תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
אני לא מכיר מעבדות בכלל אבל צריך אחת שיחליפו לי את הכבל VGA של המסך שאחד מהפינים בה נשבר. אשמח להמלצות או אפילו סתם לשמות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן סלרון די 2.8GHz זכרון פנימי 2GB DDR1 (זכרונות חדשים מהחודשיים האחרונים בערך) ווינדוס אקס פי SP3 כרטיס מסך AGPX8 Geforce 6200 Zotac (כרטיס חדש מלפני שבועיים בערך) הארד דיסק 1.5TB (גם חדש..) ספק Smart-com 500W Sata פורמט לאחרונה... בכל מקרה כשאני "מאמץ" אותו קצת... לדוגמא התקנתי את פרו אבולושיין 2009 והספקתי לשחק בו משחק וחצי ואז הוא קפא. מה יכולה להיות הבעיה? ומה אפשר לעשות? תודה רבה בכל אופן
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן חברים , אני רואה סרטונים ביוטיוב שבו אנשים משחקים עם יותר מ 60 FPS והמשחקים רצים חלק ... משחקים כמו GTA V , BATTLEFIELD 4 , HEROES OF THE STORM ועוד... אני שמתי לב שברגע שאני מוריד את ה VSYNC (גם במחשב וגם ב NVIDIA CONTROL PANEL) המשחק פשוט רץ רע ... ה FPS גבוהה אך זה בלתי שחיק... דבר זה קורה לי בכל משחק... לא זכור לי משחק אחד שאני יכול לשחק בלי VSYNC. לא ב SP ולא ב MP. יש משחקים כמו GTAV שגם עם VSYNC המשחק לא רץ חלק... למרות שהוא קבוע על 60 FPS ... אני פשוט לא מבין למה... זה היה קורה לי גם עם המחשב הישן (אותו החלפתי לא מזמן בחדש) והדבר היחיד שנשאר זה המסך... יכול להיות שהבעייה היא המסך? לא מסתנכרן... או אולי יש בו בעיה... ? מסך של SAMSUNG SYNCMASTER BX2450 יש לי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהמחשב שלי נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לחזור לתפקד, ברגע שני מזיז את העכבר או נוגע במקלדת, יש חשמל במחשב, כלומר אני שומע את המאוורר עובד אבל, אין תגובה מהארדיסק, המסך שחור וגם אינפרא אדום בעכבר לא עובד. דרך אגב, אני עובד עם ווינדוס 10 וזה קורא לי יותר בזמן האחרון, קרה גם שעבדתי עם 7 אבל פחות. בכל אופן, הדרך היחידה לעורר אותו זה בעצם לעשות restart. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום.. כאשר אני מכניס דיסק לכונן הדיסקים שלי והמדיה פלייר פתוח הוא ישר מנגן את המוזיקה מהדיסק אוטומטית. כיצד אני מבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי מארז CHENBRO עם יציאות USB,FIREWIRE, אוזניות ומיקרופון. מכל היציאות, רק הUSB מחובר, איך אני יכולך לחבר את השאר? (לפחות אוזניות) יש לי כרטיס קול SBLIVE 5.1 של CREATIVE ולוח אם K8NF-9 של GIGABYTE.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה, פירמטתי את המחשב, התקנתי WIN XP 32BIT אבל במנהל התקנים יש לי בunknow devices- PCI DEVICE הקוד שלו זה ven_de10&dev_026c נראה לי זה קשור לכרטיס מסך. הצ'יפסט שלי זה nforce 410/430 mcp מודה לכל עזרה שתוכלו להציע לי.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מכין כמה מצגות פאוורפוניט ממש כבדות עם אנימציות מורכבות שלא באו בסקוט של הפאוורפוניט (ריבוע בגודל חצי מצגת שמתנדנד ונופל לדוגמא) וכל פעם שאני רואה את המצגת היא לא עובדת חלק-בין אם זה עוצרת באמצע וחוזרת לפעול אחרי שנייה, והאנימציה לבנתיים זזה(הכל עוצר ואחרי שנייה זה קופץ למיקום חדש) או שזה עוצר לפני שזה מתחיל לעשות את האנימציה. ההאצה הגרפית בפאוורפוינט עצמו מופעלת ובמחשב אי אפשר להפעיל אותה איך אני גורם לאנימציות לרוץ חלק? יש תוכנות לזה? או שפשוט צריך לנקות את הזיכרון או רוגלות ודברים שתופסים מקום בזיכרון ודיסק קשיח?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב להלן המיפרט.... מעבד : I5, לוח אם : asrock z68, זיכרון 32G, מאיץ גרפי : MSI 970 GAMER, מערכת הפעלה : WIN 7 64 P, המחשב מחובר לשני מסכים : המסך הראשון - ASUS PG279Q בחיבור DISPLAYPORT. המסך השני - מסך טלויזייה SONY בגודל 50" בחיבור HDMI. שני המסכים מחוברים ליציאות של כרטיס המסך. המסך של ASUS מוגדר כמסך המרכזי. למרות זאת, בזמן עליית המחשב, המחשב מתחיל לעלות דווקא במסך הטלויזייה ורק בהמשך הוא "מיישר קו" והמסך הראשי עובר למסך של ASUS. האם זה נורמלי? התופעה הזאת לא היתה קיימת אצלי עד לפני שבוע, שבו היה מחובר למחשב מסך אחר כמסך ראשי עם חיבור DVI. שאלה שנייה, מישחק בשם FEAR 2 ששוחק על המסך של ASUS ניפתח לפתע רק במסך של SONY ואיני יודע כיצד להעב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך ניתן לפתור ,רצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעיה בצורב שקניתי לפני חודש חודשיים בערך... הדגם של הצורב הוא LG 4167B... הבעיה היא בצריבה... בכל צריבה של דיסק לא משנה אם זה דיסק CD רגיל או DVD רגיל.. הצריבה מגיעה לחצי בערך ואז יש הודעת error שאומרת שהצריבה נכשלה.. וגם אם אני צורב על מהירות הכי נמוכה שיש או מהירות הכי גבוהה שיש... בהתחלה הוא היה צורב ל טוב.. וכבר כמה שבועות הוא עושה לי בעיות... או צריבה אחת ל 100 הוא מצליח לצרוב ללא טעויות בכלל.. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה... מודה מראש לכל העוזרים... תודה!
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
עכבר של GPT אני מקסימום אביא פלאג מיואסבי לPS2 אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לפתור את זה. יש פתרון לזה?..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי מתאם בין vga לHDMI כדי שאוכל לחבר את המחשב נייד (עם חיבור HDMI ) למסך מחשב(VGA) כיביתי והדלקתי והמחשב תקין ועובד כנל לגבי המסך (חיברתי למחשב נייח והוא עובד) רק זה לא מעביר את התמונה במחשב נייד למסך (זה לא אמור להיות אוטומטי?), מופיע מסך שחור עם הודעה כחולה no signal detected יש לי מאיץ גרפי של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA המחשב נייד של LENOVO I7 מערכת הפעלה WINDOWS 8. אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלה במחשב שלי די ברורה, יש לי שני מקלות של 1GB והמחשב כאילו יש רק אחד. חשוב לציין שניסיתי להחליף ביניהם ולבדוק בסלוטים שונים וזה לא זה, כלומר אלה לא הזיכרונות עצמם. עוד חשוב לציין שזאת תקלה שהייתה כבר מקודם, המחשב נלקח למעבדה ושם הבעיה נפתרה לחודש בערך על ידי Clear CMOS. דרך זאת כבר לא עוזרת. כמו כן התקלה הזאת מלווה, לעיתים נדירות באי יכולת להעלות מסך. מפרט: Intel Core 2 Duo 6320 2*1GB DDR II/III Ram (לא בטוח לגבי הסוג) Ati Radeon 3850 Windows 7 Professional תודה רבה חברים.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל sleep במחשב שמותקן עליו ווינדוס 7. ניגשתי ל- power options ומשם ל- select a power plan. בסעיף balanced ישנה אפשרות change plan settings. לחיצה על זה פותחת חלון שמאפשר לבחור את הזמן בו יכבה המסך ואת הזמן בו המחשב יעבור ל-sleep. באותו חלון ישנה אפשרות נוספת - change advanced power settings. לחיצה עליה פותחת חלון נוסף. שם ישנו סעיף sleep. הקשה עליו פותחת אפשרות sleep after בה אפשר לבחור את הזמן שאחריו המחשב יכנס ל- sleep. מה הצורה הנכונה להפעיל את הsleep? מה שעוד מוזר, הצלחתי לקבוע בחלון הראשון כיבוי מסך אחרי 2 דקות וכניסה ל-סליפ אחרי דקה ובמסך השני )sleep after( קבעתי דקה אחת. זה פעל. אחרי דקה המחשב נכנס לסליפ. מה שמוזר זה שכאשר הגדלתי את הזמן לשתי דקות, המס…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך שהחליט להפסיק לעבוד, כאשר אני מחבר את החשמל המסך נדלק לשבריר שנייה ורואים את הלוגו וזהו. אשמח לעזרה שלכם איך אפשר להציל את המסך.. תודה רבה אנשים יקרים
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כיצד לאפס סיסמת כניסה למחשב נישא-נייד ? יש לי מחשב נישא/נייד מדגם : הוא טושיבה N2010 שכרגע המצב הוא שיש סיסמת כניסה למערכת ה-SETUP וה-WINDOWS ואני לא יודע/זוכר מה הסיסמא. :s05: הסיסמא מונעת כניסה לכל מערכת המחשב. השאלה שלי היא : איך אפשר לאפס את הסיסמא ? (ואת כל הגדרות ה-SETUP / BIOS / CMOS) אני מניח שזו תהיה צורה חומרתית (זאת כנראה הדרך היחידה) נ.ב כידוע, כדי לאפס סיסמת כניסה למחשב שולחני רגיל יש לנתקו מהחשמל + לנתק את הסוללה הפנימית ולחבר אותה שוב או שיש ג'אמפר מיוחד שמשנים אותו ומחזירים. האם גם בלפטופ זה ככה - ואם כן איפה מוצאים את הסוללה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3229&CatCode=1 רק שלי במקום הזיכרון שיש שם יש GOLD OCZ 3X2GBׂ(6GB) DDR3 1333MHZ אחרי שהתקנתי את מערכת ה64 סיביות הוא זיהה את ה6 ולאחר חצי שעה פתאום זה נהיה 4:\ מה יכולה להיות הסיבה? וכיתד ניתן לפתור זאת. תודה. יש לציין שתוכנת האברסט מזהה שמחוברים 3 של 2 ראם
