עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lumi,

יש ברשותי מחשב compaq evo אני מעוניין לעדכן את הלוח אם אבל יש מלא סוגים של evo איך אני יודע איזה דגם יש לי? ???

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  2. שלום לכולם אז ככה קניתי מחשב חדש לפני לא הרבה זמן, את המפםרט שלו אתם יכולים לראות בצד.. יש כל כך רבה בעיות שאני פשוט לא יכול לכתוב את כולם לכן אני אכתוב רק את העיקריות... נתחיל לאט לאט... 1. המחשב עושה ריסט מתי שהוא רוצה, למשל היום שיחקתי אנריל והוא פתאום עשה ריסט באמצע, ואיך התעצבנתי.. עוד שניה הייתי שובר משהו. בכלל לא רק במשחק הוא עושה את זה אלא מתי שבא לו למשל סתם גולש באקספלורר והכל.. 2. הכרטיס קול שלי חרא בווינודוס אני שומע טוב והכל מוזיקה... אבל באנריל (אני יודע אני מכור) שומעים את זה מעוות למשל במפה מסויימת אני הולך שם ופתאום הסאונד ניהיה מעוות ולא מבינים מה קורה והוא גם ניהיה יותר חלש... 3. הכי עצוב חטפתי קריזה אז הלכתי לביוס להוציא שם את העצבים שלי, עשיתי…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Ido.G,

היי, המאווררים שעל ה Voodoo 5 5500 שלי ממש מרעישים. אני לא זוכר אם זה תמיד היה ככה......... בקיצר, יש לכם רעיון איך אפשר להשקיט אותם קצת? יכול להיות שהם התחילו להרעיש בגלל שחיקה מכנית או משהו כזה? נקוי ע"י לחץ אוויר יכול לעזור במשהו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by yot,

היום עשיתי קצת ניקיון בהארדדיסק (מחקתי תיקיות וכל זה...). אחר כך, רציתי לשחק Generals וראיתי שהמשחק נתקע כל בערך 2 שניות למשך 10 שניות. כך קרה גם בUT2003בVitekong ובעוד הרבה משחקים. חשבתי אולי מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך בטעות, אבל זה לא זה. זה גם לא בעיה של הDX. למישהו יש רעיון מה קרה? ומה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by ozzy_,

שלום יש לי שני מחשבים שעושים בעיות, אודה לכם אם תעזרו לי. הבעיה הראשונה: מחשב פנטיום 350, 192 זיכרון ראם. אני התקנתי על המחשב הזה את גירסאת השידרוג של win xp(על גבי win 98 se) ומחקתי. פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להתקין שוב את win xp. אלה ההודעות שאני מקבל כשאני מנסה להתקין: windows setup: this language of this installation of windows xp differes from one you are installing. windows setup: setup cannot continue because upgrade functionality is disabled and your copy of windows xp only allows upgrades. לא יודע עד כמה זה קשור, אבל שניהם בעברית. בעיה שניה: יש לי מחשב amd 1800+ עם 250 sdram. יש שני הארד דיסקים- C: ו- E: לפעמים כשאני פותח את המחשב, המחשב ש…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יום אחד היה על המערכת שלי עומס,כנראה מתוכנות או משהו לאחר שראיתי שהמערכת לא מאוששת עשיתי ריסטרט... בזמן השוינדואס עלה קיבלתי EROR שאי אפשר להעלות את הוינדואס כי חסר קובץ משהו עם FAST.SYS (לא זוכר את השם המלא) היה כתוב שניתן לתקן את זה ע"י REPAIR מהדיסק אבל הדיסק רצה מן תקליט קבצי חירום שאותו אין לי, החלטתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש, עכשיו לבעיה הרצינית עצמה כל פעם שאני מנסה לפרמט (אני עושה BOOT מהדיסק) המחשב נתקע, גם אחרי שהצלחתי להתגבר על זה ולעבור להתקנה של הוינדואס גם היא נתקעה (עוד בחלק של העתקת הקבצים במסך הכחול הזה...) אחרי זה ניסיתי לפרמט מהדוס, גם שם זה נתקע... יש לי הרגשה שזאת בעיה של חומרה כבר אבל אני לא מוצא לה שום מקום אז מה עושים ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by jj516,

שלום, קניתי מחשב חדש לחבר שלי, מחשב לעבודות, AMD DURON 1200, 224 SDRAM 40 GB ולוח M של אסוס, בכול מקרה המחשב עובד טוב והכול, אבל הבעיה היא שאחרי שאני מכבה אותו הוא נדלק לאחר חצי שאה - 45 דקות שוב!, למה זה קורה ואיך אפשר לעצור את זה? נ.ב. במחשב מותקנת WINDOWS XP PRO SP1

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by EagleX2,

שלום לפני כמה ימים בפתאומיות כל המשחקים הפסיקו לעבוד לי נכנסתי ל dxdiag ושם היו חלקים שמסומן בהם ש direct3d ו agp texture ועוד כל מיני לא פועלים... ניסיתי להפעיל אותם אבל פשוט אי היה אפשר.... (הכפתור היה דהוי) בימים האחרונים בבכלל המחשב שלי עובד לאט ונתקע לעיתים רבות ****הערות משהו מאוד מוזר קרה לי הצלחתי לשחק max payne אבל בגראפיקה מזוויעה איטיות תקיעות וכעבור 5 דקות אני מקבל בווינדוס איכס פי הודעת שגיאה כחולה שבה רשומים דברים על קריסת bios בעיות בכרטיס מסך ו dump memory העוזר ראשון יקבל ממני 500$$$$$ אוקי? חחח עריכה: יתכן והכרטיס מסך נדפק לי? (GEforce2MX)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך, בסוף חשבתי אולי לתמיכה טכנית. בכל אופן.... איך נורת LED עובדת? תודה, יאיר.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by edi,

בגוון כחול ולפעמים ירוק, כמו כן, איכות הסריקה ירודה ביותר וכמעט בלתי קריאה. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים ותוכנת ההפעלה על שני מחשבים שונים החליפתי כבל וספק כח ושיחקתי עם הגדרות הסריקה השונות אבל השינויים קטנים והבעיה די יסודית אולי ראש הסריקה\חיישן CMOS נוטה להתקלק כמו העין האלקטרונית ב- CD-ROM?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yan_shi,

שלום לכולם ברשותי כרטיס לכידת וידאו מסוג PINNACLE MIRO DC 30 PLUSE ומחשב פנטיום 4 עם מע הפעלה XP. איפה אני יכול להשיג את הדרייבר לכרטיס זה. (באתר הבית של החברה אין דרייבר כזה אבל נאמר לי שקיים דרייבר ) כל עזרה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by zzroni,

שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב פנטיום 500 . חלונות 98. כשהמחשב כבוי - הנורה של המסך בצבע כתום. כאשר מדליקים את המחשב - הנורה אמורה להתחלף לירוק , אך היא נשארת בצבע כתום. לא רואים שום דבר על המסך וגם לא שומעים שום צפצוף . ספק הכח נידלק ופועל וגם המאוורר של המעבד. ניסיתי להוציא ולהחזיר את הזכרונות - לא עזר. אין לי בנתיים כרטיס מסך אחר כדי לבדוק (אני אמור לקבל - ATI RAGE PRO 128 AGP ). מישהו אמר לי לאפס את הביוס והכל יעבוד . השאלה - האם איפוס הביוס יפתור את הבעיה ואיך זה קרה ? אם מישהו ניתקל ספציפית בבעיה כזו (שהנורה בכלל לא מתחלפת לירוק) ויודע מה מקור הבעיה , מתבקש לעזור. תודה לעונים. חבר שלי גר רחוק ממני ולכן כשאני אגיע אליו אני חייב לפתור את הבעיה במקום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by snsn_1,

האם הלוח תומך בכרטיס ???

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  14. הרמקולים הם creative inspire 2400 2.1 זה בסדר שהם ליד המארז? כי שמעתי שזה יכול לגרום לנזקים בהארד דיסק או שיש להם הגנה? הסאב כמובן מתחת לשולחן...

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  15. שבאתר קניתי מחשב מבוסס AMD 1700+ ואני ממש מתחרט על שלא בחרתי סלרון או פנטיום. הסיבה היא שאת כל הכסף שחסכתי בהעדפת ה-AMD גיליתי שלאט לאט אני מוציא על פתרונות קירור למפלצת הזאת הטמפ' מזנקת בקלילות אל מעל 60 מעלות ובמשחקים כבדים המחשב כובה (וזה גם שיפור שלמזלי הוכנס למעבדי AMD אחרת הוא היה נשרף לי ביום הראשון כשהפעלתי אותו ללא משחה טרמית בטעות) עכשיו בקיץ, עם כל החמסינים חבל לי על הזמן...

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by Acrios,

המחשב שלי מרבה להיתקע. לרוב כשהוא נתקע הוא מתחיל להשימע קול כזה של נקישות מהירות (טרררררררר או משהו כזה) ואז אחרי מספר שניות לפתע מופיע מסך כחול אשר מזכיר משהו בקשר ל- kernel stack או משהו כזה, ועוד כלמני מספרים לא מובנים. ואז כתוב - begining dump of physical memory שזה די מפחיד אם תשאלו אותי....הדרך היחידה שמצאתי "לתקן" את זה היא סגירה טוטאלית של המחשב. גם אם אני עושה ריסט הקול ממשיך...רק כאשר אני מכבה את המחשב לגמרי הוא נרגע ונדלק מחדש כאילו לא קרה דבר. אם למישהו יש מושג במה מדובר ואיך אני יכול לפתור את זה הוא יותר ממוזמן לעזור תודה מראש גיא ???

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  17. צרבתי דיסק עם קבצי וידאו של המשפחה במהירות של 24 שזה חצי מהמהירות המקסימלית של הצורב . אחרי הצריבה בדקתי את הדיסק אחרי הצריבה והכול היה תקין (הכוונה הייתה שבדקתי גם את הדיסק וגם את הIMAGE) , אחרי יום וחצי ניסתי להפעיל אותו גם בCDROM וגם בצורב , אך המערכת לא מזהה את הדיסק בכלל שלא לדבר על לקרוא אותו . השתמשתי בNERO BURNING ROM 5.5.10.20 מה יכול לגרום למצב כזה ומה ניתן לעשות אם בכלל ? ??? ??? אני מודה לכם מראש על כל עזרה שתוכלו לתת לי .

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. שלום לכולם לפני כמה זמן קניתי כרטיס קול חדש AUDIGY ופירמטתי כבר את המחשב.. (אם כבר אז כבר..) לאחר ההתקנה והכל חיברתי את המיק ואת הרמקולים (יש לי גם רמקולים וגם אוזניות, אז קניתי מפצל כדי לחבר את שניהם לאותה כניסה ואת המיקרופון שמתי במקום שלו... למה הסברתי את כל זה אין לי מושג אבל חפיף) אז הבעיה היא שלמשל ב-TS כשאני מדבר עם חברים שלי אני שומע את עצמי או אפילו ברשמקול של windows (home edition) זה לא שאני שומע את עצמי דרכם אלא אני שומע את עצמי באותו זמן מהרמקולים שלי וזה משגע אותי כי אני גם לא יכול לשמוע את מה שהם אומרים... אז מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 8.9k צפיות
  19. Started by GPX,

למרות שהתקנתי את הדריברים הנכונים וניסיתי המון פעמים - המחשב פשוט לא מזהה את הסורק שלי ... יש לי וינ xp .. חשוב לציין שבמחשב הישן יותר של אח שלי, הסורק עובד מצוין (יש לו וינ 2000 ) ... פעם החברה שבה קניתי את המחשב שלי אמרה שזה בגלל הגדרות בביוס, אבל לא מצאתי שם שום דבר שיכול לעזור לי .. יש למישהו רעיונות ? תודה

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  20. למרות שהתקנתי את הדריברים הנכונים וניסיתי המון פעמים - המחשב פשוט לא מזהה את הסורק שלי ... יש לי וינ xp .. במחשב הישן יותר של אח שלי, גם יש וינ xp, והתקנתי לו את אותם הדרייבירים שהתקנתי אצלי, ומשום מה אצלו זה עובד .. פעם אמרו לי שהבעיה כנראה בהגדרות בביוס, אבל לא מצאתי שום דבר שקשור בביוס (אני לא ממש טוב בזה ~_~) אז אם תאכלו בבקשה לעזור לי, אני אודה מאד מאד מדא למי שימצא את הפיתרון ... תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. יש לוח של אביט AT7 MAX 2 עם מעבד AXP2400? כרטיס מסך TI4600 של גאנווארד 512 של מושקין DDR 400 סאונד בלאסטר אודיגי 2 פלטניום איקס ספק של אנרנקס 660 וואט ומשהו מוזר הוא כל הזמן מראה לי ב3.3V הVIO 3.10~3.12 וכשאני מפעיל קובץ של 3 4 גיגה של 2MPEAG התוכה של הדוקטור חומרה של ווינבונד מצפצף על הוולטאג הזה מה עושים לוח חדש יש לי אותו אולי שבועיים גם במשחקים הוא מצפצף שוולטאג יצא מתחום השלילי(כלפי מטה למרות שהוא מראה 3.10

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by ORrrr,

אז ככה, מאז התקנתי את ה AGP Miniport של הצ'יפסט שלי אם אני נכנס CS נגיד, אז אחרי הקונסול כמה שניות פתאום הודעת שגיאה כזאת HL.exe bla bla lba... וגם ניסיתי לתת לו הרצת 3Dmark2001SE והוא נפל ועשה ריסטרט למחשב על המבחן הראשון.. הצילו? :[

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הדיסק: Drive model: WDC WD300AB-00BPA1 Serial number: WD-WMA6W1691847 Capacity: 30.0 GB Drive interface: IDE השגיאה: ID: 5 Attribute name: Reallocated Sector Count Threshold: 112 Value: 112 Worst: 112 Status: Bad מה השגיאה הזאת אומרת ? איך אפשר לפתור אותה ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  24. קיבלתי במתנה הגה + פדלים לא מזוהים כשהמילים היחידות הכתובות עליהם הם : PC801 . זהו . עכשיו , אני לא מצליח למצוא דרייברים . אולי מישהו יוכל למצוא או ש... לא צריך דרייברים ויש להגדיר ידנית ב-GAME CONTROLLERS . מישהו יכול להדריך אותי אם צריך ?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  25. יש לי מחשב עם לוח אם של פנטיום שלוש 450 מגה הרץ. ניסיתי לחבר את ההארדיסק החדש שלי - 80 GB + ו 8 מגה זיכרון מטמון ומשום מה הביוס לא מזהה אותו...למישהוא יש רעיון למה? זה משהוא שאני חיברתי לא נכון או שהוא פשוט לא יעבוד על הלוח הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים