תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
הכותרת די אומרת הכל, אבל בכל זאת: היה לי 8800GT במחשב, במקור עם לוח P35. הלוח נשרף בשלב כלשהו והוחלף לG41, עדיין PCIE 1. הכרטיס עבד מצויין. לא מזמן שדרגתי לHD4890 והGT הונח אחר כבוד בצד. לפני יומיים חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש כי שלו כבר ממש לא סוחב. הוא לא בדיוק גיימר (לפחות לא מעבר לדברים כמו SC2 או DRAGON AGE), אז חשבתי לעצמי שאני אביא לו את ה8800GT ואחסוך לו הוצאה מיותרת של קניית כרטיס מקביל. קנינו את שאר הרכיבים (Athlon X3 כלשהו, לוח אם Gigabyte 760G ספק כוח חביב - pro 82+ 425W ושאר ירקות), הרכבנו - המחשב לא עובד. אחרי שהתייאשנו מלהבין מה הבעיה חזרנו לחנות, שם התברר שהזכרונות תקולים (שני הסטיקים. מה הסיכויים?) - אבל על הדרך התברר שגם אחרי החלפתם המחשב לא מצליח להציג…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש מסדרת core 2 DUO בעל 2 ליבות ולוח אם Intel® Desktop Board D946GZIS הכוללת:כרטיס מסך מובנה,כרטיס קול מובנה,כרטיס רשת מובנה ויש לי בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס קול... ראשית שקיבלתי את המחשב מהמעבדה התקנתי את הווינדוס ללא הגדרות ביוס (במידה וצריך) והתקנתי את כל הדרייברים ונישאר התקן אחד במנהל התקנים עם סימן שאלה צהוב בשם:PCI device וכאשר אני מתקין את הדרייבר לכרטיס קול אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img252.imageshack.us/img252/4508/untitled55ke2.jpg לינק לדרייברים ולמידע על הלוח אם: http://downloadcenter.intel.com/filter_res...ubmit=Go%21#DRV התקנתי גם מיתוך הדיסק את הדרייבר Audio: Sigmatel 92XX אין לי מושג כיצד ליפתור בעיה זו והגור…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אהלן, הכל התחיל כשפעם אחת לפני כמה חודשים פרמטתי את המחשב. עד כמה שאני זוכר לא עשיתי משהו חריג.. לא התקנתי את Windows על מחיצה אחרת מלבד C:\. זה הזמן להזכיר אגב שהיו לי שלוש מחיצות: C, D ו-E. כשעל C:\ בימים כתיקונם היתה מותקנת מערכת ההפעלה. אבל לאחר ההתקנה היוצרות התהפכו ומחיצת מערכת ההפעלה נקראה לפתע D:\! D:\ הישנה נקראה כעת C:\... קטע מוזר. כל התקנה שאני מבצע מאז מיד מחפשת את D:\אוטומטית ומשום בחינה שאני מסוגל לזכור, אין איזו שהיא בעיה.. אבל זה עדין הציק לי. ניסיתי לשנות את האות עם Partition Magic אבל השינוי עצמו תפס רק ב-Windows עצמה. לא כאשר הכנסתי את ה Installation CD של XP. הייתי מנסה להעביר קבצים ולהתקין את מערכת ההפעלה בפירמוט הבא על C:\ אבל יש שם תפוסה כמעט מלאה …
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב יוצא לי הודעה שאני צריך להתקין את פלאש פלאיר אני לוחץ התקן ואז תמיד הוא נותן לי שגיאה גם שאני מחובר לאינטרנט זה מה שרושם לי an error has occurred while downloading the installer. please make sure you are connected to the internet and try again אירעה שגיאה בעת הורדת את ההתקנה. אנא ודא שאתה מחובר לאינטרנט ונסה שוב
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את הסמלים וגם התקנתי את התוכנה. פעלתי לפי ההוראות שבהסבר אך לא הצלחתי לנתב אותה לסמלים - סעיף 3 בהסבר - מה שאני מקבל תחת "Symbols For WinDbg" הוא תקיות ללא קבצים, אז מה צריך לפתוח או לאן לנתב? שאלה נוספת: האם אפשר להעתיק את ה-minidump ממחשב אחר למחשב שלי בו מותקנת התוכנה ולבדוק מה הבעיה? מפני שהחלונות לא מספיקים לעלות - בעיה של איתחול ללא הפסקה לפני עלית חלונות במלואה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני עובד עם שני עכברים ה RX1000 עבד עד היום בבוקר ותפתאום הפסיק לעבוד התקנתי את ה SETPOINT ואז הסרתי כי הוא לא עוזר לי במשחקים לא בגללו זה קרה תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הלוח אם שלי : GA 965P-DS3 ואני לא מצליח לחבר את המאוורר של המארז לשם כי אין לי מושג לאן.. המארז :Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black מישהו יכול לעזור לי? ty..
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מישהו יודע לאיזה טמפרטורה ולאיזה מאורר מתיחסים הנתונים בתמונה? איך נוצר מצב שהמהירות עבודה של המאוורר לכרטיס מסך לא תואם את מה שכתוב בתוכנה שבאה עם הכרטיס?(PX7800GT) *זה קשור גם לתוכנה...אז אם אני בפורום הלא נכון נא להעביר, תודה תודה ex [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, מופיעה הודעה המדווחת על ניתוק שקע של Realtek Audio HD מ"ס פעמים ביום,גם בחיבור HDMI (בגב המסך) +בחיבור ללוח האם (דרך השקע הירוק של האודיו) - הרמקולים שלי=JBL CREATURE 2.1.יש לציין כי כאשר מופיעה הודעה זו - לא מתרחש שום ניתוק בפועל.! הסרתי והתקנתי מחדש מ"ס פעמים את הדרייבר הרלוונטי והעדכני ביותר ללוח האם שלי (ASUS P8Z68-V PRO),לא עזר? מה יכול להיות הגורם/ים לכך - האם זה בגלל,שהרמקולים תקולים?,כי בשני החיבורים גם דרך כרטיס המסך (6970),וגם דרך לוח האם (השקע הירוק) - מופיעה ההודעה על ניתוק השקע? איך ניתן לסדר בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אתמול היתה הפסקת חשמל אצלי בבית וכמובן שהמחשב נכבה, לאחר מכן ניסיתי לעלות אותו והוא לא הצליח, רק לאחר שיחזור הגדרות יצרן של הביוס המחשב עלה, אך מערך ה- RAID לא עובד, ניסיתי להגדיר מחדש בביוס צ- IDE ל- RAID אך שהמחשב מנסה לעלות הוא לא מזהה לי את הכונן עם מערכת ההפעלה ודורש ממני להכניס דיסק BOOT. מה יכולה להיות הבעיה? ומה אני צריך לעשות? והאם כל המידע שהיה לי על מערך ה- RAID נעלם לי או שניתן לשחזר אותו ? במידה ואני מחזיר בחזרה ל- IDE המחשב עולה רגיל אך מערך ה- RAID אינו עובד ומראה לי עוד שני HD שלא ניתן להיכנס אליהם רק ע"י פירמוט תודה לעונים צחי
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה עם מחשב ולוח שבנדון. שאר הרכיבים: Sapphire Ati Radeon 7850 OC Intel Core i7 3830K Antec Earthwatts 500W PSU ביצעתי גם ניטור לגבי הטמפרטורות והכל תקין. פעם או פעמיים ביום המחשב מבצע ריסטרט פתאומי. יש לי UPS, לכן הבעיה לא קשורה לנפילות מתח או בעיות חשמל בטוח. ביצעתי סריקה כפולה עם MEMTEST, הזכרונות תקינים. הרצתי MHDD להארדיסק, עבר בהצלחה ללא שגיאות. ביצעתי עדכון ביוס ללוח אם, הבעיה ממשיכה. יכול להיות שהבעיה בלוח או בספק? או בכלל בהתקנה של מערכת הפעלה? אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לצמצם את האפשרויות.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול את זה, אך לא מצאתי משהו מתאים יותר. הרשת הביתית שלי מנוהלת ע"י HotBox שעובד במצב של ראוטר (ולא מודם בלבד). אני מנסה להגדיר Port Forwarding, אך נתקל במשהו שאני מתקשה להבין: אחד השדות שצריך למלא עבור ה-port forwarding הוא external IP. וזה מוזר כי הרי ה-IP שלי הוא דינאמי, אז איך אני יכול לקבוע אותו מראש? מה יקרה אחרי שהוא ישתנה בעוד כמה שעות/ימים? צריך להגדיר הכל מחדש כל פעם? לא נראה הגיוני. אז אני בדילאמי לאיזה External IP הוא מצפה בדיוק? הוא גם לא נותן להשאיר את השדה הזה ריק. תודה
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי.ברשותי PC עם וינדוס 7 רכשתיLG 42LF650Y LG אני מעוניין להציג את מסך המחשב בטלויזיה.התקנתי סמארט שייר במחשב שלי ואני יכול לשתף את התכנים שאני "זורק" לתיקייה השיתופית. משום מה אני לא מצליח להציג את המסך של המחשב ב WIFI הבנתי שבוינ 7 יש צורך להתקין את התוכנה בנפרד אכן עשיתי זאת.התקנתי את ה dash של אינטל הפעלתי את התוכנה אך משום מה הוא לא מוצא לי את ההתקנים ולא נותן לי אופציה להפעיל את הWIFI DIRECT . האם צריך לרכוש חומרה נוספת? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי תקלות והתקנתי את החלונות מחדש ויש לי 2 בעיות 1 הצורב מזוהה בביוס , אבל בלחלונות שאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה אותו ושאני מכניס דיבק אין תגובה(למורת שאין בעיה להריץ לינוקס מהכונן דרך בוט) מובר על צורב NEC 3540 2 יש לי בעיות NVMIXER ואין לי קול בחלק מהיציאות לא הצלחתי למצוא דריור
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני הארדיסקים של ווסטרן דיגיטל, 80 ג'יגה ו40 ג'יגה, בנוסף יש לי צורב דיוידי ושתי יציאות איידיאי על הלוח אם, אני מנסה לחבר את שלושתם אך משום מה ההארדיסק של ה40 ג'יגה לא מזוהה על ידי המערכת, מה אני צריך לעשות כדי שכולם יעבדו? דרך אגב הם מחוברים כרגע בצורה הזאת: pri ide1 - master hd 80gb system boot slave hd 40 gb sec ide1 - dvd-rw master משום מה בביוס הוא מזהה את שני הכוננים אבל בווינדווס הוא לא מכיר בכונן של ה40 גיגה..
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קניתי אוזנייה של PLATRONICS M25 ומשום מה האייפון 4S שלי לא מזהה אותה ! יש לי שני מכשירים של נוקיה ושל מוטורולה שכן מזהים והכל טוב ואילו באייפון כלום ! חייב דחוף עזרה חברים , תודה ..
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי מחשב נייד של ASUS עם גירסת Windows 7 OEM (הסריאל מופיע מתחת לנייד). לא קיבלתי עם המחשב דיסק של ווינדויס, ובנוסף לא יצרתי שחזור של המערכת אף פעם. איך אני מפרמט את המחשב ? הבנתי שיש דרך לפרמט עם מחיצת הrecovery, איך אני עושה את זה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שבוע טוב לכם, מאתמול המחשב הפסיק לזהות כונני USB, ניסיתי 2 DOK, ו2 כוננים חיצונים, וכלום. כל הארבעה עובדים בוודאות, ניסיתי על מחשב אחר ועל טלוויזיה. בכל חיבור ל-USB הווינדוס טוען שיש בעיה עם הכונן ונותן את השגיאה הבאה: "עליך לאתחל את הדיסק בכונן X בטרם תוכל להשתמש בו". הבעיה שגם לא ניתן לעשות אתחול. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים שמחוברים לUSB ואין איתם בעיה. כמו שזה נראה במנהל ההתקנים הכל בסדר, ואין בעיה של ה-USB לזהות את ההתקנים שחיברתי, זה כאילו יש לו בעיה לקרוא את החומר עליו, והוא טוען שהוא פגום. ניסיתי להסיר התקנים, להתקין מחדש, להפוך את ההתקן של הכונן USB ללא לזמין ולזמין שוב וגם לא עזר, מחקתי את הקובץ INFCACHE.1 מהתיקיה שלו ב- system32/driverstore כדי שווינדוס …
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של dell וכרטיס מסך של intell® graphics family אבל הוא לא קורא אותו איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה כשאני מעתיק (אינטרנט וגם בין תיקיות) אני מקבל העתקה של שורת הכתובת ולא של הדבר עצמו (מילה או תיקיה שרציתי להעתיק) מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה קניתי מחשב HP חדש עם windows 10, לאחר התקנת העדכונים של HP הבחנתי שכבר לא ניתן לגלול כלל עם הtouch pad, אלא עובד כתזוזת סמן רגילה... (פונקציות נוספות של לוח המגע חדלו). ניסיתי לחפש פיתרונות ברשת, ניסיתי ליישם אותם ובסוף נכנעתי ואיפסתי את המחשב (reset this pc). כשהוא סיים את האיפוס, לוח המגע חזר לתפקד רגיל אבל נשארתי עם בעיה חדשה הקשה ימנית עם העכבר על הdesktop לא עושה דבר מלבד סימן המתנה. מצאתי פתרונות שאמרו להיכנס לregedit ולמחוק מdirectory כל מיני קבצים כמו igfxcui, igfxDTCM ו-NvCplDesktopContext- עשיתי זאת והעכבר מתפקד רגיל וטוב עכשיו. השאלות: 1. האיפוס גורם נזק כלשהו? טעיתי כשאיפסתי? 2. מחיקת הקבצים עלו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שזה המפרט שלו: מעבד - Intel E6750 לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך - NVIDIA 8500GT זיכרון - 2GB אני לא זוכר את הדגם של המארז והספק כוח. יש לי שני חיבורי USB מקדימה ועוד 4 מאחורה. באחרי מחיבורי הUSB מקדימה כל הזמן מחוברות אוזניות עם מיקרופון והכל בסדר גמור עובד תקין. היום אחרי הצהריים בערך רציתי להעביר את האוזניות שלי למחשב שנמצא בחתימה כי רציתי לשחק פיפא עם בן דוד שלי. ניתקתי את האוזניות ואז עברתי למחשב השני שיחקתי והכל היה בסדר ואז חזרתי למחשב שלי וגיליתי שהמחשב נכבה ואני לא יודע איך ואז ניסיתי לחבר את האוזניות לחיבור USB שהן היו מחוברות אליו מקודם ופשוט אי אפשר לחבר. אני מנסה לחבר ופשוט אי אפשר. רק החיבור USB השני עובד. מה הבעיה ואיך מסדרים את …
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
קישור לשרשור שפתחתי http://hwzone.co.il/community/threads/541509-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%97-HERO-%D7%A2%D7%9D-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-CROSAIR-DOMINATOR תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא שקנראה שלפני כמה ימיים השלט נפל ומשהו נידפק בו ! אני מנגיד מעלה את הווליום הוא קופץ פתאום להכי גבוהה ! הוא לא מדוייק בכלל מה עושים ניגמר לי ההחריות מה הלכו הרמקולים ? או שגם חשמלי רגיל יכול לנסות לתקןן את זה או שיש לכם איזה פיתרון אחר ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-