תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
אוקי שלום אז ככה הבעיה התחיל לפני 4 ימים המחשב שלי עושה הכול כמו שצריך ופתאום ניתקע לשתי דקות וממשיך זה קורה לי גם עכשיו שאני כותב תנושא אני כותב ואז המחשב ניתקע ואני ממשיך לכתוב ופתאום הוא מראה כול מה שכתבים למשל במשחקים זה נעצר לכמה שניות ואז רץ חלק וגם במשחקי רשת לא כבדים זה ככה יש לציין שזה לא קרה בעבר אני יהיה שמח אם תוכלו לעזור לי תודה אסי =] :
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה מה עדיף מה יפעל יותר טוב לינוקס או windows המחשב מיועד לעניני אינטרנט וכתיבה בוורד :yelclap: תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי את ההרדיסק חיברתי אותו למחשב על parimary slave הכל טוב ויפה הביוס קורא אותו הווינדוס קורא אותו אני נכנס לפרטישן מגי'ק הוא מראה לי את ההרדיסק בסימון צהוב dynamic disk לוחץ בצד creat new partition שואל אותי על איזה הרדיסק ליצור מחיצה אני מסמן לו את החדש ואז הוא נותן לי הודעה מוזרה "the selected disk contains one or more partitions wich cannot be moved to complete this task use the oporations menu rathar then a wizard" מה לא ניסיתי בתוכנה לא הצלחתי ליצור מחיצה חדשה בהרדיסק אני משתגע כבר, אם מישהו יוכל לעזור לי אני או להסביר לי איך ליצור מחיצה אחת של 50 ראשית שבה תהיה מערכת ההפעלה ועוד 2 מחיצות שכל אחת של 100 ב NTFS כמובן אני יודה לו מאוד ... ד"א ההארדיסק חדש מהש…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי רמקולים microlab M200 http://microlab.com/en/catalog/2.1/wired/m-200/ כשאני מחבר אוזניות אל השלט או גלגל השמע (איך שזה נקרא) אני שומע גם באוזניות וגם ברמקולים, וכיוון השמע מהגלגל בעצם לא משפיע על האוזניות בכלל, איפה הבעיה? הרי לחבר ישירות ללוח לא שייך, לחבר בפאנל מקדימה גם לא משפיע היות ומחוברים רמקולים , אז איך מתגברים על הבעיה? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב בן 5 שנים נייח שהביוס שלו (GYGABYTE GA-MT770 ביוס AWARD) מצפצף (לא תמיד) בזמן הדלקה. הוא מצפצף עד הרגע שהווינדוס מתחיל לעלות. (פעם אחת ספרתי 6 צפצופים ופעם אחת 7). חיפשתי באינטרנט ולא ראיתי מה לעשות שהביוס של AWARD מצפצף 6 פעמים.. מה לעשות? תודה.
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום! רכשתי בהלמצת אנשי הפורום את הכרטיס מסך הזה: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9288 יש לי לוח אם MSI RC410M-L וספק 250W ג'נרי חיברתי את הכרטיס מסך ללוח ואת הכבל מהמסך לכרטיס, אך המחשב אינו מזהה אותו. יש לציין כי יש לי כרטיס מסך מובנה Radeon Xpress200 לא יודע מה לעשות.... יש לכם הצעות??? תודה רבה!!!!
-
- 46 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
חיברתי את שני כונני ה- WD 160GB SATA II שלי למחשב של דודים שלי, שמגיע עם לוח אם MSI PT8 Neo-SR ומשום מה, כשבקר ה- RAID מנסה לעלות, אני תמיד מקבל שגיאה כזו: ""Hardware initiate failed, please check device!!! The bios does not be installed. Pres to continue" מה צריך לעשות כדי שהכוננים יזוהו?! כמו כן, אני רואה שבקר ה- SATA מסומן עם סימן קריאה במנהל ההתקנים עם השגיאה "??אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)??"
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אוקיי קניתי מחשב חדש, עם הרטיס 1900xt 256mb אבל הוא עובד עד 60 טמפרטורות במנוחה! אחרי שאני מריץ משחק הוא עולה ל-70-90 וחוזר ל-70. השאלה היא: אם זה בסדר לכרטיס(כי הם החליפו לי אותו פעם אחת, אבל יכול להיות שהם השאירו את אותו כרטיס פשוט אמרו שהחליפו) או שאני צריך לקנות קירור מיוחד לכרטיס כדי שהוא יעבוד נורמאלי?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, מאז שקניתי את המחשב לא שמעתי דבר מהכרטיס קול (כרטיס OB). היום החלטתי לבדוק את העניין וראיתי שכרטיס הקול לא מותקן. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה וכשאני מנסה להתקינם מופיעה ההודעה: Microsoft Bus Drvier should be loaded in your system before installing realtek HD audio driver. מישהו יודע מה אפשר לעשות? דגם הלוח הוא Gigabyte 81945GZME-RH תודה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אז ככה זאת המערכת שלי: E8400 LIBERTY 400W GAINWARD 260GTX 4GB 1000MHZ RAM G.SKILL WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE זה לא קרה לפני אבל עכשיו כשאני משחק משחק כמו CALL OF DUTY 4 בהון לין אז לפעמים המשחק נתקע לשניה ממש ואז חוזר לעצמו ולפעמים זה ממש תקועה כאילו זה צילם את המסך ומראה לי את התמונה.. כשזה קורה אני פשוט יוצא ל DESKTOP וחוזר ואז הכול בסדר. דבר אחר,גם כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 אני מקבל מסך כחול.. גם במשחקים אחרים זה קורה. רציתי לדעת במה הבעיה? הכרטיס מסך? המעבד? הזיכרונות? האם כדאי לשלוח את המחשב לטכנאי שיבדוק? מה שווה לעשות? אולי זאת בעיה שאפשר לתקן.. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
זה קורה בלי שום התראה ואין לזה תדירות קבועה זה יכול להיות כל 10 דקות או פעם בשבוע והמחשב נתקע והמסך נשאר איפה שהיה מקודם עם אותה תמונה ואי אפשר להזיז את העכבר או המקלדת ואפשר לעשות רק ריסט! זה בטוח לא הכרטיס מסך מפני שהחלפתי אותו וזה ממשיך! בבקשה תעזרו לי!!
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לצערי הרב שהדלקתי את המחשב נשמע פיצוץ ןמן הסתם עכשיו הוא לא עובד.. אני מניח שהלך הספק..יש עוד רעיונות..? אם הספק הלך יש איזושהי דרך לדעת אם הוא לקח רכיבים אחרים איתו? בתודה מראש..
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, השבוע התחילה להופיע לי הודעת שגיאה בשם explorer.exe כאשר המחשב עולה ולא רשום בה כלום ! הנה תמונה של השגיאה: חשוב לציין שפשוט אני לוחץ אישור והמחשב עובד כרגיל היא פשוט סתם מופיעה... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של מקום להכניס זכרונות OCZ Reaper 2x1024MB CL4 ללוח של ASUS P5Q בסלוטים הצהובים בגלל המאוורר הענק של TT למעבד. מה אני מאבד מבחינת ביצועי מערכת עקב כך? ??? כי במדריך של הלוח כתוב שמומלץ לחבר את הזכרונות לצהובים ולא לשחורים. תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח לעזרה בקשר להודעה שעולה כל פעם שאני מפעיל את המחשב(מצורף צילום מסך)
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין soundmax של אסוס על לוח של אינטל בשביל שהקול יעבור במחשב אם כן האם זה טוב? אם לא למה לא?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
ברצוני להרכיב את הארדיסק של הסוני 3 למחשב ישן האים אני יכול להשתמש בו או שזה לא אפשרי אשמח ליעוץ
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לחבר שלי מפרט די טוב אבל הקטע שהוא מתלונן שלפעמים המשחקים עובדים לו גרוע וגם יש איטיות מסויימת במחשב.. הטמפ' תקינות, אין וירוסים, דרייברים מעודכנים, המחשב עבר גם פרמוט לפני שבועיים.. מה עוד אפשר לעשות? למה זה קורה? איך אפשר לבדוק את הזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי יכול לעזור בהתקנת FIRMWARE חדש ל DVD-ROM LG DRD 8160B. יש לי הכול חוץ מידע איך עושים את זה. אבל להסביר שלב-שלב.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הנייד הזה : http://ksp.co.il/?uin=19412 אני מנסה להתקין עליו XP וכל הזמן מקבל את המסך הכחול הזה
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שאתם יודעים לפענח בעיות ע"י MINI DUMP אז בעיה שלי היא שהמחשב שלי מתאתחל לבד... בדר"כ אחרי קצת מאמץ של משחק כבד או צריבה אבל גם לפעמים גם בלי קשר... אני רוצה לציין שזה לא קורה תוך כדי שימוש... רק תוך כדי טעינה או שאני משאיר את המחשב לבד כדי שיעבוד (טעינה כבדה או צריבה ולפעמים גם הורדה מהאנטרנט). אני מצרף קבצים של מיני דומב ואשמח לעזרה.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אזמתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
היי, שידרגתי את הווינדוס שלי לווינדוס 7 מ-XP אתמול ומאז אני מנסה לסדר את הסאונד ללא הצלחה. לוח האם שלי זה GIGABYTE GA-965P-DS3 וכרטיס קול המובנה שלו זה Realtek ALC888. התקנתי את הדרייברים המעודכנים לווינדוס 7, המחשב מזהה את הכרטיס (הוא מופיע ב-device manager) אבל עדיין אין סאונד מהאוזניות שמחוברות לפאנל הקידמי (ניסיתי גם לחבר אותן לחיבורים האחוריים, לא עזר), למרות שהווינדוס עצמו מזהה שיש סאונד, כי כשאני לוחץ על האייקון של הקול ב-Task bar יש את הפס הירוק שעולה ויורד לפי הווליום. יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני מתייאש וקונה כרטיס קול חיצוני וזהו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר המון זמן שלפעמים שאני מוריד קובץ RAR הוא פגום, ולפעמים קובץ ISO (למשל אני פותח דרך דיימון טולס מתחיל את ההתקנה ואז שגיאה באמצע שיש משהו פגום ואז אני יכול ללחוץ על נסה שנית, התעלם או בטל) זה לא משנה אם אני מוריד בהורדה ישירה, או ב טורנט (ואני מוריד ממקומות אמינים כמו טורנטליץ') עכשיו אני רוצה לציין שיש לי WIFI, ולמחשב מחובר ADAPTER כזה ב USB שקולט את האינטרנט. יש לי תחושה שהוא גורם הבעיה. יש לי אינטרנט 15 מגה וההתקן הזה לא מספק לי לפעמים את מלוא המהירות האם הבעיה ב ADAPTER?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-