תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך אני מצליח להעלות אותו אך ורק מן ה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו וחוזר כמה פעמים עד שהוא נתקע בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
DVD חדש (165H) של LITEON, בן פחות משבוע, התקנתי אותו, הכל עבד מצויין. עדכנתי FIRMWARE לC11 REGION FREE עבד מצויין. סגרתי את המחשב, החזרתי אותו למקום.... ואני חושב שרק אז התחילו בעיות (לא זוכר אם הוא עבד אחרי שסגרתי הכל, בטוח שעבד לפני זה). הDVD מזוהה כמו שצריך בכל מקום אבל כשאני מכניס דיסק, כל דיסק - מקורי, צרוב או DVD, המנורה של הDVD נדלקת לשניה וזהו. לא רואה דיסק. ניסיתי כל מה שאני יודע לעשות - בדקתי הגדרות בWIN, חיבורים, החלפתי כבל, עדכנתי לFIRMWARE C11 רשמי - העדכון עבר חלק. כלום. שום דבר לא עובד. הבעיה היא לא רק בתוך WINDOWS, גם כשאני מכניס BOOT CD כלשהו ומאתחל את המחשב, הDVD לא רואה את הדיסק וWIN מתחיל כרגיל. פעם אחת נתקע לי המחשב כשהכנסתי דיסק לDVD אבל אני חושב שזה…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
טוב אני כבר מיואש כשאני פותר בעיה אחת צצה אחרת אני כבר תשוש מלפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש מה אני אעשה עכשיו הכל אחלה דריברים מותקים אחלה הכל נראה כמו שצריך להראות לצורך העניין המחשב לא חם כל כך ובכל זאת לא כשאני בשולחן העבודה אלא משחקים 3dmark לא יודע עושה ריסטרטים קופא אני בכר לא יודע מה זה יכול להיות פשוט אין רמז. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? לתת לי רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הצורב הוא 40X10X32X אני מכוון את מהירות הצריבה ל-X32 אבל בפועל הוא צורב במהירות של X16 ,אני משתמש בנרו(אחת מהגירסאות החדשות),הוא מתחיל במהירות של X32 ויורד ל X16 אחרי כמה שניות בהגדרות של ההתקנים הכונן נמצא על PIO ואני לא מצליח לשנות את זה ל-DMA כמו כן הכונן מוגדר ב-secondary בתור master ונמצא לבדו על הכבל מערכת הפעלה winxp pro מישהו יודע מה הסיבה ? ואיך אפשר לתקן את זה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי נמצא בצד, הבעיה היא באמת קשה, מקווה למצא פיתרון לפני שאני מחליף MOTHERBOARD. המחשב בכל הפעלה של אפליקצית 3D שכוללות משחקים, 3DMARK, ודמואים פשוט מפיל את המסך חזרה לוינדוס בדיוק ברגע שהוא נפתח. הפיתרון היחיד לזה הוא לעבור למצב 60HZ בתדר המסך, ובדרך כלל זה עוזר. דברים שניסיתי כבר לעשות: להתקין WIN מחדש (XP) כבר 4 פעמים החלפת זיכרונות החלפת כרטיס מסך (כרגע עם 9800 ATI) בדיקת התחממות - 50 מעלות מעבד, 30 הלוח. המערכת נמצאת כרגע לא במצב אוברקלוק. עידכון BIOS, וVIA4IN1 , ונסיון כל סוגי הגירסאות של DRIVER לכ.מסך. מה עוד אפשר לעשות לדעתכם? תודה, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. יש לי בעייה חדשה והפעם במשחקים. הבעייה היא שכל 4-5 דקות בערך, ממש בערך, המשחק קופא לי ל2-3 שניות ואז ממשיך. אני חייב לציין שיש לי ddr-ram 512, לא קיבלתי שום הודעת שגיאה כלשהי, ואין לי תוכנות זבל שרצות במקביל. אבקש את עזרתכם!!! תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם חיבור dvi חיברתי לכרטיס מתאם dvi to vga והמסך לא עובד... מישהו יודע מה הבעיה?? :'(
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, לאחרונה שמתי לב לבעיה בכרטיס קול שלי. או לא בדיוק בעיה, אבל משהו מוזר קרה: הכרטיס קול (SBlive Value) מוציא סאונד רק במצב של DirectSound. כלומר כל סאונד "רגיל" ממערכת ההפעלה לא שומעים, ובעצם המחשב מודיע לי הודעה שאין לו משאבים שקשורים בכלל לכרטיס קול כשזה נוגע לניגון קבצי מדיה דרך waveout (נגיד הסאונדים של ווינדוס, פלאש 6 וכד'). אבל שוב מה שמוזר שיש סאונד כאשר הוא מגיע מערוצי ה DX (משחקים, מדיה פלייר 9, ווינאמפ וכד'). הדוגמא הכי בולטת היא בעבודה עם ווינאמפ: כאשר אני בוחר את output Plugin של Directsound אז אני שומע סבבה. כאשר אני בוחר את ה Output Plugin של Waveout אז אני נתקל בהודעת שגיאה: No Sound Devices found. התקנתי את הדרייברים מחדש, הזזתי את כרטיס לסלוט PCI א…
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה היא כזאת: יש לי קבצי ISO שמכווצים בפורמט RAR. כשאני פותח אותם הכל טוב (הוא לא נותן לי שום CRC ERROR) אם אני צורב אותם או עושה להם אמולציה(עם DAEMON TOOLS) ומנסה להתקין אותם, אני מקבל שגיאות על קבצים חסרים וכו... זה קורה כל פעם... זה לא כאילו פעם אחת ההתקנה עובדת ולקובץ אחר ההתקנה לא עובדת... ניסיתי לפתוח את הקבצים גם עם WINACE - לא עוזר... הדבר המעניין הוא שהעברתי את קבצי ה-RAR למחשב אחר ברשת, פתחתי אותם שם, העתקתי חזרה למחשב שלי ואז זה עובד בסדר! תודה!
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני אתקין פלופי עוד מעט למחשב חדש לחלוטין. עכשיו האם אני צריך לעדכן משהו בביוס או שהמחשב כבר קולט אותו לבד ? אם כן, אשמח לקבל הסבר קצרצר איך לעדכן ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני חייב לציין שהמליצו לי לבוא לפה בחום! אז ככה יש לי כרטיס (בקר) סל SCSI של חברת בסלוגיק ואני לא יודע איפה לחפש דריברים מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 950 עם 512 RAM לוח של אסוס A7V וכטיס מסך g4 Ti 4400 למרות שזה לא עקרוני לבעיה נראה לי המחשב בעיקרון עובד מצוין הוא מריץ לי משחקים כבדים בחלקות כמו מאטריקס ג'יטאיי החדש והכל ממש חלק הבעיה היא שאני מריץ נגיד 5 חלונות של אקספלורר(מה שפעם יכלתי לעשות בשקט) המחשב נכנס למין עצירה כזו חושב ונתקע וזה לא רק אקספלורר זה גם 5 הודעות איסיקיו או 5 חלונות FlashFXP זה פשוט שיש מספר דיי גדול של תוכנות שפועלות ברקע העניין הוא שפעם זה לא היה קורא אני חושב לפרמט מה שאני יעשה בקרוב אבל רציתי לדעת אם יש איזשהו רעיון נוסף? הרצתי את ה- Norton Disk Doctor ו- Win DOctor ניסיתי סייף מוד ניסיתי להוציא את הזכרונות ולחבר מחדש התקנתי ווינדווס מחדש בלי פירמוט והכל עדיין אותו דבר אגב מד…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת ווידאו אני רוצה לחבר אותה למחשב , אז מה אני צריך? איזו תוכנה?? איזה חוטים?? ....
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
תרחיש: בדיקה של 3dmark2003 רצה. לפתע לפני עליית מבחן אחד זה עוצר באמצע הטעינה שאיזושהיא סיבה (אולי חום).. מעשה: לחיצה על כפתור ריסט במחשב כי שום דבר לא הגיב. תוצאה: הדיסק הקשיח אתחיל להיות יותר רועש.. מה זה יכול להיות להיות? האם אני צריך לדאוג?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש (מפרט). לפני כן היה לי GF2mx שאתם יכולם לתאר איזה הבדל אמור להיות ביניהם.. אז ככה, כמה דברים. דבר ראשון: תוצאת 3dmark 8760 - שלדעתי אפילו למפרט שלי זה נמוך.. FPS in cs - כל הגדרות הדריברים לא נגעתי זה איך שזה היה - יורד לי לפעמים ל 40 פריימים.. קרוב לכרטיס מסך הקודם שלי.. ויותר מזה, בחלק מהמשחקים אני רואה אני חושב שהביצועים אמורים להיות הרבה יותר טובים.. מישהו יודע מה הגורם לאי נצילות הכרטיס?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי GHOST על HD WD חדש שקניתי. המחשב מזהה את הארדיסק גם WINDOWS מזהה אותו קבצי הGHOST שפתחתי מופיעים אבל כשאני משנה בביוס את האתחול לWD שעשיתי עליו GHOST רשום לי PRESS A KEY 2 REBOOT למה??? הWD מחובר כSLAVE ובביוס יש לי אפשרות לבחור מאיזה HD לעשות BOOT. מה לעשות? זה דחוף!!
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לפגום במשהו? (מעכרת הפעלה,המשחק עצמו,דרייברים,הארד דיסק,זיכרון,כרטיס תלת מימד וכו') כי vice cityנתקע לי כבר 9 פעמים!! ואני מפחד שזה שאני מרסט דרך הכפתור על המארז יכולה להזיק כי כאשר המשחק נתקע המוזקיה ממשיכה והיא מופעלת מההארד דסיק השני שלי תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
סתם לידע כללי במה יכול לעזור לי עדכון ביוס? (ואני לא עושה אוברקלוק!)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלהן ... לפני כיומיים המחשב שלי התחיל לזחול כאילו הוא מריץ משהו כבד ברקע, ושבדקתי (ראה בתמונה) נראה כי כל הזמן הCPU USAGE עומד על 100 אחוז מבלי שאני מפעיל תוכנות כבדות מהרגיל. נראה גם כי הפרוסס EXPLORER.EXE לוקח הרבה יותר זיכרון מהרגיל - 140-180 מגה RAM. ניסיתי לרסטט, להפעיל במצב בטוח, לבדוק וירוסים, ספי ווארז, וכו .... והבעיה עדיין עומדת ! מה יכול לגרום לזה ? - אני אובד עצות ! אגב, יש לי XP1700 512MB GigaByte KT400 G3 Ti200
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני HD במחשב אחד של 20 GB והשני של 3.2 GB . כל עוד אני מעתיק חומר מהדיסק הגדול לקטן הכל בסדר הבעיה מתחילה כאשר אני צריך להעתיק חומר מהדיסק הקטן לדיסק הגדול זה לוקח לי פי 10 יותר זמן . ניסיתי לעשות FDISK + FORMAT אבל זה לא עזר אין סקטורים פגומים כמו כן לקחתי את הדיסק לחבר וחיברתי את הדיסק הקטן אצלו והתופעה חזרה. (יש לי מערכת הפעלה WINXP ) למשהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה אינני רואה כשאני נכנס לadvanced את הלשוניות. אני רוצה לשים AA,AF ואינני יכול לאחרונה התקנתי את הדרייברים קאטאליסט 3.2 יש ברשותי radeon 9700 by sapphire תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום שלום כבר כמה זמן שאני מנסה להתקין מחדש את המחשב של ההורים של חברה שלי - אבל המחשב די צולע עם המון בעיות - אחת הבעיות העקריות שאני נתקע עליהם היא שאני לא מצליח להריץ את תוכנת ההתקנה של חלונות מה CD אני פשוט לא מצליח להכנס לביוס (ניסיתי DEL או F4 - אם אני זוכר נכון) ואפילו כל כפתור אפשרי על מנת להצליח להגדיר שיתחיל את ה BOOT מה CD - הכונן דיסקטים דפוק שם ככה שאי אפשר לעלות עם דיסק איתחול ... מישהו יכול להסביר לי איך להכנס לביוס (אני ממש לא יודע איזה לוח אם זה ובגלל יושנו (ישן) אין להם כבר שום דוקומנטציה שלו. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי צורב סמסונג 48x24x48 אין לי מושג למה כשאני בוחר מהירות, ניתן לי לבחור רק עד 24X הנני משתמש בנרו 5.5 ! בבקשה בבקשה עזרה! בדיוק קניתי חבילה של דיסקים שכתוב עליהם שהם מסוגלים לצרוב על 40X.... מה קורה? איך אני מתקן את זה? :saint:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן כן אני יודע ..מסכים גרועים ..לא שווים .. טוב באו אני יחדש לכם ...זה מסך חייה .. אני עכשיו על רזוליציה של 1280X1024 עם קצב ריענון של 120 .. עומק הצבע מדהים ...פשוט רואים מדהים ..אבל מה כל פעם שאני מדליק את המחשב או סתם אחרי שאני יוצא מהשומר מסך שלי .. צריך לכוון את המסך מחדש.. כאילו הוא זז לצד כזה ..רואים שחור מואר יענו איפה שאמור המסך למלאות .. וזה מזה מעצבן ..התקשרתי אליהם הם דיבר יפה נחמדים אקיצר שירות טוב .. אמרתי להם את הבעיה והם אמרו לי אין בעיה נחליף לך מסך .. טוב הם באו להחליף לי מסך הכל טוב ויפה ..אני פותח את המסך וכוון ..חוזר מביצפר ואני רואה שזה עוד פעם קרה .. כבר החלפתי מסך פעמיים וזה קורה לי את אותו בעיה ... ולחבר שלי יש את אותו מססך בדיוק אבל לו זה לא קו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי שלום לכולם לפני שאני יתחיל אני יספר לכם שהמחשב הוא מחשב חדש שנקנה בשבוע שעבר הנה המפרט : מעבד אינטל 2.4 533 לוח אם של ספיר כולל כרטיס מסך עליו של ATI SHAPIR זכרון סמסונג אורגינל 256 מגה 266DDR ארדדיסק 20 גיגה IBM 5400RPM צורב MSI 52X24X52 הנה המפרט מקווה שלא שכחתי כלום אוקי אז הנה הבעיה : מדי כמה זמן ... אין הגדרה מדוייקת זה יכול לקרות פעם ביום או כל 10 דקות ... מה שקורה זה שהצורב מפסיק להגיב ומה הכוונה מפסיק להגיב אני לוחץ על הכפתור להוציא את הצורב או להכניסו ופשוט כל המחשב נתקע וזה לא רק שהווינדוס נתקע ... אפילו הצורב עצמו נתקע ... ואני לא יכול אפילו להכניס או להוציא את הצורב פשוט הכל תקוע .... (ייש אור של חשמל בצורב אבל כלום לא מגיב) דרכים שבאמתעותם ניסיתי לפתו…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-