תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד ישן של HP. כל פעם שאני מפעיל אותו, אחרי עשר דקות בערך הוא מכבה את עצמו. מה יכולה להיות הסיבה לזה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שאלה מעניינת עשיתי memtest לזיכרון שלי זה שתי סלוטים של 8 גיגה כל אחד(ddr3 2400( והבדיקה נכשלה שהעברתי ל2 סלוטים האחרים הבדיקה עברה ואחרי זה עשיתי כל זיכרון בנפרד על כל 4 הסלוטים הבדיקה גם עברה בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי עם זה זה פשוט מוזר
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום ביתי כנראה לחצה במקלדת על כפתור מסוים ומסך המחשב התקטן איך נית להחזירו למצב הרגיל
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור s-video והכל עבד תקין עד היום. פתאום התמונה מלאה הפרעות ואני לא מצליח לפתור את התקלה. מה שהכי מוזר הוא שניתקתי את הטלויזיה מהממיר של הלווין (חשבתי שאולע זה הגורם המפריע) וואז בכלל אני לא מקבל אות תמונה מהמחשב אלא רק כאשר אני מחבר את הממיר חוזרת תמונה מהמחשב עם מלא הפרעות! אין שום קשר בין הממיר למחשב... הכל מחובר בנפרד ואני לא מבין מה קורה פה??? אני נואשתי תודה לעוזרים. אלעד.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי מחשב נייד דגם HP ZT3000, לאחרונה התחילו בעיות עם מסך ה-LCD, קודם המסך מצבע בצמע אדום\וורוד מוזר, ובסוף המסך נכבה. אני עדיין יכול לראות שהמסך עובד ברקע, אך בלי אור ברקע. הבנתי שככל הנראה מדובר ב-INVERTER, אך החלפתו בחדש לא עזר. אפשרות שנייה היא שהמנורה של הLCD התקלקלה, אבל הבנתי שהחלפת המנורה לא דבר פשוט. מישהו ניסה את זה? אני כעת מחפש מעבדה או איש מקצוע שיוכל להחליף את המנורה, או מה שנקרא בשפה מקצועית CCFL. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם. מפרט המחשב: (i7 8700k (oc 4.9 ram 16 gb 3000mhz z370 asus maximus x hero rtx 4080 16GB samsong 850 evo ssd 500 gb corsair rm 750x 80plus gold אני החלפתי כרטיס מסך מ1080TI לRTX 4080 וראיתי שיש לי ביצועים נמוכים במשחקים, לאחר שקראתי באינטרנט ראיתי שהרבה אומרים שהמעבד יוצר באטלנק לכרטיס מסך אבל בדקתי ובכל המשחקים אף אחד מהליבות של המעבד לא עובר את ה80%(אולי ראיתי פעמיים בPUBG שימוש של 90% של אחת הליבות וזהו) והכרטיס מסך יושב ברוב הזמן על 60 % ניצול( זה משתנה ממשחק למשחק). נסיתי לעשות פירמוט למחשב והתקנתי את ווינדוס 11,עידכנתי את הביוס,עידכנתי את כל הדייברים,עשיתי אוברקלוק,שיניתי כל מיני הגדרות בווינדוס או…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בשעה טובה אני משרד את המחשב הישן שלי , המעבד החדש : i7 13700KF איזה קירור הכי מתאים לו? גם אוויר וגם קירור נוזלי לא מתכוון לבצע OC אבל לא סוגר את האופציה , ויש לי כרטיס מסך אז הבחירה של KF בגלל זה. הלוח הולך להיות מסדרה Z790 חשוב שיתמוך במארז : corsair 4000d מבחינת גובה. אשמח לתשובה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי הרכבתי מחשב חדש. לא הכל חדש אבל החלקים המרכזיים כן (מעבד/לוח/זיכרון) המפרט: מעבד: I5 4690k זיכרון: Crucial Ballistix Sport 8GB (2X4GB) לוח: Gigabyte Z97X-Gaming 5 כרטיס מסך: Radeon HD4870 (משדרג בקרוב למי שתוהה) SSD: Kingston V300 120GB (עבר מהמחשב הקודם) ספק: Enermax Pro82+ 525W יש לי עוד HDD נוספים מהמחשב הקודם שהעברתי לחדש אחרי התקנת Windows 7 64bit SP1 על המחשב החדש (כמו שהיה גם במחשב הקודם על אותו SSD), התחלתי לקבל BSOD שרשום בו Bad Pool Header המחשב עבד כמה שעות ורק אז זה התחיל. לרוב זה קורה בדקות הראשונות לאחר שהוינדוס עלה ולפעמים יותר. הוינדוס טוען בevent viewer שהוא לא מצליח ליצור minidump ונוצר לי dump בגודל 500 מגה כמעט בc:\windows\temp עדכנתי את הביוס של …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב של סמסונג, ומשהו מוזר קורה איתו, שום דיסק הוא לא קורא (כותב שאין דיסק בכונן) אבל דיסק התקנה של WIN 7 הוא כן משהו וקורא אותו והכול בסדר... מה זה יכול להיות? אני שומע אותו מניע את הדיסק אבל אז מגיע הברקס ושומעים חריקה כזאת מהכונן וזה חוזר 2 - 3 פעמים והדיסק גולש החוצה... ניסיתי להסיר ולתקין שוב את הכונן אבל זה לא עזר. תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מחשב את'לון XP2800 עם MB של EPOX nForce2 . מה שקורה זה שאחרי עבודה של כמה שעות המחשב קופא לגמרי(לפעמים זה כמה שעות ולפעמים זה יום או יומיים. ) ,וזה קורה גם כשעובדים רק עם תוכניות ברקע כמו חיבור לאינטרנט ואי מיול. למרות שניסיתי גם כשהוא היה מנותק ומהאינטרנט זה לא עזר. לא ניתן אפילו לכבות אותו אלא רק לעשות ריסט. ואז הוא ניתקע בבוט בשלב של detecting IDE drives. בשלב הזה אין ברירה אלא לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. לפעמים מופיעה הודעה של המעבד התחמם או שניסו לעשות אוברקלוקינג, למרות שלא עשיתי אובר והטמפרטורות של המעבד היו נורמליות לחלוטין. עכשיו הסתכלתי והוא כותב גם שהמעבד רץ ב1250 מה"צ. (לא נשמע הגיוני בכלל) המחשב היה כבר פעמיים …
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום חברים שחקתי קצת במחשב ונעלתי את הכונן ע"י התכונה BITLOCKER בחרתי סיסמא והמחשב גם נתן לי מפתח שיחזור, הסיסמא לא עובד וגם המפתח שיחזור מה עושים כל החומר שלי נמצא בכונן
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT NF7S וחיברתי לו 256 MB של DDR רגיל עם מעבד 2400 AMD אתלון XP ומאיץ גרפי ישן של קריאטיב ועל המסך בהפעלה לא רואים כלום יש למישהו רעיון??
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לפעמים אני מוריד סרטים ואז באמצע ההורדה זה מפסיק יש לי פיירפוקס אז יש תחלון הזה של ההורדות ופתאום הוא נעלם וניפסק ההורדה ואני צריך להוריד הכל מחדש גם אם זה שניה אחרונה למה זה קורה ואיך אפשר או אם יש תוכנה שיכולה להמשיך את ההורדה מאותו מקום שניפסק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מה קורה... בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת אולי היא תשמע לכם מוזר...והיא מוזרה גם לי אבל היא נכונה ואני לא מבין מה הולך כאן. יש לי עכבר אלחוטי אופטי של מיקרוסופט וגם מקלדת אותו סט כמובן. עכשיו פתאום לעכבר קרה משהו מוזר אני מנסה להזיז אותו על השולחן וזה לא הולך על הרצפה לא הולך על כיסוי לא הולך רק על הספה שאני יושב בה כאילו שהוא התאהב בספה. ניסיתי ללחוץ על הכפתורים של החידוש קשר או איך שלא קוראים לזה ניסיתי להוציא ולהכניס את USB לטעון את הסוללות ולהחליף אותם חשבתי אולי יכול להיות שזה זה אבל כלום. אני לא יודע אבל אולי יש דרייברים בשביל זה? אני לא יודע איפה רשום הסוג אבל לא נראה לי שרשום איפשהו הסוג. באמת בעיה מוזרה אבל קצת מציקה איך יכול להיות שעכבר עובד רק על ספה ול…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה עם הנייד שלי והייתי מעוניין לדעת אם מישהו מכם כבר נתקל בה... יש לי נייד של LG דגם F1-224DE. שידרגתי לו את הזיכרון ל-2 ג'יגה של חברת CORSAIR. לפני 3 שבועות התקנתי DRIVER חדש לכרטיס מסך ומאז והמערכת הפעלה כבר לא עובדת. שום התקנה של מערכת הפעלה חדשה גם לא עולה. ניסיתי להתקין XP מחדש, ניסיתי VISTA וניסיתי גם UBUNTU. כל התקנה פשוט נעצרת איפשהו באמצע. הדיסק מפסיק להסתובב והכל קופא. מהיבואן של LG לארץ (ח.י מחשבים) אומרים שיש בעיית תאימות בין סדרת הניידים F1 לזכרונות של CORSAIR ו-KINGSTON וזה מה שגורם לבעיה אז אני צריך ללכת ולקנות זכרונות חדשים. מישהו שמע על בעיית התאימות הזו? אני ממש רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר שיש בעיית תאימות בין מחשבי LG לזכרונות הנ"ל.…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתה לי תיקייה בשולחן העבודה שהיה בה קבצי MP3 וFLP. אתמול בצהריים רציתי להיכנס לאחד הקבצים שם אבל פתאום אני רואה שהיא לא נמצאת. חיפשתי עם החיפוש של ווינדוס וזה לא מצא את התיקייה או אחד מהקבצים שיש שם. ניסתי כמה תוכנות של שיחזור קבצים אבל אף אחת לא מוצאת את התיקייה או אפילו חלק ממנה. אני לא מחקתי אותה בוודאות ולא הזזתי אותה. היא נעלמה סתם ככה. איך אני יכול למצוא אותה? זה הגיוני שפתאום תיקייה אחת בלבד תעלם?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי את המודם (מאלקטקל שהפסיק לעבוד ) למודם של רוטל rta 1320 אני לא מצליח לעבוד בכל התוכנות p2p כמו bt emule azuras sabba המחשב פשוט רושם לי שיש לי firewall . בהורדה ישירה אין שום בעיה גם בלגלוש לאתרים .המחשב הוא לא חדש 2.4 512 ram. הורדתי את firewall שלי וגם את של הsp2 הרצתי ניקוי ווירוסים לפני וגם spyware .לפני ההחלפה הכל היה בסדר אבל לאחר פשוט לא עובד למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האאוטלוק התחיל להקפיץ לי תיבה 'הזן את השם משתמש והסיסמה'. בעבר הבעיה הזו נוצרו עקב אימות דו שלבי. בדקתי ואימות הדו שלבי מכובה. אחרי שוטטות ב'רשת', הגעתי לעמוד הבא https://support.google.com/accounts...גישה-לאפליקציות-ברמת-אבטחה-נמוכה-פועלת-בחשבון כדי לשמור על אבטחת החשבון, החל מתאריך 30 במאי 2022 Google תפסיק לתמוך באפליקציות או במכשירים של צד שלישי שבהם אפשר להיכנס לחשבון Google באמצעות הזנה של שם המשתמש והסיסמה בלבד. אך לא הבנתי מה צריך לעשות בדיוק.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי ממחפש תוכנה גרפית לניהול תקלות וינדוס שתעלה מUSB ואוכל להפעיל אותה כשמערכת ההפעלה לא עובדת .ולתקנה בעצם. מה מומלץ היום ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה מאוד מציקה, המחשב שלי נכבה ונדלק מחדש אך לאחר פעולה זו המסך לא עובד, ז"א הוא עובד אך לא מקבל אות מהכרטיס מסך..... בדקתי dmp אך אין לי , ז"א המחשב לא קורס ואז זורק לי קובץ dmp , כן אני יודע איך לעשות שהווינדוס "יזרוק" לי קובץ כזה אך אין לי רישום של קבצי dmp בכלל.... מה יכולה להיות הבעיה?, האם זה ספק או כרטיס מסך? ישנה עוד בעיה, אולי היא קשורה, ישנם סרטים שכאשר אני מפעיל אותם אין להם צבע נורמלי, ז"א שיש להם גוון ירוק סגול מעאפן כזה..... אך ישנם סרטים שפועלים כמו שצריך, עם צבעים נורמליים והכל מה יכולה להיות הסיבה לשתי הבעיות? והאם הן קשורות אחת בשניה?, אודה לעוזרים אוריה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מחשב חדש שהרכבתי לאחי כל החלקים חדשים לוח אם - Intel® Desktop Board DZ68DB ומעבד I7 2600K זיכרון של G SKILL 8GB ספק כח 620W של סיסוניק מודולרי כרגע אין כרטיס מסך הטמפרטורות מראות דרך האוורסט על מצב טוב בIDLE דרך EVEREST\AID 64 אבל לאחר שאחי התקין את הווינדואז 7 גם X86 וגם X64 הוא קורס ומראה מסך כחול כמו שמצורף להלן רשום PAGE FAULTY IN UNPAGED AREA וכמו כן רשום שנתגלתה תקלה עם שם הקובץ DXGSMMS1.SYS (דיירקט איקס) יכול להיות שעשה כמה עדכונים לוינדואז אבל כשמגיע למסך של הביוס - ממורי צ'ק וזיהוי כוננים המסך נתקע עד שלא עושה ריסטרט ואז זה ממשיך רגיל עד ששוב מגיע לווינדואז ועובד כמה רגעים בסדר, ואז שוב פעם קורס מה זה יכול להיות? יש מצב אם יעדכן את הביוס זה יעזור? או אולי בעיה ב…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה שרואים את הלוגו עולה הוא מתחיל להתעוות ולשנות לצבעי סגול ירוק צהוב מוזרים כאלה... כשאני מפעיל את הבנצ'מרק אז התוכנה פשוט נתקעת ! חשוב לציין שגם אחרי פירמוט המחשב (ללא קשר לתקלה) הבעייה לא נפתרה ! תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי של TPLINK עם כניסת PCI. ברצוני לשים אותו במחשב הישן בבית שכן החדש מחובר בעזרת כבל לנתב. אני לא יודע למה, אבל המחשב הישן (פנטיום 3) מסרב לזהות את הכרטיס, הוא פשוט מתנהג כאילו לא הכנסתי שום דבר. בדקתי כמובן את הכרטיס רשת במחשב החדש והוא מזוהה מצוין, בנוסף בדקתי כרטיס PCI אחר באותה כניסה במחשב הישן ולא היתה בעיה כלל. על הכרטיס רשת רשום PCI 32 ביט שזה לדעתי הגרסה הרגילה ולא אמורה להיות למחשב בעיה לזהות אותו. אני מבולבל ממש, מישהו יודע מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כשבוע וחצי רכשתי מדפסת לייזר חדשה של BROTHER מדגם HL-2130. עד כה הדפסתי כ-200 עמודים סה"כ. אתמול הבחנתי כי לאחר ששלחתי מספר עמודים בודדים להדפסה, נורית ה TONER התחילה להבהב. לא ייתכן שהטונר נגמר! יכול להיות שלא טילטלתי את הטונר מספיק טוב טרם הכנסתי אותו למדפסת? אגב, למרות שהנורית מהבהבת, המדפסת עושה את עבודתה.. מה יכולה להיות הבעיה? עזרתם תיענה בשמחה רבה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-