עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by malkano,

שלום חסמתי גישה לתעבורת רשת של google inc איך אפשר לשחרר אותה? מה זה בעצם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by miim17,

שלום. בעודי מתקין את המחשב החדש שלי (לוח אם M2NPV-VM ) אני מקבל באופן אוט' את ההרדיסקים שמחוברים ב IDE כ ULTRA DMA 5 ועל פי המפרט הוא יכול להגיע ל 6 (גם ההרדיסק תומך ב 6 ). מבדיקה במנהל ההתקנים אני רואה שהדריבר של ה IDE הוא של MS ולא של NVIDIA. הורדתי והתקנתי את הדריברים של NFORCE מהאתר של NVIDIA וגם של ASUS. זה תקין? או שיש איפשהוא דריבר ל IDE של NVIDIA ? ועוד שאלה שאני אהיה בטוח DMA5 = 100 DMA6 = 133 ?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  3. מדובר בגוף קירור סטנדרטי למעבד AMD את'לון 64 +3000. הטמפרטורה שלו היא כ 41 מעלות [בלי ששום דבר רץ כמעט]. אני מעוניין לנקות את גוך הקירור של המעבד. את המאוורר לא היתה לי בעיה להוציא, אבל הגוף עם הצלעות פשוט יושב בכל הכוח ואני מפחד להרוס. האם יש איזה מן דרך אחידה להוצאה של גופי קירור או שזה תלוי לכל אחד בנפרד?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by OAD77,

הבנתי שאני צריך להשתמש בספייסרים.אך קיבלתי עם המארז שייבות (אומים) מלבד לאיפה הם מתאימים ? לספייסרים? בין הספייסר למארז? בין הספייסר ללוח? צריך עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by aLekz,

אני כבר מיואש, לא יודע מה לעשות... ווינדוס XP לא עולה, מראה את השגיאה 0x000000ED. הכונן קשיח פחות מחצי שנה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Igor Stashevski,

שלום רב. קניתי למחשב הנייד שלי (dell inspiron 5520) סוללה חדשה הבעיה שהיא פשוט מסרבת להטען. עכשיו מה שיותר מוזר זה שכשאני מחבר את המטען, הסוללה נטענת אולי 10 שניות ואז מפסיקה ורשום Plugged in, not charging. ניסיתי הכל חוץ מלעדכן ביוס משום שצריך לפחות 10 אחוז וגם זה אין לי. מופעל מעולה בלי סוללה ורק על מטען. מה לעזאזל זה יכול להיות? מתוסכל מאוד כבר.. פורמט אולי יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by coorva,

שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  8. Started by Assassin,

שלום לכולם, לפני כ3 חודשים המחשב שלי עשה במשך שבועות ריסטרטים,ראיתי בעזרת תוכנות שהמחשב חם ולכן הוספתי לו עוד מאוורר שמוציא אוויר והבעיה חלפה (גם לקחתי אותו לטכנאי והוא בדק את המחשב והוא אמר שאין בעיה בספק או בדיסק קשיח). עכשיו הבעיה חוזרת שוב,הוא עושה ריסטרט כל 3 שעות בערך,ולעיתים גם הוא נכבה בצורה מוזרה (שהמסך היה במצב המתנה,לא היו אורות במחשב,אבל העכבר והמקלדת היו פועלים) ואפשר להפעיל את המחשב רק לאחר ניתוק מהחשמל. חשוב להדגיש שהמחשב נקי מאבק וניקיתי אותו לפני כמה ימים וזה עדיין קורה! הנה תמונה מspeed fan של הטפרטורה אחרי ריסטרט: מה אפשר לעשות? (אם אני לא טועה נגמר לי המקום לעוד מאווררים)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by asi_oz9,

