תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
שלום אני הבעלים מזה שנתיים של Sapphire 7870 2GB היום במהלך משחק המסך השחיר. אחרי דקה של חוסר תגובה ריסטארטי, ומסך הלוג-אין לא עולה בכלל (המסך נשאר שחור) אלא אם נכנסים למצב בטוח. חיפשתי קצת על התקלה ומסתבר שאני לא היחיד שנתקל בה. אחרי שמסירים את הדרייבר לכרטיס מסך במצב בטוח אז הווינדוז עולה גם כרגיל. אבל ברגע שאני מתקין דרייבר - שוב מסך שחור חוץ ממצב בטוח. ניסיתי את זה מספר פעמים (גם בעזרת תוכנות לניקוי דרייברים ישנים ואז התקנה חוזרת). עוד לא ניסיתי לפרמט ואני מעדיף להמנע מזה, אבל עד אז אני חושש שזו בעית חומרה (כך מתואר בקישור). רציתי לשאול האם יש דרך לבדוק בוודאות מה מקור הבעיה? הכרטיס מסך אמור להיות טוב וכולה בן שנתיים, חבל לי לקנות אחד חדש. אציין שכרגע אני ללא…
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן, אני טכנאי עם ותק של מספר שנים חביב. לאחרונה הגעתי למסקנה שנמאס לי לעבוד עם כלים פשוטים או כל מיני קומבינות והחלטתי להשקיע קצת כסף לכלים איכותיים יותר שישמשו אותי לתקופה ארוכה. אני מפרסם כאן, רק בשביל לקבל חוות דעת נוספת לפני ההזמנה, או לחלופין אם יש הצעות אחרות. הקיט הראשון זה Syba 50 Piece: מחיר 29$ קישור לאמזון לכל הפרטים: http://www.amazon.com/Syba-Computer-Installation-Multi-Module-SY-ACC65047/dp/B0056HNRPW/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=1G5ALEBDQ7X7V&coliid=I2PT1C6VCPQ4BU קיט שני: iFixit Pro Tech Toolkit מחיר דיי יקר אבל מחומרים איכותיים וחברה מעולה, 75$ קישור לאמזון: http://www.amazon.com/iFixit-IF145-072-1-Pro-Tech-Toolkit/dp/B…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
החומרה כוללת: מעבד I7 3770K, לוח GA-Z77X-UP5TH, זיכרון 16 ג"ב, SSD 120 של אינטל בתצורת MSATA 2 כוננים של WD של 2 ט' כ"א, ו-3 כונני סמסונג של 1 ט' כ"א. 4 כוננים מחוברים ללוח באופן רגיל ואחד כסקזי מע' ההפעלה WIN 8 PRO 64 מידי פעם נעלם מה"מחשב שלי" אחד מהכוננים של סמסונג (אותו אחד) וחוזר לתצוגה לאחר ריסטרט. אבחנה מבדלת: 1. בעיה בתוכנת אינטל להגדרת הכוננים 2. בעיה בביוס בהגדרת הכוננים (האם להגדיר כIDE או כACHI ?) תודה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
קיבלתי שני חשבונות ואני לא מצליח לפתוח כתוב לי שהקבצים גדולים מידי מה צריך להוסיף למחשב לפתיחת הקבצים?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, מצאתי אצלי זרוק שפורפרת טלפון USB לסקייפ (מצ"ב תמונה). חיברתי אותו למחשב והוא זוהה כ K1000 שינתי את ההגדרות השמע בסקייפ כך שהשמע יכוון למכשיר ה USB ושוחחתי עם חברים להנאתי. אבל הבעיה היא זו, המכשיר מתפקד נהדר כמיקרופון ורמקול, אבל לא בלחיצי החיוג (0-9). הם אינם עובדים כמו גם לחיצי הקבל ונתק שיחה. אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד DELL. לאחרונה החלפתי מערכת הפעלה מWIN7 ל WIN 8 64 אולם אינני מצליח להפעיל את ה Bluetooth. התקנתי את הקובץ אותו הורדתי מאתר DELL אך לא הולך. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי לא מזמן נפרדתי מהמחשב הנייח, וחברתי את הנייד Dell Inspiron 3593 למסך שלי ed273a acer זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה ,הדרך הכי מתאימה לתיאור שמצאתי היא שהצג פשוט מתעדכן לאט , אחרי כל תנועה מהירה של גלילת טקסט או גרירה של חלון רואים מטושטש ולוקח רגע קצר עד שבא הפוקוס ניסיתי לצלם לכם אבל דרך המצלמה לא מצליחים להבין אולי אם אני אצלם דרך תוכנה זה יהיה יותר ברור? בינתיים כבר עדכנתי את כל הדרייברים שיניתי רזולוציות בדקתי ב hz שאני על 60 ניסיתי גם שם להפחית העברתי את התצוגה לצג החיצוני בלבד מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי לנובו מחשב נייד ולפעמים באמצע עבודה שלי על המחשב, השמע במחשב נעלם. הסרתי דרייברים וזה לא עזר. כשאני עושה ריסטרט למחשב, הבעיה נפתרת אבל שוב מופיעה אחרי זמן עבודה על המחשב (לא תמיד)
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלוום, כנראה זה בעיה במגעים אבל אם אני לא לוחץ את הפין של האוזניות שמתחבר לפאנל השמע הקדמי כלפי מעלה אז אני שומע רק צד אחד של האוזניות ,איך אפשר לוודא שזה אכן פאק בפאנל הקדמי(ולא בחיבור עם הלוח אם) ומאיפה קונים אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לפעמים שניי צפצופים ולפעמים שלושה בזמן הדלקת המחשב למרות שהמחשב עובד רגיל המפרט :Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם:MS-7366 החלפתי זיכרון לחדש אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי gtx 760 עד היום הייתי משחק cod aw על הגדרות מומלצות של geforce בלי בעיה פתאום יום אחד המשחק החליט לרדת ל15 fps!!! מה לעזאזל? כנ"ל אותה בעיה בעוד כמה משחקים. כאילו שהכרטיס מסך הפסיק לפעול או משו הבעיה קיימת רק במשתמש שלי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי רפאל. ואני צריך עצה והכוונה בנושא חשוב, קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש, אם כרטיס מסך מסוג: sapphire radeon r9 270x dual-x boost oc 2gb הכרטיס מסך מחובר לשני מסכים במקביל: 1. wacom cintiq 21ux (מסך המחשב הראשי שלי - ממנו יציאת DVI) - שעובד מעולה וחלק! איתו אין בעיות. 2. טלוויזית Philips 40" LED PFL8664 H (מסך הטלוויזיה השני כעזר ותוסף למסך הראשון - ממנו יציאת HDM) - שאיתו יש בעיה! הבעיה קוראת במסך הטלוויזיה שלי. לרגע המסך עובד בסדר וחלק, ואז פתאום הצבעים משתנים ונהפכים לורוד/כחול/ירוק (מצורף תמונה). כמו שגיעה ותקלה במסך. ואז שוב חוזר למצב הרגיל (כך שוב ושוב) המסך מוגדר כ100Hz אבל הכרטיס מסך מזהה כ 60Hz (לא יודע אם זה קש…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום מישהו שבא למחשב הנישא של אבא שלי את הפלאג של ה PS2 למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג פלאג PS2 להלחמה במקום זה שנשבר? עידו
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מדבור במחשב של אחי, מחשב ותיק אבל שלא ממש השתוללו איתו (בניית מצגות, כתובת עבודות בWORD, צפיה בסרטים וגלישה). ע"פ מה שאחי אומר, כמה חודשים כבר המחשב ללא סיבה נראת לעין (למרות שבד"כ זה ככה : ) המחשב מתכבה. אחרי אתחול הכל עובד כרגיל עד לפעם הבאה. לפני שבועיים התחילה בעיה חדשה - מידי פעם הוא לא מזהה את ההארדיסק בביוס ונותן הודעה שקובץ CONFIG.SYS הושחת ויש לבצע שחזור למערכת ההפעלה דרך הדיסק. כשמנסים להריץ את ההתקנה של הוינדוס הוא מגיע עד לשלב שצריך לבחור הארדיסק להתקנה ואז ישר מכבה את המחשב. ככה מידי פעם מזהה מידיי פעם לא, עד שלפני שבוע הוא הפסיק לזהות את ההארדיסק לחלוטין בביוס. את הצורב שמחובר הביוס מזה כמו שצריך. חשוב להוסיף, ההארדיסק מזוהה באופן תקין במחשב אחר אליו חו…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לפני שאני ניגש למעבדה... המחשב עם ווינדוס 7 (מחשב חזק) פתאום היה מסך כחול. כיבוי והדלקה המחשב טוען וטוען...ניסיון שני בsafe mode כנ"ל. ניסיון שלישי ומאז מציג את המסך שצריפתי. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני עובד על מעראכת הפעלה ויסטה 64 ביט ומאז ומתמיד הייתה מוצגת לי הטמפרטורה של ההארד דיסק עד לפני כמה חודשים . סיבה לא ידועה, אך הסברה היא הנ"ל . בדקתי עם התוכנות Speedfan V. 4.34 EVEREST ואם אמור להיות מוצג גם בסנדרה וPCWIZARD אז לא מוצג . מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (אתמול קיבלתי אותו) ויש בעייה שהמחשב מכבה את הצג וכול זה אחרי שבדקתי שבהגדרות צריכת חשמל אין שום הוראה לכבות לאחר מס' שניות אלא "לעולם לא" ביטלתי שומר מסך ולא לחצתי על כפתור של מצב שינה אז מה בכול זאת הבעייה? יש לי מסך CRT של LG 775FT ושאר רכיבי המחשב מפורטים בחתימה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה נמחק לי מהמחשב אפשרות תרגום לדפי האינטרנט. הגעתי להגדרות שפה וניסיתי לסמן בשורת[הצע תרגום לשפה זו] והמחשב לא נותן אפשרות לסימון, למי שיש פתרון, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב זוכרים את הREPAIR הכיפי של XP כאשר היה DLL חסר?? אז עכשיו אני מקבל שגיאה windows could not star coz the following file is missing or corrupt: <windows root>\system32\hal.dll וזו מערכת ווינדוס 7 שאין את הדיסק המקורי(יש רשיון אין דיסק) אז שמתי דיסק מאסטר של ווינדוס עם כל הגרסאות ואני מחפש את הREPAIR או משהו בסגנון ולא מוצא יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מנסה למחוק או להעביר כמה קבצים וקופצת לי הודעה : [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יום שישי שדרגתי את הכרטיס מסך מradeon 9800 לX1950 אחרי שהדלקתי את המחשב אחד ההארדיסקים התחיל לעשות טיקים כל פעם שהוא היה עושה טיק המחשב היה נתקע לכמה שניות מדי פעם המחשב היה נתקע חשבתי שזאת בעיה בהארדיסק אז הוצאתי אותו זה נהיה עוד יותר חמור עכשיו המחשב זורק לי מסכים כחולים כל הזמן ורושם שם שיש לו איזה בעיה עם ATAPI משהו כזה והמחשב עובד ממש לאט עכשיו עכשיו החזרתי את הכרטיס מסך הישן הוא עדיין עובד לאט אבל לפחות לא נתן לי עדיין שום מסך כחול
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מאוד משונה עם הלוח... אם אני מבטל את כרטיס הרשת המובנה (Intel CSA) שבלוח, באמצעות הביוס, מאתחל, נכנס לביוס ומאפשר אותו מחדש ואז מאתחל, העסק נתקע בשלב ה P.O.S.T - כלומר, איננה מוצגת תמונה על המסך כלל - לא מגיע סיגנל. הפתרון הוא לאלץ את המערכת לכבות את עצמה באמצעות לחיצה בת 4 שניות על כפתור ההפעלה במארז ולהפעיל מחדש. אז יש פוסט והכל טוב ויפה, השאלה היא - למה זה קורה? אגב, ניסיתי כבר גירסאות ביוס שונות מ1012 עד האחרונה - 1016 ולא עוזר. ניסיתי לאפס את ה CMOS - לא עוזר. ניסיתי להוציא את הביוס ולהחזיר מחדש - לא עוזר. ניסיתי להוציא את הבטריה ולהכניס מחדש - כמה מפתיע, זה עדיין לא עוזר. אני מבקש מכם, משתמשי P4C נכבדים (רק P4C-E עם כרטיס הרשת המובנה של אינטל) - לגשת ל…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
בטעות ניתקתי תעכבר ואז חיברתי,ושהדלקתי תמחשב היה לי הודעה מביוס והיה כתוב לי press f1 to setup ו press f2 to load defult משהוא כזה,אז עשיתי F2 ופיתאום יש בצד המחשב כמו סימן של _ שמהבהב איזה 5 שניות ואז המחשב עולה והווינדוס ניטען!! למה זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו נתקל בתופעה שאחרי התקנת המערכת (XP PRO עם SERVICE PACK 2) תוך כדי עבודה המסך מתמלא בפסים ירוקים / שחורים / או כל צבע אחר ולא ניתן להמשיך לעבוד על המחשב , לפעמים לאחר ריסט זה מסתדר למשך שעה-שעתיים-שבע ואז חוזר שוב ולפעמים לא ניתן בכלל להמשיך לעבוד על המחשב ובכל פעם שהמחשב מגיע ל XP המסך מתמלא פסים בשלל צבעים. * ניסיתי לעשות עדכוני ביוס * עדכנתי דרייברים * הדבר היחידי שעזר זה החלפת לוח אך הבעיה חזרה בלוחות נוספים (12 לוחות מתוך 20 אותה תופעה) מפרט : AMD SEMPRON 3100 K8VM800M REV 2.X 512MB TAKEMS W.D 80 SATA מישהו מכיר או שמע ? תודה ויום מקסים
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-