עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ZXY1,

קניתי כונן קורא כרטיסי זכרון פנימי והרכבתי אותו לבד על לוח של Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R חיברתי אותו ל - USB 2 בלוח (אבל נשארו 2 פינים פנויים) בכונן המנורה הירוקה עובדת כול הזמן גם כשהמחשב מכובה מה יכולה להיות הבעיה? לאן בדיוק צריך לחבר את שתי הכבלים שמגיעים איתו ? (עדיף בתמונה או גרף לאן לחבר את זה) תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  2. משהו שידע להקליט כל דבר מהטלויזיה. לפי גוגל : Hauppauge WinTV-quadHD PCI Express TV Tuner אבל אני לא בטוח. אם אני לא בפורום הנכון אני אעביר את זה. זה מתאים לפורום צרכנות ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by EvilEye69,

אני מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר, והבעיה קיימת מאז שעברתי להוט (הייתי בבזק) עכשיו חכו! חכו!!! זה כנראה לא בגלל הוט אבל יותר בגלל הראוטר. אז הסיטואציה היא כזו: אני פותח את המחשב כל יום בבוקר, האינטרנט לא עובד, עכשיו זה יראה שזה מחובר והכל טוב, אבל האינטרנט לא עובד. רק אחרי כמה ריסטרטים למחשב ולראוטר האינטרנט יעבוד (כמו קסם, משהו הזוי). ואחרי זה האינטרנט אחלה עד שאני סוגר את המחשב ומדליק שוב ביום למחרת. דרך אגב הראוטר חדש (ראוטר של 500 מגה). הנה הerrors שמופיעות לי בtroubleshooting: your computer appears to be correctly configured but the device or resource is not responding, "ethernet" doesnt have a valid ip configuration, the defaul…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by moti30,

המחשב לא מצליח לעשות גיבוי (או ליתר דיוק תמונת מערכת) הודעת שגיאה: 0x81000037. ניסיתי לעשות את ההוראות באתר של ווינדוס ולא עזר כלום.

5. שלום, לפני כחודשיים רכשתי מחשב Lenovo ideapad l3. לאחר הרכישה גיליתי שהסוללה לא מספיק חזקה, זאת סוללה של 3 תאים רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף ללפטופ שלי את הסוללה לסוללה חזקה יותר של 9 או 12 תאים? תודנ.

6. איך מוחקים מודעות שהעלתי בפורום הזה ?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by Dani albom,

שלום לכולם, מחשב מפרט סטנדרט משרדי משמש לזום של הילדים. סייר הקבצים לא נפתח, יש מסך שחור ואחרי זמן רב נפתח ואז כל פעולה תוקעת אותו שוב. אין בעיית זכרון בכונן ה ssd אין התראת וירוסים אחרי סריקה מלאה. אין בעיית עם הפעלת המחשב או גלישה באינטרנט. יש מספיק זכרון ram פנוי ומעבד לא מראה שהוא בקצה היכולת. איך פותרים?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  8. Started by dark_zero,

תראו המיקרופון שלי לא קולט קול אבל בRECORDER הוא מקליט צלילים של המחשב ולא את מה שאני אומר למשל: -אני מדליק שיר לא אומר כלום הוא קולט. -אני אומר משהו והוא לא קולט כלום.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. אני מבקש לדעת אם ניתן לחבר לכרטיס קול LIVE 7.1 24 BIT מיקרופון 600 OMH אם הקול נשמע טוב ולא כמו תקליט סרוט. תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by yonik,

מישהו העלה את זה פה ולא ניתנה תשובה,אני גם מעוניין לדעת פתרונות לבעיה החומרתית הזאת http://img527.imageshack.us/img527/9956/24pq.jpg לא להציע להסיר את זה ממנהל ההתקנים כי זה לא עובד,מישהו מכיר תבעיה ואת הגורם לה?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by boom!,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת, המחשב שלי "מתעלם" מכונני הדיסקים שלי(צורב וכונן דיוידי רגיל), יום אחד פתחתי את ה"המחשב שלי" וגיליתי שרק הכונן דיסקטים שלי נמצא, ניסיתי כל מני דברים דרך המנהל התקנים ושום דבר לא עזר, ניסיתי לנתק את הכבל ide שלהם ולהדליק מחדש וזה גם לא עובד, אין לי מושג מה לעשות... בבקשה תעזרו לי... ??? ???

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  12. שלום המחשב שלי נקלע לצרה שכזאתי לא ראיתי מיימי. אתאר את זה בפשטות - המחשב עולה, וכאשר הוא מגיע לווינדוס, מייד לאחר שינוי הרזולוציה, לאחר שניה, מתבצע אתחול קשה של המערכת. ככה המערכת נתונה בלולאה. אפילו ניסיון להעלות אותה בסייף מוד מוביל לאותו המצב - ככה שאפילו להכנס לווינדוס כדי לפתור את הבעיה זה אינו מצב ריאלי. ידוע לכם משהו על הבעיה? האם זו בעיית חומרה אולי? מישהו נתקל בה כבר? אשמח לכל תשובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  13. I just finished assembling my new system- DFI LanParty UT Ultra-D NF4 AMD Athlon64 +3700 san diego G.SKILL extreme series 400Mhz 512x2 Gygabye GeForce 6600GT 256MB MAXTOR 200GB sata 2 Diamondmax 10 Once the system was built, and the power supply was on, the "StandBy Power Led" worked, but the "Dram Power led" Didnt! (obviously the system didnt Boot) All the power cables are properly connected, and all the IDE FDD SATA ones aswell. *When I tried to boot the system with only the MOBO connected to the power supply the system did boot (and the dram power led worked aswell) What's the problem here?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by K0sTa,

פירמטתי את ההארד דיסק, לאחר שאני מחבר אותו במחשב שלי הוא פועל יופי. כשאני מחבר אותו במחשב אחר, מחשב ישן, הוינדוס מגיע למצב של טעינה ועושה ריסטרט. כשניסיתי לחבר הארד דיסק אחר הוינדוס פשוט נתקע בטעינה ולא עושה ריסטרט. איפה הבעיה? ניסיתי כבר כמעט הכל...יכול להיות שזה קשור איכשהוא לספק כח שלא מצליח להחזיק את המחשב? תודה! עריכה: אני חושב שזה בגלל שהחומרה שלי לא מתאימה לשלה, ובעיקר כי המעבד שלי הוא AMD ושלה הוא INTEL. הגיוני?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by Norm4nde,

אני צריך עזרה/מדריך איך לצרוב לדי וי די . יש לי צורה dvd של nec הדגם הרגיל + nero 7 ultra edition . אני חושב שצריך להיכנס ל video/pic שם לבחור dvd-video ואז לצרוב אבל אני רוצה לצרוב כמה סרטים + תרגום באותו דיסק אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה...

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by DarkSide1,

שלום לכולם מישהוא פה מכיר תכנה טובה לשליחת פינגים? תודה למי שיעזור אם אתם יכולים תביאו את השם של התוכנה קישור להורדה יעזור מאוד! ;D תודה רבה למי שיעזור! ודרך אגב לא ידעתי כל כך איפה לשים את הנושא אז למי שיעביר אותו שישלח לי הודעה פרטית לאיפה הוא העביר! תודה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by freesoul23,

קניתי אתמול מחשב והרכבתי אותו, היו לי 3 מאוורים(מאוור של מעבד,מאוור בקדמת המארז ומאוור בצד האחורי של מארז) לכל מאוור היה כבל לחיבור מתח קטן בעל 3 חורים(אין לי מושג איך קוראים לכבל הזה) כבל של מאוור של מעבד התחבר לכניסה של CPU_FAN, כבל של מאוור הקדמי התחבר ל SYS_FAN ונשאר לי המאוור האחרון מאחור כשנקודת התחברות האחרונה שנשארה על לוח אם היא NB_FAN אבל יש בה רק 2 פינים ולכבל של מאוור יש שקע של 3 חורים. מישהו אולי יודע איך לחבר את המאוור האחרון?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  18. Started by VL,

בזמן האחרון אני בודק את האוויר שהספק כח מוציא , ולפי הבדיקות שלי הוא מוציא קצת מאוד אוויר - פושר עד חם. ממה יכולה לנבוע הבעיה לפי דעתכם?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  19. Started by eidinov,

הבעיה היא כזאת: אתמול המחשב התחיל קצת להשתגע ועשה פשוט ריסטרט בצורה אקראית מתי שנוח לו ואז בשלב כלשהו הוא עשה ריסטרט כל פעם שהמסך של הטענת הווינדוס עלה ועכשיו הוא פשוט לא נדלק. אני מדליק את המחשב הנורות נדלקות אבל אין שום תגובה מהמחשב. אשמח אם תעזרו לי לעלות על הבעיה.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  20. Started by yakir1111,

חיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל בין הכרטיס מסך לטלויזיה ורואים בסדר רק אני לא יודע איך ניפטרים מהשוליים שיש בצדדים יש איזה תוכנה או משהו כי רואים שוליים בצבע שחור מהצדדים של הטלויזיה הכרטיס מסך הוא ג'יפורס 2 עם TV OUT תודה יקיר

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by rb024,

ב- laptop שלי (eMachines M6805) מופיע לי כמו קווים מקוטעים וורטיקלים בכל המסך שבגינם אני לא מסוגל לראות שום דבר. זה מרגיש כמו לנסות להציץ דרך תריסים שלושת רבעי סגורים. הפסים האלה מסתירים הכל חוץ מאת הסמן של העכבר! עוד תופעה היא כשאני גורר חלון ממקום למקום הוא הופך למין ריבוע עם ריצודים בצבע ירוק. יש עוד כמה תופעות מהסוג הזה... למי שיש רעיון איך לפתור את העניין עם המגבלות הנ"ל אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  22. שלום (אני חדש אגב) כשאני לוחץ לחיצה כפולה על שירים או סרטים שנפתחים במדיה פלייר אין תגובה, אלא אם כן הנגן כבר פתוח. הטכנאי שלי אמר לי שזה כנראה איזה וירוס אבל לא ידע להגיד איך לפתור את זה. אז אני פונה אליכם.. תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by mena,

יש משחקים שהמחשב פשוט ניתקע. עידכנתי דרייברים והכל וגם פירמטתי וזה עדיין לא עוזר. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by V00d00,

אלוהים שונא אותי, פעם רביעית שיש לי בעיה במחשב והיא איכשהו קשורה להארדיסק. אז ככה.. אתמול כיביתי את המחשב בצורה נורמלית לחלוטין והשארתי אותו סגור כמה זמן. המחשב לא עשה שום בעיה עד שסגרתי אותו. לאחר שסגרתי אותו, ניסיתי לפתוח אותו ונתקלתי בדברים הבאים: - מסך שחור, שום דבר לא מופיע על המסך - המחשב לא עולה. - הנורה של ההארדיסק (האדומה) דלוקה כל הזמן. - המאוורים וכל שאר הדברים פועלים חוץ מההארדיסקים. אז ככה, ניסיתי בדרכים הבאות לבדוק מה הבעיה: החלפתי כרטיס קול, החלפתי כרטיס מסך, החלפתי זכרונות, ועדיין אותה הבעיה. לאחר שניתקתי כל כבל של ההארדיסק שמתחבר ללוח אם, הנורה נחלשה (כן, אין לי מושג מה זה) ועדיין המחשב לא עולה.. ניסיתי להחליף אפילו כבל של ההארדיסק. לא משנה שאפילו ההארדיס…

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by idan_20,

ניסיתי לעדכן את הBIOS... לא הלך מה עושים עכשיו??? יש אפשרות להציל את המחשב???? לוח p4b-m של ASUS

• 1 תגובה
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים