תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע וחצי החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות. התקנתי הכול עבד כמו שצריך. פתאום לפני כמה ימים המחשב לא נכבה. הווינדוס נסגר המסך משחיר אבל המחשב ממשיך לעבוד. מאווררים עובדים debug על הלוח מראה 05. אבל כול מה מחובר לusb נכבה. הלוח אם- Asus maximus vi hero. זכרנות- gskill sniper 2x4gb 1600mhz. ספק- seasonic g-series 650w. מעבד- i5 4670k.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כאמור בכותרת ברשותי Lenovo r60e וקניתי ראוטר, התקנתי את כל התוכנות הדרושות של IBM לאחר שהבנתי(בעזרת הפורום) שדרך ווינדוס זה לא אפשרי. הבעיה היא שכל התוכנות כולל ווינדוס אומרות לי שהכרטיס על מצב מכובה ושאני צריך להיכנס לביוס ולהפעיל אותו. נכנסתי לביוס ויש שם 3 אפשרויות - מכובה, חבוי ומאופשר, זה היה על מאופשר העברתי לכבוי הפעלתי מחדש נכנסתי שוב ושמתי על מאופשר שוב - לא פעל. ניסיתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך ווינדוס ואז לקבע תצורה ושם רשון אלחוטי מנותק, העברתי את זה למופעל והוא אומר שהוא לא קולט אות מהראוטר - יכול להיות אם כי אני בספק.. מישהו מכיר את בעיה?יודע מה לעשות?? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי בעיה במשחק מייקרוספוט פלייט סימולטור 2004 שחלק מקבצי סאונד לא שמעו כי היה חסר לי מקודד בשם: adpcm (0x0002) Microsoft Corporation קודק זה בא עם ווינדוס אקס פי וקובץ אצלי כנראה נדפק אז קראתי מדריך באינטרנט ששם מסבירים איך לשחזר את הקודק הזה אז פעלתי לפי המדריך והכנסתי את הדיסק הפעלה של ווינדוס אקס פי והתקנתי את המקודד מחדש ועשיתי הפעלה מחדש לאחר ההפעלה מחדש ניכנסתי למנהל התקנים וראיתי שמופיע שם פעמיים AUDIO CODECS ולפניי ששיחזרתי את הקובץ זה לא היה מישהו יודע למה נוצר עוד אחד? האם זה משפיע על משהו? האם אפשר להסיר אחד מהם? תודה רבה לעזורים צירפתי תמונה למטה שמראה את הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני הרדיסקים, אבל למה כשאני מחבר רק את ההרדדיסק של ה WINDOWS אז המחשב שלי עולה לאט לוקח לו הרבה זמן להידלק, אבל כשאני מחבר עוד הרדיסק אז המחשב עולה יותר מהר? מוזר לא?! תודה!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. יש לי מארז עם 2 מאווררים רגילים אחד מכניס אויר השני מוציא. לא מזמן ניקיתי את המחשב ובטעות שברתי כנף של המאוורר שמכניס את האוויר מאז המחשב בקושי נדלק לא בטוח לגמרי שזאת כל הסיבה. אני בטוח שזה איכשהו קשור לכ. מסך שהוא מתחמם יש איזה מסך כחול או יש לי פריז ואז הכל חוזר וכתוב שהמנהל תצוגה הפסיק להגיב וה windows שחזר אותו. אבל הבעיה גם לפעמים שאני נותן למחשב מספיק זמן להתקרר הוא לא נדלק ועושה צפצופים. אני טיפה מבין וניסיתי להדליק את המחשב בלי ראם\כ.מסך לראות מה גורם ל POST להתקע. לפי מה שהבנתי זה הכ.מסך. המחשב בן 3 שנים וקצת אם יש משהו מסויים שצריך להחליף אולי כ. מסך אני מוכן אם זה יפתור לי את הבעיה לגמרי. ולהחליף מאוורר כמובן אבל זה שטויות. תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של מחשב נייד ויש לו מחבר כזה מלבני עם 20 פינים איך אני יכול להפוך אותו לחיבור רגיל? שאני יוכל לחבר אליו וידאו ? האם יש איזשהו מעגל שניתן לבנות כדי לחבר?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קרה לי כבר 2~4 פעמים המחש בנכבה באמצע הפעילות (ברוב הפעמים הוא ניכבה סתם כשהייתי בגלישה באינרטנט) לאחר שהוא נכבה אי אפשר להדליק אותו (אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה) ורק אחרי דקה בערך אני לוחץ על הכפתור והוא נידלק. החשמל בבית בסדר כי המסך המשיך לעבוד כשמחשב ניכבה האספקה למחשב גם בסדר כי כשהוא ניכבה המקלדת (מקבלת חשמל מהמחשב) המשיכה לדלוק ורק אחרי שכיביתי את המחשב מהחשמל היא כבתה איתו. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום רב אני בד"כ מגבה בכונן "SEAGMENT FREE AGENT 2.5 המחולק ל-4 תקיות אנשי קשר, מועדפים, Desktop my documents את החומר במחשב לפני שבועיים, מחקתי בטעות מס' אנשי קשר שאינני מוצאת אותם בסל המיחזור. ןמאז לא גיביתי את המחשב. אודה לכם על הדרכתכם כיצד למצא את אנשי הקשר הנעלמים - כיצד לפתח את הגבוי ולראות את תוכנו במחשב, מבלי לגבות עדיין את החומר האחרון. תודה ושבת שלום נישה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אצלי הבעיה בכך שהמסך מתכבה, ואני רוצה לבחון אותו עם תוכנה כלשהי שמסוגלת לאבחן האם הוא דפוק או לא. לרוב אני משתמש בתוכנות בדיקה לזכרון, דיסקים קשיחים ובודק את הטמפ' של המעבד, מה לגבי הכרטיס מסך ? ישנן תוכנות יעודיות שניתן לאבחן בעיות בעזרתן ?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס FIREWIRE ואפילו הצלחתי לדגום חומר מן המצלמה למחשב אבל אחרי יומיים הוא הפסיק לזהות את המצלמה. ניסיתי לחבר מצלמה אחרת וגם היא לא מזוהה על ידי המחשב. אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מחבר את הכרטיס מסך למסך והמסך לא מגיב האור של המסך לא משתנה לירוק הוא נשאר כתום! וכשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך הפנימי הוא עובד ! יש למישהו מושג מה הבעיה ? כי הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך וזה לא עוזר... רק אחרי שפירמטתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות ! הכרטיס שלי הוא GeForce8400GS
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של Point Of View 7600GS. עכשיו עשיתי פתחתי לו את הקירור הפסיבי ושמתי לו משחה תרמית. אחרי שהכנסתי אותו בחזרה והפעלתי את המחשב היו לי ארטיפקטים על המסך. וכשזה הגיע לשלב של הווינדוס המסך שלי פשוט נכבה. פתחתי שוב את הכרטיס מסך וראיתי שחלק מהמשחה נזלה קצת ממש מחוץ לליבה שעליה יש את המשחה. ניקיתי אותה ומאז הכל עבד חלק. עד לפני שבועיים. עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך הטמפ' היו בטווח הנורמלי. ואז באמצע משחק בNEED FOR SPEED UNDERGROUND היו לי ארטיפקטים שוב. ואז פשוט המסך נכבה לי. עשיתי למחשב ריסטרט אז בהתחלה בהעלאת הווינדוס ראיתי ארטיפקטים וכשהוא הגיע לשלב של הווינדוס המסך לא נדלק. ועכשיו אני תקוע... אין לי מושג אם זה בגלל האוברקלוק שעשיתי זה נגרם. או בגלל המשחה התרמית …
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי , שאלה למביני עניין. מחשב i7 12700 rtx 3060 ti ram 3200 mhz 8x2 ולוח אם b660 שיחקתי כמה משחקים הכל היה טוב ויפה אבל לאחר כמה שבועות היו לי מין תקיעות במשחק. frame freeze לאחר בדיקת אופציות פשוט הפעלתי אופציה של ווינדוס 10 hardware accelerated gpu scheduling וכל המחשחקים ששיחקתי בהם הכל הסתדר והכל חלק כל משחק מעל 150 fps מוורזון עד מחשקים כמו ליג אוף לגדנס. השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שמעתי לההנתי שירים במחשב ופתאום הרמוקלים הפסיקות לפעול (יש לי מערכת של Logitech G51 5.1), אחרי כמה בדיקות הבנתי ששומעים ממש חלש בשני הרמקולים הקידמיים שלי וצריך להגביר את הווליום עד הסוף בשביל להתחיל לשמוע מהם משהו. התחלתי לפחוד שקרה משהו לרמקולים אבל להפתעתי חיברתי אותם למחשב אחר בבית והם עבדו מצוין אז אני יוצא ממסקנה כזאת שזה או בעיה בדרייבר או כרטיס קול...