עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TlStrn,

לאחר הדלקת המחשב הכונן הקשיח עושה נותן רעשים בקצב מתוזמן (לא צפצופים אבל מעיין קליקים כאלו). הדבר קרה לאחר שהתקנתי איזה משחק מחשב גדול, עשיתי ריסטרט כנדרש ואז זה קרה. המחשב לא מזהה את הכונן הקשיח והכונן מגיב ב"קליקים" בקצב מדוד. האם אפשר לנסות לסדר זאת בעזרת תוכנה מסוימת? או שזו בעיה מכנית והכונן מת? שמעתי על כל מיני תוכנות לסידור BAD SEKTORS - האם אלו יכולות להיות פתרון למצב? המחשב של הילד ואין לי תשובות בשבילו למה המחשב לא עובד לכן אשמח על כל עזרה. כונן קשיח- IBM DESKSTAR 40 GB

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by dorman2,

מחשב p4-2G משנת 2002 עם מערכת הפעלה xp pro. אני מפעיל את המחשב. הוא מבצע BOOT ויש תצוגה (DOS). הוא מגיע למסך התעוררות של WINDOWS. פסי ההתקדמות מסיימים ואז כשהוא אמור להכנס למסך WELCOME התצוגה נעלמת והדיסק מפסיק בתהליך. אני מבצע כיבוי. מדליק שוב ואז גם אין לי BOOT ב DOS ונורית דיסק נשארת דלוקה , למרות שאין פעילות בדיסק. אני מכבה. מנתק את המתח למחשב. מחכה קמעה... מדליק שוב. עכשוי מתחיל תהליך BOOT עם תצוגה. אני לוחץ F8 ובוחר באפשרות: last known working .... המחשב עולה ללא שום בעיות. האם יש לי בעיית חומרה או תוכנה?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by sinbar,

קניתי מחשב חדש ב-zed מחשבים עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core Duo 2 E6400 זכרונות: DDR2 800MHZ Corsair 1GB לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 כונן קשיח: Seagate 320GB 16M cache צורב: DVDR Samsung כרטיס מסך: Asus 7950GT 512MB ספק: Gyro 635W כרטיס המסך עוד לא סופק לי וכרגע נתנו לי כרטיס חלופי מסוג Gigabyte 7600GT 128MB חשוב לציין שהלוח הוא PCI Express x16. הבעיה היא שאני נתקל בתופעה מוזרה. לא משנה איזה דרייבר אני מתקין לכרטיס המסך יש לי מידי פעם היבהוהים של המסך בהם הוא הופך לשנייה לשחור וחוזר. וגרוע יותר כול משחק שאני מנסה לשחק תוקע את המחשב למצב של freeze שלאחר חצי דקה מאתחל לי את המחשב. מבדיקות שעשיתי אני רואה שטמפרטורת כרטיס המסך במנוחה (רק windows XP באויר) היא 65 מעלות בעוד ש…

4. טוב .. זה התחיל בערך לפני שבועיים.. כל פעם שאני נכנס לפורום..איך אני יסביר.. הוא פשוט עובד כאילו לא השתנה דבר מאז שבועיים.. יש אותן הודעות ב" הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו מאז הביקור האחרון" וב "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אני לא יכול לראות תגובות של דיונים שפתחתי (אני מקווה שאני אוכל לראות שוב את הדיון הזה ננסה לדחוף אותו למועדפים אולי זה יעזור) כי הוא לא מראה שכתבתי אותם בכלל (כי הוא מזהה רק את הדברים שהיו בפורום לפני שבועיים+-).. ניסיתי למחוק קוקיז לא יודע אם זה קשור אבל בכל זאת.. אין מצב שזה בגלל שהמחשב לי עושה בעיות כי יש לי תבעיה הזאת רק בפורום הזה והבמחשב שלי עובד מצויין ללא שגיאות ואני יודע לתחזק מחשב כמו שצריך... למשהו יש מושג מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by kokoman,

יש לי בעיה במחשב, הוא מתחיל לעלות אבל שלב לפני שהדסקטופ אמור לעלות הוא תמיד נכבה ועושה RESTART , למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by gtf,

זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה יכול להיות שנשרף משהו?? לא נגעתי בכלום זה פשוט ככה נהיה, אחרי שהמחשב פעל המון זמן בסדר.

• 9 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by d49,

שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה מאוד יש לי לוח אם MSI 945PL NEO עם 4 יציאות PCI רגילות (בנוסף ליציאת PCI EXPRESS X16 ו- PCI EXPRESS X1) ניסיתי לחבר כרטיס FIREWIRE ליציאת PCI אחת מתוך ה- 4 הקיימות ושניסתי להדליק את המחשב, כלום לא קרה המחשב לא נדלק, המאוורר לא פועל והאור אפילו לא נדלק, המחשב פשוט מת ! כאשר נסיתי להעביר את הכרטיס ליציאת PCI אחרת המחשב נדלק כרגיל ועובד תקין (?!) מסתבר שכאשר הכרטיס מחובר לאחת מ - 2 היציאות השמאליות המחשב לא נדלק וכאשר הוא מחובר לאחת מ - 2 היציאות הימניות הוא נדלק ועובד תקין למישהו יש מושג מה קורה כאן ? האם זה קשור לג'ימפור כלשהו או להגדרות כלשהן ? תודה מראש לכול העונים ...

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by djmetro,

שלום לכולם, יש לי שאלה: אם אני משאיר את המחשב הנייד שלי כל הזמן על מצב שינה זה יכול להזיק למחשב? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by FME,
    • 0 תגובות
    • 530 צפיות
  10. שלום.. כאשר אני מכניס דיסק לכונן הדיסקים שלי והמדיה פלייר פתוח הוא ישר מנגן את המוזיקה מהדיסק אוטומטית. כיצד אני מבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by elad5252,

לא משנה הסתדר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by Nitro,

שלום חבר'ה. יש לי 2 שאלות, די כלליות: 1) איך אני קובע האם הכרטיס עובד על X2 או X4? 2) מה חשיבות הגדרת ה Apreture Size שנמצאת בדוס? על מה הוא צריך להיות? תודה רבה! נדב.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. Started by rambo88,

שלום לכולם כשאני מדליק ת'מחשב אני שומע רעש חזק מאוד מהמאורר של הספק וכשזה מגיע לווינדוס אין רעש מה זה יכול להיות ולפני שבוע לא היה שום רעש

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  14. שלום. לקחתי את המחשב שלדוד שלי כדי לנסות ולסדר אותו קצת ( הוספת זכרון ו CDROM ). הסידירום שקניתי של אסוס כרגיל עשה בעיות אז החלפתי ל LG שאותו עוד לא בדקתי. כי הבעיה שהכי הזוייה היא כזאת :. ה IDE של ההארדדיסק וה IDE של הצרב מחוברים ומזוהים בלי בעיות והוינדוס עולה בצורה די בסדר. אבל אחרי הריסטרט ממש לפני שמערכת ההפעלה עובדת אני מקבל הודעה כזאת : Primary Ide channel no 80 cable conducter not installed . מה לעזאזל אומרת הבעיה הזאת ? העברתי את הכבל מה IDE הראשי על הלח אם ל IDE של הצורב. אבל אז קיבלתי את אותה הודעה אבל במקום Primary היה רשום Secondary . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבעיה ההזוייה הזאת. המחשב הוא פנטיום 3 855 MHZ עם 256 MB RAM לוח אם של mastonic דגם יחסית קצת…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  15. Started by Dawn,

אז ככה, במחשב שלי יש שני כרטיסי רשת אחד המחשב זיהה ואת השני לא...הינה תמונה של הכרטיס.(השם) ניסיתי להתקין אותו דרך Add Hardware אבל הוא אמר לי שהוא לא מצליח, אז ניסיתי לימצוא דרייבר באינטרנט..גוגל וכל השאר ולא מצאתי. אז חשבתי שפה יוכלו לעזור לי...

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by yoni123,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב, הוא עושה ממש ממש המון רעש ואני לא יודע מה לעשות בקשר לזה. פעם כשהוא עשה המון רעש, גיליתי שזה בגלל שהמאוורר של הכרטיס מסך נשבר. אז קניתי כרטיס מסך חדש וזה הסתדר. עכשיו זה קורה שוב, אבל לא מצאתי אף מאוורר בעייתי .. נראה לי שהרעש בא מהספק. יש משהו לעשות בנידון או שזה רמז שצריך לקנות מחשב חדש ?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  17. בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע כאשר אני צורב דיסק לא משנה איזה DVD או CD וגם כאשר אני מעתיק משהו..נגיד אם אני מפעיל סרט כל הקולות נתקעים וגם ככה בשירים..ולפני זה היה הכל בסדר היתי צורב דיסקים ורואה סרטים בלי שום תקיעות... אפשר לראות את המפרט שלי בצד..

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by dorono008,

קניתי לאחרונה הארדיסק וספק , ההארדיק ממש רועש - מעין קליקים אבל רק אצלי (ניסיתי אצל חבר וזה לא עשה בעיות ) האם ספק בעייתי יכול לגרום להארדיסר להרעיש? ועוד דבר הסתכלתי על הצד האחורי שלו וראיתי שנראה כאילו יש שם בלאי או משהו (מעין צבע חום על המוליכים)זה סתם נדמה לי ? [attachment deleted by admin]

19. שלום המחשב שלי עם מערכת הפעלה של XP בעברית, אינו מזהה שום התקן מדפסת כולל PDF וכדומה הכל ריק ניסיתי להפעיל את הספולר ידנית ועוד ועוד שום דבר לא עזר האם משהו יודע מה אני צריך לעשות, האם זו מערכת ההפעלה שאני צריך להתקין מחדש? [move] תודה מראש לכל העוזרים!!![/move]

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by מאור247,

יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב(XP/VISTA) ורציתי לדעת איך למחוק את הויסטה?? והאם זה יפגע במחשב??

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  21. טוב... אז ככה כל פעם שאני משחק במשחק רשת נגיד אז המחשב מקרטע למשך 30-40 שניות ואז חוזר לעבוד כמו שצריך ... מדי פעם הוא גם עושה לי ריסטרטים. אין לי מושג מה הבעיה זה התחיל מאז שניקיתי את המחשב מאבק... באמת שאני מיואש מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  22. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. יש לי בעיית התקנה עם כרטיס טלוויזיה חדש שרכשתי לאחרונה. הכרטיס נקרא FM 7130. מערכת הפעלה: Windows XP SP2. במהלך ההתקנה, מיד לאחר שאני מפנה את המחשב לדיסק, בו נמצא מנהל ההתקן (דרייבר) של התוכנה, קופצת הודעה: TV Card 7130 has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP לאחר מכן ההתקנה ממשיכה, אך בסופה מודיעים לי, שהתהליך נכשל, והחומרה לא תעבוד כראוי (ואכן כך). כשדיברתי עם התמיכה הטכנית של ספק המוצר, אמרו לי לבוא ולהחליף את הכרטיס בחדש, בהנחה שזה שברשותי פגום. אני ממש בספק שזה אכן העניין, מאחר שבעבר כבר קרה לי מקרה דומה עם כרטיס דומה (אבל לא זהה). שמעתי שישנה דרך להתגבר על הבעיה. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by position,

אוקי לאחרונה יש לי בעיה עם המסך של המחשב שחזרה על עצמה כבר פעמיים - שלוש. בשלב מסויים שאני מדליק את המחשב, המסך מציג לי תמונה, ולאחר כמה שניות מחשיך אותה (לא מסך שחור, אם מתקרבים למסך ניתן לראות שהתמונה קיימת, פשוט מושחרת כמעט לחלוטין). בפעמיים הראשונות שזה קרה זה היה בלילה, אז פשוט כיביתי תמסך ובבוקר הוא חזר לעבוד כרגיל. עכשיו זה קורה בפעם השלישית אז החלטתי להתייעץ מה לעשות. חשוב לציין שהבעיה היא במסך עצמו ולא בשום דבר אחר (כשאני מדליק אותו, גם שהמחשב לא דולק בכלל אז אני מקבל תהודעה של power saving mode וגם היא נהיית מושחרת לאחר כמה שניות) וגם כאשר אני מכבה ומדליק תמסך אני שוב מקבל תמונה, ולאחר כמה שניות היא שוב מושחרת. לא יודע אם זה חשוב, אני עם מסך דק של LG, דגם מדויק …

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by galr52,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 ואני רוצה לתקן אותו (כי משעמם לי). עכשיו ניסיתי לפקמט אותו ואי אפשר... כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע לטעינה של הוינדוס ואז טוען קצת מתכבה, וחוזר חלילה... מה אפשר לעשות? איך אני בודק איפה התקלה? בתודה מראש, גל

• 5 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים