל שליטה של ניבידיה פה בכרטיס הנוכחי אין ואני לא יודע מה לעשות .. מה עושים חברים? אנא עזרו לי אני כבר מיואש. בנוסף כאשר אני לוחץ על קליק ימני מופיע לי למעלה פנאל הבקרה של ATI אבל שאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעה שהפעלת הישום נכשל …

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by andrei21,

שלום מחפש שרטוט של מעגלים חשמליים של ספק כח hiper 425W מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. פתחתי פה אשכול לפני כמה שבועות על המחשב שעושה ריסטים פתאומיים, שמתי לב ש SAFE MODE הוא לא עושה אותם ולכן החלטתי שלא מדובר בבעיית חומרה ופירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט, כרטיס הקול שהוא בעצם On Board על הלוח שלי Asus P4S333-M לא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייבר שלו מהאתר של ASUS וזה פשוט לא הולך. או שהוא רושם לי The drivers for this device are not installed. (Code 28) או שאני עושה Reinstall לדרייבר והוא אומר ש The name is already in use as either a service name or a service display name. בקיצור סמטוכה. יש אור?[br]פורסם בתאריך: 30.06.2010 בשעה 20:38:38 טוב כנראה שמרפי החליט להתאכזר אליי והצלחתי לפתור את זה 5 דק' אחרי שכתבתי את ההודעה בפורום הבעייה היתה שהיתה כפילות בר…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  7. מערכת מחשב מחלקים ישנים למחצה לוח אסוס P5LD2 DELUXE תושבת LAG775 עם מעבד פנטיום 4 יש 4 זכרונות יושבים תקין יש כרטיס מסך חדש נוידיה 520 ויש גם כרטיס ישן נוידיה 6600 ניסיתי להעלות את המחשב עם שני הכרטיסים ספק כוח מסויים "סוייקס" משהו אבל נראה לי שהוא מספיק טוב למערכת הזאת וכל האורות נדלקים המאווררים מסתובבים כולל בכרטיס מסך הכפתורים של ההדלקה במארז עובדים תקין מחבר מסך והוא מחפש אות ב DVI ו אנלוגי ולא מוצא והולך לישון חיברתי שני מסכים בשנייהם אותו דבר וניסיתי כבלים שונים של DVI שעובדים על מחשב אחר ניסיתי להוציא בטרייה בלוח ולשים CMOS ריסט בגומפר אין שום ביפים שאתה פותח את המחשב אבל הכל נראה פועל אורות מאווררים וכו ההארד דיסק נראה לי מחובר תקין ניסיתי שני הארד דיסקים שונ…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by BIGWOLF,

חברים שלום על השרת בו מותקנים שני המודמים מותקן SBS2000 . מערכת הפעלה מזהה את המודמים והם עוברים TEST בהצלחה. כאשר מפעילים RAS הוא מפעיל רק מודם אחד וכאשר עוששים TEST לשני מודמים, אחד עובד בהצלחה ושני נותן הודע PORT NOT OPEN. חברה המצב עצוב :'( תודה לכולכם

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by כרמל הייבלום,

היי אני חדש פה מקווה שאני נמצא בפורום הנכון לפני שבועים בערך קניתי מחשב מksp חדש אני יעלה תמונה של המפרט משום מה רוב המשחקים שאני שם עולים ולפעמים נתקעים או אחרי כמה זמן של משחק נתקעים ואי אפשר לחזור לשחק אני מדבר על קול אוף דיוטי החדש והגולס מקווה שתוכלו לעזור לי עשיתי את כל העידכונים של הווינדוס (10) והכרטיס מסך

10. Started by weamir,

תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. שלום, ברשותי מחשב P4 2.4 עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך GF4 MX400 128MB. המחשב עובד יפה וחלק עד שמגיעים למשחקים בהם התנועה התלת מימדית רצופה. כאן מידי כמה שניות יש מצב שהתמונה קופאת לפחות משנייה ואז ממשיכה. על מחשב ישן עם GF1 אמיתי לא MX עם 32 מגה זיכרון הכל עובד חלק. ככה זה צריך להיות? זה מה ששוה הMX או אולי לחפש את הבעיה בקינפוגים?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by chenc,

שלום רב! נתקלתי לאחרונה בבעיה במחשב: לעתים המחשב אינו מזהה את הכונן הקשיח בשלב הPOST ואז כמובן המחשב לא ממשיך בתהליך הBOOT. באחת הפעמים שמתי לב שהPOST מדווח שהכונן הקשיח כן זוהה אך נרשם "Capabeled but disabled", ואז נכנסתי לBIOS ולא שמתי לב לדבר מיוחד וגם הכונן הקשיח נרשם כרגיל וזוהה היטב. בנסיון הבא המחשב עלה. לאחר RESET - הבעיה חזרה והפעם הכונן הקשיח לא נרשם בBIOS. אני לא משער שאלו בעיות מגעים כי בדקתי זאת - כמה עדין ורגיש יכול להיות חיבור IDE? לא שמתי לפונקציית disable HDD או כל דבר בסגנון באחת האופציות בBIOS. חוצ מלהחליף כבל IDE ולשנות את הכונן הקשיח מSLAVE עוד לא עלו במוחי רעיונות באמת מעוררי תקווה. האם מישהו בקשה יכול לעזור לי בנושא??? תודה מראש לכל הקורא / עוזר. חן…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by yarivot26,

הורדתי Black & White 2, כשנכנתי למשחק הכל פעם יפה, כל הלוגואים עלו, יצרתי פרופיל ולחצתי על כפתור הNew Game וברגע זה המסך שלי נכנס למצב חסיכה בצריכת החשמל (כבוי). האם הבעיה היא בכרטיס המסך שלי? (Readon 9600SE שהיה רשום שהמשחק תומך בזה) או במסך? אם הבעיה היא בכוח כרטיס המסך, מישהו יודע אם OC יעזור ואם כן כמה OC מומלץ לעשות לכרטיס הזה?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by mhnuemhnue,

שלום, יש לי בעיה קטנה שאני רוצה לחבר את מסך הCRT הקדמוני שלי למחשב הישן, הבעיה היא כזו - המסך עובד כרגיל, עובד יפה מאוד, ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וזה עבד יופי. עכשיו הבעיה היא שמחברים אותו למחשב שאני רוצה לחבר אותו... הוא נשאר בסטנדביי (האור החום המהבהב...) והמחשב עובד! אבל המסך לא מגיב למחשב... אם מוציאים את חיבור הVGA של המסך מן המחשב, המסך מגיב בכך שהוא אומר "בדקו אם החיבור קיים" ולאחר שמחברים הוא פשוט מפסיק להגיב... כאילו הוא לא רוצה להראות מה יש במחשב הזה... ניסיתי מתאם VGA לDVI בכדי לבדוק אם שם הבעיה... אז לא, לא בדיוק... כנראה שזה איפשהו במחשב... אז מה יש עוד לעשות?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by m53242,

שלום לכם אהני היתקנתי מחדש חלונות XP פרו. ומנסה להתקין דרייבר מודם חיצוני USB. אבל תקליטור התקנה יש שריטות לא ניתן ליקרוא עליו. לא מצליח להתקין דרייבר כלום. אין גישה לתקליטור. אני מחפש דרייבר USB 56K V.90 V.92 External Dial Up Voice Fax Data Modem לחלונות XP פרו בשפה עברית. הנה תמונה מצורף שיש לי מודם חיצוני חיבור USB אני רואה מדבקה עליו שרשום במודם חברה usb 2.0 56k modem made in china אני לא יודע מה הדגם הזה. אני חיפשתי באינטרנט כמה מקומות הורדתי דרייברים ולא מצליח ליזהות דרייבר מודם שלי. אני מקווה שפה פורום הנכון, אם מישהו פה יכול לעזור לי לימצוא דרייבר מתאים למודם הזה? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yakir dayan,

שבוע טוב לכולם, התקנתי אתמול את המשחק ושמתי לב שהגרפיקה ממש נוראית, שמתי את ההגדרות על מדיום/אקסטרה והבעיה עדיין לא נפתרה יש לציין שב-BF4 המשחק עבד לי די טוב על מדיום ביחס לכרטיס מסך שיש לי.. המפרט שלי הוא: לוח אם Asrock h77 משהו כזה מעבד i5 3470 זיכרונות 8gb ddr3 כרטיס מסך HD7850 1GB

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by D.A.Y.C,

היי. לאחרונה עשיתי איפוס למחשב ולאחר מכן התחלתי לראות את התלת מימד שלי קצת מטושטש ולא מקודד וגם את המשחקים. ואני מגדיל את הטקסטים בהגדרות גם הם מטושטשים. מה עושים והאם זה קשור לכרטיס מסך? עדכנתי דרייברים ולא עוזר.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by md22,

יש לי מחשב נייד ACER 4736 עם WINXP SP3 האודיו במחשב נמוך א"פ שרמת הווליום על 100% בהפעלה ממושכת של המחשב המוזיקה נשמעת בהילוך איטי במחשב מותקן הדרייבר המעודכן של כרטיס האודיו מהאתר של ACER תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by lior505,

<blockquote> 890GPA או 990XA-UD3 AM3 היה לי 890 GPA עכשיו הוא נשרף האם ה 990XA הוא לוח טוב? ברמה של מה שהיה לי? 890GPA http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1834 990 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14040 </blockquote>

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. שלום וברכה, אחרי שהתקנתי את ההווינדוס 7 מחדש אז יש לי בעיה מעצבנת מאוד. המחשב פתאום נכבה בלי ההודעת התראה של אחוזי סוללה נמוכים, דבר שהיה לי לפני ההתקנה מחדש של הווינודס. איך אני עושה ששוב תהיה לי הודעת אזהרה שהסוללה נמוכה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. bios זה חומרה או תוכנה? שלום, מאיפה אני יכול להוריד תרשמיי לוח של gateway 450sx4 כדי לבצע clear cmos. ואם אפשר להתחיל באיך הניידים האלה מתפרקים בכלל(פעם ראשונה שאני מפרק נייד), הכוונה כל הבסיס מלמטה יורד או שהמחשב יושב רגיל וצריך להרים את החלק איפה שהמקלדת. תודה, HaimTS (סליחה על הדאבל פוסט.)

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. בזמן אחרון כול דבר שצריך לפעיל את הכרטיס ב 2D לא עובד הוא אומר שהוא לא מוצא כרטיס מסך דברים אחרים פשוט פועלים על המעבד אם הם יכולים ניראה לי שזה לא קשור ממש לתלת מימד אלא יותר ל גירסה מסוימת של DX או משהוא כי משחקים ישנים גם לא עובדים לי איך אני מסדר את זה? האם בהתקנה של DX9CAP כבר יש את DX8 וכול השאר? או שאני צריך להוריד ? (כי אני חושב שזה בעיה) בפעלתי את הבדיקות של DXDIAG עשיתי TEST DRICET3D ובמבחן הראשון של ממשק 7 הוא ניחשל זה מה שהוא כתב Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8007000e (Out of memory) Direct3D 8 test results: All tests were successful. Direct3D 9 test results: All tests were successful.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by tootsolutions,

שלום לחברי הפורום, יש לי לקוח עם לוח Intel Smackover החדש שמתאים למעבד I7 החדש. הבעיה היא עם הכרטיס קול שעל הלוח והיציאה הדיגיטלית / אופטית. משום מה אני לא מצליח להפעיל אותה ולא עוזר התקנת דרייבר מהאתר של Realtek או אינטל. כאשר מסתכלים על מכווני הקול היציאה של SPDIF מופיעה אפורה. ביציאה הרגילה של הקול שומעים נהדר כך שהכרטיס קול תקין.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  24. מראש כל הכתיבה היא GPU/mem, אני בעל 6950 פתוח ל-6970 גירסה מדוייקת: Sapphire 6950 Dirt 3 2GB הבעיה היא כזו: כשאני מפעיל את המחשב ללא OC אין בעיה (OC מהדרייבר עובד מעולה מקסימום 840/1325) הבעיה מתחילה כשאני עובד עם Sapphire TRIXX. בדקתי הכול כאשר אני על 925/1375 הוא יציב ואין קריסות, אין ירידות מתח אין נפילות וולטים אחרים, אבל כשהוא יורד ל-150/250 או 500 (ב-GPU) במצב מנוחה בזמן OC (לא מהדרייבר) הוא מתחיל לבצע את הבעיות האילו שנישראות גם אחרי שאני חוזר לפעולה מקסימלית: http://youtu.be/svp1rHUaffA המחשב משמש לגיימינג ולמטרות BITCOIN (לכן ה-OC בגבוה) והיום חוויתי BSOD : Attempt to reset the display driver and recover from time-out failure הייתי רוצה עזרה לפתור את זה. לפי היד…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  25. בחוברת לוח אם יש לי כמה קונפיגורציות לבחירה, איזה לבחור,אינטל ICH9R סטה קונטרולרס או גיגהבייט סטה2 סטה קונטרול ? האם יש חשיבות למיקום החיבורים של הארד דיסקים סטה 2 ? האם חייב כונן פלופי?(אין לי פלופי , חוץ מפלופי חיצוני של הנייד והוא יכול להתחבר, השאלה איך אני מגדיר אותו)? מה סדר כונני האיתחול שאני צריך לקבוע? סידרו לי את זה, והבנתי שהבקר שנבחר הוא גיגבייט

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.