אוקי שלום אז ככה הבעיה התחיל לפני 4 ימים המחשב שלי עושה הכול כמו שצריך ופתאום ניתקע לשתי דקות וממשיך זה קורה לי גם עכשיו שאני כותב תנושא אני כותב ואז המחשב ניתקע ואני ממשיך לכתוב ופתאום הוא מראה כול מה שכתבים למשל במשחקים זה נעצר לכמה שניות ואז רץ חלק וגם במשחקי רשת לא כבדים זה ככה יש לציין שזה לא קרה בעבר אני יהיה שמח אם תוכלו לעזור לי תודה אסי =] :

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by doker,

ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה מה עדיף מה יפעל יותר טוב לינוקס או windows המחשב מיועד לעניני אינטרנט וכתיבה בוורד :yelclap: תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yanme,

היום קניתי את ההרדיסק חיברתי אותו למחשב על parimary slave הכל טוב ויפה הביוס קורא אותו הווינדוס קורא אותו אני נכנס לפרטישן מגי'ק הוא מראה לי את ההרדיסק בסימון צהוב dynamic disk לוחץ בצד creat new partition שואל אותי על איזה הרדיסק ליצור מחיצה אני מסמן לו את החדש ואז הוא נותן לי הודעה מוזרה "the selected disk contains one or more partitions wich cannot be moved to complete this task use the oporations menu rathar then a wizard" מה לא ניסיתי בתוכנה לא הצלחתי ליצור מחיצה חדשה בהרדיסק אני משתגע כבר, אם מישהו יוכל לעזור לי אני או להסביר לי איך ליצור מחיצה אחת של 50 ראשית שבה תהיה מערכת ההפעלה ועוד 2 מחיצות שכל אחת של 100 ב NTFS כמובן אני יודה לו מאוד ... ד"א ההארדיסק חדש מהש…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום רב, ברשותי רמקולים microlab M200 http://microlab.com/en/catalog/2.1/wired/m-200/ כשאני מחבר אוזניות אל השלט או גלגל השמע (איך שזה נקרא) אני שומע גם באוזניות וגם ברמקולים, וכיוון השמע מהגלגל בעצם לא משפיע על האוזניות בכלל, איפה הבעיה? הרי לחבר ישירות ללוח לא שייך, לחבר בפאנל מקדימה גם לא משפיע היות ומחוברים רמקולים , אז איך מתגברים על הבעיה? תודה רבה

13. Started by daniel89,

היי, יש לי מחשב בן 5 שנים נייח שהביוס שלו (GYGABYTE GA-MT770 ביוס AWARD) מצפצף (לא תמיד) בזמן הדלקה. הוא מצפצף עד הרגע שהווינדוס מתחיל לעלות. (פעם אחת ספרתי 6 צפצופים ופעם אחת 7). חיפשתי באינטרנט ולא ראיתי מה לעשות שהביוס של AWARD מצפצף 6 פעמים.. מה לעשות? תודה.

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by m3tr0x,

שלום! רכשתי בהלמצת אנשי הפורום את הכרטיס מסך הזה: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9288 יש לי לוח אם MSI RC410M-L וספק 250W ג'נרי חיברתי את הכרטיס מסך ללוח ואת הכבל מהמסך לכרטיס, אך המחשב אינו מזהה אותו. יש לציין כי יש לי כרטיס מסך מובנה Radeon Xpress200 לא יודע מה לעשות.... יש לכם הצעות??? תודה רבה!!!!

• 46 תגובות
    • 14.4k צפיות
  15. Started by Saliman,

חיברתי את שני כונני ה- WD 160GB SATA II שלי למחשב של דודים שלי, שמגיע עם לוח אם MSI PT8 Neo-SR ומשום מה, כשבקר ה- RAID מנסה לעלות, אני תמיד מקבל שגיאה כזו: ""Hardware initiate failed, please check device!!! The bios does not be installed. Pres to continue" מה צריך לעשות כדי שהכוננים יזוהו?! כמו כן, אני רואה שבקר ה- SATA מסומן עם סימן קריאה במנהל ההתקנים עם השגיאה "??אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)??"

