עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Mister-G,

מכיוון ששמעתי כל-כך הרבה על הפורום הזה החלטתי גם לעבור להגיב בו אז אני חדש פה (לא באתר רק בפורום) ולהתחלה של חברות ביני ולבין האנשים פה ובכלל לעזרה אני צריך שתעזרו לי במשהו (לא הצליחו בשום פורום אחר חוץ מלומר לפרמט ולהחליף ווינדוס מה שלא ממש עוזר לי).... קיצר התקנתי משחק בשם GENERALS ואחרי זה יש לי בעיה ב DIRECT X שכתוב לי כשאני נכנס Direct Sound ,Direct Show and System Info לא עובדים וגם כשהפעלתי 3DMARK2001 (בלי קול!.רמז) זה פעל וכשהפעלתי משחקים זה לא פעל וכשנכנסתי למערכת ולמנהל ההתקנים והפכתי את בקרי קול ושמע ללא פעיל (SB LIVE משהו) אז משחקים פעלו אבל בלי קול, קיצר אני חושב שזו בעיה ב DIRECT X ואני לא מצליח להוריד את ה DX9.0a שלי למחוק ולהוריד דיירקט איקס 8.1 זה…

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by asafm,

כל משחק שיש לי שמשתמש בDIRCET3D(כול החדשים בעיקר) נתקעים לי באמצע יש לי ראדון 9700 של גיגה בייט ולוח GA-7AX זה קרה לי כבר בRAYMAN3 DELTA FORCE BLACK HWAK DOWN POSTAL 2 וגנרלס ובעוד כול מיני משחקים יש לי את הדריברים הכי מעודכנים לכרטיס קול לכרטיס מסך ולVIA 4-IN1

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  3. Started by doorman,

קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon 9500 Pro ואחרי שהתקנתי אותו ה-Refresh Rate נהיה נמוך, במאפייני תצוגה אני יכול לשנות לכל תדר שאני רוצה אבל תכל'ס הוא נשאר נמוך. לדוגמה: במאפיינים שמתי אותו על 100Hz ופיזית אני רואה שהוא הרבה פחות (המסך מהבהב קצת). הכרטיס הקודם שלי היה Geforce 2 ולא היה לי שום בעיה כזאת, המסך עבד על 100Hz. לפני שהתקנתי את ה-Radeon הסרתי לגמרי את הדרייברים של Nvidia וגם התקנתי שוב את הדרייבר של המסך. אגב, המסך הוא Sumsung 955DF. למישהו יש רעיון ?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  4. בבקשה תעזרו לי יש לי לוח אם של אינטל

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  5. אני אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי למצוא דריברים חדשים לצורב sony ולסידי mtrp (אני חושב) שלי, אני לא מוצאתי. CD-ROM = mtrp 52X CD-RW= SONY crx175e2 24X10X40X תודה.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  6. Started by Shortboarder,

יש לי טלוויזיה של 12 אינץ LCD שטוחה וחמודה.אני מחבר אותה למחשב דרך ה Radeon9700 128 שיש לי ,ב TV OUT עכשיו שאני רואה סרטים הכל טוב ויפה,אבל ב Desktop ובכלל בעבודה בסביבת ווינדוס כולל משחקים,האיכות דיי ירודה,לא רואים ממש חדש. ובווינדוס אני אפילו לא מצליח לקרוא מה כתוב (משתמש ב 1024X768X32bit) פיתרונות??????

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  7. Started by F15 eagle,

ברצוני לחלק את כונן C שלי לשני כוננים אך לא יודע איך אני יודע להשתמש ב FDISK אבל תקנו אותי אם אני טועה ב FDISK אפשר לחלק את הכוננים רק מתי שהארד דיסק מפורמט אני מעדיף לחלק את הכוננים בעזרת איזה תוכנה אז בעזרת איזה תוכנה אני יכול לחלק את הכוננים? עדיף תוכנה חינמית ולא תוכנה בתשלום תודה לכל העוזרים נ.ב יש לי וינדוס אקס פי אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by .AloN,

בשבועות האחרונים האתר GameSpot.com עולה לי בחלק מהמקומות חלקית. (כלומר מעלה רק חצי מהדף). זה קרה לי באופן נדיר בעבר אבל הייתי מ"רענן" וזה היה מסתדר, עכשיו כשאני מרענן האקספלורר נתקע. ניסיתי גם ב IE 5 וגם בMozilla 1.1 בשניהם אותה בעיה. *אין לי אינטרנט מהיר. (אם זה קשור). למישהו יש את אותה בעיה או יודע איך לתקן אותה ?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by DJO,

אני לא מכיר מעבדות בכלל אבל צריך אחת שיחליפו לי את הכבל VGA של המסך שאחד מהפינים בה נשבר. אשמח להמלצות או אפילו סתם לשמות, תודה!

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by XDude,

אתמול העכבר שלי היתקלקל או לפחות ככה חשבתי עד שקניתי חדש , ואז גיליתי שהחיבור בלוח האם דפוק. יש איזה דרך לתקן את החיבור על הלוח?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by TimTam,

שלום, יש לי בעיה עם התקנת דרייבר למצלמת FUJI A303, מערכת ההפעלה לא מוכנה לקבל את הדרייבר, וכן!!! בדקתי שהדרייבר מתאים למערכת ההפעלה - WINXP מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. האם חוץ מהמחיר יש הבדל בין ספק genric (שונות) לספק למשל שלenermax? האם הספק משונות יכול לעשות בעיות מסויימות? כגון רסטרטים,שריפת המחשב בהפסקת חשמל ועוד? למשל האם יש הבדל בכוח של ספק משונות שהוא 350 watt לספק של enermax שהוא 350 watt? תודה רבה לעזורים ;D

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by frodo,

יש לי את העכבר הזה האופטי ולא האלחוטי,התקנתי את הדרייבר. כשאני לוחץ על הגלגלת ומזיז את העכבר למשל למטה אז הדף לא ממשיך לרדת אלא יורד קצת ונעצר(לא כמו בד"כ),איך אני מתעסק עם ההגדרות ומסדר את זה? וגם כשאני מדפדף עם הגלגלת זה איטי,איך אני עושה שזה יהיה מהר?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  14. המסך שלי משמיע רעשים חזקים כשהוא נמצא על85 mhz וכאשר הוא בקצב רענון נמוך יותר הוא משמיע את הרעשים הרבה יותר חלש הדגם הוא syncmaster 700ift של samsung מסך דיי חדש נקנה לפני כשנה וחצי תודה לעזורים ;D

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. כאשר אני מחר לכרטיס המובנה על הלוח הנל אוזניות הווליום נמוך מאד. אמרו לי פעם שזו בעיה ידועה בכרטיסם אונבורד. האם זה נכון? כדי לךי להשקיע 200 שח בכרטיס קול חדש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אז ככה יש לי כרטיס מסך GFORCE 2 MX400 ואני על רוזלוציה של 1024X768 ומסך שלי הוא PREVIOEW משהו כזה נו אתם יודעים ושאני על הרוזלוציה הזאת אני לא יכול להעביר ל יותר מ60 HZ במסך והכרטיס עצמו יכול ניסיתי אצל חבר שלי!! ורק על 800X600 אני יכול להגיע ל85HZ והHZ חשוב כי 60 הורס את העיניים ואני לא מסוגל להיות על 800X600 אז אני מבקש 2 דברים 1. אם אתם יכולים למצוא לי דרייברים למסך PROVIEW אני זוכר שזה דגם 770 או 700 ומשהו אני לא זוכר במדיוק אבל נראה לי שזה ה770! 2.שאלה אם אני יהיה על 85HZ אז המשחקים יזוזו יותר טוב? כי לחבר שלי יש כרטיס מסך OB ושהוא שיחק ב GTA3 זה לא זז ושהוא שם על 85HZ המחשק זז בהרבה יותר טוב אבל לא הכי מושלם אז אני לא יודע אם המשחקים והמחשב יזוז יותר טוב! מה אתם או…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by prince amir,

יש לי חבר עם צורב SCSI YAMAHA כפול 16 , מאז שמכרו במכרזים, יש בעיה עם הצורב. כאשר אני מנסה לצרוב עם הצורב, נגיד עם NERO, הוא מראה שהכול בסדר, ושהצריבה הצליחה, אבל הדיסק בסיום העבודה ריק לגמרי ואפילו אין שום סימני צריבה. האם הצורב מת? העם העין מתה? האם יש דרך לתקן את הבעיה ניסיתי גם עם מערכת הצריבה של חלונות XP וגם בדקתי שלא מדובר בסילומצה, הוא פשוט אומר שהוא צורב ולא צורב תודה רבה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  18. היום קיבלתי את הכרטיס אחרי שהתקנתי דריבירים ואת התוכנה אני מתחיל לראות\לשמוע רדיו\טלוויזיה ובשניהם אחרי כמה דקות או אפילו שניות הסאונד פשוט נעלם אני בודק בפאנל של הכרטיס קול של הNF2 וגם שם אני רואה שהוא לא מקבל שום סאונד מהINPUT או בכלל סאונד משום מקור (רק התוכנה הזאת עובדת) אם אני מעביר לTV או בחזרה לרדיו הסאונד חוזר ואח"כ עוד פעם נעלם יש למישהו פתרון ??

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  19. Started by hero,

טוב. ניסיתי את כל הדרייברים מ-29 משהו עד החדשים ביותר. אבל כל הזמן יש לי איתם בעיות. הוינדווס נוטה להיתקע מתי שמתחשק לו (i think it's something with those hovering popup menus), וגם גורמים למשחקים להיתקע אחרי כמה שניות. (קווייק 2 ו-3). לפני שהמחשב נתקע או עף לדסקטופ אתה רואה שהטקסטורות זזות בצורה בלתי נשלטת. המחשב שלי חזק מאוד, p4 2.66 gigabye ultra someething, זה שתומך בddr 400. בקיצור מחשב באמת חזק. יש לכם מושג איך לסדר את זה? לא היתה לי הבעיה הזאת עם win 98.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  20. המחשב שלי חדש ... לגמרי עים אני משאיר דולק לילה נמשל ומוריד משהו ... העים זה פגוע באיזה משהו המחשב כולה בן יומים אניטל פטיום 2.4 שתי זכרונות 400 256 לוח אם גגביט sis 655 80 גגה ראידון 9700 פרו כרטיס קול קראטיב 5.1 השאלה שלי העים זה פוגע ואים יש תוכנה שאומרת כמה זמן המחשב דולק ואני יכל לקובע שעה שיתכבה .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ofir24,

שלום לכולם יש לי windows 2000 עם מעבד AMD 1800XP על לוח אם ג'גהבייט , הרד דיסק IBM 20GB. לפני שבועיים החלפתי צורב ומאז הדיסק לא מתפקד כמו שצריך. הצורב הקודם היה ריקו 7125 ולאחר ההחלפה לא הצלחתי להעלות את ה windows - הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. נכנסתי לביוס וראיתי שהוא כן מזהה את הצורב החדש כצורב ואת הדיסק כרגיל , ואחרי שיצאתי לא היתה בעיה והמחשב עלה כרגיל. החל מאז הדיסק הקשיח לא עובד כמו שצריך - בעקרון הכל עובד כרגיל ועובד מהר, אבל כל פעולה שקשרוה לשמירת מידע גדול על הדיסק לוקחת הרבה הרבה יותר זמן מהרגיל (עיבוד קבצי WAV בגודל 1GB למשל לוקחים לי לפחות פי 4 זמן מפעם) או ripping של תרגום DVD (קבצים של 100MB) דוגמא נוספת: כשצרבתי ב nero דיסק עם ה richo , לפעמים הייתי בו…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  22. יש לי דיסק שצרבתי עליו קבצים, ואחד מהקבצים דפוק. המדיה היא LG CD-R והצורב הוא LITE-ON X48X12X48 השגתי קובץ תקין במקום הקובץ הפגום. האם יש דרך שאוכל להחליף רק את הקובץ הפגום, מבלי למחוק את התקליטור או לצרוב אותו מחדש? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. באחד הפורומים כתוב שיש בעיות עם GIGABYTE GA-8SQ800ULTA עם כונן קשיח AD 80MB 8MB CACH מה האמת

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  24. שלום יש לאח שלי מחשב עם פנטיום 550 וג'י פורס 2 MX שיחקנו קצת בביוס שינינו משהו מ100 ל 133 ומאז המחשב נדלק אך המסך פועל אך לא נדלק (מהבהב) ניסיתי להחליף זכרונות והבעיה לא נפתרה ניסיתי להחליף כרטיס מסך ועדיין לא עובד אני נואש מה אני יכול לעשות?? יבורך כל העונה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, בזמן האחרון המחשב שלי עושה המון ריסטים פתאומיים, זה מונע ממני לשחק במשחקים. לשמוע שירים, ועוד כל מני דברים קטנים. עשיתי כמה בדיקות ואני סבור שזאת בעיה בטמפרטורה. בדרך כלל אחרי שהמחשב עושה ריסט ואני בודק בביוס, הטמפרטורה עומדת על 52-56 מעלות, ולפני שהיה ריסט (לפני שהפעלתי בכלל משחק או משהו כזה) היה משהו כמו 40-45. אני רוצה להעלות טיפה את הטמפרטורה שבה יהיה לי ריסט, אך לא מצאתי שום אפשרות. בביוס חיפשתי - ולא מצאתי. האם יש תוכנה שיכולה לעזור ? משהו ?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים