תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אהלן! לחברה שלי יש בעיה ממש מוזרה במחשב: בזמן צפיה בדפי WEB מסוימים (לא כולם) המסך כולו נהיה מטושטש. אם מורידים את הדף למטה, המסך שוב נהיה חד. ניסיתי לעדכן קרייור של כרטיס מסך - לא עזר. יש לה windows XP על Pentium 4, מסך CRT... מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם! שמתי לב, כשאני מחבר משהו לbluetooth (במקרה שלי זה שלט למחשב), האינטרנט יורד בצורה דרסטית (מ50MB ל-1.5). אני גולש דרך WIFI. למה זה קורה? ואיך אפשר להתגבר על זה? נ.ב בחיפוש קטן באינטרנט שמתי לב שדיברו על זה שאולי הם משדרים על אות תדר. איך מתגברים עלזה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי היום אוזניות Creative Sound Blaster Tactic3D Rage עם חיבור USB ומיקרופון בסניף באג שבקניון לב המפרץ חיפה. האוזניות עלו 349 ש"ח. הבעייה היא שלאחר שאני מחבר אותן ליציאת USB כלשהי במחשב שלי ו-Windows מתקין בהצלחה את הדרייבר הבסיסי שלהן מ-Windows Update, בעוד נוריות ה-LED שעל כל אוזנייה נדלקות, לא שומעים איתן כלום, וגם המיקרופון שלהן לא עובד, וזאת על פי בדיקה שביצעתי בסקייפ וכן במנהל השמע של חלונות 7. גם הורדה והתקנה של הדרייבר המלא מהאתר של קריאטיב לא הועילו. מה יכולה להיות הבעייה? האם מדובר בפגם בייצור, ועלי להחזיר את האוזניות לסניף?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול הרכבתי מחשב מחלקים שהזמנתי לצערי בשניה של חוסר תשומת לב שברתי שלושה פינים USB 3.2 VER 1 שנמצא על הMB האם קיים מתאם בין כבל ה USB VER 1 שמגיע מהמארז לחיבור VER 2 שנמצא בנוסף על הMB? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין תוכנות במחשב כגון: אבטחה,ADOBERDAR,התקן למצלמה דיגיטאלית,ועוד יש לי אנטי וירוס ופירוואל פעילים נורטוו 2004 ובנוסף פיירוואל של הווינדוס-ווינדוס XP SP2 אין קשר לחומת אבטחה ניסית להתקין תוך כדי ביטול הפירוואלים והאנטי וירוס אך לא צלח אין אפשרות לעשות גם שיחזור מערכת הרציתי בדיקת וירוסים ורגולות הכל תקין מה ניתן לעשות ???
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אחרי שהתייעצתי פה לפני זמן מה לגבי פתרון לחיבור COM שני במחשב, הלכנו על האופציה הפשוטה ביותר וזה חיבור COM לחיבור אופציונלי בלוח אם והוצאה לבראקט חיצוני. בזמן חיבור הCOM ללוח אם נתקלתי בבעיה שאני רוצה לוודא שאנחנו לא עושים שטויות. חיבור COM הוא חיבור 9-10 פינים, תלוי אם יש פין חסר או לא, כאשר הפין שחסר הוא בעצם פין מספר 1. בלוח אם של המחשב הנ"ח נתקלתי בחיבור של 15 פינים, תמונה מצורפת. השאלה היא האם אני יכול להניח שפין מספר 1 זה הפין החסר פה ולהשאיר את שאר הפינים ריקים פשוט?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
{עשיתי חיפוש בפורום על הבעיה הזו ולא נמצאה לי תשובה} קופצת לי כל פעם הבועה של : התקן USB לא זוהה (מצורפת תמונה) במנהל ההתקנים אין שום סימן קריאה ! או סימן שאלה או איקס (מצורפת תמונה של מנהל ההתקנים) ניסיתי למחוק את כל התקני ה USB על מנת שהם יותקנו ויוגדרו מחדש , אבל זה עדיין לא עזר , עדיין הופיעה לי הבועה . מישהו יכול להגיד לי מה אפשר לעשות ? תודה מראש לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכם אז ככה המחשב שלי יחסית חדש וטוב:מעבד q8300 ,זכרון 4 gb ,לוח אם asus p5qc וכרטיס מסך 9600gt. לאחרונה התחלתי לשחק במחשק כמו cnc4 והמחשב היה קורס חשבתי שהבעיה במחשק ואז ששיקחתי במשחב אחר הוא שוב קרס ראיתי את הטמט של כרטיס מסך ובמנוחה הם מגיעים 65-70 האם זאת הסיבה שאר הטמפ תמונה:http://tinypic.com/view.php?pic=29zlna&s=5 אני מבקש עזרה..