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המחשב המדובר קורס פעמיים ביום ,הקבצים מצורפים להודעה אבל לפי ניתוח שלהם הטעויות די כלליות (בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך , בעיה כללית , בעיה בכרטיס קול , בעיה ב-usb וכול מיני ) . יש לציין שהמחשב עבר memtest בצורה חלקה במשך 8 שעות , sp2004 למשך כמה שעות , טמפרטורות נבדקו ונמצאו תקינות+ניקוי המחשב וסידור כבלים , אין קבלים מפוצצים או נוזלים או נזקים אחרים לחלקים , מערכת ההפעלה הותקנה מחדש עם דרריברים מעודכנים ונמצאה נקייה מווירוסים ורוגלה , דיסק קשיח נבדק ונמצא תקין . להלן מפרט המחשב : amd sampron 2500 ,gigabyte 7n400, 1gb samsung ,9600xt,hec 300w,seagate 80 gb ide,nec 3540 אשמח לשמוע את חוות דעתם בנושא בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב חיצוני Asus ZenDrive U9M ואני לא מצליח לצרוב נסיתי גם דרך התוכנה שמגיע עם בצורב בדיסק וגם דרך הווינדוס וגם דרך תוכנה בשם 'burnaware' בכל פעם הצריבה מתחילה וממש בהתחלה מופיעה שגיאה ללא שום נתון מה השגיאה ובכל פעם שאני מנסה הדיסק הולך לאבדון כיוון שהחומר לא נצרב אבל לא ניתן להשתמש בדיסק כיוון שהמחשב מזהה אותו כדיסק שהוא לא ריק אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לפני 5 דקות שמעתי מוזקיה ורציתי לראות סרט, אז עשיתי סטופ למוזיקה והפעלתי את הסרט, אבל בסרט לא היה קול!! הפעלתי סרט אחר אבל גם בו לא היה קול. לחצתי play במוזיקה וגם היא לא פועלת פתאום. סגרתי את המדיה פלייר והפעלתי מחדש וקיבלתי את ההודעה הזו: http://img212.imageshack.us/my.php?image=64393155xq0.jpg חשבתי אולי זה בעיה ברמקולים, אז חיברתי אוזניות אבל גם בהן לא שומעים כלום. הלכתי לדרייבר של הכ. קול וניסיתי לעשות הדגמת אודיו תלת מימדי אבל ברגע שלחצתי play החלון נסגר. יש מצב שסתם ככה פתאום הלך לי הכ. קול?? ----עריכה----- משהו מוזר.. הפעלתי מחדש את המחשב ופתאום הקול עובד
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במידה ורשת הווי-פיי של המחשב שלי (חלונות 10) מפסיקה לעבוד (נעלמת או עדיין קיימת אבל לא באמת מחוברת לאינטרנט) אני רוצה שהמחשב יתחבר לרשת ווי-פי אחרת באופן אוטומטי. איך אני גורם לזה לקרות? תודה
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול, בעקבות הצעת המחשב עדכנתי את הדרייברים של כרטיס המסל שלי לגרסה האחרונה (285.62) מהאתר של NVIDIA. מאז הלך לי ממשק ה AERO וחלונות 7 טוענת שהדרייבר לא תומך. אני עומד לגלגל את הדרייבר אחורה, אבל רציתי לדעת אם זה קרה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס עם צ'יפ של VIA, הXP מזהה אותו, אבל הוא לא מזהה שאני מחבר אליו מצלמה שפעם הוא זיהה. החלפתי כבל, זו לא הבעייה. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת, המחשב שלי "מתעלם" מכונני הדיסקים שלי(צורב וכונן דיוידי רגיל), יום אחד פתחתי את ה"המחשב שלי" וגיליתי שרק הכונן דיסקטים שלי נמצא, ניסיתי כל מני דברים דרך המנהל התקנים ושום דבר לא עזר, ניסיתי לנתק את הכבל ide שלהם ולהדליק מחדש וזה גם לא עובד, אין לי מושג מה לעשות... בבקשה תעזרו לי... ??? ???
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-