תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם תשמעו בכל פעם שאמי משחק משחק בכרטיס 7900GS של GIGABYTE המשחק ניתקע והמחשב נכבה וכשאני מפעיל אותו מחדש הוא ניתקע במסך ה BIOS (לא תמיד) ורק כשאני מנתק אותו מהחשמל או מחקה דקה הוא עובד נורמלי נסיתי כרטיס אחר 7600GS והכל עבד מצוין השאלה שלי היא הבעיה שלי פה בספק כוח(יש לי 500W ) או בכרטיס מסך ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר כונן חיצוני המחשב לא מזהה אותו. אני רואה אותו במחשב שלי אבל הוא לא נפתח. ניסיתי בכמה שקעי USB ועם כמה כוננים ואותה תוצאה. לאחר מכן אני לא מצליח לכבות או לאתחל את המחשב אלא עלי ידי לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקבל הודעה diagnostics policy service אינו פועל ניסיתי msconfig ועוד עדיין לא נפתרה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כאשר אני גולש באתרים מסוימים בגוגל כרום לדוגמא walla,oberlo ישר הוא מוציא אותי לגוגל. זה ממש משגעמה אני צריך לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
WD3200KS בן חודשיים בערך. הכל נראה תקין בגדול, אין יותר מידי בעיות. אחרי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה פתאום אי אפשר לקרוא נתונים של הטמפ' שלו וכשאני מסתכל על נתוני ה SMART במקום 10+ מופיע רק אחד. מה זה יכול להיות? יכול להיות שהדיסק בסוף חייו? עריכה: איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קיבלתי הודעת אימייל שבה התמונות לא מוצגות. צירפתי תמונה של אחד האייקונים בהודעה:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשה הנייד שלי נשבר אחד מהמקשים. חשבתי להדביק אותו חזרה למקום. האם הדבק עלול לפגוע במחשב?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את התוכנה itunes מדיסק שקיבלתי זה גרסה 6 שמעתי שיש גרסה 7 אז הורדתי אותה והתקנתי הכל עבד טוב ויפה ואז ראיתי שאין תמיכה בעברית לגרסה 7 (ipodhe) אז הסרתי את התוכנה itunes במטרה להתקין שוב את גרסה 6 שלה יש תמיכה בעברית לאחר ההסרה התקנתי את גרסה 6 ובמהלך ההתקנה הוא מודיע על הודעת error לאחר סיום ההתקנה אני פותח את התוכנה והוא שוב מודיע הודעת error ולא פותח את התוכנה ניסיתי למחוק וולהתקין שוב גם בכונן D וגם בכונן C וכלום לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מערכנת הפעלה Windows 7, ועלייה התקנתי Windows Virtual PC ו WindowsXP Mode. עד כאן הכל הלך חלק. רציתי להתקין את הדריברים של כרטיס העריכה שלי Matrox RT.x100 (עובד רק על XP), אבל כאשר אני מפעיל את ההתקנה ב-XP Mode עולות לי 2 הודעות וההתקנה נפסקת: הראשונה: NTFS Warning השני: Severe החלתתי לבדוק את Device Manager, שם ראיתי תחת Other Devices שלושה סימני שאלה ולשלושתם כתוב Virtual PC Integtation Driver. במקום להראות Multimedia Controller או Video Controller. יש משהו שאני יכול לעשות כדי לסדר את זה? או שנפרמט ונחזיר שוב לXP? תודה לעוזרים, גיל.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לסבא שלי פלזמה וניסיתי לחבר לו וידיאו בנוסף לממיר והדיוידי שלו הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אז ככה הממיר מחובר עם RCA לחיבורים VIDEO IN , AUDIO IN R\L. הדיוידי מחובר לממיר עם כבל 21 פינים ואת הוידיאו ניסיתי לחבר ישירות לטלויזיה. והאפשרות היחידה שיש לי זה לחיבור שדומה ל RCA אבל הוא מציג רק בשחור לבן (חיברתי את הממיר כדי לוודא שזה בעיה בחיבור ובאמת ראו גם ממהמיר בשחור לבן) לחיבור קוראים Y\G PB\CB\B PR\CR\R יש למישהו ניסיון עם החיבורים הללו??? האם זה בעיה של החיבור (כלומר הטלוייזיה) או כבל לא מתאים כי אני השתמשתי בבננות רגילות (RCA)
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לאחרונה התחילו בעיות בהדלקת מחשב. המאווררים עובדים אבל אין קריאה מהדיסק וכמובן שלא מגיע אפילו לביוס. עשיתי ריסט לביוס והבעיה עברה. הבוקר שוב תקלה זהה. ריסט לביוס לא פתר כלום. קראתי כאן שצריך לנתק את ספק הכח וללחוץ מספר פעמים על לחצן ההדלקה כדי לפרוק קבלים. עשיתי והמחשב הסתדר. לדעתי הבעיה בלוח האם. מישהו מכיר הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
המחשב השולחני שלי דלוק 24/7. מתוכנן להכנס למצב שינה של מסך ודיסק לפי הגדרות זמן מסוימות. אבל לא נכנס.. לא רק זאת, שומע שהוא נכנס למצב שינה של הדיסק - וחוזר ומתעורר. כך פעמים רבות. לפעמים אני קם בבוקר ורואה שכן נכנס למצב שינה. אז גם הייתי שמח לפתור את הבעיה התפעולית הזו, אבל גם יש לי הרגשה שאול יש לי "פולש" למחשב שדואג שלא יישן, או שמתיר לו להכנס למצב שינה מתי שהוא מחליט. באיזה צעדים לנקוט כדי להחזיר מצב שינה (ואם יש פולש - לנקות אותו)? משתמש באנטי וירוס (במנוי שנתי) של Malwarebytes וסורק את המחשב מדי פעם עם Ccleaner (גם מנוי בתשלום).
-
- 0 תגובות
- 238 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש . והארד דיסק שלי (250) מחולק לשניים. מחיצה קטנה בעבור מערכת ההפעלה והאחרת, הגדולה יותר, לשאר הדברים. הבנתי 'שמניעת ביצוע הנתונים' מגנה עלי מקודים זדוניים ו/או של "יפי נפש" המנסים לפגוע במיקום הזיכרון המפעיל את כול התוכניות והלאה. מה לעשות שבכול פעם שאני פותח ת'תיקייה, השגיאה עולה ומנטרלת לי את הפעולה הכי שיגרתית שיש... כמו העברת נתונים ממקום למקום... מה עלי לעשות וכיצד לנהוג. תודה על הסבלנות.[br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 18:38:02 מצרף מסמך לצפייה בנושא הנ"ל. תודה.[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הלוח GA-P35-DS3L המעבד Q6600 הספק Thermaltake ToughPower 600W שאר המפרט בצד. ניקיתי את המארז, לא ניתקתי או נגעתי בשום דבר, אבל כשפתחתי את המחשב הרחתי טיפה שרוף. מאז הטמפ' של המעבד עלו ב10+ מעלות, כל תוכנת מאמץ שאני מריץ קורסת עוד לפני שהתחילה לעבוד והמחשב לא עולה אם אני מנסה לעשות OC. ניסיתי להגדיר מחדש את הלוח אם, להחזיר את המעבד לסטוק, לנקות קירור ולהחליף משחה, שום דבר לא עוזר. אני ממש לא יודע מה לעשות ואני גם אשמח להמנע מללכת לחנות כי אין לי זמן לזה. תודה ענקית מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני משחק ב- קונטר סטרייק סורס ואני לא מבין למה ה-FPS שלי נמוך שיש לי כרטיס 7600GS של גיגבייט זה משגע אותי כי פעם היה לי FPS של כ-130+ ככה ועכשיו בקושי 80 איך מישהוא יכול לייעץ ותודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב, בתקופה האחרונה אני סובל מקצרים חשמליים (נפילת מתח בבית כולו), המופיעים בשעות קבועות, פחות-או-יותר (23:00-00:30), ואשר נגרמים, כנראה, ע"י המחשב (מאחר שהוא, למעשה, המכשיר החשמלי הכמעט יחיד שפועל בשעות הללו). על כן, עלי לשאול - מה יכולות להיות הסיבות האפשריות לקיומם של קצרים אלו, הן ברמת החומרה והן ברמת התוכנה (האם בכלל אפשרי שכשל בתוכנה יביא לקצר? אולי וירוס?), ומה יכול להיות פתרון אפשרי לבעיה? ראוי לציין, כי ספק הכוח של המחשב הוא ג'נרי, אולם מעולם לא סבלתי מבעיות כלשהן איתו (עד עכשיו, לפחות). תודה, ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קניתי HDD נייד לניגון סרטים זה הפריט http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=002&sspagename=STRK%3AMEWN%3AIT&viewitem=&item=120129855595&rd=1&rd=1 ראיתי שהוא מנסה למצוא אותו ולא מצליח אגב, יש לי XP 64 BIT ________ נפתר ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אחרי כחודש שלא נגעתי במחשב כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קפצו לי כל מיני עדכונים של ווידוז 10, ביניהם גם משהו על גלישה בטוחה באינטרנט. מאז הרבה חיפושים בגוגל מצריכים אותי קודם להקליד קוד קאפצ'ה ובדפים מסויימים במקום לפתוח את הדף הוא כותב לי האתר שאתה עומד לעבור אליו מכיל תוכניות מזיקות איך אני מבטל את זה???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
סטרימר מסוג Original S82 Amlogic S802 Android4.4 Quad Core 2.0GHz Mali450 GPU 2G/16G Bluetooth4.0 XBMC WIFI 2.4G/5G Miracast DLNA Mini PC , לאחרונה נתקע ולא מנגן סרטוני יוטיוב. פתרון זמני של ניתוק וחיבור הוא זמני בלבד עד שהתקלה חוזרת . מישהו יודע דרך לעדכן תוכנה או פתרון של הורדת אנדרואיד גרסה אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני צריך עזרה בבחירת ווינדואוס, יש לי התבלטות בין 7 ל10 מה עדיף מביניהם ומה ההבדלים, ואם אפשר מדריך התקנה, בנוסף אני רוצה להרחיב זיכון במחשב, איך אני מוסיף את הדיסק הקשיח החדש בלי שימחקו לי כל הקבצים ואוכל להשתמש בו.אני רוצה לרכוש למחשב Samsung 850 EVO 250GB או Samsung 850 EVO 500GB רציתי לדעת מה מהם מומלץ ואם יש עדיפות לאחר.חשבתי לרכוש בנוסף זיכרון ראם נוסף, האם יש ביניהם הבדל? ומהו?http://ksp.co.il/?uin=21135&select=.1038..392..166..786.אוhttp://ksp.co.il/?select=.166..796.&...t=&store_real=חשבתי לרכוש את הזיכרון הזה האם הוא נחשב לטוב או שעדיף לי לקנות זיכרון חיצוניhttp://ksp.co.il/?uin=20584&select=....45..2076..1438.בכונן שלי יש אפשרות להתקנה של ע…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב וכל אתחול של המחשב גורם לקול להיעלם ושאני בודק במנהל התקנים כתוב שהכל תקין
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בכרטיס קול המובנה שלי שהוא REALTEK ALC850 ישנה באחת מההגדרות תיבה מסומנת בשם real-time s/pdif-in monitor מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס GF 8500GT, אני מנסה ללא הצלחה לבצע משהו ממש פשוט - כאשר אני מפעיל סרט במחשב אני אוכל לראות אותו *במסך מלא* בטלויזיה. כאשר חיפשתי ב-HELP של הדרייברים הוא נתן לי הכוונה למקום שלא קיים באופציות.. (From the NVIDIA Control Panel navigation tree pane, under Video & Television, click Modify full-screen video options to open the page. ) פשוט לא קיים! מה עושים? אגב - מישהו יודע איך אפשר לעזעזל לשנות את הממש לאנגלית (ושגם התפריטים יהיו בצד שמאל) ------------- עדכון - אחרי בדיקה, שמתי לב שהפתרון הוא פשוט (ועצוב) - NVIDIA פשוט הורידו את האופציה הזו מהכרטיסים החדשים שלה!! כעת לא ניתן יותר לצפות במסך מלא ביציאה משנית (טלויזיה) בוידאו.. דפוקים!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
נכנסתי לאיזה אתר של סרטוני וידאו שמתנגנים במדייה פלייר. ושאני לוחץ על הקובץ.מופיע לי שגיאה הזאת. ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שלא נבחרו פרוטוקולים של זרימה. בחר פרוטוקול אחד או יותר ולאחר מכן נסה שוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של IBM וכונן הדיסיקם שלי עושה רעש צורם למשך 2 3 שניות בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. הוא עושה זאת אך ורק שאני מפעיל את המחשב, כאשר אני שם דיסקים או צורב דיסקים הוא לא עושה את הרעש הזה. מוזר מאוד... למישהו יש מושג מזה ? ניקיתי את המחשב עם לחץ אויר.... וזה לא עזר.... תודה רבה אסף.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-