עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב עם לוח אם gah87d3h ומעבד i5-4690K לפני יומיים הפסיק לעבוד -ברגע שאני לוחץ על כפתור ההפעלה הוא נדלק וישר נכבה בלופים מהירים של שניה כמובן שהמסך בכלל לא מגיע להדלקה. החשוד המיידי היה ספק אבל כשבדקתי עם אחר לא נפתרה הבעיה. בדקתי גם את הזכרונות ע"י החלפה שלהם ולא עזר. ואני חושד שזה הלוח אם. ניסיתי לחבר כבל USB לטלפון מאחת היציאות USB של המחשב כי אם אני זוכר טוב הוא אמור להיטען גם כשהמחשב כבוי. האם זה שזה לא מטעין אני יכול לומר בוודאות שזה הלוח תקול ? עוד דבר אני זוכר שהרכבתי את המחשב היתה בעיה שהביוס לא היה מתאים למעבד הזה והיה צריך לעדכן אותו כדי שיתמוך ע"י זה שצריך למצוא מעבד מדור קודם ואז לעדכן אני לא בטוח אבל יש מצב שגם היה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. למרות שהגדרתי שיתוף תיקיות לקריאה בלבד ניתן גם למחוק קבצים מרחוק. מישהו יודע למה זה ככה? אני פשוט מצליח למחוק קבצים מהמחשב השולחני עם חלונות 10 אניברסרי מהאנדרואיד

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. פתאום המחשב מעלה לי שגיאה: Services and Controller app ברגע שאני סוגר הוא מעלה את ההודעה הבאה: system shutdown bla bla bla... this shotdown was initated by NT AUTHORITY\SYSETEM הוא גם כותב: the system process c:/windows/system32/servcies.ee terminated unexpectedlly with status code -1073741819. The system will now shut down and restart. ויש שעון שסופר 60 שניות ואז עושה ריסטרט! 10 שניות נותרו לי... אודה מאוד לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי. יש לי לוח אם די ישן של ASUS דגם P5G41C-M LX. כאשר אני מפעיל את המחשב והוא מתחיל לעלות, הוא נעצר על מסך הביוס (עם הלוגו של ASUS). צריך ללחוץ ALT+CTRL+DEL מספר פעמים, בדרך כלל 6-8 פעמים עד שהוא "משתכנע" ועולה. לאחר מכן הוא עובד והכל בסדר. האם מישהו מכיר את התופעה ו/או יש לה פתרון או שלוח האם סיים את הקריירה שלו?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי בעיה במחשב שהוא עושה ריסטרט כל כמה זמן באופן אקראי כמעט (בדרך כלל אחרי עליית הווינדוס ועובד 15-30 דקות בערך ועושה ריסטרט). המפרט: intel e6600 2gb ram Radeon HD 4670 500w ספק ga-965p-ds3 לוח אם gigabyte מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Posford,

נשרף לי הספק-כוח של המחשב הישן שלי (AMD - Athlon 3 - 700MHz). הלכתי לחנות מחשבים באיזור וקניתי ספק-כוח חדש. חברתי בדיוק כמו שהיה הספק הקודם מחובר אך בספק החדש יש שני חיבורים שלא היה בספק הקודם אז לא חברתי אותם לשומקום מכוון שלא מצאתי לאן הם שייכו ומההגיון הפשוט הבנתי שלא צריך לחבר אותם ? (מקווה שצדקתי). נסיתי להפעיל את המחשב ולצערי הרב המחשב אינו נדלק\מגיב כאילו הוא מת. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אנ י יכול לדעת בוודאות מה עוד הבעיה? תודה רבה על התמיכה :-*

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב שחזר מתיקון במעבדה (הלך ההארד דיסק). קניתי HD חדש והתקנתי לראשונה את הווינדוז 7. עדיין לא התקנתי דרייברים של החומרה (לוח אם או כרטיס מסך) ביומיים מאז שהתקנתי אותו, הוא נמצא כבוי פעמיים. 1. האם לדעתכם פגעו שם במחשב? במעבדה אמרו לי שכדי למצוא את התקלה פרקו את המחשב והרכיבו מחדש. 2. ייתכן והסליפ מוד של ווינדוז 7 גורם לכיבוי המחשב שלי ? לפני ששניתי אותו (היום בבוקר) הוא עמד על המתנה של 30 דקות. לעזרתכם אודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by spookey,

שלום! הבעיה - אחרי זמן עבודה מסוים וללא טריגר מורגש הצבעים במסך כאילו נמרחים והמחשב נתקע . הדבר הראשון שחשבתי - כ.מסך,הכרטיס מובנה ולכן הוספתי כרטיס לAGP, נראה לי שהבעיה חוזרת. האם הלך הלוח? מה עוד אפשר לנסות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by אלירן אורליק,

דגם לוח האם:ASUS z170 דגם המעבד:I7 6700 דגם כרטיס המסך:NVIDIA GTX 760 4RAM מפרט נוסף של חלקים רלוונטים לבעיה שלך: הספק ספק הכח של המחשב:750 טרמלטאק כאשר המחשב נדלק, כמה צפצופים אתה שומע מהמחשב, והאם אתה שומע צפצופים ארוכים או קצרים: כמה זמן יש לך את המחשב והחלקים בתוכו:שנה וחצי מתי פעם אחרונה ניקית ממנו אבק:הרבה זמן עבר תיאור התקלה:לפעמים הבעיה קוראת פעם ב....שאני מדליק את המחשב ופתאום מופיע המסך הכחול הזה אם האחוזים ואז צריך לרסט ללחוץ על הכפתור במארז.ויש תקופה שזה הרבה זמן לא קורה.בכול מקרה דרייבר של כרטיס מסך מעודכן.מערכת הפעלה וונדוס 10 64 BIT וכול מה שנדרש.

10. אחרי שהגדרתי בבוט שהסידירום יעלה ראשון ..(הרצתי ממטסט אבל זה לא קשור) החזרתי שההרדיסק יעלה ראשון... ואז כשעשיתי ריסטרט המחשב עשה שלושה ציפצופים ולקח לו יותר זמן לעלות את הסמל של הווינדוס שמראה שהוא טוען...(הוא עשה loading אם נקודות אחריו) ואז בזמן שהוא מנסה להפעיל את הווינדוס הוא מראה מסך כחול לפחות משניה והוא עושה שוב ריסטרט... ושאני מנסה להפעיל את הווינדוס בsafe mode בזמן שהוא טוען את הקבצים הוא נתקע והוא עושה שוב ריסטרט.. עזרה מישו? מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  11. נתחיל מזה שהביאו לי מחשב E2140 זיכרון 512 של 667MHZ ,כרטיס מסך מובנה על המחשב שאני לא יודע מהו בכלל 80 גי'גה מקום ואני מאמין שכולכם כאן מכירים את המעבדים של הE2140 . בקיצור השקעתי במחשב טיפה וקניתי כרטיס מסך של 8600GT של גי'גה בייט וגי'גה זיכרון של קינגסטון עלה לי קצת פחות מ1000 שקל . עכשיו השאלות שלי הם כאלו : 1. האם אני צריך לקנות ספק כוח בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי ? ואם כן אז איזה ? 2. האם בגלל שזה מעבד של E2140 אז היכולות של הכרטיס מסך ירדו ? ואם כן עדיף לשדרג אותו או משהו כזה ? 3. מה דעתכם על הכרטיס מסך שקניתי וקחו אותי בתור אחד שמשחק המון פיפא [מנהל ליגה כבר כמה שנים טובות במשחק] ומידיי פעם גם משחק משחקי אסטרטגיה נחמדים כמו Heroes וכאלו , האם הוא יספיק או שעשיתי …

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by roy_14,

או.קי הורדתי את גירסת הבטא של וינדוס ויסטה הקובץ הוא קובץ ZIP ששוקל 3 ג"ב עכשיו שהמרתי את הקובץ לתקיה רגילה מופיע לי שהתיקיה שוקלת 124 ק"ב ויש בפנים קובץ טקסט שכתוב בו This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. מישהו בבקשה.. יכול להסבביר לי מה אני אמור לעשות בכדי להתקין את מערכת ההפעלה!?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  13. Started by hadash,

כל פעם שאני לוחץ על כיבוי מחשב מופיעה לי הודעה של התוכנית נסגרת או אינה מגיבה "ccapp" ורק אחרי כמה שניות שהוא סוגר את התוכנית הזאת אולי הוא מתכבה ולפעמים הוא לא מתכבה בכלל

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  14. האמת, שבטח מומחי הפורום מכירים את העניין, אבל, לטובת אלו שיחפשו פתרון למחשב שפתאום לא נדלק למרות שעל פניו לא התחמם יותר מדי. שני מחשבים עם הלוח ומעבד AMD 4200 הפסיקו לעבוד לפתע פתאום. :s05: שני המחשבים עבדו כרגיל, נכנסו למצב המתנה בלילה ונכנסו לקומה. בשני המקרים המחשבים לא נדלקו - לא הגיעו למסך הביוס, נורת ON דולקת , וזהו. בשני המקרים לא היתה התחממות מיד לפני התקלה, שניהם עבדו במשך זמן רב (מתחילת הקיץ) על טמפרטורות של סביב ה-60 מעלות עם הקרור המקורי של AMD. מסתבר שהטמפרטוה הגבוהה למשך זמן יבשה את המשחה הטרמית. למרות שלא היה מדובר בטמפרטורות קיצוניות יש ללוח הזה מנגנון הגנה נוסף. הפתרון: RESET לביוס, אם ע"י קיצור הפינים המיועדים לכך, או ע"י הוצאת הסוללה, מרי…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by goldeye,

שלום בזמן האחרון כאשר אני מפעיל את המחשב בדיקת הפוסט (post) יוצאת לא תקינה במקום הציפצוף הרגיל יש ציפצוף ארוך ובלתי נגמר מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by ruff stuff,

הי יש לי הודעת שגיאה במצלמה ואני לא יודע למה ההתקנה הושלמה אז מה הבעיה . יש לי וינ אקס פי.

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם אחרי פירמוט המחשב קופא ברגע שאני לוחץ על החיבור לחייגן, ואחרי 2 דקות בערך המחשב חוזר לעצמו. כבר שאלתי את זה פעם כאן וענו לי שזה משהו עם ההגדרה של ה-IP. לא מצאתי את הדיון בחיפוש אז אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. ניסיתי F8, לא עובד מה זה עוד יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by Roma bluz,

שלום חברים. יש לי אפשרות לרכוש שידרוג לווינדוס 10 כחלק מהמבצע של משרד החינוך. השאלה שלי, האם השידרוג הוא גם הוינדוס עצמו או רק השידרוג כי הוא מגיע כדיסק. שמעתי מכמה אנשים שצריך להתיקן פעם ראשונה שזה בעצם מתקין לי את הוינדוס ולאחר מכן יש צורך להתקין שוב פעם שזה בעצם השדרוג. לא מצאתי הרבה מידע על זה לכן טיפה מבולבל. סליחה אם יצאתי בור עם השאלה. תודה

20. המחשב התחיל להשמיע רעשים מוזרים בסאונד. כאילו שומעים רגיל אבל מקורטע ממש כמו בעיית מגעים כזאת.. עכשיו מה שעשיתי זה דבר ראשון בדקתי את 2 הסלוטים של האודיו במחשב. (מקדימה ומאחורה), לא השתנה כלום, אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר אוזניות בשביל לבדוק שהבעיה היא לא ברמקולים עצמם ואכן הבעיה היא במחשב ולא ברמקולים כי גם באוזניות היו את הרעשים. בסופו של דבר ניסיתי לעשות Uninstall לדריברים של הכרטיס קול והתקנתי מחדש, אך עדיין - אותה בעיה. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם. הלוח: ‏P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI של ASUS. מערכת הפעלה Win XP Pro. מה זה עוד יכול להיות? חומרה או תוכנה? חשוב לציין שהמחשב חדש (בן חודש) ולא הותקן עליו כמעט כלום מלבד כמה משחקים ותוכנות.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by snop,

שלום ! אז ככה יש לי מחשב "ישן" מלפני שנתיים בדיוק, בחודש-חודשיים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות של איטיות - נגיד אני לוחץ על האקספלורר להיפתח הוא מתעכב 3-4 שניות.. עוד כמה תוכנות גם ככה ואפילו יותר מכמה שניות... פעם זה היה ממש שנייה לאקספלורר ושאר התוכנות ממש מהר. אין לי וירוסים במיליון אחוז, אין תוכנות ריגול - סרקתי עם הרבה תוכנות. ביצעתי שני פירמוטים בתוך שבועיים וזה לא עזר. זה המפרט שלי ואם צריך יותר פירוט - בכיף תרשמו ואני אברר מהקבלות שלי : מעבד E6600 2.4GHZ, כרטיס מסך X1900XT 512MB, לוח אם ASUS P5WDH DELUXE, דיסק קשיח 250GB, זכרונות 1GBx2. מה אני יכול לעשות כדי לשדרג ולהאיץ אותו בחזרה ? אז אותו מחשב עלה לי עם כל המארז והמאווררים והצורב וכונן DVD משהו כמו…

• 14 תגובות
    • 819 צפיות
  22. שלום רב המחשב אינו מזהה התקני usb שאני מנסה לכנס לחומרה ולבקר אפיק אוניברסלי לא מופיע לך שום מאפיינים בלושנית בקר אפיק אוניברסלי.... יש להזכיר שהסוג של הלוח asus 962lua מערכת הפעלה xp

• 20 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. שלום. יש לי מחשב חזק: 3.2 GHZ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי וכרטיס מסך X1800XT 512 MB של ATI. קיבלתי בתוכנה הזאת ציון של: 6973 שזה ציון מאוד נמוך ואני צריך לקבל בין 9000 ל - 9500. עשיתי כבר סריקה עם התוכנה a-squared Free ומחקתי את מה שצריך, יש לכם עוד הצעות? יש לי קירור טוב, יש לי מארז טראנספורמר עם 5 מאווררים. תעזרו לי בבקשה, תודה מראש.

24. שלום... לא הייתי בבית מס' שבועות והמחשב בכל התקופה הזאת היה מנותק מהחשמל כשחזרתי הדלקתי אותו ולא רואים פשוט כלום... המסך פשוט שחור ונותן הודעה של NO SIGNAL. חשבתי שאולי זו בעיה במסך/הכבל המחבר וחיברתי את המחשב למסך אחר עם כבל אחר אבל כלום לא השתנה... ניקיתי אותו מאבק לפני הניסיון הזה... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? אמרו לי משהו בקשר לציפצופים אז: בהתחלה אני מדליק ויש צפצוף בודד ונראה לי שהוא נורמאלי תמיד כשמדליקים את המחשב ויש את המסך של המעבד.. ואחרי מס' שניות יש 3 צפצופים מהירים כלומר" טה-טה-טה" תודה

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by Sargon,

העברתי את ההרד דיסקים שלי למחשב אחר. SSD אחד ושני HDD. הבעיה במחשב הזה, שהוא אומנם יותר חזק מבחינת הCPU היא שיש כל בערך2 שניות לאג בכל המחשב. כלומר, גם בווידאו, גם אם אני סתם מזיז את העכבר בסיסבוב. בהכל. יש פשוט לאג בכל המערכת. אני לא יודע אם זה מווינדוס או מהחומרה? קניתי בשבילהמחשב הזה ווינדוס הום(בשש מאות שקל...) מה קורה פה בדיוק? בTASK MANAGER לא נראה בעיה חריגה במשב. ממה זה יכול להיגרם? יש מצב שאחריי ריסטרט זה מקל, אבל חוזר כמעט כל יום.

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.