עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני מפרמט את המחשב (HDD IDE) מדי מספר פעמים (WIN XP). היום גם שידרגתי את ההארד דיסק (IDE 320GB של WD). כבר מיד לאחר התקנת ה XP (ללא שום רכיב אחר), הוא לא מוצא את הדרייבר של כרטיס הרשת (כרטיס PCI). למה? מה הקשר בין דרייבר חסר בפירמוט רגיל, או בפירמוט לאחר החלפת HDD? מאיפה אני מוריד את הדרייבר הזה? מעולם, לאחר פירמוטלא היתה בעיה של זיהוי כרטיס רשת... תמיד המחשב גלש באופן מיידי ללא התקנת דרייבר. דרושה עזרה דחופה...

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by xxx3,

אני חייייייייייב משחקים לMP הזה!!..קיבלתי אותו עם 2 משחקים מעאפנים טילים וניסיתי לשים כל מיני משחקים ..אבל הMP לא הפעיל אותם חיפשתי במ-ל-א אתרים ולא מצאתי כלווום.. :s05: הקיצר מי שיעזור אני יודה לו מאוד.. בבקשה תמצאו לי..

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by YINON110,

בע''ה, אני צריך את עזרתכם באבחון התקלה - האם זה בכלל קשור לחומרה? E7500 G31 DDR 800 2 GB GEFROCE 9400GT בהדלקת המחשב לא עולה מסך הטעינה של הווינדוס (מופיע מסך שחור שחור וכלום) כשאני נכנס למצב בטוח זה מגיע לקטע שבו יש מסך שחור והמון כתובות שרצות - שם זה נותן שגיאה ונתקע כמו כן המחשב לא מתכבה, ניסיון כיבוי שלו דרך הלחצן הראשי לא עוזר והמחשב מדליק עצמו מחדש. אין לי מושג מה פשר התקלה - אם זאת לא בעית חומרה אבקש להעביר לפורום המתאים. תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by poped,

לאחרונה המחשב לא מצליח לאפס את הביוס בעת הפעלה ואני לא מקבל את האיתות של האיפוס - פייפ בודד המחשב תקוע במצב כזה: בפינה השמאלית מלמעלה יש מקף-תחתות _מהבהב, ממצב הזה המחשב לא מתקדם. הבעיה נפתרת באקראיות והמחשב נפתח כרגיל. במחשב נוסף יש בעיה דומה אך כ.המסך לא מציג פלט ולא מפעיל את המסך,חשדתי בכ.מסך אבל במחשב הזה אין רמקול פנימי, לכן החלפתי בין הכרטיסים ובמחשב ה"עובד" קבלתי איתות מהרמקול שאין כרטיס מסך והמסך לא נדלק. שלחתי את הכ.מסך התקול לחברה ולפי דבריה הכרטיס פועל. שאלה מה יכול לגרום לבעיות הדומות האילו. מחשב א: E8500 asus p5e deluxe corsair cm2x2048-6500c4dhx *2 gigabyte 5850 625w enermax [glow=red,2,300]משהו לציין בחוברת של לוח האם כתוב :[/glow] הזיכרון שלי פועל ב800MHZ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. זה בגלל שיש שתי כניסות לאודיו בכרטיס אבל למכשיר הוידאו, ממנו אני רוצה ללכוד, יש יציאה אחת לאודיו ואחת לוידאו. את הוידאו הוא כן מעביר. חיברתי צד אחד של האודיו אבל לא שומעים כלום. האם צריכים לשמוע לפחות רק בצד אחד או שבמידה ולא מחברים את שני הצדדים לא אמורים לשמוע כלום, כמו שקורה לי עכשיו? אז איך אפשר לעלות על הבעיה ומה צריך לעשות? *אם טעיתי בפורום אני מתנצל כי לא ידעתי לאן לשייך את ההודעה

6. Started by haii,

שלום רציתי לשאול כי קרה לי כמה פעמים שרציתי לכבות את המחשב הוא כאילו כבה ומודיע על שמירת הגדרות ואז נהייה מסך כחול עם כיתוב ואח"כ שמפעילים את המחשב הוא נתקע על המסך של הלוח של ביוסתר ואחרי רבע שעה כותב שלא מוצא מערכת למחרת עולה רגיל נראה שזה מחימום אבל פתחתי ונקתי מאבק וכן סמתי משחה טרמית על המעבד וכן קרה שפתאום באמצע עבודה כבה והשמיע צפצופים ורק למחרת נדלק המערכת היא XP פנטיום 4 3GHZ זיכרון 1G בתודה מראש :

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by 180396,

Hi, anyone who can instrcuct me how to do that step by step ? Tks in advance, GILI

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by עידןאופיר,

תמיד היה לי בשורת משימות של ווינדוס 7 את האנטי וירוס ואת הכרטיס מסך היום זה נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר זה עשיתי התאמה אישית ועשיתי הצג סמל והודעות ואז יוצא לי סמל הודעה זה אינו פעיל הוא יוצג בפעם הבאה שיהפוך לפעיל אני צריך תדברים האלה שיהיו לי בשורת משימות ואני חייב שתעזרו לי להחזיר אותם איך אני עושה את זה ניסתי כבר הכל תודה

9. Started by Aviv C,

לפני משהו כמו שנה החלפתי לכרטיס מסך ATI RADEON X1650 PRO. מאז התחילו לי כל מיני בעיות קטנות כמו לפעמים היבהובים של המסך אבל לא הייתה בעיה מיוחדת. לאחרונה נתקלתי כבר פעמיים שלוש במשהו מוזר: המסך נתקע למשהו כמו חצי דקה ואז מופיע מסך כחול שאומר "device driver stuck in an infinite loop". אני די בטוח שהבעיה היא עם כרטיס המסך או עם הדרייבר שלו. אחרי הפעם הראשונה שראיתי את זה עידכנתי את הדרייבר אבל זה לא עזר והמסך הכחול חזר עוד פעמיים. יש לי Windows XP Professional 32 Bit. דרך אגב, כשהתקנתי את הדרייבר ה- Windows אמר לי שהדרייבר לא חתום דיגיטלית. מישהו יכול לעזור לי איך לתקן את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  10. שלום לכולם, הרבה זמן לא הייתי פה. (אני עם וינדוס xp) אז ככה, יש לי בעיה עם קבצי dll זה התחיל (אתמול) עם d3d9.dll במשחק prototype וכן בשאר המשחקים הורדתי את קובץ הdll ושמתי אותו בתיקיה של המשחק וכאמור קיבלתי שגיאה חדשה הורדתי גם את הקובץ הזה (ddraw.dll) והחלפתי בתיקיה system32 ו system ושוב אותה שגיאה. ניסיתי להסיר את הdirectx 9.0 והתקנתי מחדש, עדיין לא עוזר, ופה אני חושש לבעיה נוספת! בdxdiag מופיע לי שיש לי directx 9.0 אבל משום מה אני עובר ללשונית display ולוחץ על test direct3d וזה מה שמופיע לי, קוביה כתומה שהיא שייכת בכלל לdirectx 8.1 למי שלא יודע הקוביה (TEST) של directx 9.0 אמורה להיות כזאת מישהו אולי יודע איך אני יכול להסיר בבטחה את כל הקבצים של הd…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by arie2006,

שלום, ברשותי דיסק גיבוי חיצוני של seagate בחיבור USB שעבד בצורה תקינה. הדיסק הפסיק לפתע לתפקד (לגבות ) ותקע את כל המחשב. לאחר ניתוק וחיבור מחדש ניסיתי להעלות קבצי הגיבוי- ללא הצלחה. נסיון לתיקון קבצי הדיסק- לא הצליח. כעת אני מנסה לאתחל הדיסק ומקבל את ההודעה הבאה: לא היתה אפשרות לבצע הבקשה עקב שגיאה של התקן קלט/פלט. הורדתי את תוכנת discwizard מאתר seagate אך התוכנה מודיעה לי כי היא לא מזהה אביזר של seagate ולכן לא מופעלת. הדיסק עצמו מזוהה ע"י המחשב שלי אך מודיע על 0 נתונים ן- RAW. איך ניתן לאתחל את הדיסק? בתודה מראש :s05:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by יניב51,

שלום לכולם. המחשב שלי בן פחות משנה ( מפרט בצד ) ובחצי שנה האחרונה אנחנו בשיפוצים, ככה שהמחשב יושב בצד בשקט בלי לעבוד. פעם בכמה זמן אני מחבר אותו לחשמל ומשתמש בו, אולי 7 פעמים במשך החצי שנה הזו. היום ניסיתי להדליק את המחשב כרגיל, אבל להפתעתי הוא לא נדלק. המחשב לא מקבל מתח כלל, שום מאורר לא פועל ואין שום רעש. 2 ההשערות שלי הן: או שכפתור ההדלקה של המארז נפגם או שספק הכוח החליט לבגוד בי. לפני שאני רץ ל SKYPC ללא תעודת אחריות ( בגלל שהבית בשיפוצים אין לי שמץ של מושג איפה הקבלה של המחשב, חיפשתי בכל הארגזים שיש בבית שלי ולא מצאתי כלום ), יש משהו לנסות לעשות לבד? תודה רבה! ------ חשדתי יותר בכפתור הדלקה ואכן זה היה הכפתור הדלקה. דבר ראשון זה ששמתי לב שאין את ה"קליק" הזה…

13. המסך מתחיל להבהב והעכבר נתקע. חשבתי בהתחלה שיש לי בעיה בכרטיס אז הבאתי עוד אחד וגם איתו אותה הבעיה. החומרה שברשותי: - לוח ASUS P5VDI-X - מעבד P4 CELRON - כרטיס מסך מסוג AGP ATI RADEON VE (קודם נסיתי כרטיס AGP INNO3 6200 ) - זכרון DDR 1.5 GIGA נ.ב-יש ללוח אפשרות לכרטיס מסך PCIE אבל לא מוכן לקבל אחד שיש לי מסוג GEFORCE 9300 GS לפני הפירמוט המחשב עבד בסדר עם כרטיס מסך מסוג GF4 MX-440 ששווק חיים והתפרק.... ===================== מה עושים?מה הבעיה? מישהו יודע? האם יש בעיה בלוח? תודה מראש TANGUSH

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by מיקי העכבר,

שלום לכם המחשב נתקע לי מיד לאחר שהוא עולה. כלומר אני רואה את שולחן העבודה אבל לא יכול להפעיל שום דבר. המחשב כן עולה במצב SAVE MODE. איו לי שום נקודת שיחזור במערכת כך שאני תקוע. אני לא רוצה לפרמט את המחשב מכיוון שיש עליו תוכנות שאין לי את הדיסקים שלהם. מה עושים????????????!!!!!!!! בבקשה תעזרו לי. זה דחוף!!!!!!!!!!!! תודה ויום טוב, מיקי

15. Started by haim652,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב שהוא נתקע בעומס כשאני נכנס למשחקים כבדים בעיקר. בדקתי אם זהו הכרטיס שלי, החלפתי את הכרטיס שלי לכרטיס אחר (3870) והמחשב עבד מעולה ללא נפילות (כשהוא נתקע הוא מחייב לעשות ריסט, בנוסף לפעמים רואים כל מיני פיקסלים צבעונייים על המסך וכו'), בזמן שעבדתי עם ה3870 שלחתי את הכרטיס שלי בחזרה לחנות בכדי לממש אחריות כי חשבתי שזהו הכרטיס מסך, אך עכשיו שהייתי בחנות ונתנו לי אותו אמרו לי שהם הפעילו עומס על הכרטיס במעדה כל הלילה והכרטיס עבד מעולה, לאחר מכן הם החליפו מחשב והפעילו עליו שוב עומס ועבד להם גם טוב ללא נפליו, ועכשיו שקבלתי את הכרטיס שוב, הבעיה קורת שוב. מדובר בכרטיס מסך מדגם 4870x2 מישהו בבקשה יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by rony1880,

היי היום קניתי את הכרטיס של אסוס 768 GTX460 , שחקתי במישחק LOST PLANET 2 על הגדרות דייריקס 11, לאחר כ20 דקות פתאום המחשב קפא , רק ריסטרט הפעיל מחדש את המחשב, אבל מאותו תקלה , ברגע שאני מדליק את המחשב עובר הרבה זמן עד שאני שומע את הביפ , גם שמתי לב שהפרמים ירדו הרבה מאז התקלה, איפסתי את הביוס , לא עוזר שום דבר, מה קרה? יכול להיות שהכרטיס גרם לתקלה, יש סיכוי שאכלי אותה רציני עם כרטיס תקול , בKSP כבר לא יחליפו לי פעם שנייה , מבקש את עזרתכם. רוני

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  17. אני לא יודע אם זה קשור לחומרה או לתוכנה, אבל יש לי נתון חומרה שכן אולי יוכל לעזור. בעיקרון המחשב הוא ויסטה ומלפני יומיים בערך, המחשב עושה לעצמו ריסטרט מדי שעה, שעתיים, אולי יותר, אולי פחות. היום כשזה קרה, הוא כתב את הדבר הבא לאחר ההפעלה מחדש, של עצמו: Reboot and Select Proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device לאחר מכן הוא פשוט סרב לעלות(לאחר CTRL ALT DEL) וחזר על ההודעה, עד שהחבר כיבה את המחשב והפעיל מחדש. ניסינו לעשות system restore אבל אין שם מיקום שמלפני יומיים(לפני תחילת התקלה), אלא רק מהיום, כך שבעצם אי אפשר לעשות system restore למקום נורמלי אחורה. אחרי זה ניסינו לעשות תיקון דרך דיסק ההתקנה של הויסטה ושם הוא לא עשה כלום(ב- startup repair) אל…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by skot,

זה קורה לי מדיי פעם לא תדיר כ"כ... הנה תמונה: http://www.fastup.co.il/images/98218253.jpg מצטער על האיכות.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by liad_digi,

שבת שלום לכולם, אז ככה,יש לי מחשב די ישן בבית ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה בסלון וככה לראות סרטים שבמחשב דרך הטלויזיה. עד פה הכל בסדר. הבעיה היא כזאת,המחשב עובד לאט.בכל פעולה שלו הוא כאילו נתקע וממשיך,גם בפעולה פשוטה כמו לפתוח סתם תיקיה. זה הפירוט של המחשב(אם צריך משהו נוסף תגידו): intel pantium 4 cpu 2.40 ghz ram 256mb radeon 9200 pro family טמפרטורות ללא מאמץ: לוח אם-33 מעבד-38 מהירות מאווררים-2755 PRM אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. כמו כן,אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שידרוגים קטנים שיועילו למחשב כדי שהוא יעבוד מהר יותר. וברצוני גם לדעת לאיזה כרטיס מסך צריך לשדרג כדי להציג סרטי HD. תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  20. הוא נתקע בשלב התחלתי ורושם לי בשורה האחרונה משהו עם sata, לקחתי את המחשב לתיקון תחילה אמרו לי שזה תקלה במערכת ההפעלה אבל ניסיתי לפרמט וזה לא עזר אז הם החליפו לי חלק, את הכבל sata ואתמול קרה לי אותו תקלה מישהו יש מושג מה התקלה יכולה להיות ככה אני יכול ללכת אליהם ולהגיד להם

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  21. מדובר במחשב נייד של LG X120 עם נטסטיק פנימי אריקסון F3507G. הבעיה היא שהווינדאוס (XP) מפסיק לזהות את המודם ורושם התקן USB לא מוכר לסירוגין, זאת אומרת דקה אחת מזהה אותו והוא יופיע במנהל ההתקנים בצורה תקינה, ודקה אחרי הוא יעלם משם! לבנתיים הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את ה-XP, כשעם התקנה חלקה הבעיה הזו נעלמת. היא חוזרת אחרי תקופת שימוש קצרה של כמה שעות (כבזמן הזה כבר ביצעתי עידכונים מלאים לווינדאוס והתקנתי תוכנות בסיס כמו פיירפוקס וכו'). מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ומונעים ממנה לחזור? להתקין מחדש את כל הווינדאוס פעם אחרי פעם לא יעיל, כשכמובן ניסיתי לפני להסיר את המודם ולהתקין אותו לבד מחדש אבל לא עזר. לבנתיים אני לא מבצע עידכונים לווינדאוס (למקרה שאחד מהם יוצר…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by the red dragon,

שיחקתי קצת בהגדרות של הNVIDIA ועשיתי מהשו לא טוב. כול משחק שאני נכנס עליו אין לו צבע (BRIGHTNESS) הכול חשוך כזה וגם בדסקטופ עצמו קצת חשוך. כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 9800

23. היי, אחד ל2-3 כיבויים והדלקות, המחשב נתקע בעלייה כאשר רק חלק מהמילה memory מוצגת(תמונה מצורפת). (לא ניתן להכנס לביוס, המחשב תקוע לחלוטין). אין OC במערכת. הנה איך זה אמור להראות(קישור). http://www.linuxhardware.org/images/articles/nf2kt400-071003/ASUS-A7N8X-BIOS-Post.jpg ניסיתי להחליף זכרונות, להחליף סלוטים, להשתמש רק בסטיק זכרון אחד, להוציא ולהכניס כרטיסי PCI-E, כלום לא עזר. רק אחרי כ10 דקות של משחקים עם הזכרונות, לחיצה במקומות שונים (על כל הכרטיסים וכו..), המחשב מתחיל לעלות. ( זה וודו לחלוטין, אין משהו ספציפי שמסדר אותו). אשמח לשמוע חוות דעתכם. תודה, אורי. [attachment deleted by admin]

24. שלום לכולם, יש לי שתי בעיות חומרה בשני מחשבים שונים בבית : 1. במחשב אחד - כשאני מדליק אותו יש ציפצוף ארוך ואחרי עוד כמה שניות שוב פעם ציפצוף ארוך וחוזר חלילה, זה לא יפסיק אם לא אכבה אותו. במקביל לזה המסך לא נדלק כלל. שחור לגמרי. אמרו לי שככל הנראה זה בעיה בכרטיסי RAM או בכרטיס מסך. את ניסתי לשחק עם זה, השארתי כרטיס RAM אחד וניסתי, החלפתי כרטיס מסך וגם לא עזר. ניקיתי אותם לגמרי מאבק, גם את הסלוטים, עד שפתאום השארתי שוב כרטיס RAM אחד מחובר והמחשב עלה ישר לביוס, ושם קיבלתי את ההודעה הבאה : During the last boot up your system hung for improper frequency combination. your system is now working in safe mode. to optimize the system performance and reliability, make sure the fre…

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  25. אני מתחיל לשמוע שיר ביוטיוב או מדיה פלייר אחרי כמה דקות או כמה שירים המחשב ניתקע לי וגם אותו דבר עם סרטים אמרו לי לשדרג את הכרטיס מסך וזה לא עזר זה עכשיו יותר מהר ניתקע לי.. בבקשה תעזרווו ליי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים