תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שמעו זה אחד הדילמות הכי גדולות שהיו לי... שמעו ת'סיפור: וואלה ליפני כמה ימים שמתי סרט במחשב מדיסק העברתי את האופציה כדי לראות בטלוויזיה ואז באמצע הסרט פיתאום התחילו תנודות (כמו גלים ...) ניסיתי להפעיל סרט אחר שראיתי אותו כבר חלק... אותו דבר... אמצע הסרט ואפילו טיפה ליפני זה... יש את התנודות האלה... עכשיו כל פעם שהייתי מקטין ומגדיל שוב בחזרה את ה-Windows Media Player או את ה-RadLight זה היה מסתדר אבל אחרי שוב כמה דקות זה חוזר על עצמו... השאלה שלי... מה זה יכול להיות??? הכרטיס? הכבל? מקודדים? בכלל משהו אחר??? תודה מראש לכל מי שעוזר...
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע וקופא ורק ריסטרט עוזר לא משנה מה אני עושה, אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש וזה פשוט קופא באמצע. מה עושים?? חשוב לזכור פנטיום 3 450 מה"ץ 256 זיכרון. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם נהרס לי חלק בדיסק עם חומר חשוב עליו ואני זקוק ב*דחיפות* לחלק מסויים מתוך דיסק זהה מאותו סוג - IBM 41.1GB. אם למישהו יש דיסק כזה למסירה/מכירה - צרו איתי קשר ב oolaf@walla.co.il תודה אלי
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
תראו פרמטתי את המחשב (Windows XP Pro + SP1)... עכשיו אני לא מוצא לו סריאל נסיתי כבר את כל הסריאלים שיש עכשיו יש לי שאלה...איך אפשר למחוק את הווינדוס שההתקנה הספיקה להתקין (עד לשלב של לשים סריאל) מהדיסק קשיח...? עריכה: לא משנה הסתדרתי... תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני חושב שזה בגלל האנטי וירוס כי רק הוא מאחר יש לי 256MB OF RAM... אני יודע שתגידו לי שאני צריך לקנות עוד אבל יש עוד דרכים שהווינדוס יעלה יותר מהר? נ.ב יש לי Anti Virus Kaspersky ופיירוול Kerio
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה לחבר את היציאות של המארז ללוח האם. המארז: FOXCONN TLA570 לוח האם: ASUS P5RD1-VM דבר ראשון אי אפשר לחבר את המנורה של הפאוור ללוח האם, כי בלוח האם יש 2 כניסות (2 מקלות) ובחוט של הפאוור לד של המארז יש 3 יציאות(3 שקעים שאילהם מחוברים 2 חוטים). דבר שני הלד של הדיסק הקשיח לא פועל, חיברתי בדיוק כמו בספר. דבר שלישי הFRONT SOUND עובד (כשאני מחבר רמקולים) אבל המיקרופון לא. חיברתי (מלמעלה למטה) GROUND ואז MIC IN ומימין לMIC IN חיברתי MIC POWER. והמיקרופון לא עובד. אשמח אם מישהו יעזור לי!!!
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כבר כמה זמן יש לי בעיה די מעיקה עם המחשב. כמה שניות אחרי שווינדוס עולה, אני מקבל מסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ http.sys. והוא אומר שאם זו פעם ראשונה שאני ארסט ואם לא אז שאני אפנה למנהל המערכת שלי ובלה בלה. הדרך היחידה שלי למנוע ממנו להתקע ככה זה מיד איך שהמחשב עולה אני מתחיל להכנס לסתם תיקיות ולעבוד איתו.. כנראה שאם הוא לא עושה כלום איך שהוא עולה הוא מקבל איזה ארור ונתקע.. זה די מוזר. עכשיו גם התקנתי דריוורים חדשים לכ. מסך שלי, ושוב קיבלתי מסך כחול אחרי שהמחשב עלה, אבל שם היה כתוב שיש בעיה באיזה דרייור. עשיתי ריסט ואני מקווה שזה הסתדר. צירפתי פה 2 קבצי מינידאמפ, הראשון של ה-HTTP.SYS הזה והשני של הבעיית דריוור. אם מישהו יוכל לפענח אותם ולעזור אני מאוד אודה לו.. תודה! [atta…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שיש לו בעיה ממש מוזרה . כל פעם שאני מפעיל אותו זה עושה רעש ממש מוזר (לא מהרמקולים אלא מהמחשב עצמו) ואז הוא נתקע . לפעמים הוא לא נתקע באותה הנקודה וממשיך עוד קצת ואז רושם שאין מקלדת . ניסיתי להכניס יותר טוב את החיבור , ניסיתי להחליף מקלדות ושום דבר לא פותר את הבעיה מה עוד אפשר לעשות ומה הבעיה המוזרה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את הכרטיס מסך 6800 gt המפרט של המחשב שלי הוא פנטיום 4 3 גיגה רץ 1024 זיכרון 80 גיגה סאטה ו 350 וואט ספק כח ג'נרי הבעייה שלי היא שאני נגיד מריץ משחק כמו fear או scarface המסך עצמו מהבהב כזה.... עכשיו הרצתי 3d mark 2005 וקיבלתי 4799 ניקוד....ושם לא הבהב כלום רק במשחקים..... בווינדוס הכל סבבה... שאלתי היא מה יכולה להיות הבעייה?? היה כמה זמם ששיחקתי ב fear משהו כמו 20 דק והכל עבד חלק......הטמפרטורה היא בסביבות 62-67 מעלות בכרטיס ו איזה 52 ככה לא במאמץ יש לי קירור של mv 5 silencer מה יכולה להיות הבעייה? האם הכרטיס דפוק?? או שזה בגלל הספק כח?(מה שאני מניח שכן) תודה לעוזריםםםםם
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאינטרנט אז הוא עובד מהר הכל טוב וחלק ללא תקיעות , אחרי כמה דקות הוא מתחיל להתקע! יש למישהו מושג מה הבעיה? אני נואש בבקשה תעזרו לי נמאס לי כבר נ.ב אין המחשב שלי שום וירוס ושום זבל
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי מחשב-P3-733 ,עים-128 sdram .איפה אני יכל להשיג זכרונות להגדלה וכמה יכל לעלות? תודה א ש ר
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים שהורדתי מהאתר של ati הוא נותן שתי הודעות 1. 2. הוא נותן לי להתקין רק מהדיסק שבא עם הכרטיס, אבל זה דרייבר ישן (גרסא 6.10, וכבר יש 6.11). מה זה החרא הזה?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היה לי מחשב ישן שנתתי לחברה שלי. הבעיה היתה שהלוח אם שלו נדפק ולכן נאלצתי לקנות לה חומרה חדשה... אז אכן, קניתי לוח אם חדש וכמובן זיכרון (כי הישן כבר לא התאים). עכשיו הבעיה היא שאחרי שהתקנתי הכל המחשב משום מה לא עובד... אני מדליק את המחשב, הכוננים מתחילים לעבוד (ה-Cd וה- HD), המאווררים עובדים. אבל המסך לא נדלק. ז"א שהכרטיס מסך עוד לא התחיל לעבוד. וחוץ מזה לא קורה יותר כלום. (הכרטיס מובנה בלוח). המעבד הישן שלי היה פנטיום 4 , 1.5 ג'יגה הרץ. סוקט 478 כמובן הלוח החדש הוא Asrock p4i65G . גם כן סוקט 478. מישהו יודע מה הבעיה? יכול להיות שהמעבד הישן לא מתאים ללוח החדש יחסית משום שאין תמיכה או משהו כזה? בבקשה תעזרו לי בנושא זה דיי דחוף. הדגם של המעבד הוא: Intel Pentium 4 1.5GHZ / …
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות? אז איך כתבתי עכשיו? כתבתי בוורד והעתקתי
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222942.0 סרקתי את המחשב ועדיין יש לי את אותן הבעיות, כל פעם שאני מפעיל IE או FF (וגם סתם בלי קשר לכלום לפעמים) אני מקבל שיש ROOTKIT ואז הקובץ פשוט נמחק ואני נאלץ להתקין את מערכת ההפעלה מחדש. בנוסף אני סובל מקפיאות במערכת. מצ"ב קובץ של ה KASPERSKY. תודה לעוזרים עריכה- אין לי מושג איך אני עושה את הקובץ המצ"ב ברזולוציה נורמלית..... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, הבעיה באמת דחופה מהעובדה שהאינטרנט עלול ליפול לי שוב בדקות הקרובות. הבעיה היא כזו- הרשת שלי תקינה (כך לפי דבריו של נציג תמיכה מבזק), אך האקספלורר לא מציג דפי אינטרנט. בנוסף, כאשר ניסינו ל"לשלוח" פינג לאתר כלשהו של בזק זה אכן קלט מה שמוכיח שהבעיה היא באקספלורר (הפיירפוקס כלל לא פועל). לאחר 31 דקות שיחה איתו בטלפון שלא הובילו לשום מקום, עשיתי שיחזור מערכת והאינטרנט אכן פעל! זו הייתה הקלה לכמה דקות אך לאחר מכן הסתבר שהבעיה חזרה וחזרה, כך כשלוש פעמים. אין לי מושג מה יכול לפתור את הבעיה ומה יכול לגרום לה. אולי זה הAVG? הZONE ALARM? אשמח לתשובות, אני אובד עצות!
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי ספק עם 480w ויש לי כרטיס מסך 7600GS. עכשיו הכנסתי למחשב למשך שבוע וחצי x1950pro ואחרי שהכנסתי את ה כרטיס שלי שוב[7600GS]. קורה מצב שהמאווררים לא מסתובבים. יש לי 2 על הצד של המארז ועוד אחד מעל המארז. קורה לי מצב שהמאוור של המעבד לא מסתובב שאני מדליק תמחשב ואז אני מיד מכבה אותו ומדליק שוב לאחר מספר שניות ואז הוא על סף קריסה כאילו שהוא כמעט לא מסתובב שוב מה לעשות עם זה? כדאי לקנות ספק חדש? אני חושב שזה בגלל ה x1950pro שהכנסתי תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חבר שלי ביקש ממני לבדוק מה קורה עם המחשב שלו, הוא כל הזמן קורס ועושה ריסטארטים, בדקתי את המחשב וגיליתי שיש לו בעיית חום חמורה (המעבד מגיע ל 90 מעלות במאמץ ו 80 בלי) בלי קשר לזה הבפנים של המארז חם (מרגישים) נגעתי בסינק של המעבד (וכן אני יודע שזה לא חכם) והוא רותח אז הבעיה היא לא במשחה הטרמית, המאורר פועל כמו שצריך ואין לי מושג מה לעשות, אני לא רוצה להגיד לו שהוא צריך להוציא עוד כסף כדי לתקן את זה, יש דרך אחרת? ודבר שני יש לי עוד חבר עם אותה בעיה ואצלו יש גם בעייה שהמתח של ה 2.5 מוציא רק 1.6 זה משפיע?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