או משהו שאני לא יודע עליו. אני ממש חייב את העזרה שלכם אני לא יודע בדיוק מה לעשות. הציעו לי להתקין דרייבר מעודכן יותר והורדתי אותו http://ee.gigabyte.com/products/page...ownload/driver אבל זה לא עוזר. ניסתי למחוק את הקודקים שלי במחשב (klite) וגם שום דבר לא קורה. הדבר היחיד שהתקנתי היום זה עידכון של הskype שהיה לא ה…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג RADEON 8500LE לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה: לאחר פרק זמן מסויים המחשב קורס ומופיעים פסים מאונכים וצבעוניים על המסך, בהתחלה זה קרה רק במשחקים אבל לאחרונה התופעה חוזרת על עצמה באופן בלתי צפוי אפילו מספר שניות לאחר הדלקת המחשב. כאשר אני עובד ללא דריברים הבעיה פוסקת. בינתיים עשיתי את הפעולות הבאות ללא הצלחה: 1. עדכון דריברים 2. פרמוט והתקנה מחדש של חלונות XP 3.ניקוי ושימון המאוורר בכ. מסך.. חשדתי שמדובר בהתחממות אבל הכרטיס לא חם והמאוורר תקין, (אולי כדאי לפרק את גוף הקירור ולמרוח משחת קירור?) רעיונות נוספים ?מישהו נתקל במשהו דומה ?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
במחשב שלי אין חיבור SATA, מערכת הפעלה מותקנת בדיסק WD green 500GB AADS עם כרטיס STLAB SiI 3512 PCI SATA. המחשב נתקע לעיתים קרובות, לפעמים עם הודעה על בעיה ב-scsiport.sys. פעם אחת כבר החלפתי דיסק באחריות אחרי כמעט שנה, הדיסק הקודם היה כמעט זהה - AACS. המחשב הסתדר, עברו 3-4 חודשים ועכשיו שוב חזרו בעיות דומות. אני לא יודע אם הבעיה בדיסק או שאולי הבקר לא אמין וגורם לשגיאות בדיסק הקשיח. 1. האם זה בקר מוצלח לפי דעתם? 2. אשמח לשמוע המלצות לתוכנה לסריקת הדיסק הקשיח ומציאת סקטורים פגומים. chkdsk מצא כמות קטנה של טעויות, כנראה בגלל שהמחשב נתקע באופן פתאומי... חשבתי גם על כיוון שאולי ה-windows update עידכן את קובץ ב-scsiport.sys וגרם לבעיות אבל מצאתי רק תיעוד על בעיות שהיו ב-SP2 ולי…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את Vantec Stealth 80MM Case Fan או ZALMAN FAN ZM-1 80MM אני מאוד רוצה מאווררים שקטים כאלה שלא עוברים את ה-20DB אני יודע שכמה שפחות שקט ככה פחות מקרר אבל זה לא משנה לי כי המארז שלי הוא Sunbeam Transformer יש לו 3 מאווררים של 80MM ואחד 120MM והוא רועש בטירוף. אמרו לי ש Vantec Stealth מאוד שקט אבל רק Pandas מוכרים אותו וסתם רשום שיש אותו במלאי, התקשרתי ואמרו שניגמר ובזמן הקרוב לא יהיה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2658 אני גם רוצה להחליף את הקירור של המעבד למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2596 יש לכם מושג אם הוא שקט ומקרר טוב? יש לכם מושג אם ZALMAN שקט כמו הVantec ? באיזה חנויות מוכ…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
Hello everybody, i playing max payne 3 and a few minute after the screen into a mode power saving mode.. the computer stuck and the sound like a buzzy the problem stay on a many games in borderlands gta iv and more.. but not all!! i have a gaming computer: I5 760 2.80GHZ Memory 4096MB RAM motherboard: P55A-UD3 GPU: AMD ATI 6850 HD WINDOWS 7 64BIT i tried to format my computer and the problem didnt solved.. i changed the power settings in control panel i replaced the lithium battery in my motherboard but the problem didnt solved i try to use a software for check the temperature and the memory of the video card and i see a problem please download the log to see my problem…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שאני לוחץ על שתיי הגולות ושתיי הכפתורים שמקדימה אז יש ריסט גם במשחקים וגם בתפריט של ה-XBOX לא הבנתי זה קיצור דרך מסוים לריסט או שה-XBOX לא תקין ???
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר שנתיים שאני מחבר את הלפטופ ל-LCD באמצעות כבל HDMI ואין שום בעיה. לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל קטנה ומאז אין סאונד כאשר אני מחבר את הלפטופ , המסך לבד עובד כרגיל והלפטופ עובד כרגיל אבל רק בחיבור ביניהם ישנה בעיה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני לא מאמין שרק אני מחבר 2 מסכים 1080P ו4K בו זמנית ו-QA של מייקרוסופט עדיין לא עלו על זה. כל פעם שאני עובר ממסך למסך (מכבה מסך גדול כדי לשבת מקרוב מול מסך מחשב) כל האייקונים שלי נראים בגודל של רבע מסך. שום מדריך באינטרנט, שמסתכם לרוב בלשנות scaling באפשרויות מסך - לא עוזר. אני פשוט מסרב להאמין ששנה שלמה שמאז שהתחלתי להשתמש בWIN10 אף אחד לא תיקן את הבעיה הזאת. או שאני מפספס פה משהו ולכן פתחתי את הדיון כדי לקבל המלצות איך לפתור את זה. תודה. אגב, זה רנדומלי. פעם זה מסתדר ופעם אני רואה אייקונים כמו בתמונה שהעלתי.\,
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך הנ"ל, לפי כשבועיים נוצרה בעיה בכרטיס מסך ביציאת VGA עקב ריבוי כניסות ויציאות של המסך ואז המסך לא הגיב, לפני יומיים מימשתי את האחריות והחליפו לי את הכרטיס לאחד אחר. היום חיברתי את הכרטיס מסך והמסך לא הגיב אחר כך העברתי את המחשב ליד הטלויזיה וניסיתי לחבר אותו ושוב הטלויזיה לא הגיבה למסך, עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר מקבל חשמל אז אני לא מבין מה הבעיה. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 5670 HD ואני רוצה לקנות מסך חדש המסך שיש לי היום הוא FULL HD 1920X1080 האם ניתן לחבר לכרטיס הקיים מסך בעל רזולוציה גבוהה יותר? 2560X1440 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח WIN7, פורמט אתמול ונוקה היטב (לא נראה לי שזה קשור לעינייני חום כמעט 100%). הבעיה היא כזאת, שאני נכנס לדפדפן ויוצא ממנו המחשב קופא (אם אני נשאר עם דפדפן פתוח הכול מצויין, אני יכול להיות במחשב ולא יקרה כלום) זה משהו הזוי לא יודע מה זה, עכשיו גיליתי שזה קורה לי גם שאני יוצא מהמדיה פלייר . בדקתי את הדיסק הקשיח עם תוכנה והתוצאה היתה טובה, בדקתי זכרונות והתוצאה טובה אני חושב אולי זה משהו בכרטיס מסך יש דרך לבדוק אתז ה? המחשב די חדש, והוא גם חזק, I5 , 4RAM DDR3 אחלה מחשב לא ידוע למה הוא עושה את הבעיות האלו. לפני הפירמוט המחשב גם היה קופא אבל בלי קשר אם אני נכנסל דפדפן או למדייה פלייר היה קופא מידי פעם ורק ריסט עוזר. עכשיו משהו חדש, לפני שהוא קופא יש מין פס ש…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Compaq Presario 700 והוא לא נדלק.. הוצאתי והכנסתי את הסוללה ועדיין לא נדלק.. לפני כמה רגעים הוא אכן עבד והכל והעלה גם ווינדווס... כמו כן הנורית בצד של הבטריה על המחשב עצמו עשתה היבהוב והצבע היה אדום.. בתקווה שמישהו יעזור לי... ותודה מראש וחג שמח..
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-