תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי הפעיל משחק עם קראק מסוים ושאני מנסה להפעיל את המחשק אז הקראק מראה לי לוגו של DOS ולו זה מראה את הלוגו של המשחק.. איך זה יכול להיות?!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי חבר'ה,לפני כמה זמן היה לי קאספרסקי אנטי וירוס על המחשב וכשהוא נגמר פשוט מחקתי והתקנתי נורטון אינטרנט סיקיוריטי 2013 המלאה מקורי.עכשיו מאז יש לי רק בעיות במחשב!1.הגאדג'טים לא עובדים לי.2.פתאום הטיונאפ לא עובד לי :S3.האתר FIFLAYER לא נותן לי לפתוח משום מה ואצל אחרםי זה עובד.4.כשאני מנסה להוריד שירים/סרטים למחשב אני מקבל תמונה כזאת:זה קורה לי בכל דבר שאני מוריד בעיקר בסרטים ובשירים...אני מתחנן אליכם אני לא רוצה ואני לא אפרמט את המחשב אני מוכן לסבול איתו ככה אבל אם יש דרך לתקן הכל אני אשמח!!הכל בגלל האנטי וירוס!! למה החלפתי?? למהה???
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
עשיתי סריקה בסגנון Boot scan עם Avast והיה הפסקת חשמל בזמן הסריקה , השאלה היא אם יכול לקרות משהו למחשב ? להימחק משהו ?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אם תסתכלו במפרט מחשב שלי תראו שיש לי ספק 1050W של חברת אנרמקס, אני חייב לקנות אל פסק בגלל נפילות מתח חוזרות באזור המגורים שלי. בחנות מחשבים נאמר לי שאני לא יכול לקנות UPS רגיל כי יש לי ספק מעל 1000W ואני צריך לקנות UPS אינטראקטיב סינוס (שעולה כפול במחיר מUPS רגיל). הדילמה היא כדלהלן אם אני קונה את הUPS הרגיל 1050W אז אני משלם 970 ש"ח (שזה לא סכום קטן) ובסוף אני אצטרך את המתקדם יותר אז נדפקתי ב1000 ש"ח. אם אני קונה את הUPS אינטראקטיב סינוס היותר מתקדם אז אני משלם 1300-2100 ש"ח (שגם זה בהחלט סכום לא מבוטל) ובסוף אני אגלה שהייתי יכול לקנות את הרגיל אז בגלל נדפקתי שמישהו יעזור לי בבקשה! אני מתחרפן! ועוד מעט מתחיל החורף ואיתו הגשמים הברקים והנפילות מתח.. תודה לכל מי ש…
-
- 14 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב ללא כונן דיסקים ולכן נכנסתי לאתר של יצרנית הלוח אם במטרה להוריד את הדרייברים הנחוצים. ראיתי שזה בערך 5 קבצים ובכל קובץ יש המון המון תיקיות עם אופציות להתקנה האם אני צריך להתקין כל תיקייה ותיקייה או שבעצם יש כלכך הרבה כי היצרנית מכסה את כל האפשרויות שיש? ואם לא איך אני יודע איזה קבצים בידיוק אני צריך להתקין? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ספק הכוח שלי לא נכנס באופן שהתחתית שלו למטה והגג שלו למעלה, הוא נכנס לי הפוך כלומר גגו למטה והתחתית שלו למעלה. האם זה מסוכן להפעיל את המחשב כשהספק הפוך ככה? ואם לא אז האם זה בריא לספק?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי את המחשב ללא תקציב גדול והיום אחרי למידה והכרה של המערכת ביצעתי לראשונה בדיקה ב-3DMark Vantage ואני רוצה לדעת אם הוא עומד בתוצאות הממוצעות למחשב. http://3dmark.com/3dmv/3657145?show_ads=true&page=%2F3dmv%2F3657145%3Fkey%3DlNxMy8nW2DUC2l6n64OwBg תודה על העזרה והמשך יום נעים (או לילה)
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי המון בעיות עם הוינדוס שלי ואני חושב לבצע התקנה חדשה שלו. הבעיה שיש לי עם הרעיון הזה, זה שיש לי המון דברים שמותקנים כברירת מחדל על כונן C או שמותקנים על כונן אחר אבל יש להם כמה קבצים על כונן C. בפעם הקודמת שהתקנתי מחדש את וינדוס בעצם הייתי צריך "להתחיל" מחשב מחדש בגלל שכמעט אף תוכנה לא עבדה והיייתי צריך להתקין כמעט הכל מחדש. רציתי לשאול האם יש לי אפשרות להתקין את וינדוס (על כונן אחר ממה שיש היום, אם זה משנה) והוא יעתיק או ישמור על כל הקשרים הקיימים? או שאין מנוס מלהתקין את הכל מחדש? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע את התיקון הזה: http://support.microsoft.co.il/repair-installation-on-windows-7/ יש לי וינדוס SP 1. השאלה שלי האם אני צריך אותה גרסת מוצר על מנת שתיקון יצליח? זאת אומרת יש לי נניח גרסה מוצא 6.129.25 אז אני צריך אותה הגרסה? או שאני יכול להתקין אניח גרסת מוצר 6.130.25? או שזה לא חשוב הגרסת המוצר רק ה SP1 אלא וגרסת אולטימט? והאם זה בסדר שצרב את הוינדוס על 8X?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה זה גרסת וינדוס 7 MSDN? ראיתי שהרבה מדברים עלייה. ועוד שאלה קטנה : אם אני עושה תיקון במחשב (שידרוג וינדוס אותו גרסה) זה ימחק לי את הכל? או שלא? ואם יש לי תוכנת הגנה שמותקנת על C:\Windows\system32 זה ימחק לי אותה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, עם הארד דיסק חדש שמותקן עליו כבר ווינדוס, במארז יש לי dock station לחיבור חיצוני של הארד דיסק נוסף. עכשיו אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן(שמותקן עליו מערכת הפעלה) כדי להעביר את כל הקבצים שיש שם להארד דיסק החדש. אבל כשאני מחבר את ההארד דיסק המחשב לא קורא אותו. אולי צריך להפעיל את המחשב מחדש או להגדיר משהו בbios אני מפחד לעשות את זה בלי להתייעץ כדי לא לפגוע במערכת שקיימת על ההארד דיסק החדש. אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מחבר את ההארד דיסק ומעביר את הקבצים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר מסך ללוח אם ולא לכרטיס מסך? האם אפשר לחבר בין כרטיס המסך ללוח אם ככה שהחיבורים של הלוח אם יראו לי תמונה על מסך?
-
- 9 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום, הורדתי את התוכנה HWMonitor וראיתי שם משהו מלחיץ בטמפרטורות של המחשב- תמונה- תתמקדו בבקשה על Tempin2: תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
האם יהיה שינוי בביצועים במפרט מחשב אם המפרט יהיה עם ATX או M-ATX? כאילו אם אני משתמש בכרטיס גרפי נניח 980TI... בבקשה לענות תשובות מקצועיות... זה חשוב... תודה מראש לעוזרים!!!:Recovered_Gif_905:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה כללית בקשר לכיבוי המחשב, המחשב שלי פועל כל היום וכל הלילה, לא כיביתי אותו כבר אולי חצי שנה, ואם הוא כבר נכבה אז נעשה ע"י הפסקות חשמל. רציתי לדעת אם לטווח הארוך או בכלל זה מזיק למחשב? אני עוד כמה ימים צריך לקבל מחשב חדש, וחשוב לי מאוד להתחיל איתו ברגל ימין =] בדר"כ אני משאיר בלילה הורדות פעילות או סתם משתף קבצים, ואפילו אם אני לא עושה כלום המחשב תמיד נשאר פועל. יש סיכון בדבר? נ.ב לא ידעת איפה לפרסם, אז אני מקווה שזה הפורום המתאים.
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
האם יותר מ-5-6 שעות? אם כן, כמה זמן היא צריכה לקחת? תודה מראש ולילה טוב, dr70
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
טוב אז עכשיו המערכת הפעלה שלי היא 32BIT. יש לי 2GB RAM. ואני הולך לקנות השבוע 2כרטיסים של 4GB כל אחד 1333GHZ. הבנתי שהPF שלי היה מקס' עד 3.2 אם יש שלי 32BIT ואם אני יתקין 64BIT זה היה כמו שצריך (8GB PF) זה נכון? או שב32IT זה עדיין היה זהה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש ובחנות התקינו לי מערכת הפעלה ולצערי התכנאי שם לא עשה עבודה טובה והמחשב עובד יחסית טוב אבל לא מספיק מהיר עם הכונן OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB ואני חושש ש הSSD לא עובד תקין בגלל העבודה הרשלנית של התכנאי זה המיפרט שלי > Mainboard : MSI P67A-C43 (MS-7673) > Chipset : Sandy Bridge DRAM Controller > Processor : Intel Core i5 2500K @ 3300MHz > Physical Memory : 16384MB (4 x 4096 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GT 430 > Hard Disk : Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (500GB) > Hard Disk : OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB) > Hard Disk : Seagate ST31000524AS ATA Device (1000GB) >…
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום, כמה חשיבות יש למסך? אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים ברמה קלה (3300₪) ואני לא בטוח אם יש צורך להחליף מסך. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Your system 3DMark Score 14000 VirtualMarks אני לא ממש מבין בתוצאות האלה, אך אני בטוח שאתם כן [= מערכת: החשב אינטל Q9550 4 ג'יגה זיכרון ראם ראדיון 4870 512 מ"ב לוח אם P5QE-L
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה אני צריך כדי לחבר מגבר למחשב? איזה חוטים, אם אפשר עם תמונות אני ישמח!
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
מישו יכולל להסביר לי מה זה קצר במחשב איך נגרם וכייצד אפשר לתקנו
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 8800GTS מה יקרה אם אני יחבר RADEON 9550 או GEFORCE 4 ?? תודה אל העזרה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי מחשב ACER ASPIRE V5-573G - 9491 ונהרס לי ה WIFI הכבל שלו ואני מעוניין לקנות אחד חדש אבל לא מצאתי למחשב שלי בדקיו לנייד שלי ומצאתי את זה רק http://www.ebay.com/itm/Genuine-Acer-Aspire-V5-571-Wireless-WiFi-WLAN-Antenna-Cables-/161580390993?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item259ef11a51 Acer Aspire V5 571 OEM Left Right Wifi Wireless Antenna ואני צריך ל Acer Aspire V5 573G זה יתאים לו ???
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק ניד פור ספיד ראן ושאני מפעיל אותו יש לי הודעת שגיאה של קובץ KERNEL32.DLL והבנתי שהקובץ הזה זה בעיה נפוצה. עכשיו השאלה שלי זה האם יכול להיות שהשגיאה של המשחק זה בגלל שיש לי וינדוס XP והדרישות של המשחק זה ויסטה ומעלה או שזה לא קשור
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-