עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי הורדתי את הגירסה הכי חדשה 4.37 אני מתקין זה מגיע ל100 אחוז של ההתקנה ונתקע הוא לא עושה פיניש להתקנה תודה מראש אלירן

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by amitrotem,

המחשב בתקופה האחרונה, מידי פעם ובעיקר במשחקים קורס. ניתקתי את הדיסק והמחשב עבד בצורה תקינה (מערכת ההפעלה לא מותקנת על דיסק זה) הורדתי את HDTUNE ומצ"ב התוצאות. הדיסק הלך?

3. Started by Ac-Boy,

אני מנסה לדבר במיקרופון וזה פשוט לא עובד אני נסיתי הכל וזאת אומרת, הכל.. לשנות את ההגדרות, להיות בטוח שזה לא על השתק, לבדוק עם טלסקופ שזה החיבור הנכון, בקיצור. הכל! ד"א נסיתי על שתי מיקרופונים שונים ושניהם תקינים במחשב אחר רק אצלי לא עובדים שניהם.

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by Roman286,

ניסיתי להתקין דריבר של כרטיס מסך 8600GT וזה אומר לי מנהל התקן זה לניהול נתונים גרפיים לא הצליח לאתר חומרה תואמת לעיבוד נתונים גרפיים ואני בטוח ב 100% שהורדתי את הדריבר הנכון רציתי לבדוק אם זה אומר לי את זה בכל דריבר וכן הורדתי כמה דריברים שונים של כרטיס מסך וזה אומר לי את זה לכולם בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק שום מישחק בלי הדריבר הזה דרך אגב גם פירמטתי ביגלל הבעיה הדפוקה הזאת וזה עדיין אומר לי את זה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  5. Started by tando,

היי חברים, יש ברשותי לפטופ ללא חיבור HDMI. כרגע אני עם מתאם USB TYPE C ל-HDMI, מה שמאפשר לי לעבוד עם הלפטופ עצמו+מסך חיצוני. אני רוצה לחבר מסך נוסף ולעבוד רק עם 2 מסכים חיצוניים. חשבתי על אופציה של מתאם שיש בו גם HDMI וגם VGA, אבל באחת מחנויות המחשבים נאמר לי שמתאם כזה יעבוד בצורה חלשה (אם בכלל), ושרק תחנת עגינה תוכל להחזיק 2 מסכים עבור לפטופ כזה. הבעיה שתחנת עגינה כזו עולה 700 שקל, וזה הרבה מעבר ל200-300 שקלים שאני רוצה להשקיע בדבר הזה. אשמח לעזרתכם ועצתכם. הלפטופ הוא מסוג HP ENVY 13 עם החיבורים האלו: תודה!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by shokist,

יש לי מחשב חדש (מלפני שבועיים) לוח אם של ASUS - P5LD2-VM SE שנרכש ברשת גלקסי. בכל אופן הבעיה היא כזאת, אנסה לקצר... ניסיתי לפרמט את המחשב ולהחליף לגרסא אחרת של XP הבעיה הייתה שהדיסק היה ללא יכולת BOOT אז בטיפשותי נכנסתי לתפריט הSETUP בBIOS ושיניתי את אפשרות הBOOT לCD בלבד. זתומרת ביטלתי את הכונן הקשיח... עכשיו המחשב לא מבצע BOOT משום מקום. הוא עולה וכשאני מנסה לגשת למסך הSETUP ע"י הקשת del בהתחלה, אני מקבל את המסך הבא: שום דבר מעבר. אם אני משתהה מעט אז המחשב נתקע במסך הראשון היכן שרשום: " press del to change setup. " אני לא יודע מה לעשות, האפשרות הראשונה שעלתה בראשי היא לאפס את הBIOS, אבל אין לי מושג איך עושים את זה. בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by שמנואל,

שלום. במחשב פנטיום 2 ווינדוס 98 היה מותקן הכל ועבד בלי בעיות. התקנתי לילדה קומפי ופתאום הפסיק להשמיע קול. בדקתי וגיליתי שבמנהל ההתקנים פתאום אין דרייבר לכרטיס (לאן נעלם הדרייבר?). הורדתי לפי AIDA והתקנתי דרייבר ESS Sound Card ES1688 דרך מנהל ההתקנים, שזיהה את הדרייבר בתהליך שלא הייתה בו שום בעיה. למרות זאת אין קול ובמנהל המשיך להיות סימן שאלה. ברוב טפשותי עשיתי ריסט וכשעלה המחשב נעלם לגמרי התקן אודיו מממנהל ההתקנים וגם AIDA לא מוצאת אצלי כרטיס קול בכלל - כאילו ניתקתי אותו פיזית. מה לעשות ? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Dano,

יש לי בעיה כזאת: לאחר כמה זמן העבר והמקלדת בעצם נתקעים והמחשב פשוט נתקע. פירמטתי הכל והתקנתי וינדוס מחדש ועדיין יש תבעיה הזאת..אולי זה איכשהו קשור לביוס שלה מחשב? כי הוא דיי ישן... עזרה! :s05:

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by BarRahum,

אהלן, ברשותי יש מחשב נייד מדגם ASUS x542ur dm290t והכרטיס מסך שלו הוא: NVIDIA GeForce 930MX ומשום מה המחשב לא קורא את הHDMI. הטלוייזיה קוראת אותו ומראים לי באופציות אך ללא תמונה. יש לציין שקניתי גם VGA TO HDMI וגם זה לא הצליח. *ניסיתי כמה כבלים של HDMI וכולם עובדים עם הכל חוץ מהמחשב **לחצתי על המקש התחל+P וגם לא צלח. ***עדכנתי דרייברים ועדיין לא עובד. יכול להיות שזה קשור במשהו שהכרטיס מסך של אינטל קורא את זה ולא של NVIDIA? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, יש לי כרטיס מסך של LEADTEAK GEFORCE 9600GT ויש לי 2 כניסות DVI. האחת מחוברת עם מתאם (דונגל) מDVI לHDMI ומשם אני מחבר בכבל HDMI את המסך מחשב שלי. השנייה מחוברת לטלויזיה בכבר מDVI לHDMI שזה בעצם אותו דבר עם המתאם או בלי... עכשיו הכרטיס מסך שלי לתומך קול מלא כי יש עליו יציאת S/PDIF שהיא מעבירה קול. אז יש לי את הכבל עם 2 הפינים והתסתכלתי קצת בפורומים באנגלית והבנתי שמה שאני צריך לעשות זה לחבר את הכבל הזה מהכרטיס מסך ללוח אם. מצורפת תמונה של איך שאני חיברתי ועדיין לא עובד לי...אולי צריך לעשות עוד משהו או להגדיר משהו ??אני לא יודע... כעיקרון יש 3 פינים על לוח האם חיברתי את ה2 שימניים יותר - את הכבל האדום ליציאת S/PDIF OUT ואת הכבל השחור לGND. ליד ה2 פינים האלה בלוח האם את…

• 36 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by MotherShip,

מצב התחלתי- מחשב א':HD4650 מחשב ב':כרטיס מסך מובנה לאחר שנה- מחשב א':8800GT מחשב ב':HD4650 לאחר חצי שנה- מחשב א':HD4650 מחשב ב':כרטיס מסך מובנה השינוי האחרון נעשה היום, הHD4650 משמיע צליל מוזר שגם משתנה אם מתנים את המסך או עושים שינויים גראפיים כלשהם. הצעדים שנעשו עד עכשיו: החזרת החלקים למצב הקודם על מנת לבדוק את התקינות של החיבורים והכרטיסים התקנת דריברים מעודכנים איפוס הביוס למישהו יש רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by edenbd,

שלום, יש לי בעיה, אשמח אם תעזרו לי. קניתי מסך LCD חדש , חיברתי אותו למחשב (כשהמחשב היה דלוק), וקיבלתי במסך no signal. ניסיתי את המסך הישן שלי וגם בו קיבלתי no signal. את שתיהם ניסיתי לחבר גם ליציאה מהלוח אם וגם מהיציאה של הכרטיס מסך. אני יודע שהבעיה היא לא במסך החדש, כי במחשב ממנו אני כותב המסך עובד נפלא. דרך אגב שתי המסכים הם תוצרת MAG תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by neogod,

משום מה המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן להדליק את המסך . כאשר אני מדליק את המחשב אני לא מקבל שום צפצופים ועושה רושם שהמחשב עולה כרגיל רק שאני לא רואה כלום על המסך . המסך עובד, בדקתי על מחשב אחר . האם הבעיה בכרטיס המסך ? אם לא , מה עוד יכולות להיות הבעיות ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  14. Started by zehava482,

מה זה מנהל משימות, מהם התהליכים שאסור לגעת בהם, ומה זה אני ראיתי אחד מהתהליכים שנקרא:AVGUARD.EXE . איפה אפשר למצוא אתר של וירוסים או משהו דומה לזה כדי לזהות את המזיקים במנהל המשימות. אצפה לתושבתכם. אגב האתר הזה מעולה ומרתק. חג חנוכה שמח zehava

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by ag80,

שלום לכולם ,יש ברשותי את המערכת הבאה: מעבד:4200 AMD Athlon AM2 לוח אם:GA-M59SLI-S4 זכרונות :GEIL CL4 800 MHZ 1GB*2 ספק כח:355W PEAK לפני כשבוע רכשתי HD4850 512 MB של חברת 3DCLUB בגרסת האוברקלוק. לפני כרטיס זה היו לי 2כרטיסי 7300 GT במערך SLI. בעת הפעלת משחקים כבדים על הגדרות בינוניות גבוהות -הכרטיס קורס ונתקע לפעמים אחרי שעה לפעמים אחרי 5 ד. הטמפרטורה שלו ללא מאמץ עומדת על 49-50 מעלות ו במאמץ הוא מגיע ל 60-65 לפעמים. האם הקריסה נובעת אך ורק בגלל הספק שלא מספיק לו מבחינת כח? מהן הטמפרטורות המומלצות לכרטיס זה? האם זה טוב שהוא בא באוברקולוק מהחברה מה שיכול להשפיע על ההתחממות שלו? אשמח לקבל עזרה בנושא,תודה לכל העונים מראש.

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by sft,

יש לי amd athlon64 3000+ עם 1g ram , ובכל פעם שאני מריץ פלאש או כל דבר שטוחן את הCPU מחשב פשוט קופא, ניסיתי לפרמט, להתקין מחדש את ווינדוז, אבל כשאפילו הרצתי livecd של לינוקס הוא קפא באמצע; התחלתי לשחק עם המגעים שם ויצא שהוצאתי את אחד הזכרונות החוצה (kingstone) והפלא ופלא ! אני פותח 30 טאבים בFF עם יוטיוב ושום דבר לא קורה, מישהו יודע למה זה כך? או איך אפשר לתקן את זה? אני צריך להחליף זיכרון ?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by Yuri Koloyarsky,

שלום מחשב HP ישן חיברתי כרטיס מסך GEFORCE GT 710 מראה תקלה nvidia Output - המחבר עבור התקן זה נמצא במחבר HDMI אני משתמש ב AUX *תקלה ידוע בHP אבל דרך הפתרון שמוצג בתמיכה הטכנית של HP לא עוזר. ???

18. Started by Gil Yaacoby,

לגבי המחשב לבן שלי ...אני מנסה למזער הוצאות נזקים .... אם אפשר.... האם כרטיס מסך Asus ROG STRIX GeForce GTX 1660 Super OC Edition 6GB GDDR6 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33111 יכול להינעץ ולעבוד כמו שצריך כל לוח אם לא חדש בכלל מסוג GA-HA65M-D2H-B3 של Gigabyte ? כרגע מכיל Gtx560 שעובד אבל לא מספיק fps לילדי הקט... קיים ספק 500וואט ...

19. Started by michael1232,

שלום לחבר שלי יש מחשב ובעת שימוש של כחצי שעה המחשב נכבה. מדובר במעבד AMD דאול קור (פרטים נוספים לא יודעים איך מדובר במחשב פשוט) עם ספק כוח גנרי של 450W. לאחר שהמחשב נכבה ומנסים להדליק מחדש את המחשב הוא נכבה שוב ברגע שתפריט הטעינה של הוינדוס מופיע. בבדיקה בביוס לחום של הלוח אם מופיע 35C והחום של המעבד נא בין 70-75C בנגיעה בצלעות הקירור ובאזור אין הרגשה של חום. האם יש צורך להחליף משחה? האם צריך להחליף לספק איכותי יותר? מודה למי שיעזור

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by mokisho,

יש לי מחשב כף יד DELL כאשר אני מנסה לעביר קבצים מהמחשב (קבצים גדולים ) לוקח למחשב זמן להעביר אותם או שהוא לא מצליח להעביר אותם למה (אני מעביא אותם העמצעות כבל USB ו)

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by tic0n,

שלום לכם. רכשתי מחשב מלפני כמה חודשים, ומהיום הראשון אני עדיין נתקל באותה בעייה מעצבנת. היות ואני בקושי בבית (צבא) הבלגתי... אבל החלטתי לשים לזה סוף. הבעיה היא מוזרה. מדי פעם באופן רנדומאלי לחלוטין. צג המסך יראה צבע כחול\אפור\שחור\כל צבע שבא לכם באמת. אציין שתוכנות כגון הנגן ואפילו משחקים פועלים. אבל כאמור אי אפשר לראות אותם בגלל המסך. וריסט זוהי האפשרות היחידה. הבעיה היא לא במסך המחשב היות וניסיתי זאת עם כמה מסכים הדרייברים שלי מעודכנים לגרסא האחרונה של ATI המפרט : ATI RADEON X1600 AMD athlon 64 3500+ אם למישהו יש איזשהו רעיון מלבד לקחת את המחשב לטכנאי, או אפילו בעיה שלא דרוש בא לפתוח את המחשב עצמו... אשמח לקבל הצעות ורעיונות.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  22. שלום רב, קניתי מחשב חדש וניסיתי להתקין עליו WIN7 מדיסק און קי. השתמשתי בתוכנה של מיקרוסופט והעברתי את ההתקנה לדיסק און קי. כשאני מפעיל את המחשב , לאחר ששיניתי את הסדר בביוס, אני מקבל את השגיאה: a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart. במחשב הישן ישנה אותה הבעיה (pentium 4). לעומת זאת בנטבוק שיש לי ההתקנה עולה כשורה. המחשב samsung f3 500gb, core i3 2100, gigabyte h61m d2 . המחשב הגיע ללא מערכת הפעלה. הדיסק און קי הוא של transcend 8GB . אשמח לכל עזרה, ארז

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by urich,

טוב אני מדליק את המחשב ואז כשעולה windows נפתח חלון דוס בו כתוב שregedit מחשפש איזה קובץ reg בשם moo אותו הוא לא מוצא ואז מובאת הודעת שגיאה שהקובץ לא נמצאואז אהי יכול להמשיך עם המחשב איך שבא לי בלי בעיה. לא מדובר בvirus ולא מצאתי שיטה שהדבר לא יעלה מה לעשות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  24. Started by MDK,

שלום לכם לאחרונה המחשב מתנהג מוזר: עשה לי ריסטרט אחרי שנתקע פתאום בלי הודעה וכלום... נסגר לי האינטרנט פתאום כלומר מתנתק בלי להגיד כלום נתקע לי EXPLORER או כל מיני תוכנות עם ERRORS של WINDOWS.... יש לי WINXP SP2 ו אני מנוי אצל נטוויז'ן

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. לא מזמן "הוחלפה" התוכנה מה-backup and sync לגוגל דרייב. עד אז כל הקבצים שהיתי שומר בתוכנת ניהול משרד שלי היו מסתנכרים אוטומטית לדריב ומאז לא. נכנסתי להגדרות הדריב ואין לי שם שום אפשרות בחירת תקייה, בניגוד למה שרואים כאן בתמונה המצורפת.. למישהו יש רעיון? מה אני מפספס?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.