עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kellycobain,

היי. היום קיבלתי את כרטיס הקול החיצוני שרכשתי. כרטיס קול של חברת midiplus audiolink pro. הכרטיס מתחבר למחשב באמצעות יו אס בי. קראתי את העלון ונאמר שם לחבר את הכרטיס באמצעות היו אס בי , לחכו תשהמחשב יזהה התקן יו אס בי ואז להכניס את הדרייבר. משום מה המחשב לא זיהה את הכרטיס גם אחרי שאיתחלתי את המחשב עדיין, הוא לא זיהה אותו. התקנתי את הדרייבר בכל זאת הדלקתי את הכרטיס, שנכנסתי להגדרות צלילים ושמע הכרטיס מזוהה שם, השם שלו מופיע שם, אבל את המיקרופון שחיברתי לא שומעים. דבר נוסף שקרה הוא שלא ניתן לגעת בעוצמה של הקול , זאת אומרת שאני לוחצת על האייקון של הרמקול , העוצמה נראית באפור, שאי אפשר לשנות אותה... בבקשה? מישו?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. אתמול שיחקתי BFBC2 ואז החלטתי לשחק משהו אחר. שיחקתי space pirates and zombies אבל גם גלשתי באינטרנט כי הזמן טעינה שלו ארוך. איך שאני מתחיל לשחק קצת הוא די צולע כאלו הוא עושה paging כמו משוגע ואז מסך כחול. אחר כך הוא ניסה בכלל לעשות boot מהCD אבל אחרי כמה נסיונות הוא רץ מהדיסק הקשיח עם תוצעות מעורבות. הוא אמר מדי פעם שאי אפשר לשמור קבצים לכל מני ספריות. הוא רץ קצת בעליה ואז מתפגר. היום ממצב קר לא לכלך הצלחתי להעלות אותו הרבה . הוצאתי את אחד הזכרונות וזה עבד יותר טוב אבל זה כנראה היה מקרי כי גם קיבלתי את המסך הכחול. בBFBC2 אני מדי פעם מקבל חורים שחורים בתמונה ולפעמים זיהיתי שחלק ממנה זוהר. אני ממש לא בטוח אם זה קשור לכרטיס מסך. המסך הכחול הזה לא נשאר הרבה זמן אז אני לא יודע…

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by blizzard20,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג LENOVO N500 ויש לי בעיה: היה לי ווינדוס ויסטה מותקן עליו. רציתי לשדרג לווינדוס 7 אז עשיתי ריסטרט אבל עם הדיסק של ווינדוס 7 בכונן והעלתי את המחשב דרך הכונן. נכנסתי למקום של השדרוג (שהחומר הישן לא יימחק מהמחשב) והוא רשם לי הודעה שבשיל לשדרג ווינדוס קיים צריך להיכנס לווינדוס ואז רק להכניס את הדיסק ולהתחיל את תהליך השדרוג ולכן יש לעשות ריסטרט ולהפעיל את המחשב דרך הויסטה. לחצתי על כפתור האיקס ועשיתי ריסטרט ומה שקורה זה כזה דבר: המחשב מראה לי את המסך של הביוס (ואומר לי ללחוץ על כפתור אם אני רוצה להיכנס להגדרות הביוס ) ואחרי שניה הוא פשוט מראה לי מסך שחור, בלי סמן מהבהב בפינה בלי כלום - פשוט מסך שחור (במקום שיופיע הלוגו של הווינדוס..). ניסיתי לשנות בהגד…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by asafbd,

טעות בקטגוריה ...

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. אהלן חברי הפורום היקרים, היום הדלקתי את המסך שלי מדגם samsung syncmaster t220p ולהפתעתי הלא נעימה התחלתי לראות עיוותים בתצוגה, עוד בשלב ה boot ועלית המערכת. התיאור הכי טוב לעיוותים הוא שאיזורים במסך עם ריכוז של צבע שחור מופיעים במעין גוון ירקרק ומרדצד. רוב הגוונים חוץ משחור מוצגים יחסית בסדר (ישנן מריחות של צבע ורוד פה ושם שכנראה גם קשורות לצבע מסוים אחר) המחשבה הראשונה שלי היתה התחממות של המסך/כרטיס מסך - אך המחשב הודלק זה עתה לאחר 3 ימים בו היה כבוי! הוא עוד לא הספיק אפילו להתחמם יותר מידי.. מן הסתם שנסיתי reset, כיבוי והדלקה, הוצאה מהחשמל וכיוצא בזה. ניסתי לבדודד את הבעיה לכרטיס המסך או למסך עצמו : כשניתקתי את כבל ה DVI מהמחשב המסך המשיך לרצד בצבע הירוק שאמור להיות שחו…

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by yadin,

שלום יש לי מחשב שבעברו היה נתקעה יודעים קפוא לאחר ניקוי יסודי של המחשב המחשב הפסיק להיתקעה ועכשיו הוא מתכבה לגמרי לבד אם אני משחק הוא מסוגל להתכבות כך סתם עעזרה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by yadin,

שלום מקירים את זה שפיתום בצד של המחשב אי אפשר להכניס קבצים לא לגעת שם ביכלל וזה ניראה כאילו רגיל אבל שמים לב שכל הקבצים דחוסים בצד אחד מה אני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. יש אצלי מחשב נייד עם כרטיס מסך של nvidia מדגם gt 330m. עכשיו מדי פעם המסך ניכבה,נדלק, ואז מופיעה לי הודעה בסרגל למטה שהכרטיס הפסיק לעבוד,משהו כזה, ויש הודעת שגיאה. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה? התקנתי את העידכונים הכי חדשים שמציעים באתר של nvidia, ועדיין אין פיתרון לזה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by Director,

אהלן, הפעלתי את המחשב מחדש ובחלון ה BOOT נתקלתי בהודעה הבאה: "A disk error occurred , Pres Ctrl+Alt+Del to restart" . מישהו ניתקל בבעיה הזאת פעם ? יודע איך לפצור אותה ? ניסיתי לחבר את ה HDD לחיבור SATA אחר , החלפתי כבל SATA , שיניתי שה HDD יעלה ראשון ולא ה CD-ROM או משהו אחר וכו' . מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן... הבעיה היא במחשב Pc רגיל , שפשוט החליט לשבוק חיים לפתע לחיצה על כפתור ההפעלה לא עשתה כלום , פשוט מת... הניסיונות שאני עשיתי כדי לתקן הם : החלפתי ספקים - בעיה נמשכת , הספק עובד מצויין במחשב אחר.. ניתקתי את כל הכבלים והחומרה מלבד המעבד , הוצאתי את הבטריה של הביוס לדקה אחת והחזרתי (קראתי איפשהו שזה יכול לעזור) - ולא עזר :ֹ/ שום קבל בלוח אם לא נראה מנופח (פגום).. המשכתי ובדקתי את החיבור של הפנל הקדמי של המחשב ובהם נמצאים כל הכבלים של הלדים , הספיקר הפנימי וכמובן של כפתור ההפעלה (Power Sw) ושל כפתור reset sw .. ניתקתי וחיברתי אותם חזרה למקום הנכון לפי ההוראות של הלוח האם הספציפי שלי Gigabyte GA-EP35C-DS3r בכל מקרה , כרגע נראה לי שזה יכול להיות רק לוח-אם או מ…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. המחשב לא משמיע שום צליל של שגיאה גם... (ומן הסתם המסך לא נדלק) פשוט נדלקים המאווררים וזהו מה שמוזר זה שלפעמים הוא כן עולה! אבל אם מעמיסים אז BSOD ולפעמים גם העמסה לא מפילה אותו זה הספק הלך?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by dudik5,

למרות שהתקנתי פלאש פלייר. למשל ביו טיוב הסרטון מתחיל להטען ואז נעצר. לאחר מספר שניות אני שומע צפצוץ מהמחשב והמסך נכבה. אני צריך לכבות את המחשב פיזית ולהדליק אותו מחדש כל זאת לאחר פירמוט. יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים וקודקים מה עושים?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי לאחרונה בעיה מוזרה ומעצבנת. המחשב פשוט קופא תוך כדי עבודה, סמן העכבר לא זז גם הוא. ctrl+alt+del לא מגיב ואני חייב לכבות ולהדליק מחדש. זה קורה בלופ 2-4 פעמים ואח"כ עובד רגיל כמה שעות. 1. למרות שאני לא מצליח לחשוב על קשר, אציין שזה התחיל מיד אחרי שהחלפתי מאוורר למעבד (אין בעיה של חימום, בדקתי, לא עובר את ה 50 מעלות) 2. אין הודעות שגיאה, אין BSOD, אין שום דבר ב EVENT VIEWER 3. אשמח לסיוע, ולהמלצות על כלים לבדיקת מעבד\זיכרון ולוח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by zxcv12,

היי, אני מנסה להתקין את WINDOWS 7 64 BIT במחשב הנייד אבל אני מקבל הודעה : windows cannot found drivers משהו כזה הבנתי שזה קשור לדרייברים לכונן SATA במחשב אבל לא הצלחתי למצוא משהו מתאים. אגב המחשב מסוג VOSTRO 3350. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. הייתה לי תיקייה בשולחן העבודה שהיה בה קבצי MP3 וFLP. אתמול בצהריים רציתי להיכנס לאחד הקבצים שם אבל פתאום אני רואה שהיא לא נמצאת. חיפשתי עם החיפוש של ווינדוס וזה לא מצא את התיקייה או אחד מהקבצים שיש שם. ניסתי כמה תוכנות של שיחזור קבצים אבל אף אחת לא מוצאת את התיקייה או אפילו חלק ממנה. אני לא מחקתי אותה בוודאות ולא הזזתי אותה. היא נעלמה סתם ככה. איך אני יכול למצוא אותה? זה הגיוני שפתאום תיקייה אחת בלבד תעלם?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  16. שלום, צירפתי שתי תמונות ובהן הדגשתי באדום את שתי הבעיות: 1. מהירות המאוורר של power supply מופיעה בתמונה הראשונה ובשנייה היא נעלמה כך זה קורה לסירוגין כל זמן שהתוכנה עובדת. 2. במתחים מול מתח של 12V מופיע מתח נמוך מאוד 2.37V, מה זה אומר? http://imageshack.us/photo/my-images/35/screenhunter01jul151443.gif/ http://imageshack.us/photo/my-images/405/screenhunter03jul151444.gif תודה לעוזרים, גיל.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב נייד עם יציאת RGB (15 פינים ) ואני רוצה לחבר אותו ל LCD שלי חיברתי עם כבל יציאה אחת למחשב ויציאה שנייה לטלוויזיה. זה עובד הבעייה שסאונד לא שומעים כי זה לא מעביר סאונד, אז חיברתי כבל סאונד שאת היציאה היחידה חיברתי לכניסה של הרמקולים של המחשב נייד, ואת היציאה השנייה שיש בה שתי כבלים של שתי הרמקולים L AND R חיברתי לטלוויזיה אל החיבור של AV1 ( צהוב + אדום) הבעייה שהסאונד לא עובר עזרה? נירא כאילו צריך להפעיל איזה אופציה במחשב שגם הסאונד יעבור לטלוויזיה כי כשאני מפעיל שיר במחשב, אז את המסך עצמו של המחשב אני רואה בטלוויזיה אבל את השיר אני שומע דרך המחשב חחח תודה ושבת שלום דרך אגב השם של הכבל אודיו זה- כבל אודיו 3.5 זכר ל 2RCA (יציאה אחת עם בננה 1 ויציאה שנייה…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by nik55,

הי מבלי אזהרה קיבלתי מסך כחול..מעד כמה שהספקתי לקרוא היה שם משהו שקשור לזיכרונות וירטואלים..האמת שקיבלתי כמה אזהרת זיכרון וירטואלי נמןך מספר פעמים בחודשים האחרונים ונראה לי די תמוה כיון שאני משתמש ממוצע (גלישה וזהו ,אפילו מוסיקה בקושי שומע) בלי שום תוכנות מיוחדות..אגב מאז שהתקנתי את גוגל כרום החלו האזהרות.. והם מופיעות פעם בחודש רק בשימוש עם הכרום אגב... בקיצור מסך כחול הופיע וחלונות סירבו לעלות ..לא זיהה הארד דרייב....אחרי הדיכאון הראשוני וההבנה שכנראה הלך הארד דיסק החלטתח להוציא את הסלוטים של הזיכרון ולנקות אותם..ניקיתי והחזרתי והמחשב זיהה את הארד דרייב, אבל סירב להעלות את חלונות בתואנה של טעות בקריאת ההארד דרייב.. הגעתי לביוס..הגדרתי אופציה אופטימלית..וראה זה פלא , המ…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by חכ,

רציתי לשאול, מחשב כף יד palmone zire31 אשר אי אפשר לסנכרן ממנו ולא ניתן גם להעביר מהכרטיס שלו למחשב, אם זה בעיה בתוכנה ואם לא אז באיזה חלק ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by intel suck,

מחובר לי מערכת 2.1 לחיבור הירוק הקדמי של המחשב (אם אני מחבר מאחורה אין בכלל קול) ויוצא לי קול רק מרמקול אחד. או ימני או שמאלי (אם אני משחק עם הכבלים) מהסאב יוצא קול, הכרטיס קול הוא REALTEK ON BOARD רגיל ופשוט מותקן הדרייבר האחרון שלו, הכל שם מוגדר על ברירת מחדל מוגדר כסטריאו והכל מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא נפתרה מה לעשות? תודה יום טוב.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by NIVTAL,

קניתי את הכבל הנ"ל ורציתי לשאול איזה מהם זה מהחוטים (Red Blue Green) הוא וידאו ואיזה הם אודיו. או שזה לא הולך ככה, הייתי שמח לדעת. וגם, חיבור component הוא כולל אודיו אם אני מחבר אותו דרך VGA? תודה רבה רבה על העזרה !

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by yossil07,

המסך חדש ומחליף מסך 19" וישמש בעיקר לקריאת טקסט באינטרנט המסך עובד על רזולוציה 1680 *1050 בחיבור DVI תדר 60 HZ לאחרונה שמתי לב לבעיה מטרידה של ריצוד בזמן קריאת טקסטים באינטרנט וגם בזמן קריאת מסמכי וורד / צפייה בסרטים המסך לכאורה יוצא מפוקוס, הטקסט / העמוד הניצפה זז ימינה ושמאלה ללא סיבה (לא כאשר אני גולל את עמוד האינטרנט) האם יתכן שהבעיה נעוצה בכך שהחמרת המחשב לא תומכת במסך 22" מדובר בכרטיס מסך ON BOARD ATI RADEON XPRESS 1250 האם נתופעה מוכרת ,או שעלי לפנות ליבואן לשם החלפה תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. שלום, יש לי תקלת אינטרנט ממש מוזרה... כאשר אני מחובר לראוטר שלי בבית עם המחשב הנייח החיבור לאינטרנט מתחבר ומתנתק כל שניה , אני רואה את זה במנורה של הכרטיס רשת שהוא משתולל וגם שמופיע איקס לשניה ונעלם וחוזר כל שניה על חיבורי הרשת שלי. וכמובן שאני לא מצליח לגלוש. אם אני מחבר מחשב נייד לאותו כבל רשת- זה עובד מצויין.(מזה יוצא שיש בעיה במחשב) לקחתי את המחשב לחבר ואצלו המחשב מתחבר ללא בעיה לאינטרנט ונשאר מחובר לכמה שעות טובות. מזה יוצא שאין בעיה במחשב וגם לא באינטרנט שלי בבית... אז איפה הבעיה? למה הנייח שלי לא עובד בבית שלי? תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אהלן קניתי כרטיס gigabyte gtx570 oc ultra durable מ TMS לפני כמה ימים, אחריי שהתקנתי אני קולט שאני מפעיל MKV (היי דף) אז יש גמגום או קצב פריימים נמוך, הסרתי תוכנות שעלולות להשפיע, החלפתי דרייברים ניסיתי נגנים שונים עשיתי דרייב סוויפ והתקנתי מחדש כלום לא עזר. מה זה יכול להיות ? מישהו נתקל במשהו כזה ? אני אצטרך להחזיר את הכרטיס ושיחליפו לי אותו ? מישהו יודע אם TMS בעייתיים בדברים האלו ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by guy_intel,

שלום, יש לי בעיה עם הדיסק. אני מריץ Chkdsk והוא נתקע בשלב 4. לכן עברתי להשתמש ב-Norton Disk Doctor וב-TuneUp Utilities. אני מבצע בשתי התוכנות בדיקה מעמיקה לדיסק והוא מחייב לעשות restart. כאשר המחשב מאתחל הוא מריץ את ה-chkdsk הרגיל של ווינדוס ולא שום בדיקה שמזכירה קשר ל- Norton Disk doctor או ל- TuneUp. זה נראה כאילו chkdsk השתלט על התוכנות ורץ במקומן. Any ideas ?? גיא

• 0 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים