עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Saliman,

שלום לכולם, כבר חודש+ שיש לי את הבעיה הנ"ל, MBR Error 1, במערך RAID 0 שיצרתי משני כוננים קשיחים של 160GB. בגלל הבעיה הנ"ל, המערכת לא מוכנה לעשות Boot מהמערך ולכן אני נאלץ להשתמש בכוננים אחרים כמיקום למערכת ההפעלה. עד כמה שאני הצלחתי להבין עד כה, ה- MBR (Master Boot Record) זהו הסקטור הראשון בהארד דיסק שבו מאוכסן המידע על המחיצות וסוג מערכת הקבצים שבהן. ניסיתי למחוק את המחיצה של הווינדוז, ליצור אותה מחדש, להתקין מחדש ווינדוז, להקטין ולהגדיל את המחיצות ושום דבר לא פתר את הבעיה. המערכת עדיין לא עושה Boot. אחד הפתרונות שהציעו לי הוא להעלות את המערכת דרך דיסקט בוט של דוס ולכתוב את הפקודה fdisk /mbr, אבל הדיסקט בוט שיש לי לא מזהה מערכות NTFS וכונני S-ATA. אז אם מישהו יודע איך נ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kabesar,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש או יותר נכון חלקים והרכבתי הכל לפי ההוראות. כשניסיתי לחבר את המחשב לחשמל ולהדליק הוא נדלק לחצי שניה (כמה מאווררים התחילו להסתובב וכמה לדים נדלקו) ונכבה מיידית אני מצליח לחזור על התופעה הזאת רק אם אני מוציא את הכבל של החשמל מהספק מכבה אותו מחכה קצת ואז מחזיר ומדליק אחרת הוא פשוט לא מגיב. הספק והלוח אם חדשים , אני מניח שיכול להיות שאחד מהם תקול... הספק הוא corsair 450w vx והלוח אם הוא asus p5q pro. אני יודע שהחיבורים החשובים מבחינת החשמל הם ה-24 וה-8 פינים שיוצאים מהספק ללוח אם. ניסיתי גם לבצע קיצור כמו שמופיע במדריך לבדיקת הספק אבל הוא לא הגיב (ניתקתי רק את ה-24 מהלוח אם וניסיתי את זה.. ) אני לא יודע אם זה אומר שהספק לא טוב כי בכל זאת קיבלתי מתח …

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by shoomil,

התקנתי בטעות שתי ווינדוס אחד בכונןf ואחד בc איך מוחקים אחד מהם ניסיתי לאתחל וזה לא נותן אפ אחד מהם אפשר לעשות פירמוט בלי להתקין ווינדוס?!

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by AgentJay,

אחים שלי לפני חצי שעה פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס אקס פי אחרי שנכנסתי לווינדוס היה סדאונד התקנתי את הרדיברים את הכול ואז אני שם קליפ של מוזיקה הסאונד נעלם כאילו אחרי 5 דקות ו אני לא יודע מה לעשות מיזה בבקשה יכול לעזור לי :'(

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by moshen1169,

יש לי כונן די וי די של nec ואני יכול לראות בו סרטי xvid כאשר אני רוצה לראות בו סרטי די וי די או סירטי divx שנצרבו על דיסק של די וי די מופיעה לי ההודעה שהדיסק ריק בדקתי במחשבים אחרים והדיסק לא ריק מקווה שתוכלו לעזור

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  6. שלום! המחשב שלי מהקנייה שהייתי ליפני חודש וחצי קפא פעמיים באינטרנט ופעם אחת באמצע הגלישה הופיעה לי מסך כחול,הינה הקובץ http://www.megaupload.com/?d=ZF0A9DJX תגידו לי מה הקובץ אומר במה הבעיה,כי לא הספקתי ליקרוא כי היה מסך כחול ואני 3 שניות ריסט תודה תמיר מערכת: e6500 8400gs 2gb ram hec 500wtt מארז גנרי מעלות מעבד במנוחה 43 כרטיס מנוחה 46 הארד דיסק 38

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by Zeliran,

כשאני מפעיל את PM8 מופיעה לי ההודעה הבאה: Disk1 appears to have partitions created using a different drive geometry. הוא מפרט קצת שהמצב עלול לגרום לאיבוד של מידע ושלא צריך להתעסק עם המחיצות עכשיו, אלא לפרמט את כל הכונן ולהכין את המחיצות מחדש. בדקתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי שום פתרון למצב, האם יש איזשהיא אפשרות לעקוף את הבעיה הזאת? כרגע ה PM לא מוכן לעבוד בגלל זה. המחשב עובד בסדר גמור אבל אני לא יכול במצב כרגע לשנות את הגדלים של שתי מחיצות אצלי. במקרה שאין מה לעשות, האם יש איזשהיא דרך "נוחה" לגבות את התצורה של המחשב? כלומר בדקתי עם Ghost אבל זה לא כל כך פרקטי בשבילי לגבות 90GB של מידע על דיסקים ... וב HD נוסף שיש לי גם כן יש בקושי 10GB פנוי.. אז יש איזו דרך שאני אוכל ל…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by tagada0071,

נהיה לי משהו מוזר ביותר אתמול , יש לי מחשב דיי חזק עם כונן SSD וכו' ... וכל הדרייברים הותקנו כהלכה , אין לי פשוט כח להביא פה מפרט כי זה לא רלוונטי כעת . העניין הוא שלפתע כשאני לוחץ על איזה סמל כמו המחשב שלי וכד' אז הוא לא פותח אותו , כך גם לגבי כל סמל או תוכנה ,אלף דאבל קליק על סמל וכלום !! יעש לציין שהמחשב לא קופא או משהו פשוט הוא לא מגיב לדאבל קליק , ולא לCTRL+ALT+DEL ורק ריסט מאפס אותו בחזרה , מישהו שמע על הדבר הזה ? פליז עזרה דחוף זה מתסכל

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by xAragon,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים - שלוש עם 8GB RAM.בימים האחרונים כשאני מריץ תוכנות "כבדות" כמו Battlefield 4 ו Photoshop (בנפרד כמובן) שלוקחות ~2GB RAM המחשב שלי מציג אזהרה שיש לי זיכרון RAM נמוך ולפעמים התוכנה גם קורסת.הקטע המוזר הוא שכשאני בודק ב Task Manager זה מראה שיש שימוש גבוהה של 80% - 90% RAM אבל כשאני ממיין את התהליכים לפי זיכרון RAM זה מראה את התוכנה הכבדה עם ~2GB וכל השאר 150MB ומטה (יש איזה 10 כאלה).הרצתי סריקות אנטי וירוס, "כלי אבחון זיכרון של Windows" ולא מצאתי כלום. הנה כמה Screenshots שצילמתי הרגע:קודם כל 32% מהזיכרון שזה 32% מ8 זה בכלל 2.56, ככה שזה לא מסתדר שכתוב שיש 32% זיכרון בשימוש ובמקביל שיש 813MB בשימוש.ובאותו הזמן לקחתי את ה Screenshot הז…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by kobi122,

תגידו לי אם זה בסדר ואם לא אז תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. מארז - GIGABYTE 3D AURORA וזה פעם ראשונה שלי שאני מנסה לחבר מארז ללוח אם, אז אני צריך קצת עזרה.. הלוח אם - MSI K9N SLI Platinum Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI סה"כ מדובר ב 6 כבלים.. 1. usb 2.0 2. audio 3. ieee 1394 4. front fan power supply 5. rear fan power suply 6. basic casing power switch control cable kit אני מנסה להרכיב ממש ברגעים אלה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. היי, ה Windows התעדכן לגירסא האחרונה 1709, ומאז 2 דברים מאוד מרגיזים קרו. 1. אני לא מצליח לחבר מסך ברזולוצייה של 2560X1440 60Hz שכמובן עבד לפני 2. אם אני מוריד דרייבר שפותר את בעיית המסך יש קפאון רגעי כל כמה רגעים בטעות מחקתי את הקבצים ואיני יכול לבצע Roll back אני כבר עובד עצות, כדי לפתור את הבעייה הראשונה הורדתי דרייבר אחר וזה פותר את הבעייה אך כאשר עובדים עם 2 מסכים כל כמה רגעים יש קפאון ואז בעצם מתחילה הבעיה השנייה... אשמח לדעת מה לעשות, כבר ביצעתי איפוס להגדרות יצרן אך השחזור שוב התקין את גרסה 1709. המחשב הוא לפטופ חדש וחזק Dell inspiron 5379, i7-8550, 8GB... אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by יניב קופר,

שאני מעלה את xp מופיע לי מסך אפור רק לאחר כמה דקות אני רואה את החלונות

14. היי לכולם!!!!! אולי מישהו מכיר תוכנה לסריקת דריברים עדכנים לחומרה ???

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  15. יש מגה הרץ 55 60 70 וכו.. זה קשור אולי במסך מחשב רגיל עובד טוב ובLCD איטי

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. משום מה אני מנסה כבר מס' חודשים לפתור את התקלה ללא הצלחה, (WIN 7) המחשב אינו מצליח לזהות את חיבור הטלפון שלי (נוט 2) התקנתי דרייברים וגם את תוכנת המכשיר) לדעתי יש בעיה עם MTP, משהו כזה, האם יש דרך לאפס את חיבורי הUSB? או פתרון אחר...אי אפשר לחבר את המכשיר וזה מתיש...אשמח לקבל עזרתכם!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by roylu,

NVIEW DESKTOP MANAGER איך אני מבטל אותו בדריוור 93.71 תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  18. שלום רב, איך מקלידים יפנית, קוריאנית, גרוזינית וארמנית ב־Times New Romans ב־Microsoft Word 2016? כרגע, הוא מאפשר לי להקליד את שפות אלה בגופנים אחרים בלבד (למשל: Sylfaen, MS Mincho, Batang) ופשוט לא מאפשר לי להקלידן ב־Times New Romans והדבר מוביל לתפיסת יותר מדי מקום. אשמח גם אם תפנו אותי לפורומים אחרים במידה והשאלה אינה מתאימה כאן. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חברה השתגעתי אז הגעתי למצב שאני שואל פה מה לעשות. יש לי RAID MAX 868 ויש לי רק 2 כבלים ל- MIC. אחד קוראים לו MIC DATA ולשני GND. אז הבנתי ש-GND מתאים ל- GND על הלוח אבל אז יש לי עוד שני אפשרויות לכבל השני: MIC IN או 5V+ ששם אמור להיות MIC-VCC. אז אין לי MIC VCC לאן זה אמור להתחבר? ולגבי האוזניות יש לי עוד פעם רק שני כבלים (L ו- R) במקום 4 שזה אמור להיות R1 R2 L1 L2. מצאתי קובץ DOC מהאתר של EPOX שמראה בדיוק לאן אמור כל כבל אמור ללכת אבל יש לי מחסור. אולי משהו יודע? '> http://www.epox.com/USA/download.asp?link=N2Y22oV2O32mA30aB00cZ00Bv02v2r2nj1w0b1c0A33o3MW00ef1o3R00DA10iq3M01Dz0O30Rf1h00b1eb1S0r0d03R1p1Z1l3Oz1C0F1B0g0L3J1U01E0v0Dr3B20g0R0z1F2o1X1bD11Bv0t0b1D1G03Pr01f0…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. המחשב מזהה את האינטרנט במקומות אחרים, אבל לא מצליח להתחבר ברשת הקווית הביתית (מחשבים אחרים בבית כן מתחברים, בדקתי בנקודות שונות). האינטרנט מוגדר באופן כללי (שדות ריקים) כך שאמור לזהות אוטומטית.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, היום קיבלתי מסך מחשב חדש - BENQ 22" fp222w. "מהירותו" 5MS והוא מחובר למחשב ב-DVI. כרטיס המסך הוא 6600GT. הדרייבר של המסך הותקן. המסך מפיק תמונה לא רעה ברוב המצבים (אפילו במשחקים), אולם בניגון קובצי וידאו מופיע ריצוד מרגיז ולא מובן, התמונה פשוט גרועה בכל "סוגי" הוידאו. הבעיה התרחשה בתחילה בכל סוג של קובץ ובכל תוכנה,החל מ-AVI ועד WMV-HD ו-DVD. במדיה פלייר (11) הצלחתי להתגבר על הבעיה. יש שם ב-TOOLS --> OPTIONS לשונית PERFORMANCE שבתוכה כפתור ADVANCED. בחלון שנפתח יש כל מיני אופציות, בינהן - Turn on DirectX Video Acceleration. סימנתי אותה ועוד כמה אפשרויות והכול הסתדר עם המדיה פלייר. העניין הוא שהבעיה שנפתרה במדיה פלייר היא עדיין נחלתן של שאר התוכנות, ובהן:…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by rambo,

אז ככה... יש לי AMD דיורון 1300. כרטיס מסך s3. 256DDR. Win ME. המחשב עובד בערך פעם אחת מתוך עשר פעמים שאני מדליק אותו. לפני שהוא מגיע לווינדוס, הוא נתקע ונותן כל מיני הודעות שגיאה. לפעמים הוא מתחיל את הווינדוס, נותן הודעת שגיאה, ואז אין ברירה אלא לעשות ריסטארט. ההודעות שונות ומגוונות, קבצים חסרים, שגיאות וכו'... אני חושב שזה בגלל הווינדוס. לפרמט - אני לא ממש יודע, ואני גם לא ורצה להתעסק בזה... תודה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  23. שלום, זקוקה לעזרה ... ברשותי DVD נייד לרכב של LG מדגם DP372B את ה-DVD ברכב, אני מבקשת לחבר ל-2 יעדים: הראשון (כבר מתחבר) : למסך המותקן ומשמש כמראה ומחובר לחיישני/ומצלמת רוורס. במקרה זה הבעיה, שחוטי היציאה של ההתקן יושבים בגב המושב האחורי, ואני צריכה לייצר סוג של הארכת החוט, על מנת שיגיע אל מרכז הרכב ... כדי שהנוסעים מאחור, יוכלו לצפות בסרטים. כל חיפושי בחנויות האלקטרוניקה ואף אצל מתקיני מערכות שמע מורשים (אלה יודעים "רק" לקחת מהקופסה ולחבר). היעד השני: אל מסך (גם טלויזיה) LCD דק7 אינטש Artech CTV708 למקרה זה יש לפתור 2 בעיות: האחת - פיצול היציאה ממכשיר ה-DVD (שתהפוך ל-2 יציאות) השניה - חוט מתאים היודע לזהות שידור מה-DVD אל המסך. ... לא הצלחתי למצוא כזה. האם למישהו פתרונו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Zelig,

לפעמים אחרי מעט זמן (דקות), לפעמים אחרי הרבה זמן (שעות) לפעמים גם שכאני בתוך ה-BIOS. לפעמים מיד אחרי שהדלקתי אותו. הבעיה חזרה על עצמה גם שהוצאתי את כל הכוננים מהמחשב. ניסיתי גם להעביר את הזכרון סלוטים ולאפס את הBIOS. במעבדה של חנות מחשבים ניסינו להחליף ספק כוח וזה לא עזר. הטכנאי אומר שהוא ראה את המאורר של המעבד מפסיק לרגע לעבוד ואז ממשיך, ושהוא ראה אותו מקרטע. התיאוריה שלו היא שהמאורר מפסיק לעבוד לפעמים, ושהוא מסתובב מראש לאט מדי. התוצאה שהמעבד מתחמם ואז הלוח אם מכבה את עצמו (כדי למנוע נזק). אז זה יכול להיות בעיה בלוח אם שמספק מתח למאורר של המעבד, או בעיה מכנית במאוורר שלפעמים "נתקע" לרגע. אם זה מאוורר אז קל לי להחליף אותו. אם זה לוח אם זה כבר סיפור יותר גדול. לצורך השלמו…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by mrraz,

יש לי מחשב קטן שמשתמשים בו לצפייה בסרטים מבוסס AMD785 עם DDR2 ודיסק קשיח אחד בלי כרטיס מסך המחשב הפסיק לעבוד, כשמדליקים המאוורים מסתובבים והוא מגיב רק ללחיצה על כפתור ההפעלה, אין תצוגה ואין ציפצופים. הרכבתי לוח אם חדש ומעבד חדש. למרבה הפלא עדיין הבעיה נמשכת. החלפתי ספק כח ולא נפתרה הבעיה למעשה רק נשארו הזיכרונות והמארז היתכן ששם הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.