תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
היי, היום קרא דבר מאוד מוזר הגעתי הביתה ופתאום העכבר השמאלי שלי התחיל לתפקד כמו ימני ולאחר כמה דקות היה חוזר לעצמו ואחרי זה שוב חוזר , חשבתי שאולי יש לי איזה וירוס אז פירמטתי את המחשב אבל הבעיה עדיין נשארה למרות שעכשיו זה כל הזמן הפוך ולא חוזר למצב הקודם . הדבר היחיד זה בהגדרות בווינדוס שאני הופך את הלחצינים אז זה מסתדר אבל בתכלס זה הפוך כאילו אני צריך לסמן וי על שיהפוך לי את המקש השמאלי לימני ולהפך . גם בביוס ההגדרה הזאת נשארת והעכבר מתפקד הפוך. מישהוא יכול לעזור לי בבקקשה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, אז הסיפור הוא כזה, אני קם בבוקר, מנסה להפעיל את המחשב, עולה רגיל והכל, איך שהוא מסיים את הטעינה של הווינדוס (7), אני מקבל מסך כחול מהיר, והמחשב מבצע ריסטרט וכך חוזר חלילה, ניסתי את הדברים הבאים: 1. ההעברת ההארד דיסק למחשב אחר, ושם הוא לא זוהה, וברגע שחובר לבדו ללוח אם, קרתה את אותה התקלה. 2. ניסתי לתקן את ההארד דיסק עם הדיסק של הווינדוס, ושוב נתן לי שגיאה שהוא לא מזהה ווינדוס. 3. ניסתי להתקין מחדש ההתקנה נתקעת לפני המידע על הדיסקים הזמינים.. אגב שמתי לב שההארד דיסק כן מזוהה בביוס! תגידו לי בבקשה אם יש דרך להציל את המידע, זה מידע נורא יקר לי.. עוד משהו, אני כבר קיבלתי את זה שהלך לי ההארד דיסק, ואני מתכנן לקנות ecogreen 1.5T, איך הוא ביחס לברקודה 7200 שיש לי עכשיו? יות…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לפטופ Levono E440 מזה כשנתיים. במהלך התקופה המחשב לא היה פעיל בכלל, וישב במגירה כבוי. הוא במצב חדש לחלוטין. היום רציתי להדליק אותו, אבל שום דבר לא קורה. דברים שניסיתי ולא פתרו את הבעיה: 1.חיברתי לחשמל, טענתי אותו למשך יומיים. 2.הוצאתי את הסוללה, לחצתי על כפתור הPOWER מספר פעמים, הכנסתי חזרה את הסוללה וניסיתי להדליק, גם כאשר הוא מחובר לחשמל וגם כשלא- זה פתרון שבדרך כלל עובד במחשב לנובו אחר שברשותי. 3.איפסתי את סוללת הCMOS מחיפוש באינטרנט הבנתי שזה פאק של היצרן עם הדגם הזה, ולרוב מדובר בלוח אם. שגם אחרי שמחליפים אותו, הבעיה חוזרת על עצמה. למישהו יש פתרון לנושא? עצה? המלצה למעבדה מקצועית במחיר הוגן? תוד…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום זה יומים פתאום המסך הופך להיות שחור כמו בתרדמה בלי כל אזהרה לפעמים מייד ולפעמים לאחר שעה או חלקה , אין כל הודעה אזהרה וכו' בנסיון לעורר ע"י עכבר או המקלדת לא עוזר אלא פעילות של ע"י RESET בצעתי סריקת וורוסים, והתופעה חוזרת בצעתי נקיון "המכונה " מאבק, כל המאווררים פועלים וחזקתי חיבורים האם יש איזה תקלה ברכבי המחשב הפעלתי מדיה פליאר לראות באם המחשב מממשיך לפעול בהשמעה בזמן הכיבוי מסך ומתברר שזה גם מפסיק מנורת הבקרה נשארת ירוק = בקיצור המחשב דומם מבחינה תגובה!!!!! איך אני יכול לבדוק תקלה(האם יש תוכנה..) אבקש סיוע דחוף כי החיים הפכו ללא מחשב מעט קשים אודה להנחיות דחוף בעיבות החברים בברכה ??? B
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, ישנם אתרים מסוימים שכאשר אני מדפיס מהם הפונטים יוצאים קטנים. האם יש דרך להגדיל הפונטים בהדפסה מבלי לפגוע בהדפסה של התכונות האחרות כמו word? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי פירמוט של המחשב , הטאצ פד לא מזוהה . חשוב לציין ווינדוס 10 מחשב של אסוס X441U הורדתי את הדרייבר מאתר היצרן , אבל פתאום עולה לי ההודעה הזו באמצע התקנת הדרייבר There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the set up did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendo למישהו יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום מחבר את המחשב לרסיבר בHDMI וינדוס 10 סוגר את המסך או אפילו כשפתוח אחרי 10-15 דקות המוזיקה חוזרת לרמקולים של המחשב מה צריך להגדיר לו ואיפה כדי שלא יעשה את המעבר? תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז antec nx600 ואני רוצה להוסיף לו עוד 2 מאוררים. הבעיה היא שראיתי שכל המאוררים שקיימים באים עם חיבור 3/4pin בעוד ה hub שמגיע עם המארז על מנת לשלוט על המאוררים הוא 6pin. יש בכל זאת דרך לחבר את המאוררים או לחילופין יש מאוררים עם חיבור 6pin? (אני לא הצלחתי למצוא מאוררים כאלו וכאשר מצאתי הם היו מחברה לא מוכרת). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני חדש בפרום אני מנסה לתקן דיסק און קי GB4 מוגדר קריאה בלבד,כול הניסינות נכשלו אולי יש עוד אופציות נוספות?... ניסתי לתקן דרך התוכנה DiskGenius גם דרך CMD אני מקבל הודעה שגיאה,התופעה ממשיכה גם במחשב אחר EnableUSBWrite הפקודה גם לא עוזר. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolic ies] "WriteProtect"=dword:00000000
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר להתקין על המחשב שלו מערכת ההפעלה xp ,המחשב הגיע עם לינוקס. המחשב בעיקרון עם 16 גיגה אבל שאני מגיע לבחירת ההארד דיסק במהלך ההתקנה מופיעים לי 4 כוננים, 1. 2G 13G. 2 3. כונן קטן 8MB שרשום עליו BIOS 4. ועוד כונן קטן 8MB ניסיתי לפרמט את כונן ה13G ולהתקין עליו אבל כשסיימתי והמחשב הופעל מחדש הוא נתקע על NTLDR is missing ויש אפשרות רק לעשות ריסטרט ? מה צריך לעשות ? הבנתי שצריך למחוק את כל הכוננים לפני ההתקנה אין שום בעיה אם זה ?וגם את הכונן של הBIOS ? דרך אגב אם נכנסים לBIOS רואים רק כונן אחד של 16G ולא את כל הכוננים. אשמח לעזרתכם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המחשב כנראה עם וירוסים\רוגלה כיוון שנפרץ לאח שלי המשתמש בפייסבוק+מייל בזמן שהוא השתמש בvpn סיני ולכן הוא חושד שמישהו נכנס למחשב\שם וירוסים\יש גישה... בכללי, המחשב עבר המון אז לא יהיה מופתע... אני צריך לפרמט אותו בימים הקרובים, אבל בנתיים בא לי קצת לשחק בו gta v בינתיים, השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת את השמירות וההתקמדות עוד כמה ימים מהמחשב הזה מבלי חשש שיכנס וירוס לתוך השמירות. האם וירוסים\רוגלה\סוס טרויאני יכול להיכנס לתוך השמירות של משחקים?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש בעיה כלשהיא ולא נפתח המחשב מי שהוא מבין דרך התמונה מה הבעיה מנסה כמה זמן
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
חבר שלי יש זכרון 1GBX2 800MHZ , לוח אם של ג'יגבייט אני לא זוכר את הדגם אבל מהיקרים ולא הפשוטים SLI 16X שנקנה לפני שנה וחצי.. מעבד 5600 של AMD הוא קנה עוד זוג זכרונות של 2GB כל אחד גם 800MHZ אבל ברגע שהוא מחבר זה מזוהה כ 667 MHZ ולא כ 800MHZ כשהוא מחבר את ה2GBX2 זה מזהה 800MHZ .. רק שהוא מחבר את ה1X1 וה 2X2 זה פתאום 667MHZ.. הוא משתמש בווינדוס ויסטה 64 ככה שאין בעיה בזיהוי של 6GB.... מה יכולה להיות הבעיה? יש לו ספק חזק ואיכותי ככה שאין בעיה של חשמל, תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום. קניתי 2 גיגה זיכרון בסטיק אחד וחיברתי ללוח במקום ה 1 ג'יגה שהיה לי. להפתעתי - המחשב ממשיך לזהות רק 1 גיגה. חיפשתי בביוס אם ישנה אפשרות לשנות אבל לא מצאתי. נכון לעכשיו אני רואה ב"מאפייני מערכת" רק גיגה אחד. תוכלו לייעץ לי מה לעשות? תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן חברה , ישלי בעיה מוזרה כבר כמה שבועות שאני לא מצליח לפתור , נסיתי עדכוני דרייברי כרטיס מסך , ניקוי יסודי והגברת מאוורירים ו.. נאדא. לצערי הבעיה היא כזו , לאחר מאמץ של המחשב במשחק כולשהו , לא חייב משוגע , ולא הגדרות יוצאות דופן, התצוגה במסך קורסת , לעיתים מהבהב ופסים מוזרים והכי מוזר , מתפצל לשניים wtf ( הוספתי קישור לתמונה למטה - זה לא המחשב שלי אבל זה גם מה שקורה לפעמים ) . המחשב עצמו לא הכי חדש שיש אבל אמור לעשות את העבודה , כרטיס המסך הוא amd radeon 6800x2 (crossfire)e. אני לא יודע מה לעשות ואחריות כבר עברה ככה שלפני שאלך לחנות שישדדו אותי אשמח להמלצתכם, תודה רבה לעוזרים , מעריך אתזה מאוד. התמונה המוזרה ( זה לא המחשב שלי ) http://files.macit.co.il/368733a_f…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך samsung 226bw ו 8800gts המחשב חדש ואני רוצה לראות משהו כדי להתקין וינדווס הכונן מפורמט שאלתי היא מה אני צריך לעשות ע"מ לקבל תמונה מהמסך? לכרטיס מסך יש 2 יציאות DVI ולמסך DVI ו Dsub וניסיתי לחבר את הכרטיס מסך אל המסך בכל צורה אפשרית (DVI אל DVI ו Dsub אל DVI בעזרת מפצל, וגם אל החיבור השני של הכרטיס)
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שאני משחק GTA V לפעמים יש תקיעות כאילו המשחק עוצר בקטנה ואז ממשיך. שיחקתי עם ההגדרות של המשחק שמתי אותם הכי נמוך שאפשר וביטלתי את כל הפילטרים וכו' וזה עדיין קורה. לפעמים יש לי את זה לפעמים לא זה מוזר. המפרט מחשב שלי: CPU: i5 4590 CPU Cooler: Arctic Freezer i11 Motherboard: GA-H81M-HD3 Graphics Card: GeForce GTX 760 Hard Drive: Seagate Barracuda 1TB SSD: Samsung 840 EVO 250GB Memory: Kingston HyperX 8GB DDR3 x2 המחשב מעודכן עם כל העידכונים של מיקרוסופט ועם הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס מסך. ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי הרבה עבודה לבעיה הזאת כדי לרשום אותה פה אבל יש לי לינק שרשמתי את הבעיה (וזאת הייתה טעות שלא באתי לפה) http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=65538093&posted=1#post65538093 מצטער שזה ככה פשוט אין לי עצבים וזמן עוד פעם לעשות את כל זה. מה עושים חבר'ה מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לנהל שיחות טלפון מהמחשב אבל דרך הקו של בזק (לא שיחות Voip). פשוט לחבר איכשהו את המחשב לקו הטלפון ולהוציא שיחות דרך אוזניית בלוטוט. חשוב לציין שהחיבור שלי לאינטרנט מתבצע דרך קו אחר מזה שדרכו אני רוצה לבצע את השיחות. אין לי בעיה לקנות עוד כרטיס רשת או כרטיס קול או משהו כזה כדי שאני אוכל לחבר איכשהו גם את הקו השני. בסך הכל בסופו של דבר המטרה היא לבצע שיחות רגילות פשוט דרך המחשב ולהשתמש באוזניית בלוטוט. אשמח לכל עזרה בנושא (חומרה,תוכנה וכו'). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני תקלות שלא נפתרו גם אחרי שפרמטי את המחשב: תקלה ראשונה: יש לי מדפסת hp 930c ויש לי ווינדוס אקס פי עיברית. יש דרייבר במחשב התקנתי אותה והכל, אבל היא לא מדפיסה. כלומר היא מוציאה דפים ריקים ולפעמים רושמת זה בג'בריש וזהו. אני מנסה בוורד להדפיס מילים או משהו וכלום הראשי דיו חדשים ניתקתי אותה מהמחשב וחיברתי שוב וגם לא עזר היא מותקנת במחשב אבל למה היא לא פועלת לי? מישהו יכול בבקשה להגיד לי לתת לי הצעות לנסות... תודה תקלה שנייה: יש לי מצלמת אינטרנט של intel cs1100 משהו כזה, היא מותקנת לי בווינדוס אקס פי בעיברית אבל משום מה אני נכנס עלייה היא מצלמת כמה שניות ונתקעת ואי אפשר להמשיך להשתמש בה וצריך לעשות סיום משימה. למה זה קורה? איך פותרים את שני הבעיות האלו? תודה …
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
אני מדבר עם אנשים בסקייפ, והם תמיד שומעים אצלי רעשי רקע מוזרים כאלה... רעשים סטטים כאלו. אני ניסיתי להחליף בין המקרופון השולחני - לבין המקרופון המובנה שיש במצלמה שלי... וזה עדיין לא עוזר. עדיין אותם רעשים.... מה יש לי לעשות בנוגע לזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב הכותרת מתארת את זה הכי טוב שאפשר, אני מנסה להתקין כל פעם חלונות אקס פי על מחשב פשוט (סלרון 2.53) עם הלוח הנ"ל, יש לי כונן קשיח סאטה 80 ג'יגה, והלוח מסרב להתייחס בביוס ובהתקנת ווינדוס לסאטה למרות שעל הלוח יש שתי יציאות סאטה. זה מחשב שני שלי (בשביל אמא) המחשב השני לא באותו מפרט ואין לי איתו בעיות אז הוא לא יצויין כאן. עם המחשב הבעייתי קיבלתי דיסקט התקנה ל-Raid (הלוח תומך רייד 0 ו-1 לפי האתר וגם על קופסת הלוח זה מצוין) וחשבתי שאיתו תיפתר הבעיה והסאטה תעבוד (אני לא צריך שהסאטה יעבוד ברייד יש לי רק כונן אחד ופשוט אני רוצה להתקין עליו אקס פי), אבל גם אחרי הוספת הדרייבר (F6) הכונן לא מזוהה. מה עושים ? ניסיתי למצוא עדכון לביוס, אבל זה MSI והאתר שלהם זה מבוכים ודרקונים, לא מצא…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-