בבקשה! :'( תעזרו לי לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב שיעלה לי משחקים כמו the sims 2 sirius sem ועוד וכו' עם מעבד core 2 duo מהירות אמצעית צורב dvd משולב.. ולא אכפת כמה ייעללה!! אבל בקשה לא להגזים תודה..!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום כולם! קודם כל.. אחלה פורום, אני חדש פה... רק עכשיו גיליתי (לצערי) את האתר המדהים הזה!! בכל אופן, רכשתי מחשב חדש לפני כמה ימים בנעה מחשבים בחיפה... המליצו לי על כ. מסך של BFG 7600GT........ הדבר הזה מרעיש מאוד, המאוורר פשוט פועל בעוצמה מלאה כל הזמן! דיברתי עם החנות אמרו לי שאחרי שאני אתקין דרייברים זה יסתדר והוא יווסת את עצמו, אך זה לא קרה... האם זה באמת ניתן לוויסות? או שכדאי לי להחליף לאותו כרטיס של ג'יגה בייט.. שמעתי שהם שקטים כי יש להם קירור פסיבי משהו כזה... אשמח לעזרה וייעוץ! הרעש מגיע במאה אחוז מהכ. מסך, הוא עובד ללא הפסקה בפול מהירות, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של נבידיה! תודה כולם... שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע מה זה, אני גם לא יודע אם זה שייך לפורום הזה (אם לא, תעבירו לאן שצריך). אבל יש לי שתי בעיות עם הכרטיס קול: הראשונה היא שאני לא מצליח להקליט כלום. יש לי מיקרופון, הוא עובד 100% (נבדק), אני מקליט משהו דרכו ולא שומעים כלום. הבעיה השניה היא, שגם להקליט קול ממשחקים ודברים כאלה זה לא למקליט. יש בעיה כלשהי עם כל הקטע של ההקלטה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אז ככה בא לNERO מתחיל את התהליך... AUDIO CD בלה בלה... מתכונן לצרוב לוחץ על BURN אחרי כמה שניות בדיוק כשאמורה להתחיל פעולת הצריבה המחשב נכבה כאילו שצורב עושה קצר או משהו... עכשיו הלכתי וניסיתי לצרוב סתם דיסק DATA - צורב בלי בעיה ובלי שום כיבוי אוטומטי... חשבתי אולי הבעיה בNERO - ניסיתי תוכנה אחרת - אותו דבר!!! :'( השאלה היא מה זה הדבר הזה?!?! ??? למה זה עושה את הבעיה בצריבה של דווקא AUDIO CD? עזרה/עצות/דעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי לכם. יש לי בעיה "קלה". יש לי במשרד מחשב בלי כוננים, בכלל. בפעם האחרונה שפירמטנו אותו הייתי צריכה לפרק כונן דיסקים ממחשב אחר, לפתוח את המחשב חסר הכוננים ולחבר לו את הכונן, וכך לפרמט. יש לי כונן שמתחבר עם USB, אך המחשב אינו מזהה USB [מערכת הפעלה win2k], ואי אפשר להתקין לו שום דרייברים. יש סיכוי שמישהו ניטרל את חיבור הUSB, ולכן זה לא מזוהה אוטומטית, אני יודעת שיש אפשרות להפוך את הdisable הזה לenable, וזה אמור להיות איפשהו - ברג'יסטרי [כמעט בטוחה שזה שם, אני יודעת איך להפוך את זה לdisable אבל לא לenable], בcomputer management, אולי בadministrative tools? למישהו יש רעיון איך אפשר להחזיר את הUSB למחשב האומלל כדי שנוכל לחבר אותו לרשת [חסר כרטיס רשת, כרטיס מסך.. כואב לי עלי…
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
מצטער שפתחתי עוד נושא אבל זה דחוף: התקנתי ספק כוח חדש וכשפותחים את המחשב עולה התמונה של הלוח אם ואז הוא רושם משהו בקשר לsleep mode במסך שחור ואז חוזר לתמונה של הלוח אם, וככה זה ממשיך. ההארד דיסק בסדר ניסיתי אותו על מחשב אחר.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מעבד חדש למחשב הבעיה היא כזאת: לפעמיים הוא נדלק אבל לא עולה נשאר מסך שחור,כאליו רק זורם חשמל במערכת,אז אני מחכה ומדלק עד שהוא כן נידלק כשהוא כן עולה הוא זורם בלי בעיה לא מתחמם עובד רגיל עם המעבד הקודם זה לא היה קורה מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את הבעיה? לוח asus-m2npv-vm מעבד AMD athlon x2 64 +5200 תודה יאיר
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-