אולי זה לא הכרטיס מסך תעזרו לי ....מה צריך לעשות קירור לקנות מחכה לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Wi-Fi כזה שמתחבר לUSB דגם TP LINK TL-WN620G והבעיה היא שהוא נכבה במצב שינה ולא נדלק חזרה כשאני מדליק את המחשב.... יש לו דרייברים עדכניים. נכנסתי למנהל ההתקנים ולמכשיר והורדתי את הווי מהשורה "אפשר למחשב לכבות את המכשיר" (משהו כזה) וזה עדיין לא הצליח.... מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ברשותי הארד דיסק בנפח של 250 גיגה בהגדרות של המחשב הראשוניות (BIOS) מצויין שהארד דיסק 250 גיגה אך לאחר שהווינדוס עולה ואני נכנס למחשב שלי מצויין שנפח הכולל של הארד דיסק הוא 127 גיגה בלבד מדוע זאת?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום. יש לי ati r9 290 oc של גיגאביט. חשוב לציין שהמחשב לא מתחמם. אין בעיות צוואר בקבוק או עומס מיוחד. כשאני נכנס לכל משחק כל שהוא לא משנה איזה, אפילו המשחק הכי קליל שיש. המחשב מאתחל את עצמו עושה ריסט וחוזר. כשאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך הכל עובד כראוי, עובד לאט אבל עובד. נסיתי כמעט את כל סוגי הדרייברים של הכרטיס,נסיתי לפרמט את המחשב. הבעיה לא נפתרת. תודה רבה!, אשמח לעזרה אני כבר מיואש!
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד IBM ThinkPad A21p 2629-HTG P3 850 שלפני מס' חודשים החל לעשות בעיות. בעת ביצוע פעולות ספציפיות המחשב כבה במידית ללא שום הודעה. בבדיקה ב- MEMTEST המחשב כבה תמיד באותה בדיקה: Test 8 Modulo 20, ones&zeros ובדיוק באותה נקודה ( 9%). שאר הבדיקות עברו בהצלחה. החלפתי זיכרונות ושוב אותה בעיה בדיוק. יש דרך לבדוק מי אשם בכך? המעבד? הלוח? או משהו אחר ? אודה להצעות ובבקשה לא להאשים אותי
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם תשמעו בכל פעם שאמי משחק משחק בכרטיס 7900GS של GIGABYTE המשחק ניתקע והמחשב נכבה וכשאני מפעיל אותו מחדש הוא ניתקע במסך ה BIOS (לא תמיד) ורק כשאני מנתק אותו מהחשמל או מחקה דקה הוא עובד נורמלי נסיתי כרטיס אחר 7600GS והכל עבד מצוין השאלה שלי היא הבעיה שלי פה בספק כוח(יש לי 500W ) או בכרטיס מסך ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר כונן חיצוני המחשב לא מזהה אותו. אני רואה אותו במחשב שלי אבל הוא לא נפתח. ניסיתי בכמה שקעי USB ועם כמה כוננים ואותה תוצאה. לאחר מכן אני לא מצליח לכבות או לאתחל את המחשב אלא עלי ידי לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקבל הודעה diagnostics policy service אינו פועל ניסיתי msconfig ועוד עדיין לא נפתרה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כאשר אני גולש באתרים מסוימים בגוגל כרום לדוגמא walla,oberlo ישר הוא מוציא אותי לגוגל. זה ממש משגעמה אני צריך לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
WD3200KS בן חודשיים בערך. הכל נראה תקין בגדול, אין יותר מידי בעיות. אחרי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה פתאום אי אפשר לקרוא נתונים של הטמפ' שלו וכשאני מסתכל על נתוני ה SMART במקום 10+ מופיע רק אחד. מה זה יכול להיות? יכול להיות שהדיסק בסוף חייו? עריכה: איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קיבלתי הודעת אימייל שבה התמונות לא מוצגות. צירפתי תמונה של אחד האייקונים בהודעה:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשה הנייד שלי נשבר אחד מהמקשים. חשבתי להדביק אותו חזרה למקום. האם הדבק עלול לפגוע במחשב?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את התוכנה itunes מדיסק שקיבלתי זה גרסה 6 שמעתי שיש גרסה 7 אז הורדתי אותה והתקנתי הכל עבד טוב ויפה ואז ראיתי שאין תמיכה בעברית לגרסה 7 (ipodhe) אז הסרתי את התוכנה itunes במטרה להתקין שוב את גרסה 6 שלה יש תמיכה בעברית לאחר ההסרה התקנתי את גרסה 6 ובמהלך ההתקנה הוא מודיע על הודעת error לאחר סיום ההתקנה אני פותח את התוכנה והוא שוב מודיע הודעת error ולא פותח את התוכנה ניסיתי למחוק וולהתקין שוב גם בכונן D וגם בכונן C וכלום לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מערכנת הפעלה Windows 7, ועלייה התקנתי Windows Virtual PC ו WindowsXP Mode. עד כאן הכל הלך חלק. רציתי להתקין את הדריברים של כרטיס העריכה שלי Matrox RT.x100 (עובד רק על XP), אבל כאשר אני מפעיל את ההתקנה ב-XP Mode עולות לי 2 הודעות וההתקנה נפסקת: הראשונה: NTFS Warning השני: Severe החלתתי לבדוק את Device Manager, שם ראיתי תחת Other Devices שלושה סימני שאלה ולשלושתם כתוב Virtual PC Integtation Driver. במקום להראות Multimedia Controller או Video Controller. יש משהו שאני יכול לעשות כדי לסדר את זה? או שנפרמט ונחזיר שוב לXP? תודה לעוזרים, גיל.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לסבא שלי פלזמה וניסיתי לחבר לו וידיאו בנוסף לממיר והדיוידי שלו הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אז ככה הממיר מחובר עם RCA לחיבורים VIDEO IN , AUDIO IN R\L. הדיוידי מחובר לממיר עם כבל 21 פינים ואת הוידיאו ניסיתי לחבר ישירות לטלויזיה. והאפשרות היחידה שיש לי זה לחיבור שדומה ל RCA אבל הוא מציג רק בשחור לבן (חיברתי את הממיר כדי לוודא שזה בעיה בחיבור ובאמת ראו גם ממהמיר בשחור לבן) לחיבור קוראים Y\G PB\CB\B PR\CR\R יש למישהו ניסיון עם החיבורים הללו??? האם זה בעיה של החיבור (כלומר הטלוייזיה) או כבל לא מתאים כי אני השתמשתי בבננות רגילות (RCA)
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
לאחרונה התחילו בעיות בהדלקת מחשב. המאווררים עובדים אבל אין קריאה מהדיסק וכמובן שלא מגיע אפילו לביוס. עשיתי ריסט לביוס והבעיה עברה. הבוקר שוב תקלה זהה. ריסט לביוס לא פתר כלום. קראתי כאן שצריך לנתק את ספק הכח וללחוץ מספר פעמים על לחצן ההדלקה כדי לפרוק קבלים. עשיתי והמחשב הסתדר. לדעתי הבעיה בלוח האם. מישהו מכיר הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב השולחני שלי דלוק 24/7. מתוכנן להכנס למצב שינה של מסך ודיסק לפי הגדרות זמן מסוימות. אבל לא נכנס.. לא רק זאת, שומע שהוא נכנס למצב שינה של הדיסק - וחוזר ומתעורר. כך פעמים רבות. לפעמים אני קם בבוקר ורואה שכן נכנס למצב שינה. אז גם הייתי שמח לפתור את הבעיה התפעולית הזו, אבל גם יש לי הרגשה שאול יש לי "פולש" למחשב שדואג שלא יישן, או שמתיר לו להכנס למצב שינה מתי שהוא מחליט. באיזה צעדים לנקוט כדי להחזיר מצב שינה (ואם יש פולש - לנקות אותו)? משתמש באנטי וירוס (במנוי שנתי) של Malwarebytes וסורק את המחשב מדי פעם עם Ccleaner (גם מנוי בתשלום).
-
- 0 תגובות
- 301 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש . והארד דיסק שלי (250) מחולק לשניים. מחיצה קטנה בעבור מערכת ההפעלה והאחרת, הגדולה יותר, לשאר הדברים. הבנתי 'שמניעת ביצוע הנתונים' מגנה עלי מקודים זדוניים ו/או של "יפי נפש" המנסים לפגוע במיקום הזיכרון המפעיל את כול התוכניות והלאה. מה לעשות שבכול פעם שאני פותח ת'תיקייה, השגיאה עולה ומנטרלת לי את הפעולה הכי שיגרתית שיש... כמו העברת נתונים ממקום למקום... מה עלי לעשות וכיצד לנהוג. תודה על הסבלנות.[br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 18:38:02 מצרף מסמך לצפייה בנושא הנ"ל. תודה.[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-