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by Don_Makaveli,

אוקיי קניתי מחשב חדש, עם הרטיס 1900xt 256mb אבל הוא עובד עד 60 טמפרטורות במנוחה! אחרי שאני מריץ משחק הוא עולה ל-70-90 וחוזר ל-70. השאלה היא: אם זה בסדר לכרטיס(כי הם החליפו לי אותו פעם אחת, אבל יכול להיות שהם השאירו את אותו כרטיס פשוט אמרו שהחליפו) או שאני צריך לקנות קירור מיוחד לכרטיס כדי שהוא יעבוד נורמאלי?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by idoleff,

שלום, מאז שקניתי את המחשב לא שמעתי דבר מהכרטיס קול (כרטיס OB). היום החלטתי לבדוק את העניין וראיתי שכרטיס הקול לא מותקן. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה וכשאני מנסה להתקינם מופיעה ההודעה: Microsoft Bus Drvier should be loaded in your system before installing realtek HD audio driver. מישהו יודע מה אפשר לעשות? דגם הלוח הוא Gigabyte 81945GZME-RH תודה, עידו.

18. Started by fiDanza,

אז ככה זאת המערכת שלי: E8400 LIBERTY 400W GAINWARD 260GTX 4GB 1000MHZ RAM G.SKILL WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE זה לא קרה לפני אבל עכשיו כשאני משחק משחק כמו CALL OF DUTY 4 בהון לין אז לפעמים המשחק נתקע לשניה ממש ואז חוזר לעצמו ולפעמים זה ממש תקועה כאילו זה צילם את המסך ומראה לי את התמונה.. כשזה קורה אני פשוט יוצא ל DESKTOP וחוזר ואז הכול בסדר. דבר אחר,גם כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 אני מקבל מסך כחול.. גם במשחקים אחרים זה קורה. רציתי לדעת במה הבעיה? הכרטיס מסך? המעבד? הזיכרונות? האם כדאי לשלוח את המחשב לטכנאי שיבדוק? מה שווה לעשות? אולי זאת בעיה שאפשר לתקן.. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by b11y,

זה קורה בלי שום התראה ואין לזה תדירות קבועה זה יכול להיות כל 10 דקות או פעם בשבוע והמחשב נתקע והמסך נשאר איפה שהיה מקודם עם אותה תמונה ואי אפשר להזיז את העכבר או המקלדת ואפשר לעשות רק ריסט! זה בטוח לא הכרטיס מסך מפני שהחלפתי אותו וזה ממשיך! בבקשה תעזרו לי!!

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by IRIVERMAN,

לצערי הרב שהדלקתי את המחשב נשמע פיצוץ ןמן הסתם עכשיו הוא לא עובד.. אני מניח שהלך הספק..יש עוד רעיונות..? אם הספק הלך יש איזושהי דרך לדעת אם הוא לקח רכיבים אחרים איתו? בתודה מראש..

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, השבוע התחילה להופיע לי הודעת שגיאה בשם explorer.exe כאשר המחשב עולה ולא רשום בה כלום ! הנה תמונה של השגיאה: חשוב לציין שפשוט אני לוחץ אישור והמחשב עובד כרגיל היא פשוט סתם מופיעה... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  22. שלום, יש לי בעיה של מקום להכניס זכרונות OCZ Reaper 2x1024MB CL4 ללוח של ASUS P5Q בסלוטים הצהובים בגלל המאוורר הענק של TT למעבד. מה אני מאבד מבחינת ביצועי מערכת עקב כך? ??? כי במדריך של הלוח כתוב שמומלץ לחבר את הזכרונות לצהובים ולא לשחורים. תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  23. שלום לכולם,אשמח לעזרה בקשר להודעה שעולה כל פעם שאני מפעיל את המחשב(מצורף צילום מסך)

24. Started by razaR,

לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  25. Started by avi.hagit,

האם אפשר להתקין soundmax של אסוס על לוח של אינטל בשביל שהקול יעבור במחשב אם כן האם זה טוב? אם לא למה לא?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.